Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2 σε 1,Γαμοβαφτιση μαζι...Οικονομικες προτασεις!!

agkiolina

Recommended Posts

Κατι τετοιο http://www.mpomponieres.gr/el/wedding-favors/others αλλα να μπορω να τα φτιαξω εγω...,αλλα επανω στο δεσιμο θα εχει κατι παιδικο για να συνδιαστει και η βαφτιση της μικρης μια μπομπονιερα για ολους αλλιως παιδικες για τα παιδακια για την βαφτιση και νυφικες στους μεγαλους

Να ξέρεις ότι πρώτοι θα ορμήξουν οι μεγάλοι στις παιδικές και μετά τα παιδάκια!Εγγυημένο!Γι'αυτό κάνε μια κοινή με κάτι παιδικό...αλλιώς θα τις ψάχνεις με τα κυάλια!Το έχω δει να γίνεται συνέχεια.Κάτι παθαίνουν εκείνη την στιγμή όλοι και ορμάνε σα να μην υπάρχει αύριο!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Να ξέρεις ότι πρώτοι θα ορμήξουν οι μεγάλοι στις παιδικές και μετά τα παιδάκια!Εγγυημένο!Γι'αυτό κάνε μια κοινή με κάτι παιδικό...αλλιώς θα τις ψάχνεις με τα κυάλια!Το έχω δει να γίνεται συνέχεια.Κάτι παθαίνουν εκείνη την στιγμή όλοι και ορμάνε σα να μην υπάρχει αύριο!!:lol::lol:

Ναι καπως ετσι εγινε στον γαμο του αδερφου μου που για παιδικες ειχε κατι ζωακια πηλινα κουμπαραδες ακι η νυφη μου ηθελε να στειλει και στην Γερμανια στα ξαδερφια της...και δεν εμεινε ουτε μια και πηγε και πηρε εξτρα

καλή ιδέα!!!!!!!!!!!!!

απλό κι όμορφο....

καλή υπομονή και με το καλύτερο αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!!!

Μακαρι να βγει ομορφο γιατι εγω δεν εχω και σταθερο χερι :(:(:( ουτε φαντασια:(:(:(

Διαφημίσεις

Μόνο εγώ βλέπω 100 μπομπονιέρες στο link που έβαλες ή τελικά,αν και καστανή,είμαι ξανθιά στην ψυχή,όπως είπε ένας φίλος μου??Ποιά απ'όλες εννοείς??

ναι ολες μαζι ειναι εκει

δες στην δευτερη σειρα το ροζ - φουξια πουγκακι

Σε λιγο θα σ'αφησω να παω για νανι αρχισε να με πιανει...η νυστα

Λοιπόν έχει κάτι πανέμορφα πουγκάκια σε σχήμα καραμέλας και σε όλα τα χρώματα...δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα δύσκολο,γεμίζεις με κουφέτα τυλιγμένα σε τούλι για να φουσκώσει και δένεις στις άκρες τα κορδελάκια. Στο ένα δέσιμο προσθέτεις και ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο σχετικό με μωράκι(πιπίλα,κοριτσάκι,παπουτσάκι)και είσαι έτοιμη!2 σε 1 και όλοι ευχαριστημένοι!!

Λοιπόν έχει κάτι πανέμορφα πουγκάκια σε σχήμα καραμέλας και σε όλα τα χρώματα...δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα δύσκολο,γεμίζεις με κουφέτα τυλιγμένα σε τούλι για να φουσκώσει και δένεις στις άκρες τα κορδελάκια. Στο ένα δέσιμο προσθέτεις και ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο σχετικό με μωράκι(πιπίλα,κοριτσάκι,παπουτσάκι)και είσαι έτοιμη!2 σε 1 και όλοι ευχαριστημένοι!!

Δεν ειναι κακη ιδεα :D:D:D

ναι ολες μαζι ειναι εκει

δες στην δευτερη σειρα το ροζ - φουξια πουγκακι

Σε λιγο θα σ'αφησω να παω για νανι αρχισε να με πιανει...η νυστα

Το είδα,πολύ όμορφο είναι!Καλό βράδυ!Έχεις πολύ καιρό μπροστά σου να αλλάξεις 100 γνώμες!Φιλάκια!!

κάνε μια βόλτα στη Ρόμβης έχει πολλά μαγαζιά με μπομπονιερες και υλικά για μπομπονιερες....θα πάρεις και ιδεες και τιμες....αφου έχεις χρονο μεχρι τοτε...δοκιμασε διάφορα.....

στη σελιδα που μας παρεθεσες αυτη η μπομπονιέρα με το στεφανακι ειναι πολυ ευκολη ειχα κάνει και εγω τέτοιες ως καβαντζα και ειναι απλο τουλι που το δενεις και τιποτα παραπάνω...βάζεις και το στολοδι αν θελεις και εισαι έτοιμη....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Μόνο σε μένα ρε παιδιά η λέξη "γαμοβάφτιση" ακούγεται... κάπως?

..καλά λες αλλά υπάρχουν και χειρότερα Πχ...το παραδοσιακό πιλάφι που σερβίρουν στους κρητικούς γάμους το λένε "γαμοπίλαφο" και το τρώμε κι όλας!!!:rolleyes::rolleyes:

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

Κι εγω αυτην ειδα ...δεν μου μενει παρα να παω να δω και στα μαγαζια με τετοια ηδη τα χρωματα και τα υλικα... και θα τα παρω καποια στιγμη μετα τις γιορτες και θα ξεκινησω να τα φτιαχνω σιγα σιγα με την νυφη μου ,μεχρι να καταφερουμε να παρουμε το κολαι που λενε θα μας παρει χρονος και φυσικα καποιες θα τις κανουμε χαλια :D:D:D

Κι εγω αυτην ειδα ...δεν μου μενει παρα να παω να δω και στα μαγαζια με τετοια ηδη τα χρωματα και τα υλικα... και θα τα παρω καποια στιγμη μετα τις γιορτες και θα ξεκινησω να τα φτιαχνω σιγα σιγα με την νυφη μου ,μεχρι να καταφερουμε να παρουμε το κολαι που λενε θα μας παρει χρονος και φυσικα καποιες θα τις κανουμε χαλια :D:D:D

Μετά την δεύτερη,τρίτη θα τον βρείτε τον σωστό τρόπο και θα πηγαίνουν και τα χέρια σας αυτόματα!:)

Μετά την δεύτερη,τρίτη θα τον βρείτε τον σωστό τρόπο και θα πηγαίνουν και τα χέρια σας αυτόματα!:)

Κατσε και θα δεις μετα θα το κανω δευτερη δουλεια στο σπιτι μου χαχαχαχα

Δεν ειναι κακη ιδεα χμμμμμμμμμ................

Για οικονομικα ειδη -τουλαχιστον σε μπομπονιερες, και ειδη βαπτισης σιγουρα γιατι τα υπολοιπα δεν τα εχω τσεκαρει σε τιμες- ρωτα και εδω να σου πουν http://eflam.wordpress.com

Το σαιτ το βρηκα και εγω απο εδω και εμεινα πολυ ευχαριστημενη οποτε και το συνιστω!:wink:

Διαφημίσεις

κι εγω εχω κανει γαμοβαφτιση πριν απο δυο χρονια,ειχαμε παει στον προφ. ηλια στον πειραια (το πατρικο του στεφανιου μου) και ακριβως απεναντι εχει αρκετα μαγαζια για φαι που ειναι ειτε με περαστο ειτε με μπουφε,αυτα ποθ θελω να σου πω να προσεξεις ειναι να μην προτιμησεις νυφικο με πολλα φρου-φρου(θα σε δυσκολεψουν),να παρεις προσφορες απο αρκετα μαγαζια γιατι δυστιχως κοιτανε πως θα στα φανε την ημερα της χαρας σου και αν χρειαζεσαι φωτογραφο εχω να σου πω(δεν εκλαψα για τα λεφτα που εδωσα)σου ευχομαι ολοψυχα η ωρα η καλη και να σας ζησει

Σας ευχαριστω που μου λετε τις προτασεις εχω πεσει με τα μουτρα αυτες τις μερες κι ολο ψαχνω σελιδες για να εχω να δειχνω στον αντρουλη μ τωρα που θα γυρισει απο το ταξιδι...

ανζελα που λεσ εκει στο πορτο λεονε και ετσι εκει γυρω? χμμ δεν ειναι κακο :D:D

Οσο για το νυφικο θα κανονισω στο τραπεζι να βγει η ουρα ...θα την κανω οσο πιο ευκολη να βγαινει γιατι μαλλον θα την βγαλω και στην βαφτηση θα δω.Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν θα κουβαλαω την ουρα ολη την νυχτα:D:D

Με θελωα αναλαφρη οπως και το παπουτσι μου ειπαν οτι υπαρχει ενα μαγαζι στην Αθηνα που σου φτιαχνει παπουτσι ετσι οπως εσυ θελεις ..κι επειδη εγω δεν ειμαι της γοβας και του τακουνιου ειμαι του αθλητικου και φλατ θα παω εκει να φτιαξω ενα ανετοτατο παπουτσακι...τοσες γοβες και πεδιλα τα εχω και με κοιτανε στην ντουλαπα :cry::cry::cry::cry:

Οσο για τον φωτογραφο στειλε μου πμ μετα τις γιορτες ξεκιναω το ψαξιμο για αυτο

Φωτεινή,

όσο για το νυφικό έχω να σου προτείνω ένα κατάστημα (επώνυμο) με στοκ νυφικά στο Χαλάνδρι. Είναι μόνο όμως για αγορά, αλλά οι τιμές του πραγματικά πάρα πολύ καλές.

Εγώ είχα αγοράσει από εκεί το νυφικό μου το 2007. Ήταν μόνο μια φορά βαλμένο κι ενώ η αρχική τιμή βιτρίνας έφτανε στα 2.500 ευρώ (τότε) το πήρα 900 ευρώ --και δεν το μετάνιωσα--.

Στείλε μου pm εάν σε ενδιαφέρει να σου δώσω στοιχεία. Πιστεύω πως δεν χάνεις τπτ να πας να ρίξεις μια ματιά.

Παπούτσια, κλασικά, στον Thomas... ότι θες μόνο για σένα σε τιμές πολύ προσιτές σε σύγκριση με αυτά που πουλάνε έξω και φβτογράφο έχω (άψογη) στον Πειραιά. Οι τιμές είναι λίγο "τσιμπημένες" αλλά η δουλειά της μιλάει...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

επισης εαν θελεις πολυ οικονομικο νυφικο μπορεις να το παραγγειλεις κομμενο και ραμμενο στα μετρα σου απο το εξωτερικο. εαν σ'ενδιαφερει στειλε μου πμ να σου στειλω το σαιτ. εγω απο κει θα το παραγγειλω, θα κανουμε κι εμεις γαμο-βαπτιση στις 5 ιουνιου.

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Όσες ετοιμάζεστε να παραγγείλετε νυφικά απο το εξωτερικό -καθολα σωστό- κάντε το λίγο γρήγορα για να εχετε περιθώριο να διορθώσετε ισως κάτι που δεν εχει πάει καλά αλλά μην ξεχνάτε και την καθυστέρηση του ταξιδιού.

Θεωρώ πως ειναι μια συμφέρουσα αγορά αυτή ;)

Ραφτά παπούτσια πλέον κάνουν αρκετοί.Και τα δικά μου ραφτά ηταν αλλά δεν τα ξαναφόρεσα -με τι μπορείς να ταιριάξει tip-toe λευκό του πάγου...με τιποτα!!!!- και μάλιστα ειναι ενας πολύ φθηνος-ηταν ...δεν ξερω αν ειναι ακόμη- στην Μεταμόρφωση που κάνει αυτή την δουλειά.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Ραφτά παπούτσια πλέον κάνουν αρκετοί.Και τα δικά μου ραφτά ηταν αλλά δεν τα ξαναφόρεσα -με τι μπορείς να ταιριάξει tip-toe λευκό του πάγου...με τιποτα!!!!-

Κάτι μου έρχεται στο μυαλό,αλλά ούτε η ώρα,ούτε το μέρος είναι κατάλληλο για να το γράψω!!!;)

Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση και με "κόψουν":

Thomas shoes: Ωγύγου 9 (1ος & 2ος όροφος) Πλ. Αγίων Ασωμάτων, Θησείο, Τηλ.: 210 322 0422

Συμφωνώ ότι όντως υπάρχουν κι άλλοι, πλέον, που κάνουν την ίδια δουλειά, αλλά τουλάχιστον ο Thomas είναι ο πρώτος διδάξας με οικογενειακή παράδοση στο παπούτσι...

Aggeloudia, γιατί λες πως δεν ταιριάζει με τπτ ένα λευκό peep-toe στο χρώμα του πάγου ?

Πολύ ωραίος συνδυασμός είναι με κλασικό τζην και λευκό t-shirt ή πουκάμισο με πολλά κολιέ σε στυλ Chanel με μεγάλη λευκή hobo τσάντα. Ιδανικό για όλες τις ώρες και πολύ σικάτο... Το έχεις σκεφτεί ποτέ έτσι ? :-D

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Τωρα κατάλαβα ποιον λές.

Εγω ειχα κανει ρεπορτάζ αλλον που ειναι πιο κάτω προς τα θεατρα...

Με το metaxaki μιλάω ή μήπως ειναι ο Λάκης Γαβαλας αυτοπροσώπως...εισαι απιθανη...Πρεπει να ασχοληθεις με τη μοδα...;)

Μονο που μετά τον γάμο έμεινα εγγυος και αυτό δεν ταιριάζει σε εγγυο με κοιλιά και να εργάζομαι 14 ωρες την ημέρα...Κλάφτα...

Χρηστινάκι εκφράσου ελεύθερα παιδί μου!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!