Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2 σε 1,Γαμοβαφτιση μαζι...Οικονομικες προτασεις!!

agkiolina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εγω εκανα στον λουμπαρδιαρη στο θησειο.μετα πηγα στο ξενοδ παρθενων διπλα στην ακροπολη με 26 το ατομο,μεσα οι τουρτες,στολισμος,δωματιο για ολη τη μερα κ το βραδυ κ 2 μερες δωρο σε αλλο ξενοδ.ηταν ολα παραπανω απο αψογα.αφου ,νομιζα οτι μας κανουν πλακα

εγω εκανα στον λουμπαρδιαρη στο θησειο.μετα πηγα στο ξενοδ παρθενων διπλα στην ακροπολη με 26 το ατομο,μεσα οι τουρτες,στολισμος,δωματιο για ολη τη μερα κ το βραδυ κ 2 μερες δωρο σε αλλο ξενοδ.ηταν ολα παραπανω απο αψογα.αφου ,νομιζα οτι μας κανουν πλακα

Δηλαδη ποσο σου πηγε το μαλλι εσενα???

Παντως για φωτογραφιες και βιντεο εχω κατι προσφορες τωρα απλα θελω να παω να τις δει και ο αντρουλης μου μην τα κανω μονη μ

Διαφημίσεις

Δηλαδη ποσο σου πηγε το μαλλι εσενα???

Παντως για φωτογραφιες και βιντεο εχω κατι προσφορες τωρα απλα θελω να παω να τις δει και ο αντρουλης μου μην τα κανω μονη μ

100 ατομα ειχα.ειναι καλη τιμη γιατι γλυτωνεις εξοδα απο τουρτα λουλουδια κ εχεις κ δωματιο

Φωτεινούλα καλημέρα...

(Η Σοφία είμαι, έχω καιρό να μπω στο parentscafe και δεν είχα δει οτι γέννησες! :D

Να σου ζήσει η κοριτσάρα!!!!!!!!)

Θυμησέ μου που είπες οτι μένετε τώρα?....

Koντά στο γήπεδο??...

Έχω να σου προτείνω και τον "Καταρράκτη" στο Μοσχάτο

στον οποίο είχαμε πάει σε έναν γάμο και ήταν πολύ ωραία!

Είχε την χλιδή μιας δεξίωσης αλλά (όπως μας είπαν)

με πιο προσιτές τιμές!

http://www.katarraktis-weddings.gr/servicedet.asp

Θα σκεφτώ και άλλα και θα σου πω.....

(στον γάμο μας τότε τα είχαμε γυρίσει όλα! :mrgreen:)

Επίσης, Φωτεινή, έχει αίθουσα δεξιώσεων και το catering Porto Leone (Καστέλλα). Από την ιστοσελίδα τους θα δεις φωτογραφίες. Καλό θα ήταν να έρθεις σε μια επαφή μαζί τους για τιμές. Δεν πιστεύω ότι "κόβουν" λαιμούς, που λέμε. Από εκκλησίες κοντινές έχεις να επιλέξεις μεταξύ της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας (Ν. Φάληρο πίσω από Δελφινάριο), της Αγίας Αικατερίνης (Πλ. Αλεξάνδρας/Καστέλλα) και του Προφήτη Ηλία που είναι όλες εκεί κοντά.

Υπάρχει και μια αίθουσα στη Νίκαια περίπου -λέγεται Adagio Events- πρέπει να έχουν site και πιστεύω πως κι εκεί θα είναι πιο οικονομικά.

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Για Ξενοδοχείο εάν ενδιαφέρεσαι έχει αρκετά στο Π. Φάληρο (Fenix/Coral κλπ). Είναι κι ένα που παίρνει ακριβώς 120 άτομα κι έχει αίθουσα στην ταράτσα με πανοραμική θέα αλλά νομίζω πως εκεί σου χρεώνουν πολλά χρήματα των dj

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Στον Λουμπαρδιάρη παντρεύτηκε ο αδερφός μου!....

Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ (!!!!)

αλλά έχεις το ρίσκο του καιρού

γιατί ο γάμος γίνεται έξω απ την εκκλησία!....:?

Διαφημίσεις

Εμείς πάντως είχαμε παντρευτεί Κυριακή μεσημέρι (12:00) στον Αγ. Νικόλαο Γλυφάδας και μετά κάναμε το τραπέζι στο Ξεν/χειο Amarilia στην Βουλιαγμένη. Ο χώρος ήταν πανέμορφος, το φαγητό τους πολύ καλό, ο DJ σούπερ και η υπεύθυνη πολύ σπαθί. Ότι μας είχε πει το έκανε. Δεν μας είχε χρεώσει εξτρά τούρτα και διακόσμηση. Είχαμε πληρώσει 30 ή 35 ευρώ το άτομο -σερβιριζόμενο μενού-. Και η γαμήλια σουίτα δώρο φυσικά...

Εχω υπόψη κι άλλο χώρο στην Γλυφάδα αν θες να πάρεις προσφορά κι από εκεί.

Κάτι τελευταίο. Από ανθοπωλείο, μην ανησυχείς, υπάρχει ένα τρομερό να σου συστήσω (και σε τιμές και σε ποιότητα) που κάνει μόνο δεξιώσεις, γάμους κλπ. Είναι στη Νέα Σμύρνη.

Αν θες κάτι, θα χαρώ να σε βοηθήσω. Στείλε μου pm

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Για Ξενοδοχείο εάν ενδιαφέρεσαι έχει αρκετά στο Π. Φάληρο (Fenix/Coral κλπ). Είναι κι ένα που παίρνει ακριβώς 120 άτομα κι έχει αίθουσα στην ταράτσα με πανοραμική θέα αλλά νομίζω πως εκεί σου χρεώνουν πολλά χρήματα των dj

Στο fenix είχαμε κάνει εμείς τη δεξίωση του γάμου μας!

Το 2004 μας είχε κοστίσει το άτομο 32 ευρώ.

Μας βοήθησαν και οι δικοί μας όμως

μιας και είχαν καλέσει κι εκείνοι πολλά άτομα! :roll:

Επίσης Φωτεινή πρέπει να σκεφτείς

οτι δεν είσαστε μόνοι σας...

κι οτι έχετε μαζί σας ένα μωρό να πηγαινοφέρνετε!

Το οποίο θα είναι μέσ την γκρίνια το καημένο

γιατί θα έχει ταλαιπωρηθεί απο την βάφτιση!!

Μην το ταλαιπωρήσετε κι εσείς παραπάνω με μακρινές αποστάσεις!

Eγώ στη θέση σου θα κοίταζα κάπου πιο κοντα!

Φωτεινούλα καλημέρα...

(Η Σοφία είμαι, έχω καιρό να μπω στο parentscafe και δεν είχα δει οτι γέννησες! :D

Να σου ζήσει η κοριτσάρα!!!!!!!!)

Θυμησέ μου που είπες οτι μένετε τώρα?....

Koντά στο γήπεδο??...

Έχω να σου προτείνω και τον "Καταρράκτη" στο Μοσχάτο

στον οποίο είχαμε πάει σε έναν γάμο και ήταν πολύ ωραία!

Είχε την χλιδή μιας δεξίωσης αλλά (όπως μας είπαν)

με πιο προσιτές τιμές!

http://www.katarraktis-weddings.gr/servicedet.asp

Θα σκεφτώ και άλλα και θα σου πω.....

(στον γάμο μας τότε τα είχαμε γυρίσει όλα! :mrgreen:)

Εκει ειχε κανει και ο αδερφος μου τον γαμο του.... οχι οτι δεν μου αρεσε απεναντιας ηταν υπεροχα, αλλα 2 αδερφια στον ιδιο χωρο???:P:p:pκαι ογαμος τους ειχε γινει στον Αγ.Κωνσταντινο μαζι με την βαφτιση του μικρου

Επίσης, Φωτεινή, έχει αίθουσα δεξιώσεων και το catering Porto Leone (Καστέλλα). Από την ιστοσελίδα τους θα δεις φωτογραφίες. Καλό θα ήταν να έρθεις σε μια επαφή μαζί τους για τιμές. Δεν πιστεύω ότι "κόβουν" λαιμούς, που λέμε. Από εκκλησίες κοντινές έχεις να επιλέξεις μεταξύ της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας (Ν. Φάληρο πίσω από Δελφινάριο), της Αγίας Αικατερίνης (Πλ. Αλεξάνδρας/Καστέλλα) και του Προφήτη Ηλία που είναι όλες εκεί κοντά.

Υπάρχει και μια αίθουσα στη Νίκαια περίπου -λέγεται Adagio Events- πρέπει να έχουν site και πιστεύω πως κι εκεί θα είναι πιο οικονομικά.

Στην Αγ.Αικατερινη εγινα παρανυφακι στον θειο μου:P:pκαι μου αρεσει και εμενα εκει ....και επειδη μου την λενε για το παρκινγκ ολοι {δηλαδη να κοιταω εκκλησια να εχει χωρο για τ αυτοκινητα τους,ειλικρινα αυτο δεν με νοιαζει}

Στον Λουμπαρδιάρη παντρεύτηκε ο αδερφός μου!....

Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ (!!!!)

αλλά έχεις το ρίσκο του καιρού

γιατί ο γάμος γίνεται έξω απ την εκκλησία!....:?

Γιατι εξω???:shock::shock:

Εμείς πάντως είχαμε παντρευτεί Κυριακή μεσημέρι (12:00) στον Αγ. Νικόλαο Γλυφάδας και μετά κάναμε το τραπέζι στο Ξεν/χειο Amarilia στην Βουλιαγμένη. Ο χώρος ήταν πανέμορφος, το φαγητό τους πολύ καλό, ο DJ σούπερ και η υπεύθυνη πολύ σπαθί. Ότι μας είχε πει το έκανε. Δεν μας είχε χρεώσει εξτρά τούρτα και διακόσμηση. Είχαμε πληρώσει 30 ή 35 ευρώ το άτομο -σερβιριζόμενο μενού-. Και η γαμήλια σουίτα δώρο φυσικά...

Εχω υπόψη κι άλλο χώρο στην Γλυφάδα αν θες να πάρεις προσφορά κι από εκεί.

Κάτι τελευταίο. Από ανθοπωλείο, μην ανησυχείς, υπάρχει ένα τρομερό να σου συστήσω (και σε τιμές και σε ποιότητα) που κάνει μόνο δεξιώσεις, γάμους κλπ. Είναι στη Νέα Σμύρνη.

Αν θες κάτι, θα χαρώ να σε βοηθήσω. Στείλε μου pm

Θα κρατησω αυτο για τα λουλουδια γιατι για Γλυφαδα λιγο χλωμο το κοβω...πως θα φερουμε πισω την μαμα μου με την μικρη αργα το βραδυ???:(:(και κυριως σορρυ κιολας αλλα πηγα σ εναν γαμο το καλοκαιρι στον Αγ.νικολαο κ δεν μ αρεσε καθολου ουτε η συμπεριφορα του παπα..γκαριζε στους καλεσμενους μονο που δεν μας εδειρε:(:(

Στο fenix είχαμε κάνει εμείς τη δεξίωση του γάμου μας!

Το 2004 μας είχε κοστίσει το άτομο 32 ευρώ.

Μας βοήθησαν και οι δικοί μας όμως

μιας και είχαν καλέσει κι εκείνοι πολλά άτομα! :roll:

Επίσης Φωτεινή πρέπει να σκεφτείς

οτι δεν είσαστε μόνοι σας...

κι οτι έχετε μαζί σας ένα μωρό να πηγαινοφέρνετε!

Το οποίο θα είναι μέσ την γκρίνια το καημένο

γιατί θα έχει ταλαιπωρηθεί απο την βάφτιση!!

Μην το ταλαιπωρήσετε κι εσείς παραπάνω με μακρινές αποστάσεις!

Γιαυτό καλύτερα να δεις κάπου κοντα σας !

Εγω δεν θελω να με βοηθησει κανεις θελω οτι κανουμε να το κανουμε οι δυο μας...Μεχρι τωρα δεν ζητησα βοηθεια απο κανεναν και ουτε τοτε θα το κανω...Θελω να εχω το πανω χερι κι οχι να μου κοπανησουν οτι μου κανανε αυτο μου κανανε εκεινο.Οχι οτι το κανουν αλλα για να μην το κανουν...

Τί ζητάς συγνώμη ? Εγώ είμαι ο παππάς ???? Απεναντίας, ο "δικός μας" πάτερ ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλός. Είπε όλο το μυστήριο κανονικά, δεν ύψωσε τον τόνο της φωνής του ούτε 1/2 φορά, αλλά βλέπεις εμείς τούς πιάσαμε τους καλεσμένους στον ύπνο λόγω ώρας.... ήταν ήσυχοι, οι μισοί δεν κατάλαβαν τί τους είχε χτυπήσει !

Απλά εκεί είναι περίεργοι με το διαδικαστικό: να μην αργήσεις, να μην φάινεται το β.... , όχι ρύζι κλπ κλπ... Έχε χάρη που είχα τάμα στην Χάρη του Αγίου, αλλιώς από εκκλησίες να !!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Υπάρχουν ακόμη 2 αίθουσες ΑΡΙΩΝ (Μοσχάτο και Μικρολίμανο) αλλά από τιμές/ποιότητα δεν ξέρω τί παίζει...

Τί άλλο ? Και ο Ζορμπάς στο Μικρολίμανο....

Εγώ θα γράφω ό,τι μου "κατεβαίνει" κι εσύ κάνε δουλειά σου.

Να ξέρεις πάντως πως η ευρύτερη περιοχή (Πειραιάς/Μοσχάτο/Ν. Φάληρο) "υστερεί" γενικά στο θέμα των δεξιώσεων...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Τί ζητάς συγνώμη ? Εγώ είμαι ο παππάς ???? Απεναντίας, ο "δικός μας" πάτερ ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλός. Είπε όλο το μυστήριο κανονικά, δεν ύψωσε τον τόνο της φωνής του ούτε 1/2 φορά, αλλά βλέπεις εμείς τούς πιάσαμε τους καλεσμένους στον ύπνο λόγω ώρας.... ήταν ήσυχοι, οι μισοί δεν κατάλαβαν τί τους είχε χτυπήσει !

Απλά εκεί είναι περίεργοι με το διαδικαστικό: να μην αργήσεις, να μην φάινεται το β.... , όχι ρύζι κλπ κλπ... Έχε χάρη που είχα τάμα στην Χάρη του Αγίου, αλλιώς από εκκλησίες να !!!

Εγω σκεφτομαι να παρω εναν γνωστο παπα {ολα τα λεφτα ειναι } οταν βγαζει το ρασο για να φαει μαζι μας γινεται ενα μ εμας... τον παω με χιλια

αλλα δεν ξερω αν μπορω να τον φερω στην εκκλησια που θα διαλεξω...Αφηστε που σκεφτομαι σαν εκκλησια κατα πασα πιθανοτητα στην ενορια μου που ειναι και μεγαλη και εχει χωρο πολυ εξω και αυτο που θελω {που αυτο θα το κανω ο κοσμος να χαλαει} θελει χωρο:D

θελω κατα την εισοδο μας με την μικρη εγω κι αυτη να αναψουν πυροτεχνηματα και κατα την εξοδο μας και οι τρεις μαζι να αφησουμε να πεταξουν περιστερια... τωρα το πρωτομπορει να γινει και στο κεντρο οπου διαλεξουμε αναλογα ... αυτο παντως το κανει δωρο ενας θειος μου με τον κουμπαρο μου μαζι :P:p:p

Στην Αγία Αικατερίνη μπορούν να παρκάρουν πολλά αυτοκίνητα ακριβώς κάτω απ' την πλ. Αλεξάνδρας, εκεί που είναι τα γραφεία του ΟΣΦΠ (μακριά από εμάς !!!)... αλλά πολύ που θα νοιαστείς και γι' αυτό. Θα έχεις τόοοοοοσα πράγματα στο κεφάλι σου εκείνη την ημέρα , έλεος δλδ !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Στην Αγία Αικατερίνη μπορούν να παρκάρουν πολλά αυτοκίνητα ακριβώς κάτω απ' την πλ. Αλεξάνδρας, εκεί που είναι τα γραφεία του ΟΣΦΠ (μακριά από εμάς !!!)... αλλά πολύ που θα νοιαστείς και γι' αυτό. Θα έχεις τόοοοοοσα πράγματα στο κεφάλι σου εκείνη την ημέρα , έλεος δλδ !

Φτου φτου μακρυα το ΟΣΦΠ :lol::lol::lol::lol::lol:Σιγα μην κοιταω που θα παρκαρουν ...μονο την μητερα μ και την πεθερα μ που δεν μπορουν να περπατανε σκεφτομαι αλλα κι αυτο βολευεται;)

Αυτό που λες να φέρεις δλδ άλλο παππά δικό σας να κάνει το μυστήριο βεβαίως και γίνεται, αρκεί να βρεις ανθρώπους που να θέλουν να συνεννοηθούν και όχι να τα αρπάξουν βεβαίως-βεβαίως...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Υπάρχουν ακόμη 2 αίθουσες ΑΡΙΩΝ (Μοσχάτο και Μικρολίμανο) αλλά από τιμές/ποιότητα δεν ξέρω τί παίζει...

Τί άλλο ? Και ο Ζορμπάς στο Μικρολίμανο....

Εγώ θα γράφω ό,τι μου "κατεβαίνει" κι εσύ κάνε δουλειά σου.

Να ξέρεις πάντως πως η ευρύτερη περιοχή (Πειραιάς/Μοσχάτο/Ν. Φάληρο) "υστερεί" γενικά στο θέμα των δεξιώσεων...

Στην μια αιθουσα Αριων πηγε ο αδερφος μ με την νυφη μ σ εναν γαμο και εγινε ενα μπλακαουτ με το ρευμα ετυχε ο γαμπρος να ειναι ηλεκτρολογος και την ωρα που κοιταγε τον πινακα βγηκε ενας αρουραιος απο τον πινακα αποτελεσμα??? το κεντρο δεν τον χρεωσε καθολου για την διεξιωση και ο λογος για να μην ανοιξουν το στομα τους:shock::P:shock::P

Αυτό που λες να φέρεις δλδ άλλο παππά δικό σας να κάνει το μυστήριο βεβαίως και γίνεται, αρκεί να βρεις ανθρώπους που να θέλουν να συνεννοηθούν και όχι να τα αρπάξουν βεβαίως-βεβαίως...

Δηλαδη οι αλλοι παπαδες της εκκλησιας που θα κλεισω?

Δηλαδη οι αλλοι παπαδες της εκκλησιας που θα κλεισω?

Ναι αυτό εννοώ, δεν στην κάνουν όλοι την "χάρη" να χάσουν εκείνοι τον μπερντέ...

Οταν εννοεις???Ειμαι κιτρινομαυρη εγω :P

κοκκινη ο μπαμπας μας κοκκινη και η μικρη μας:(:(:(

Πάλι καλά που είσαι κι εσύ Φωτεινή μου και "σώνεις" λίγο την κατάσταση.... Πανάθα for ever speaking !!!! -τώρα θα το φάω το γιουχάρισμα... Πειραιωτάκι και Παναθηναϊκός .....-:mrgreen:

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Στην μια αιθουσα Αριων πηγε ο αδερφος μ με την νυφη μ σ εναν γαμο και εγινε ενα μπλακαουτ με το ρευμα ετυχε ο γαμπρος να ειναι ηλεκτρολογος και την ωρα που κοιταγε τον πινακα βγηκε ενας αρουραιος απο τον πινακα αποτελεσμα??? το κεντρο δεν τον χρεωσε καθολου για την διεξιωση και ο λογος για να μην ανοιξουν το στομα τους:shock::P:shock::P

Οπότε Φωτεινούλα μου,την ημέρα του γάμου σου εκτός από τα περιστέρια θα κοιτάξεις να βρεις και μερικά τρωκτικά να τα αμολήσεις μπροστά στον υπεύθυνο του κέντρου και πού ξέρεις??Μπορεί να έχεις κι εσύ κανένα τυχερό!!!:lol::lol::lol:

Όσο για τον παπά,ο καθένας έχει δικαίωμα να φέρει έναν δικό του να κάνει το μυστήριο.Πιθανόν όμως να πάνε τα χρήματα μισά-μισά και όχι όλα σ'αυτόν.Άσε που λογικά θα είναι φιλικό σου άτομο,για να θέλεις να τον κουβαλήσεις από άλλη εκκλησία και να μην θελήσει να σας πάρει τίποτα.