Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2 σε 1,Γαμοβαφτιση μαζι...Οικονομικες προτασεις!!

agkiolina

Recommended Posts

Κοριτσια χαθηκα αλλααααααααααα ειχα καλα αποτελεσματα

Τελικα βρηκα και κεντρο λιγο μακρυα απο την περιοχη μας αλλα μας βγαινει πιο οικονομικα και με καλυτερο μενου και με καλυτερο περιβαλλον και καλους ανθρωπους συζητησιμους....

Βρηκαμε και μπομπονιερες να τις φτιαξουμε μονοι μας...η μπομπονιερα να την παρουμε ετοιμη μας βγαινει περιπου 1,90 το κομματι αν την φτιαξουμε εμεις μας βγαινει 1,10 το κομματι και ειναι τοσο ευκολη που θα γινει ευχαριστα η δουλεια μας :D:D

Το προσκλητηριο τωρα το κειμενο το εχουμε ετοιμο , μονοι μας το φτιαξαμε και το μονο που μας μενει ειναι να το τυπωσουν σ'εναν παπυρο που θελουμε κια να το δεσουμε και ειναι κομπλε ...

τωρα μας εμεινε ο φωτογραφος που πηγα στην εκθεση που εγινε πριν μερικεσ μερες στο περιστερι και ειδα κατι που εμεινα με το στομα ετσι:eek: ανοικτο δειτε δειγμα της δουλειας του http://www.youtube.com/watch?hl=el&v=SXpQj9PMHqM

και τελος μας εμεινε το νυφικο και το κουστουμι , το μακιγιαζ , τα νυχια χμμμ και το χτενισμα που αυτο μαλλον θα τα φτιαξει μια ξαδερφη μ που εργαζεται σε κομμωτηριο να τα παρει τουλαχιστον αυτη τα χρηματα κι οχι το αφεντικο της κι ειμαστε ετοιμοι ... :D:D:D:D:D

αχχχχ ολο αυτο σαν ψεμα μου φαινεται .....

Ρε συ, πλάκα μου κάνεις τώρα ότι σου αρέσει αυτό το δείγμα δουλειάς...!!!! Τι να σου πω, εμένα όπως καταλαβαίνεις...:-( Πάντως ένας ξάδελφός μου είναι επαγγλματίας κάμεραμαν, δουλεύει χρόνια στον ΑΝΤ1 και ασχολείται και με γάμους- βαφτίσεις και συνεργάζεται με πολύ καλό φωτογράφο. Αν αλλάξεις γνώμη, πες μου...

Διαφημίσεις

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

τωρα μας εμεινε ο φωτογραφος που πηγα στην εκθεση που εγινε πριν μερικεσ μερες στο περιστερι και ειδα κατι που εμεινα με το στομα ετσι:eek: ανοικτο δειτε δειγμα της δουλειας του http://www.youtube.com/watch?hl=el&v=SXpQj9PMHqM

Μην με πυροβολήσετε,αλλά εμένα μου άρεσε!!

Είναι λίγο τραβηγμένο βέβαια,αλλά τουλάχιστον ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.Και επειδή εμένα δεν μου αρέσουν τα πολύ κλασικά και τα στημένα,θα έκανα κάτι παρόμοιο,ακόμα και αν φρίκαραν όλοι!!!

(Αυτά που έγραφε με χάλασαν λίγο...πιο πολύ καρναβάλι μου θυμίζουν.Κατά τα άλλα,μια χαρά ήταν.Ειδικά αν έλειπε η πριγκηποιστορία,θα ήταν ακόμα καλύτερα.)

δεν ειναι ακριβως ετσι.εγω ηθελα μικρο τραπεζι αλλα καποιους ανθρωπους τους ηθελα στη χαρα μου κ στην εκκλησια.ηθελα να το μοιραστω.δεν ειναι απαραιτητα κερδοσκοπικο!

συμφωνώ απόλυτα :P .Συν ότι καλείς και άτομα -φίλοι των γονέων που σε ξέρουν από πιτσιρίκι- που δεν έχεις και την υποχρέωση να τους κάνεις το τραπέζι.Πήγαμε σήμερα και κλείσαμε εκκλησία για γαμοβαπτίσια για τις 3 Σεπτέμβρη 2011.Κάναμε μια πρόχειρη λίστα με τους καλεσμένους......Τα οικονομικά δεν φτάνουν ούτε για τα βασικά, πόσο μάλλον για μεγάλο τραπέζι:?.

[sIGPIC][/sIGPIC]22-11-2010

θελω κατα την εισοδο μας με την μικρη εγω κι αυτη να αναψουν πυροτεχνηματα και κατα την εξοδο μας και οι τρεις μαζι να αφησουμε να πεταξουν περιστερια... τωρα το πρωτομπορει να γινει και στο κεντρο οπου διαλεξουμε αναλογα ... αυτο παντως το κανει δωρο ενας θειος μου με τον κουμπαρο μου μαζι :P:p:p

καλησπέρα, κι ο 'αντρας μου θέλει πυροτεχνήματα.Έχεις ιδέα από κόστος και που μπορούμε να βρούμε;Μπορείς να μου στείλεις πμ; Ευχαριστώ

Με θελωα αναλαφρη οπως και το παπουτσι μου ειπαν οτι υπαρχει ενα μαγαζι στην Αθηνα που σου φτιαχνει παπουτσι ετσι οπως εσυ θελεις ..κι επειδη εγω δεν ειμαι της γοβας και του τακουνιου ειμαι του αθλητικου και φλατ θα παω εκει να φτιαξω ενα ανετοτατο παπουτσακι...τοσες γοβες και πεδιλα τα εχω και με κοιτανε στην ντουλαπα :cry::cry::cry::cry:

καλησπέρα, μήπως μπορείς να μου δώσεις διεύθυνση για το μαγαζί με τα παπούτσια; Είμαι πολύ περίεργη στα γούστα μου όσον αφορά παπούτσια και φυσικά θέλω κάτι απλό και ταυτόχρονα ''καλό'' για την συγκεκριμένη βραδυά.Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Πασχαλιτσα μου δεν ειπα οτι θα το κανω κιολας...

γιατι μονο για αυτο μου ζητησαν 1500 ευρω με ενα μονο αλμπουμ απο φωτογραφιες αλλα σαν δουλεια δεν μπορω να πω πως θα ηταν ασχημη ιδεα να γινει σαν ταινια.

Αλλα επειδη το ψαχνω ακομα μαλλον θα κανω την φωτογραφιση της επομενης μερας που λενε σε μια παραλια ;););)

Οσο για το κεντρο εγω εχω κοψει πολυ κοσμο και οχι τοσο απο το σοι μου [απλα απο εκει ξερω οτι καποιοι που ειναι εκτος αθηνων δεν θα ερθουν καθολλου] , οσο απο την εργασια μου... δεν ειμαι και πολυ κολλητη και μ ολους εκει μεσα ...οποτε θα ειναι και στην απεξω ....οπως κανουν κι αυτοι αλλωστε ;)

Καλά, άλλο να το κάνεις σαν ταινία και άλλο αυτό που παρουσιάζεται εκεί! Κι εμένα μου αρέσουν τα πρωτότυπα πράγματα αλλά το συγκεκριμένο με το συγκεκριμένο τρόπο παρουσίασης, με τα κάστρα και τις πριγκίπισσες και τα συναφή (που δεν δένουν με τίποτα με τα υπόλοιπα) μου κάνει για κιτς, συγχώρα με, δε θέλω να σε στενοχωρέσω...:oops::oops::oops: Δηλαδή ευτυχώς που είναι ακριβό!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol:

Είχα δει κάποτε βίντεο γάμου σα στόρυ ταινίας (δε θυμάμαι δημιουργό) αλλά ήταν πολύ ωραία δεμένο, όχι έτσι!!!!!! Και πόσα θέλει λέει;;; Τόσες να είναι οι ώρες του να του πεις και πολλές που είναι!!!:lol::lol::lol:

χαχαχα ενταξη δεν ειχα και στο μυαλο μου σαν κι αυτο το βιντεο , απο μια πλευρα με φοβιζε ετσι οπως το εκανε η κοπελια και οχι σε καστρο σε λιγο θα βγαινανε και τα φαντασματα , αν και αυτος που το εφτιαξε τον γνωρισα στην εκθεση και μας ειπε οτι ο γαμπρος δεν ηθελε μονο η νυφη και δεν γουσταρε να βγει και πολυ στον φακο για αυτο και ειναι πολυ λιγος ο χρονος που εμφανιζεται αυτος πιο πολυ ειναι η κοπελα.

Εγω θεμα θα εχω στην εισοδο μας στο κεντρο :D εκει θα με ψαχνουν να με δουν να μπαινω αλλα δεν θα μπω χιχιχιχιχ θα μπω μετα απο κανα 39λεπτο εγω μονη μου :P θα τους κανω να ψαχνονται ολοι εκει μεσα χαχα οσο το συζηταμε με τον αντρα μου γελαμε και στην ιδεα και μονο ;)

Σε αυτό το κέντρο το "Καταρράκτης" που λες, είχαν πάει παλιά σε τραπέζι οι γονείς μου και μου είχαν πει ότι ήταν πολύ συμπαθητικά! Με το νυφικό έκανες τίποτα;;; Η αγορά από το εξωτερικό είναι σίγουρα πολύ συμφέρουσα αλλά αν το σώμα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, δεν ξέρω ποση επιδιόρθωση μπορεί να παίρνει μετά... Αν π.χ. πέσει ίσα ίσα στην περιφέρεια και στο στήθος μεγάλο/μικρό, τί κάνεις;

στο καταρακτη εκανε γαμο η αδερφη μου πριν 8 χρονια καλουτσικο ειναι/.....

φωτεινουλα εσυ που αρχιζεις και ψαχνεις τωρα εχει εδω κοντα μας κανενα ατελιε με νυφικα αλλα να εχει μεγαλη γκαμα ξερεις??

αν θελεις μπορώ να σου δώσω το τηλ της κυρίας που έφτιαξε τις δικές μου μπομπονιέρες για το γάμο. φτιάχνει και για βαφτίσεις πολύ οικονομικά (απ' όσο θυμάμαι τουλάχιστον). ίσως μόνο να σου πέφτει μακριά (νίκαια). για νυφικό και εγώ θα σου πρότεινα μια λευκή τουαλέτα εκτός και αν έχεις όνειρο να φορέσεις νυφικό οπότε μην το αφήσεις... κόψε από τα προσκλητήρια ή τις μπομπονιέρες... στείλε αν θες πμ

νελλίτσα επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για μπομπονιέρες γαμοβάπτισης και μένω Κορυδαλλό, μήπως μπορείς να μου δώσεις και εμένα το τηλέφωνο της κυρίας στη Νίκαια???

RaZAp2.png

Διαφημίσεις

στο καταρακτη εκανε γαμο η αδερφη μου πριν 8 χρονια καλουτσικο ειναι/.....

φωτεινουλα εσυ που αρχιζεις και ψαχνεις τωρα εχει εδω κοντα μας κανενα ατελιε με νυφικα αλλα να εχει μεγαλη γκαμα ξερεις??

Εγω τελικα δεν θα κανω τον γαμο μου στον καταρρακτη θα ειμαι λιγο πιο μακρυα με πιο ζεστο περιβαλλον και φυσικα πιο φτηνα και ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΝΟΥ οχι buffet που ηθελε ο καταρρακτης και ακριβοτερα κιολας...Μολις με πηρε τηλεφωνο για να επιβεβαιωση αν ισχυει η ημερομηνια του ειπα οχι, ηθελε να μαθει τους λογους που δεν ηθελα του ειπα , αλλα οταν ηθελε να μαθει που εκλεισα φυσικα δεν του ειπα το ονομα.

Ελενα μου δεν εχω βγει στην αγορα ακομα για νυφικο θα ξεκινησω τελος του μηνα,απο την εκθεση που πηγα μου εκλεισαν ενα ραντεβου στον οικο ΝΙΚΟΣ-ΤΑΚΗΣ αν και ξερω πως εκει ειναι ακριβα απλα θα παω να ριξω μια ματια , μια ιδεα να παρω :D

Οταν ειναι θα σου πω οκ?

Ξερετε καμια σελιδα να κοιταξω με διακοσμητικα για τις μπομπονιερες? Βασικα ψαχνω για ασημενια Tinkerbell να βαλω επανω.

επισης εαν θελεις πολυ οικονομικο νυφικο μπορεις να το παραγγειλεις κομμενο και ραμμενο στα μετρα σου απο το εξωτερικο. εαν σ'ενδιαφερει στειλε μου πμ να σου στειλω το σαιτ. εγω απο κει θα το παραγγειλω, θα κανουμε κι εμεις γαμο-βαπτιση στις 5 ιουνιου.

Στις 5 Ιουνίου κάνουμε και εμείς τη δική μας γαμοβάπτιση!!!!!!!

Που θα την κάνετε εσείς???

Εμείς στην Αγ. Βαρβάρα, στην Αγ. Βαρβάρα (περιοχή)!!!!

Αντε με το καλό!!!!!!:D

RaZAp2.png

Και εγώ είχα πάει στην έκθεση στο Περιστέρι και είδα το συγκεκριμένο περίπτερο...... συμπαθιτικό αλλά πανάκριβος!!!!

Τελικά φωτογράφο βρήκα στην έκθεση.... 1490 ευρώ με 2 ψηφιακά μεγάλα άλμπου, 2 ψηφιακά μικρά, 2 αναλογικά, 20 εκτυπώσεις φωτο, 5 μεγενθύνσεις, 3 dvd και τα προσκλητήρια!!!!!!

Εσύ τελικά βρήκες??

RaZAp2.png

Εμας ο γαμος-βαφτιση ειναι στις 10/9 την ημερα που γεννηθηκε η μικρη μου

Μηπως εκλεισες αυτον τον RNS???

γιατι κι εμεις κατα εκει οδευουμε μαλλον....πρεπει πρωτα να παμε να του μιλησουμε.Προσκλητηρια πηραμε μια ιδεα αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτος θα μπορει να τα κανει οπως θελουμε γιατι εμεις το εχουμε σχεδιασει μονοι μας...απλα τυπωμα θελουμε μονο.

Ξερετε καμια σελιδα να κοιταξω με διακοσμητικα για τις μπομπονιερες? Βασικα ψαχνω για ασημενια Tinkerbell να βαλω επανω.

Έγραψε μια κοπέλα σήμερα ένα σάιτ και έχει αυτό που θέλεις και σε καλή τιμή.Επίσης το έχει σε 2 μεγέθη,αν θυμάμαι καλά.

www.apack.gr

Επίσης,μην φοβάσαι τον οίκο Νίκος-Τάκης.Μια φίλη μου,πριν χρόνια,βρήκε μετά από πολύ ψάξιμο νυφικό σε αυτούς και στην καλύτερη τιμή που είχε ακούσει.;)

Διαφημίσεις

Εμας ο γαμος-βαφτιση ειναι στις 10/9 την ημερα που γεννηθηκε η μικρη μου

Μηπως εκλεισες αυτον τον RNS???

γιατι κι εμεις κατα εκει οδευουμε μαλλον....πρεπει πρωτα να παμε να του μιλησουμε.Προσκλητηρια πηραμε μια ιδεα αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτος θα μπορει να τα κανει οπως θελουμε γιατι εμεις το εχουμε σχεδιασει μονοι μας...απλα τυπωμα θελουμε μονο.

Ναι σ' αυτόν πήγα. Από τη δουλειά που είδα μου φάνηκε αρκετά καλός... τώρα τι να σου πω.... Θα δείξει!!!

Εχει δικά του προσκλητήρια και επειδή τον βρήκαμε στην έκθεση μας τα άφησε στη μισή τιμή. Από 1,20 τελικά πήγε 0,60. Εχει πολλά σχέδια και για γαμοβάπτιση. Αυτό που κλείσαμε εμείς εχει απ' έξω ενα γαμπρό μια νύφη και ένα μωράκι σε κολυμπήθρα και δένει με ένα κορδελάκι. Αρκετά συμπαθητικό!!!!

Αν θέλεις μόνο τύπωμα μάλλον θα πρέπει να πας σε τυπογραφείο. Ρώτα όμως και τον φωτογράφο μήπως μπορεί να τα πάει ή να τα πάτε στον τυπογράφο τον δικό του. Μπορεί να σας κάνει και καλύτερη τιμή!!

Απο μπομπονιέρες βρήκες????

RaZAp2.png

Εγω τελικα δεν θα κανω τον γαμο μου στον καταρρακτη θα ειμαι λιγο πιο μακρυα με πιο ζεστο περιβαλλον και φυσικα πιο φτηνα και ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΝΟΥ οχι buffet που ηθελε ο καταρρακτης και ακριβοτερα κιολας...Μολις με πηρε τηλεφωνο για να επιβεβαιωση αν ισχυει η ημερομηνια του ειπα οχι, ηθελε να μαθει τους λογους που δεν ηθελα του ειπα , αλλα οταν ηθελε να μαθει που εκλεισα φυσικα δεν του ειπα το ονομα.

Ελενα μου δεν εχω βγει στην αγορα ακομα για νυφικο θα ξεκινησω τελος του μηνα,απο την εκθεση που πηγα μου εκλεισαν ενα ραντεβου στον οικο ΝΙΚΟΣ-ΤΑΚΗΣ αν και ξερω πως εκει ειναι ακριβα απλα θα παω να ριξω μια ματια , μια ιδεα να παρω :D

Οταν ειναι θα σου πω οκ?

ευχαριστω πολυ!!! να σου πω την αληθεια ουτε και εγω τρελαθικα με την ταβερνα αυτη...αλλα δεν μου επεφτε λογος κ τοτε ουτε που με ενοιαζε...οσο για τις τιμες πριν 8 χρονια ηταν σιγουρα αλλες...καλα εκανες και δεν του ειπες που εκλεισες....τι τον νοιαζει? με το καλο ο γαμος κ η βαφτιση του ζουζουνιου...:P

Ναι σ' αυτόν πήγα. Από τη δουλειά που είδα μου φάνηκε αρκετά καλός... τώρα τι να σου πω.... Θα δείξει!!!

Εχει δικά του προσκλητήρια και επειδή τον βρήκαμε στην έκθεση μας τα άφησε στη μισή τιμή. Από 1,20 τελικά πήγε 0,60. Εχει πολλά σχέδια και για γαμοβάπτιση. Αυτό που κλείσαμε εμείς εχει απ' έξω ενα γαμπρό μια νύφη και ένα μωράκι σε κολυμπήθρα και δένει με ένα κορδελάκι. Αρκετά συμπαθητικό!!!!

Αν θέλεις μόνο τύπωμα μάλλον θα πρέπει να πας σε τυπογραφείο. Ρώτα όμως και τον φωτογράφο μήπως μπορεί να τα πάει ή να τα πάτε στον τυπογράφο τον δικό του. Μπορεί να σας κάνει και καλύτερη τιμή!!

Απο μπομπονιέρες βρήκες????

Κι εγω εκει εκλεισα τελικα :) και μαλιστα θα κανουμε και after day φωτογραφηση :D:D πολυ καλη τιμη και μειναμε ικανοποιημενοι :D:D

ευχαριστω πολυ!!! να σου πω την αληθεια ουτε και εγω τρελαθικα με την ταβερνα αυτη...αλλα δεν μου επεφτε λογος κ τοτε ουτε που με ενοιαζε...οσο για τις τιμες πριν 8 χρονια ηταν σιγουρα αλλες...καλα εκανες και δεν του ειπες που εκλεισες....τι τον νοιαζει? με το καλο ο γαμος κ η βαφτιση του ζουζουνιου...:P

να 'σαι καλα Ελενα μου.... ;);):D:D

• 1 month later...

Μηπως κανένα κοριτσάκι ξέρει να μου προτείνει που να ψάξω για νυφικά παππούτσια ? Εχω ήδη δει στα thomas shoes και στον μπουρνάζο . Που αλλού να κοιτάξω ? Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 200 ευρώ .

wa__74__022M00000g41MDAxMzk0Mmh8MjA3OTYxMGhhfA.gif

Μηπως κανένα κοριτσάκι ξέρει να μου προτείνει που να ψάξω για νυφικά παππούτσια ? Εχω ήδη δει στα thomas shoes και στον μπουρνάζο . Που αλλού να κοιτάξω ? Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 200 ευρώ .

δεν ξερω τι στυλ θελεις. εγω επειδη δεν μπορω τα στρασοειδη τα αγορασα απο το fratelli karida. ειναι στην κηφισια. εκαναν 170 ευρώ. στον καλογηρου που πηγα ειχε αηδιες (για το γουστο μου)και τα ειχε και 300+

δεν ξερω τι στυλ θελεις. εγω επειδη δεν μπορω τα στρασοειδη τα αγορασα απο το fratelli karida. ειναι στην κηφισια. εκαναν 170 ευρώ. στον καλογηρου που πηγα ειχε αηδιες (για το γουστο μου)και τα ειχε και 300+

Και εγω δεν τρελαίνομαι για στρασοειδή . Ομως δεν μπορώ να βάλω και ψηλό τακούνι . Μεχρι 5 πόντους το πολύ . Εχει στο κατάστημα που προτείνεις σε λευκό ή ασημί ?

wa__74__022M00000g41MDAxMzk0Mmh8MjA3OTYxMGhhfA.gif

• 5 months later...

icon_mad.gifκοριτσια καλησπερα...

εκανα τον γαμο μου και την βαφτιση της μικρης μου τελικα στις 10/09/2011 ακριβως την ημερα που γεννηθηκε icon_wink.gif

μας πηγαν ολα υπεροχα..ειχαμε και τις αναποδιες μας αλλα κερδισαμε χρηματα απο λαθη τους απο μερικους, οπως πχ απο το νυφικο.. που την εβδομαδα του γαμου οταν το παρελαβα δευτερα ανοιξα το ειδα και ηταν σκισμενο και λερωμενο φυσικα δεν το αφησα ετσι ... του το πηγα και το ξαναεφτιαξε... μ'αποτελεσμα στην εξοφληση μειον 200 ευρουλακια ....

στο κεντρο δε....απο λαθος τους {το ειδαμε μετα απο μια εβδομαδα οταν καναμε το ξεκαθαρισμα λογαριασμων και τι δωσαμε και που} ειδαμε οτι χασανε απο λαθος τους 1000 ευρω...και φυσικα απο την απομακρυνση του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται βεβαιως βεβαιως...

Αυτο που εκανε εντυπωση και εμεινε σ ολους ηταν η εισοδο μας στο κεντρο... δεν μπηκαμε ολοι μαζι οπως λεγαμε σ ολους οτι θα μπαιναμε μαμα μπαμπας και κορη μαζι tongue.giftongue.gif

Μπηκε ο μπαμπας με την κορη του ... και εκει που ηταν ορθιοι ολοι τους και χειροκροταγανε ψαχνανε να βρουν την νυφη... ελα ομως που η νυφη δεν ηρθε tongue.gif...και ξαφνικα εκει που χορευαν μπαμπας και κορη... ξαφνικα απο καπου ακουγεται.... : "γιωργοοο...που εισαι???? Αγγελικη μου??? καλε που πηγατε??? Γιωργο πηρες το παιδι μου κι εφυγες ακομα δεν παντρευτηκαμε???" οι αλλοι εννοειται πως με ψαχνανε... εγω ημουν εξω απο την πορτα της εισοδου χιχιχι και ξαφνικα ναοιγει η πορτα πεφτει ο προβολεας επανω μου και σιγοτραγουδαω το τραγουδι μας με του αντρα μου και τους πλησιαζω και χορεψαμε για λιγο και οι 3 μας και μετα δωσαμε την μικρη στον νονο της και χορευανε οι δυο τους λιγο πιο εκει και συνεχισαμε με τον αντρα μου το χορο μας και ....αφου τελειωσαμε και ολοι ειχαν μεινει ακομα ορθιοι ... πεφτανε απο ψηλα ροδοπεταλα σ ολο το κεντρο... κι ετσι κοψαμε την τουρτα και μετα ξεκινησε το γλεντι icon_wink.gificon_wink.gif

Μπορει να κουραστηκα γιατι τα εκανα ολα μονη μου λογω δουλειας του αντρα μου... αλλα βγηκαν ολα τελεια.. παρολο που ειχαμε κι ενα σκηνικο στην εκκλησια με τον παπα icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif ....αυτο θα σας το πω αλλη στιγμη.... οποτε θελετε φυσικα εσεις.. να μαθετε τα χαλια της εκκλησιας οσο αφορα το χρηματικο τους μερος...

icon_mad.gifκοριτσια καλησπερα...

εκανα τον γαμο μου και την βαφτιση της μικρης μου τελικα στις 10/09/2011 ακριβως την ημερα που γεννηθηκε icon_wink.gif

μας πηγαν ολα υπεροχα..ειχαμε και τις αναποδιες μας αλλα κερδισαμε χρηματα απο λαθη τους απο μερικους, οπως πχ απο το νυφικο.. που την εβδομαδα του γαμου οταν το παρελαβα δευτερα ανοιξα το ειδα και ηταν σκισμενο και λερωμενο φυσικα δεν το αφησα ετσι ... του το πηγα και το ξαναεφτιαξε... μ'αποτελεσμα στην εξοφληση μειον 200 ευρουλακια ....

στο κεντρο δε....απο λαθος τους {το ειδαμε μετα απο μια εβδομαδα οταν καναμε το ξεκαθαρισμα λογαριασμων και τι δωσαμε και που} ειδαμε οτι χασανε απο λαθος τους 1000 ευρω...και φυσικα απο την απομακρυνση του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται βεβαιως βεβαιως...

Αυτο που εκανε εντυπωση και εμεινε σ ολους ηταν η εισοδο μας στο κεντρο... δεν μπηκαμε ολοι μαζι οπως λεγαμε σ ολους οτι θα μπαιναμε μαμα μπαμπας και κορη μαζι tongue.giftongue.gif

Μπηκε ο μπαμπας με την κορη του ... και εκει που ηταν ορθιοι ολοι τους και χειροκροταγανε ψαχνανε να βρουν την νυφη... ελα ομως που η νυφη δεν ηρθε tongue.gif...και ξαφνικα εκει που χορευαν μπαμπας και κορη... ξαφνικα απο καπου ακουγεται.... : "γιωργοοο...που εισαι???? Αγγελικη μου??? καλε που πηγατε??? Γιωργο πηρες το παιδι μου κι εφυγες ακομα δεν παντρευτηκαμε???" οι αλλοι εννοειται πως με ψαχνανε... εγω ημουν εξω απο την πορτα της εισοδου χιχιχι και ξαφνικα ναοιγει η πορτα πεφτει ο προβολεας επανω μου και σιγοτραγουδαω το τραγουδι μας με του αντρα μου και τους πλησιαζω και χορεψαμε για λιγο και οι 3 μας και μετα δωσαμε την μικρη στον νονο της και χορευανε οι δυο τους λιγο πιο εκει και συνεχισαμε με τον αντρα μου το χορο μας και ....αφου τελειωσαμε και ολοι ειχαν μεινει ακομα ορθιοι ... πεφτανε απο ψηλα ροδοπεταλα σ ολο το κεντρο... κι ετσι κοψαμε την τουρτα και μετα ξεκινησε το γλεντι icon_wink.gificon_wink.gif

Μπορει να κουραστηκα γιατι τα εκανα ολα μονη μου λογω δουλειας του αντρα μου... αλλα βγηκαν ολα τελεια.. παρολο που ειχαμε κι ενα σκηνικο στην εκκλησια με τον παπα icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif ....αυτο θα σας το πω αλλη στιγμη.... οποτε θελετε φυσικα εσεις.. να μαθετε τα χαλια της εκκλησιας οσο αφορα το χρηματικο τους μερος...

Να ζησετε παντα ευτυχισμενοι!!Να χαιρεστε την κορούλα σας!! Με εχουν παρει τα ζουμια!! Πολύ συγκινητικό και μονο να το ακους σκεψου να το βλέπεις κιολας!!

Οσο για τα χρήματα που κερδίσατε πηγαινετε και οι τρεις σας ένα ταξιδάκι! Να τα φάτε στην υγεια τους!!