Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2 σε 1,Γαμοβαφτιση μαζι...Οικονομικες προτασεις!!

agkiolina

Recommended Posts

Δεν ηξερα που να το τοποθετησω το εβαλα και καπου στο καφε ,αλλα μια φιλη μου ειπε να το τοποθετησω εδω... για αυτο κι εγω το εκανα.

Κοριτσια καλησπερα...

Λοιπον εχω ενα αγχος...

Πρεπει να ξεκινησω απο τωρα να ψαχνω για οτι χρειαζεται για τον γαμο μου και την βαφτιση της μικρης μου που θα γινουν μαζι ....

Σκεφτομαστε {βασικα αυτο το σκεφτομαι μονο εγω icon_razz.gif να γινουν την ημερα των 1ων γεννεθλιων της μικρης μου 10/9/2011}, αλλα για καποιο λογο ο συζυγουλης μου δεν θελει να γινει Σεπτεμβριος ο γαμος,αλλα η τελη Αυγουστου η αρχες Οκτωμβριου.

Το θεμα ειναι οτι τωρα με την παλιοκριση κι εγω να μην πηγαινω στην δουλεια και να περνω μισο μισθο σχεδον δεν ειμαστε για πολλα πολλα... που σημαινει οτι θελω να κανω εναν ομορφο γαμο και μια ομορφη βαφτιση , οχι σε κτημα {οσο κι αν μου αρεσει} το θεωρω πεταμενα λεφτα να τα δινω σε καποιον πλουσιο.Σκεφτομουν κατι σε catering εξω απο την εκκλησια , αλλα μετα ειδα εναν γαμο που πηγαμε και μπηκαμε με ηλιο και βγηκαμε με βροχη που τους πηγαν ολα στραφι icon_sad.gificon_sad.gif

Μετα σκεφτηκα να παω απεναντι απο το σπιτι μου εχω μια παιδικη χαρα να παω στον Δημο και να ζητησω να κανω το τραπεζωμα εκει icon_razz.gif να το κλεισω με τεντες καταλληλες ... αλλα και παλι σιγα μην μ αφησουν icon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gif

βοηθηστε με κοριτσια γιατι εγω με το αγχος εχω κανει γαμο icon_sad.gif.

Με το παραμικρο αγχωνομαι και πρεπει να ξεκινησω να ψαχνομαι απο τωρα για να μπορεσω να κανω και κατι με τα οικονομικα μας....icon_cool.gificon_cool.gif

Περιμενω τις αποψεις σας- τις γνωμες σας και φυσικα τις προτασεις σας...

Να σημειωσω μηπως σας χρειαστει tongue.giftongue.gifμενω αθηνα στο μοσχατο

Θελω κατι ομορφο εντυπωσιακο μα συγχρονως και οικονομικο...

Απο τα λιγα που εχω σκεφτει ειναι το προσκλητηριο που θα ειναι δυο σε ενα κι αυτο και θα ειναι φτιαγμενο απο μενα απλα θα το δωσω να το κανουν κοπιες.

Διαφημίσεις

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις για την παιδικη χαρα....που ξερεις?

επισης μπορεις να ρωτησεις στην εκκλησια αν διαθετει καποιο χωρο για το τραπεζι (εκει που κανουν κ τα μνημοσυνα και τα τραπεζια των φτωχων)

θα σου ερθει τελειως τσαμπα

και μετα η κανεις catering η μονη σου στον φουρνο τα φαγητα

Διαφημίσεις

Εγώ δεν ξέρω να σου πω εκκλησίες και μαγαζιά καθότι Θεσσαλονικιά...:)

Θα σου πω μόνο,από εμπειρία από γαμοβαφτίσεις,ότι το προσκλητήριο εννοείται πως θα είναι κοινό και για τα δύο μυστήρια και οι μπομπονιέρες θα κοιτάξεις ή να τα συνδυάζουν και τα δύο ή να είναι του γάμου για τους μεγάλους και της βάφτισης για τα παιδάκια(με αναμενόμενες "απώλειες"). Και όταν λέω να τα συνδυάζουν,εννοώ ότι μπορεί ας πούμε να είναι το τούλι(για τον γάμο)με δεμένο κάτι παιδικό επάνω(για την βάφτιση),όπως ένα μεταλλικό παιδάκι,παπουτσάκι,κλπ.Μπορείς φυσικά να τις φτιάξεις και μόνη σου για να κερδίσεις κάποια χρήματα και από εκεί.Όσο για γλυκό,αν τους καλέσεις μετά όλους στο τραπέζι δεν είναι απαραίτητο να δώσεις και στην εκκλησία.Αυτά...αν σκεφτείς και κάποιο θέμα,τα κορίτσια εδώ θα σου δώσουν πολλές ιδέες για να τα κάνεις όλα μόνη σου και να βγουν πολύ πιο οικονομικά!:)

εξαρταται απο τα ατομα καλη μου..........ποσα ατομα εχεις και ποσα λεφτα διαθετεις???

οι οικογενειακες ταβερνες παιρνουν πλεον γυρω στα 14-16 αυρω το ατομο.....

εμενα ο πιο μοδατος πολυχωρος μου πηρε 18 !!!!!!! και τρελλαθηκα (Θεσσαλονικη)

αυτο πουθελω να πω ειναι αν ειστε λιγοι δες και για ταβερνα, δεν εχουν κινηση θα χτυπησεις καλη τιμη.........

Εγώ δεν ξέρω να σου πω εκκλησίες και μαγαζιά καθότι Θεσσαλονικιά...:)

Θα σου πω μόνο,από εμπειρία από γαμοβαφτίσεις,ότι το προσκλητήριο εννοείται πως θα είναι κοινό και για τα δύο μυστήρια και οι μπομπονιέρες θα κοιτάξεις ή να τα συνδυάζουν και τα δύο ή να είναι του γάμου για τους μεγάλους και της βάφτισης για τα παιδάκια(με αναμενόμενες "απώλειες"). Και όταν λέω να τα συνδυάζουν,εννοώ ότι μπορεί ας πούμε να είναι το τούλι(για τον γάμο)με δεμένο κάτι παιδικό επάνω(για την βάφτιση),όπως ένα μεταλλικό παιδάκι,παπουτσάκι,κλπ.Μπορείς φυσικά να τις φτιάξεις και μόνη σου για να κερδίσεις κάποια χρήματα και από εκεί.Όσο για γλυκό,αν τους καλέσεις μετά όλους στο τραπέζι δεν είναι απαραίτητο να δώσεις και στην εκκλησία.Αυτά...αν σκεφτείς και κάποιο θέμα,τα κορίτσια εδώ θα σου δώσουν πολλές ιδέες για να τα κάνεις όλα μόνη σου και να βγουν πολύ πιο οικονομικά!:)

Αυτή η ''διάκριση'', άλλοι στο τραπέζι κι άλλοι όχι, ποτέ δε μ'άρεσε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Αυτή η ''διάκριση'', άλλοι στο τραπέζι κι άλλοι όχι, ποτέ δε μ'άρεσε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ούτε εμένα...σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πάω ούτε στο μυστήριο.Ξέρεις πολύ καλά όμως ότι το κάνουν σχεδόν όλοι,ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ούτε εμένα...σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πάω ούτε στο μυστήριο.Ξέρεις πολύ καλά όμως ότι το κάνουν σχεδόν όλοι,ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Και καλά δεν έχουν χρήματα για όλους...

Αλλά στην εκκλησία καλούν για να πάρουν το δώρο!!!

Σε κανά δυο γάμους, που με έχουν καλέσει μόνο στην εκκλησία δεν έχω πάει καν.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Και καλά δεν έχουν χρήματα για όλους...

Αλλά στην εκκλησία καλούν για να πάρουν το δώρο!!!

Σε κανά δυο γάμους, που με έχουν καλέσει μόνο στην εκκλησία δεν έχω πάει καν.

Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να έχει οικονομική στενότητα και να μην μπορεί να τους καλέσει όλους.Αλλά να έχει και την μαγκιά να μην τους καλέσει ούτε στην εκκλησία.Εγώ νιώθω ότι με καλούν για να πάρουν ακόμα ένα δώρο.Απ΄την άλλη μπορεί μόνο εγώ να το βλέπω έτσι...

Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να έχει οικονομική στενότητα και να μην μπορεί να τους καλέσει όλους.Αλλά να έχει και την μαγκιά να μην τους καλέσει ούτε στην εκκλησία.Εγώ νιώθω ότι με καλούν για να πάρουν ακόμα ένα δώρο.Απ΄την άλλη μπορεί μόνο εγώ να το βλέπω έτσι...

Ακριβώς αυτό! Δε θα παρεξηγήσω να γίνει ο γάμος σε στενό κύκλο, λόγω οικονομικών.... Ίσα-ίσα που θα κάνω και δώρο κι ας μη με καλέσεις ούτε καν στην εκκλησία.

Αλλά όταν με καλείς μόνο στην εκκλησία......:twisted::twisted::twisted:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ακριβώς αυτό! Δε θα παρεξηγήσω να γίνει ο γάμος σε στενό κύκλο, λόγω οικονομικών.... Ίσα-ίσα που θα κάνω και δώρο κι ας μη με καλέσεις ούτε καν στην εκκλησία.

Αλλά όταν με καλείς μόνο στην εκκλησία......:twisted::twisted::twisted:

δεν ειναι ακριβως ετσι.εγω ηθελα μικρο τραπεζι αλλα καποιους ανθρωπους τους ηθελα στη χαρα μου κ στην εκκλησια.ηθελα να το μοιραστω.δεν ειναι απαραιτητα κερδοσκοπικο!

δεν ειναι ακριβως ετσι.εγω ηθελα μικρο τραπεζι αλλα καποιους ανθρωπους τους ηθελα στη χαρα μου κ στην εκκλησια.ηθελα να το μοιραστω.δεν ειναι απαραιτητα κερδοσκοπικο!

Εσύ! Οι περισσότεροι δεν είναι έτσι...

iyuNp3.png4hNCp3.png

μπορουσα πχ να καλεσω καποιυς γνωσους που μα καλεσαν αν σκεφτομουν το δωρο.οσοι ομως δεν ηρθανα να δουν το μωρο ποτε δεν τους καλεσα ουτε στη γαμοβαφτση

Διαφημίσεις

Κορίτσια,

Μετά συγχωρήσεως κιόλας αλλά τα οικονομικά του καθενός δεν είναι δυνατόν να τα κρίνουμε τόοοοοσο επιφανειακά... και αυτό που μου κάνει εντύπωση όντως είναι πως τα λέμε εμείς που έχουμε πληρώσει γαμο-βαφτίσια... γνώμη μου πάντα: πας στην χαρά του άλλου επειδή θες να είσαι εκεί και να το μοιραστείς, να τον τιμήσεις με την παρουσία σου όπως κι εκείνος έκανε με την πρόσκλησή του... δεν πας για να φας, ούτε για να σε δουν ούτε για τπτ άλλο... άντε τώρα, σαλάτα το κάναμε το θέμα της κοπέλας !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Φωτεινή,

Η ώρα η καλή να είναι κατ' αρχήν.

Πες μας περίπου τί ποσό θα μπορούσατε να διαθέσετε κατά άτομο και όλο και κάτι θα σκεφτούμε που να είναι όμορφο και λειτουργικό (για την τσέπη σας εννοώ). Σε ποιά περιοχή έχεις προτίμηση ? Φαντάζομαι πως λόγω του παιδιού θα σε βόλευε να μην απομακρυνθείς πολύ...Μην αγχώνεσαι κι όλα θα γίνουν

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

ετσι ειναι εγω στον γαμο μου καλεσαοσουσ ειχα την δυνατοτητα ν τραπεζοσω κανεισ δεν εφηγε νυστικοσ :D:D:D

.....

ετσι ειναι εγω στον γαμο μου καλεσαοσουσ ειχα την δυνατοτητα ν τραπεζοσω κανεισ δεν εφηγε νυστικοσ :D:D:D

Το θέμα δεν είναι η πείνα.... Δεν πας για να φας, για όνομα του Θεού.

Το ζήτημα είναι καθαρά τυπικό! Κάλεσε όσους δύνασαι να ''τραπεζώσεις'', πιστεύω θα το κατανοήσει αυτός που έμεινε ακάλεστος.

Και δε καταλαβαίνω ποιός ο λόγος να καλέσεις ένα σωρό άσχετους στο γάμο! Στο δικό μου γάμο, προς χάρη του μπαμπά μου και των ''υποχρεώσεών'' του, είχα άτομα που τα είχα δει 2-3 φορές όλες κι όλες στη ζωή μου.

Λίγοι και καλοί πιστεύω εγώ...:-D

iyuNp3.png4hNCp3.png

Το ζήτημα είναι καθαρά τυπικό! Κάλεσε όσους δύνασαι να ''τραπεζώσεις'', πιστεύω θα το κατανοήσει αυτός που έμεινε ακάλεστος.

Και δε καταλαβαίνω ποιός ο λόγος να καλέσεις ένα σωρό άσχετους στο γάμο! Στο δικό μου γάμο, προς χάρη του μπαμπά μου και των ''υποχρεώσεών'' του, είχα άτομα που τα είχα δει 2-3 φορές όλες κι όλες στη ζωή μου.

και εγω αυτο πιστευω οσουσ ηθελα στην εκλησιατουσ ηθελα κοντα μου κ τσο τραπεζι

εκανα αρχικα μια λιστα με ολουσ μετα ειδα ποσα ατομα μπορουσα κα αρχισα να αφερο ατομα ποιο μακρινα κατεληξα σε μια λιστα τελικη που ηταν οι ποιο κοντινη :wink:;-):wink:;-)

.....

φωτεινη πεσ μου σε παρακαλω ποσα ατομα περιπου στο τραπεζι και ποσο θα διαθεσετε πανω κατω για το τραπεζι .εκανα τον γαμο- βαπτιση την ανοιξη και εχω να σου προτεινω.

ylSkp1.pngrwLVp1.png

καταρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον σας να με βοηθησετε :D:D

μεχρι ποσοα λεφτα λες;που θα γινει;σε ποια εκκλησια;

Ε λεω να μου βγει στο συνολο περιπου 5000-6000 ευρουλακια .

δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις για την παιδικη χαρα....που ξερεις?

επισης μπορεις να ρωτησεις στην εκκλησια αν διαθετει καποιο χωρο για το τραπεζι (εκει που κανουν κ τα μνημοσυνα και τα τραπεζια των φτωχων)

θα σου ερθει τελειως τσαμπα

και μετα η κανεις catering η μονη σου στον φουρνο τα φαγητα

Ενταξη οχι κι εκει που πινουν τον καφε στις κηδειες :-(:-(:-( αυτο μ'ανατριχιασε λιγο σορρυ μπρρρρ....

Γιατί δε κλείνεις κάποιο κέντρο;

Είχαμε παέι με τον άντρα μου πέρυσι σε Γαμοβαπτίσια και το έκαναν στο ΣΕΦ, στο Olympic Royal και ήταν τέλεια!!!!!

εχω ακοιυσει οτι εκει ειναι λιγο τσουχτερα ομως:-(:-(:-(κατι για 50 ευρω τ ατομο

αυτο ακριβως καναμε μια μικρη λιστα με το αμορε μου απο την μερια του ηταν μεχρι στιγμης {οσοι του ειχαν ερθει στο μυαλο εκεινη την στιγμη που να πει και η πεθερα μου κι αλλους απο το σοι που του εχουν διαφυγει }

ηταν 85 απο εκεινον και 140 απο μενα κι απο μενα επισης λειπουν καποια ατομα .Και μαλιστα ξεκινησε ο πατερας μου να μου λεει : αυτον τον εβαλες? εχουμε παει στον γαμο και των δυο παιδιων του και με εχει βοηθησει κι εμενα και μπλα μπλα μπλα.τον αλλον τον εβαλες κ.ο.κ

Αλλα αν κρινω απο τον γαμο του αδερφου μ δεν ηρθαν και πολλοι απο το σοι μας καθοτι καποιοι ειναι στην κρητη και καποιοι στην κερκυρα :wink:εδω εχουμε λιγους:-D

Μενω Μοσχατο οπως ειπα πιο πανω...εκκλησια εχω δει καποιες αλλα ειναι μακρυα απο το σπιτι μας και σκεφτομαι και την μικρη οτι αν κουραστει θα πρεπει να την φερω σπιτι με την μητερα μου.Οποτε το μακρυα το ξεχναω τουλαχιστον για το κεντρο η εκκλησια αντε παει κι ερχεται ... το κεντρο ομως πρεπει να ειναι καπου εδω κοντα... κι οχι οπως πηγαμε σέναν γαμο που εγινε στο Νεο Ηρακλειο η εκκλησια και στην Χασια το κεντρο και καναμε 2,5 ωρες να φτασουμε στην Χασια.Ε οχι ετσι δεν το θελω ...

τ'ατομα που σκεφτομαστε παντως θα ειναι περιπου 200 στην εκκλησια και αντε 120 στο κεντρο

κι αυτο το κανω οχι γιατι δεν θελω ατομα στο κεντρο και δεν το βλεπω οτι τους ταιζω ...απλα καποιοι οπως πχ μερικους απο το γραφειο μου ουτε στον γαμο μου να μην τους δω δεν θα με πειραζε , αλλα θα ειναι ομαδικο το προσκλητηριο κι οποιος θελει ας ερθει απο εκει.Και καποιοι φιλοι που δεν ειναι και τοσο φιλοι απλα μου το λενε απο τωρα οταν παντρευτεις να μας καλεσεις .... μου λενε ... δεν θα τους φερω και στο κεντρο ... εγω θα στειλω προσκλητηρια κι οποιος θελει ας ερθει...

Το προσκλητηριο που ειπα θα ειναι dvd βιντεακι φτιαγμενο απο μενα με φωτογραφιες δικες μου & του αμορε μου και φυσικα της μικρης και μεσα εκει θα ειναι και το καλεσμα ..