Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2 σε 1,Γαμοβαφτιση μαζι...Οικονομικες προτασεις!!

agkiolina

Recommended Posts

Γιατι εξω???:shock::shock:

Ο Λουμπαρδιάρης είναι ένα πολύ όμορφο ΜΙΚΡΟ εκκλησάκι κάτω απο την Ακρόπολη.

Τα μυστήρια τα κάνουν έξω

γιατί χωράει μόνο ο παπάς μέσα!:mrgreen:

Εγω δεν θελω να με βοηθησει κανεις θελω οτι κανουμε να το κανουμε οι δυο μας...Μεχρι τωρα δεν ζητησα βοηθεια απο κανεναν και ουτε τοτε θα το κανω...Θελω να εχω το πανω χερι κι οχι να μου κοπανησουν οτι μου κανανε αυτο μου κανανε εκεινο.Οχι οτι το κανουν αλλα για να μην το κανουν...

Aν σε παρακαλούσαν οι γονείς σου και τα πεθερικά σου να καλέσουν κι εκείνοι δικούς τους ανθρώπους

τι θα έκανες??

(μιλάμε για πλήθος κι όχι αστεία :mrgreen:)

Εμεις (εγώ με τον άντρα μου)

πληρώσαμε μόνο τους δικούς μας!

(που κι εμείς δεν είχαμε λίγα άτομα)

Διαφημίσεις

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Κορίτσια μου,αφού οι γονείς καλούν πολύ κόσμο στον γάμο των παιδιών τους,συνήθως πληρώνουν ένα μέρος των εξόδων...μην σας πω και όλο καμιά φορά...δεν είναι και τόσο κακό μωρέ,το χαίρονται και αυτοί!

Οπότε Φωτεινούλα μου,την ημέρα του γάμου σου εκτός από τα περιστέρια θα κοιτάξεις να βρεις και μερικά τρωκτικά να τα αμολήσεις μπροστά στον υπεύθυνο του κέντρου και πού ξέρεις??Μπορεί να έχεις κι εσύ κανένα τυχερό!!!:lol::lol::lol:

Όσο για τον παπά,ο καθένας έχει δικαίωμα να φέρει έναν δικό του να κάνει το μυστήριο.Πιθανόν όμως να πάνε τα χρήματα μισά-μισά και όχι όλα σ'αυτόν.Άσε που λογικά θα είναι φιλικό σου άτομο,για να θέλεις να τον κουβαλήσεις από άλλη εκκλησία και να μην θελήσει να σας πάρει τίποτα.

του παπα αυτουνου αμα του κανω το τραπεζι ειναι ευχαριστημενος...:D:D

Οχι ειναι ενας πολυ καλος φιλος μιας οικογενειακης μοιυ φιλης κι οποτε βρισκομαστε με βριζει{οσο πρεπει} ειναι πολυ ανοικτος τυπος και με πολυ χιουμορ...αφου μου ειχε πει οταν βρεις αντρα να σ'αντεχει θελω να τον φερεις να τον γνωρισω να του πω δυο λογακια:D:Dαλλα δεν προλαβε γιατι εμεινα αμεσως εγκυος και οταν του το ειπα .... μου λεει: τωρα μου την εφερες πως θα του πω αυτα που θελω???και γελαγε;););)

Ο Λουμπαρδιάρης είναι ένα πολύ όμορφο ΜΙΚΡΟ εκκλησάκι κάτω απο την Ακρόπολη.

Τα μυστήρια τα κάνουν έξω

γιατί χωράει μόνο ο παπάς μέσα!:mrgreen:

Aν σε παρακαλούσαν οι γονείς σου και τα πεθερικά σου να καλέσουν κι εκείνοι δικούς τους ανθρώπους

τι θα έκανες??

(μιλάμε για πλήθος κι όχι αστεία :mrgreen:)

Εμεις (εγώ με τον άντρα μου)

πληρώσαμε μόνο τους δικούς μας!

(που κι εμείς δεν είχαμε λίγα άτομα)

Κοιτα μονο πεθερα εχω:D και αυτη δεν εχει και πολυ κοσμο να καλεσει περα απο το σοι,ασε που και ο αντρας μου της εχει κοψει την φορα να μην καλεσει κανεναν απο το χωριο της κοσμο διοτι ολοι απο εκει εχου σχεση με τον προηγουμενο του γαμο και δεν θελει καμια μα καμια σχεση με την εκεινη περιοχη.

Οσο για τον πατερα μου... χμμμ εδω ειναι που φοβαμαι :P:p:pγιατι εχει εναν κυκλο που θελει να καλεσει κοσμο και κοσμακη...αλλα απο οτι ειδα και στον γαμο του αδερφου μου{παντα κρινω κι απο εκει μιας και ο αδερφος μου εχει κανει ηδη 2 γαμους} δεν ηταν πανω απο 30 ατομα στον γαμο και περιπου 15 στο τραπεζι....

οποτε με εναν προχειρο υπολογισμο που εχουμε κανει με το αμορε μου ειναι καπου στα 180 με 200 ατομα στο τραπεζι

Κορίτσια μου,αφού οι γονείς καλούν πολύ κόσμο στον γάμο των παιδιών τους,συνήθως πληρώνουν ένα μέρος των εξόδων...μην σας πω και όλο καμιά φορά...δεν είναι και τόσο κακό μωρέ,το χαίρονται και αυτοί!

Ετσι ακριβώς!

Δεν υπήρξε κανένα "κουμάντο"....

Oπου θέλαμε εμείς την κάναμε τη δεξίωση

κι ούτε που τους ρωτήσαμε! :mrgreen:

Εκείνοι πλήρωσαν τους δικούς τους

κι εμείς τους δικούς μας!!

Κοιτα μονο πεθερα εχω:D και αυτη δεν εχει και πολυ κοσμο να καλεσει περα απο το σοι,ασε που και ο αντρας μου της εχει κοψει την φορα να μην καλεσει κανεναν απο το χωριο της κοσμο διοτι ολοι απο εκει εχου σχεση με τον προηγουμενο του γαμο και δεν θελει καμια μα καμια σχεση με την εκεινη περιοχη.

Οσο για τον πατερα μου... χμμμ εδω ειναι που φοβαμαι :P:p:pγιατι εχει εναν κυκλο που θελει να καλεσει κοσμο και κοσμακη...αλλα απο οτι ειδα και στον γαμο του αδερφου μου{παντα κρινω κι απο εκει μιας και ο αδερφος μου εχει κανει ηδη 2 γαμους} δεν ηταν πανω απο 30 ατομα στον γαμο και περιπου 15 στο τραπεζι....

οποτε με εναν προχειρο υπολογισμο που εχουμε κανει με το αμορε μου ειναι καπου στα 180 με 200 ατομα στο τραπεζι

Α,τότε αλλάζουν τα πράγματα....

Οι δικοί μου είχαν καλέσει πολλούς φίλους

(μιας και συγγενείς δεν έχουμε πολλούς εδώ στην Ελλάδα)

ενώ τα πεθερικά μου είχαν καλέσει

το ατελείωτο σόι τους! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Α,τότε αλλάζουν τα πράγματα....

Οι δικοί μου είχαν καλέσει πολλούς φίλους

(μιας και συγγενείς δεν έχουμε πολλούς εδώ στην Ελλάδα)

ενώ τα πεθερικά μου είχαν καλέσει

το ατελείωτο σόι τους! :mrgreen:

Σοφια μου ασχετο ...περιμενεις 2ο παιδακι????:D:D:D:D

Σοφια μου ασχετο ...περιμενεις 2ο παιδακι????:D:D:D:D

Ναι...... :D :D :D

Ελπίζω αυτή τη φορά

να μην μας την "κάνει με ελαφρά"

όπως το προηγούμενο!..... :mrgreen:

Συγκρατημένη αισιοδοξία!!....

Ναι...... :D :D :D

Ελπίζω αυτή τη φορά

να μην μας την "κάνει με ελαφρά"

όπως το προηγούμενο!..... :mrgreen:

Συγκρατημένη αισιοδοξία!!....

Εύχομαι αυτήν την φορά να σας πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος...:)

για κέντρα στην περιοχη που εισαι δεν ξερω να σου πω....αλλά αν θέλεις για νυφικο οικονομικό ενοικίαση μπορω να σου πώ.....απο εκει νοικιασα το δικο μου και μπορεις να δεις και για την κορη σου....το κατάστημα λέγεται Στολίδης στο Κριονερι και έχει καλές τιμές γιατι αυτός προμηθευει τα περισσότερα καταστήματα με νυφικά....όλα αυτα που λενε φιρμες και απο ιταλιες γαλλιες και δεν συμαζευεται....όλα ειναι παραμυθια.....αυτος κάνει αντιγραφή τα νυφικά που του ζητάνε οι μεγάλοι οικοι και έχει και τα δικά του...το κατάστημα ειναι καθαρό..όλα τα νυφικα ειναι κρεμασμενα σε ένα χωρο εμφανη...ουτε σε υπόγεια ουτε μέσα σε σακούλες.....εγω τοτε το ειχα νοικιάσει 900ευρώ...το 2007 ήμουν η πρώτη που το φόραγε....φαινόταν άλλωστε....και περυσι το γεναρη που παντευτηκε η κουνιάδα μου το νοικιασε πιο φτηνα ακομη νομιζω κάπου στα 600....εκει ειχα δει και το νυφικό που ειχε νοικιάσει η νυφη μου 3000....

α...όλα αυτα τα ξέρω γιατί ήταν πελάτης του πεθερου μου....

μπομπονιερες αν έχεις χρονο μπορεις να κάνεις μονη σου....

για στολισμο εκκλησιας αυτα ξερω είναι του κουμπάρου...αλλά όπως και να χει ειναι προσωπικο σου στυλ...

για παιδικη χαρά θα σου κοστισει περισσότερο..θα πληρώσεις ενοικιο στο δημο + το κετερινγκ

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Δηλαδη?????

Είχα ξαναμείνει έγκυος (πέρισυ)

και το έχασα με παλλίνδρομη κύηση στην 11η εβδομάδα! :(

1 εβδομάδα πριν να κάνω αυχενική διαφάνεια....

(νόμιζα οτι στο είχα ξαναπεί.....)

Απο τότε με είχε πιάσει φοβία

και δεν μπορούσα να το ξαναπάρω απόφαση.....:( :(

Για να δούμε τώρα.....

Ο γιατρός μου λέει οτι ήταν τυχαίο το γεγονός

και να το ξεχάσω...

.....οτι πολλές κοπέλες το παθαίνουν.....

Εύχομαι αυτήν την φορά να σας πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος...:)

Ευχαριστώ!!

Οσο θα έχω τον χάρακα στην υπογραφή μου

θα σημαίνει ότι όλα πάνε καλά!!! :D :D :mrgreen: :mrgreen:

Στο θέμα μας τώρα:

Mε ενδιαφέρει το τόπικ που άνοιξες Φωτεινούλα

για να δούμε που θα κάνουμε κι εμείς τα βαφτίσια του δεύτερου παιδιού μας!!!!......

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (χε-χε-χε πλάκα κάνω!!!)

για κέντρα στην περιοχη που εισαι δεν ξερω να σου πω....αλλά αν θέλεις για νυφικο οικονομικό ενοικίαση μπορω να σου πώ.....απο εκει νοικιασα το δικο μου και μπορεις να δεις και για την κορη σου....το κατάστημα λέγεται Στολίδης στο Κριονερι και έχει καλές τιμές γιατι αυτός προμηθευει τα περισσότερα καταστήματα με νυφικά....όλα αυτα που λενε φιρμες και απο ιταλιες γαλλιες και δεν συμαζευεται....όλα ειναι παραμυθια.....αυτος κάνει αντιγραφή τα νυφικά που του ζητάνε οι μεγάλοι οικοι και έχει και τα δικά του...το κατάστημα ειναι καθαρό..όλα τα νυφικα ειναι κρεμασμενα σε ένα χωρο εμφανη...ουτε σε υπόγεια ουτε μέσα σε σακούλες.....εγω τοτε το ειχα νοικιάσει 900ευρώ...το 2007 ήμουν η πρώτη που το φόραγε....φαινόταν άλλωστε....και περυσι το γεναρη που παντευτηκε η κουνιάδα μου το νοικιασε πιο φτηνα ακομη νομιζω κάπου στα 600....εκει ειχα δει και το νυφικό που ειχε νοικιάσει η νυφη μου 3000....

α...όλα αυτα τα ξέρω γιατί ήταν πελάτης του πεθερου μου....

μπομπονιερες αν έχεις χρονο μπορεις να κάνεις μονη σου....

για στολισμο εκκλησιας αυτα ξερω είναι του κουμπάρου...αλλά όπως και να χει ειναι προσωπικο σου στυλ...

για παιδικη χαρά θα σου κοστισει περισσότερο..θα πληρώσεις ενοικιο στο δημο + το κετερινγκ

Μ'ενδιαφερει αυτο :):):):)

Τον στολισμο τον εχει αναλαβει ο κουμπαρος μου με την εποπτεια της μητερας του {ειναι μικρουλης ο κουμπαρος μου και η μανα του μανουλα σε κατι τετοια...Υπερπαραγωγη μυριζομαι τον στολισμο απο τα λιγα που εχω ακουσει και απο μια βαφτιση που κανανε περσυ...

Πειραζει αν θα παω απο τωρα να βλεπω νυφικα κι ας εχω σκοπο να χασω κιλα???Γιατι ειχα που ειχα ....μου εμεινα και καμποσα :twisted::twisted::twisted:Εκτος κι αν μεχρι τοτε εχω κι αλλον επισκεπτη;);)

Είχα ξαναμείνει έγκυος (πέρισυ)

και το έχασα με παλλίνδρομη κύηση στην 11η εβδομάδα! :(

1 εβδομάδα πριν να κάνω αυχενική διαφάνεια....

(νόμιζα οτι στο είχα ξαναπεί.....)

Απο τότε με είχε πιάσει φοβία

και δεν μπορούσα να το ξαναπάρω απόφαση.....:( :(

Για να δούμε τώρα.....

Ευχαριστώ!!

Οσο θα έχω τον χάρακα στην υπογραφή μου

θα σημαίνει ότι όλα πάνε καλά!!! :D :D :mrgreen: :mrgreen:

Στο θέμα μας τώρα:

Mε ενδιαφέρει το τόπικ που άνοιξες Φωτεινούλα

για να δούμε που θα κάνουμε κι εμείς τα βαφτίσια του δεύτερου παιδιού μας!!!!......

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (χε-χε-χε πλάκα κάνω!!!)

Αααα δεν το θυμαμαι Σοφια μου....

γιατι οχι να παρεις και εσυ ιδεα:D

φωτεινή μου δεν ξέρω αν έχει σαιτ εγω ειχα πάει κατευθειαν απο κοντά...θα βρεις.... εδω εγω με την κοιλάρα....4,5 μηνων εγκυος και έβρισκα πολλά....μην σε εγχωνει αυτό....απλά πήγαινε να ρίξεις μια ματιά...να δεις και τις τιμές....εδω και η κουνιάδα μου που δεν ήταν έγκυος και ειναι γεματη βρήκε.....

μπορει να βρεις αλλου να μην σου αρέσουν φαντάσου εγω αυτο που είχα διαλέξει δεν φαινόταν ότι ήμουν έγκυος....και δεν ήταν ριχτο κανονικο ήταν με φουστα και κορσε...

ανάλογα με το στυλ σου εγώ φαντάσου ειμαι πολυ απαιτητικη σε αυτά θέλω πάντα κάτι προτωτυπο....άσε που είχα πάει με μια ψυχολογία χάλια γιατι νόμιζα ότι δεν θα βρω....αλλά επειδη ήταν μεσιμερι ο γαμος είχα και άσχημη εγκυμοσυνη που έπρεπε να σκεφτώ πρωτα από όλα την άνεση.... ηθελα κατι ιδιαιτερο.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Επειδή λοιπόν σκέφτομαι να το κάνω και εγώ έτσι πρώτα ο Θεος να γεννηθεί το παιδάκι μου.....και είμαστε παρα πολύ δύσκολα οικονομικά....Αν θές να κάνεις ένα καλό τραπέζι κοιτά να εξοικονομήσεις απο τα άλλα (τουλάχιστον έτσι θα κάνουμε εμείς)...Τι θέλω να πώ!!!

Αν.....

- αν βάλεις ένα ωραίο λευκό φόρεμα αντι νυφικού (εκτός και αν το πάρει απο το e-bay με 50 ευρω ολοκαινουργιο)

- φτιάξεις μόνη σου τις μπομπονιέρες.....

- φτιάξεις μόνη σου τα προσκλητήρια....

- κάνεις "κλειστή" γαμοβάπτιση (με τους πλέον καλούς φίλους και συγγενεις εννοώ και όχι ακόμα και την πιο μακρινη θεία απο τον Καναδά αν με ενοείς)

- διαλέξεις μια ταβέρνα να κάνεις το τραπέζι σου και όχι πολυτελείας μαγαζί (τύπου δεξίωσης)

- και πάρεις γλυκάκια και όχι τούρτες τριόροφες - πενταοροφες

να είσαι σίγουρη ότι θα εξοικονομήσεις πολύ περισσότερο χρήμα!!!!

εγω μπηκα.... www.stolidis.gr και μετα στο showroom μήπως ειχες προβλημα στη συνδεση

Οκ μπηκα :Dκρατησα κι αυτο το σαιτ να χαζεψω αργα το βραδυ μολις κοιμηθει το κεφτεδακι μου;);)

Επειδή λοιπόν σκέφτομαι να το κάνω και εγώ έτσι πρώτα ο Θεος να γεννηθεί το παιδάκι μου.....και είμαστε παρα πολύ δύσκολα οικονομικά....Αν θές να κάνεις ένα καλό τραπέζι κοιτά να εξοικονομήσεις απο τα άλλα (τουλάχιστον έτσι θα κάνουμε εμείς)...Τι θέλω να πώ!!!

Αν.....

- αν βάλεις ένα ωραίο λευκό φόρεμα αντι νυφικού (εκτός και αν το πάρει απο το e-bay με 50 ευρω ολοκαινουργιο)

Ενταξη θα κανω σε μερικα οικονομια αλλα νυφικο θελω να φορεσω

- φτιάξεις μόνη σου τις μπομπονιέρες.....

Κατα 90% θα τα κανω μονη μου κατι εχω κατα νου...και μαλιστα με βοηθεια με την νυφη μου.Βασικα λεμε να ξεκινησουμε λιγο μετα το Πασχα να μαζευω τα υλικα και να ξεκινησουμε να αυτοσχεδιαζουμε....ακομα υπο επεξεργασια το εχω στο μυαλο μου

- φτιάξεις μόνη σου τα προσκλητήρια....

αυτο το εχω ηδη ετοιμο στον υπολογιστη μου....:D:D:Dτο μονο που μενει ειναι να βγουν κοπιες

- κάνεις "κλειστή" γαμοβάπτιση (με τους πλέον καλούς φίλους και συγγενεις εννοώ και όχι ακόμα και την πιο μακρινη θεία απο τον Καναδά αν με ενοείς)

Σ'αυτο τωρα πρεπει να κατσω με τους γονεις μου και την πεθερα μου ξεχωριστα μια μερα μαζι με τον αντρα μου και να το ξεκαθαρισουμε το θεμα

- διαλέξεις μια ταβέρνα να κάνεις το τραπέζι σου και όχι πολυτελείας μαγαζί (τύπου δεξίωσης)

Σ'αυτο ειμαι σε σκεψη και για αυτο θελω ιδεες απο εσας και προτασεις:D

- και πάρεις γλυκάκια και όχι τούρτες τριόροφες - πενταοροφες

να είσαι σίγουρη ότι θα εξοικονομήσεις πολύ περισσότερο χρήμα!!!!Τα γλυκα σημερα μου ειπε η μανα του κουμπαρου μου θα τα κανονισουν αυτοι... κατι ετοιμαζει η ρουφιανα αυτη ..ειναι μια ....α αχχχχ αχχχ

Στον Λουμπαρδιάρη παντρεύτηκε ο αδερφός μου!....

Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ (!!!!)

αλλά έχεις το ρίσκο του καιρού

γιατί ο γάμος γίνεται έξω απ την εκκλησία!....:?

ασε,το σπαγορεψανε τωρα!ωραια θα ηταν ομως!

αν θελεις μπορώ να σου δώσω το τηλ της κυρίας που έφτιαξε τις δικές μου μπομπονιέρες για το γάμο. φτιάχνει και για βαφτίσεις πολύ οικονομικά (απ' όσο θυμάμαι τουλάχιστον). ίσως μόνο να σου πέφτει μακριά (νίκαια). για νυφικό και εγώ θα σου πρότεινα μια λευκή τουαλέτα εκτός και αν έχεις όνειρο να φορέσεις νυφικό οπότε μην το αφήσεις... κόψε από τα προσκλητήρια ή τις μπομπονιέρες... στείλε αν θες πμ

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Το προσκλητηριο θα ειναι dvd....:D:D:Dμε μια φωτογραφια μονο απεξω εμενα του αντρα μου και της μικρης τιποτα αλλο..ετσι θα αναγκαστουν να το δουν :D:D:D:D

Οσο για τις μπουμπουνιερες εκει θα κοψω οντως...

Εχω δει σε γαμους..δωσε και για τον αδερφο μου που δεν μπορεσε να ερθει δωσε και για τον ταδε και για τον ταδε..και φευγουν απο εκει με μια αγκαλια μπομπονιερες ελεοςςςςς

Θα ειναι μετρημενες οσα και τ ατομα Κερκυρα ξερω πως δεβν θα ερθουν εδω 2 γαμους εκανε ο αδερφος μου σε κανεναν δεν ηρθαν αλλα το δωρο το εστειλαν ....

είχα δει εάν σαιτ με νυφικά..... ξένο σάιτ......... πολύ φτηνά νυφικα....... από 100 μέχρι 500 ευρώ..... και φαίνονταν όλα πολύ ωραία..... μάλιστα μια κοπέλα είχα πάρει από κει κι ήταν καλή ποιότητα......

σε ενδιαφέρει να ψάξω να το βρω;;;;

είχα δει εάν σαιτ με νυφικά..... ξένο σάιτ......... πολύ φτηνά νυφικα....... από 100 μέχρι 500 ευρώ..... και φαίνονταν όλα πολύ ωραία..... μάλιστα μια κοπέλα είχα πάρει από κει κι ήταν καλή ποιότητα......

σε ενδιαφέρει να ψάξω να το βρω;;;;

Και πως καλε θα μου παρουν μετρα? κι αν δεν μου κανει?:(:(:(:(:(

Και πως καλε θα μου παρουν μετρα? κι αν δεν μου κανει?:(:(:(:(:(

υπάρχει οδηγός με τα μέτρα.....

είναι λίγο ρίσκο και πρέπει να έχεις περθώριο για να το αλλάξεις άμα δε σου κάνει.....

από μπομπονιέρα τι σκέφτεσαι;;;;;

Κατι τετοιο http://www.mpomponieres.gr/el/wedding-favors/others αλλα να μπορω να τα φτιαξω εγω...,αλλα επανω στο δεσιμο θα εχει κατι παιδικο για να συνδιαστει και η βαφτιση της μικρης μια μπομπονιερα για ολους αλλιως παιδικες για τα παιδακια για την βαφτιση και νυφικες στους μεγαλους