Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γενικά ,να πω οτι, μου αρέσουν τα Jumbo γιατί εχουν πολύ μεγάλη γκάμα προιόντων και "φτηνών" αλλά και επώνυμων παιδικών(Fisher price, chicco...).

Noμίζω οτι καλό είναι και οι γονείς που δεν αντέχει η τσέπη τους να μπορουν να αγοράσουν κάτι στο παιδί τους.Το τι είναι ασφαλές για το παιδί μας με λίγη προσοχή και ψαξιμο(και λογική)μπορούμε να το βρούμε.

Στα προιοντα γνωστων εταιριων οι τιμές είναι οι ίδιες-πολλές φορες και ακριβότερες(πχ sudocream, απορρυπαντικό προδέρμ...)

Στο θεμα των αλλαγών δεν εχω αντιμετωπίσει ποτε ,κανενα πρόβλημα-και εχω αλλάξει πολλά προιοντα- εκτος ενός θερμαντηρα μπιμπερό απ'τα "φτηνιαρικα" που δεν το άλλαξαν στον αντρα μου αλλά ποτε δεν καταλαβα γιατι(εκεινος ντρεπετε να το διεκδικήσει) και εγω τοτε με ενα μωρο ημερων βαρεθηκα να ψαξω.

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο κει και υστερα ο καθε συνειδητοποιημενος καταναλωτης εχει το δικαιωμα να τα προτιμησει η να απορριψει η να τα συνδυαζει οπως κανω προσωπικα.

Συμφωνω απολυτα...., δεν εχω πολλα ρουχα του μικρου απο εκει, καποια λιγα καθημερινα, η αληθεια ειναι ομως οτι δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα, δηλ. να ψεβαφουν ή να μπουν στο πλυσιμο.

Ουτε επισης με τα παιχνιδια, αν και προτιμω λιγα και καλα (ποιοτικος) και οταν μου προεκυψε ελλατωματικο παιχινιδι, απο δωρο, δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με την επιστροφη....

καλά τα πράγματα με την επωνυμία jumbo είναι εντελώς μάπα...εχω ξαναγράψει πριν κανα χρόνο ότι μου ξέβαψε παιχνίδι μασητικό όταν το πέρασα με οινόπνευμα...έκανα καταγγελία μου έστελναν ενημερωτικά από το Υπουργείο κτλ αλλά τελικά λέει ήταν ΟΚ! ΟΚ αμα λες ότι είναι ασφαλές να φεύγει το χρώμα σε κάτι που μπαίνει στο στόμα του παιδιού!!!!!!!!!!!!!!!

Πέραν τούτου ότι μας έχουν φέρει και δεν είναι από τις καλές εταιρίες έχει βγει οφ για πλακα! Κιθάρες, ντράμς, ηλ.μηχανές, αυτοκινητάκια....όλα μάπα εντελώς :(

Να μου πεις αν δεν έχεις ή πχ θες να κάνεις πολλά δωράκια όπως εγω στο πάρτυ του μικρού θα πας.

Συμφωνώ απόλυτα με τα προηγούμενα σχόλια περί ποιότητας...Ό,τι πληρώσεις παίρνεις και πρέπει να το ψάχνουμε όλοι. Έχω όμως να καταγγείλω το εξής για τα Jumbo (τους έχω κράξει άγρια για το συγκεκριμένο θέμα με τρελή φασαρία στο ταμείο):

Πήγα προ καιρού για κάποια ψώνια και παρεμπιμπτόντως αγόρασα προϊόντα Johnsons για τα οποία είχα εκπτωτικά κουπόνια που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΗΞΕΙ και επάνω έλεγαν "μα εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα". Πάω λοιπόν στο ταμείο, τα δίνω και μου λένε ότι δεν δέχονται εκπτωτικά κουπόνια. Ρωτάω γιατί, δεν μου απαντούν. Φωνάζω την υπεύθυνη, ξαναρωτάω και μου απαντάει απλά ότι δεν τα δέχονται. Αρχίζω να φωνάζω, λέω ότι το κουπόνι δε λέει να εξαργυρωθεί από τα τάδε και τάδε καταστήματα, αλλά εξαργυρώνεται σε οποιοδήποτε κατάστημα. Μου απαντούν ότι δε γίνεται τίποτα και τέλος. Παρατάω κι εγώ όλα τα Johnsons που είχα αγοράσει και τέρμα.

Έμαθα αργότερα ότι ο λόγος που δε δέχονται κουπόνια είναι γιατί κάνουν παραεισαγωγή προϊόντων (Proderm, Johnsons κ.α.) από Βουλγαρία και όχι από τον εισαγωγέα στην Ελλάδα. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ. Να σημειώσω δε ότι παρά την παραεισαγωγή, οι τιμές είναι ακριβότερες από τα super market που αγοράζουν από τον Έλληνα εισαγωγέα. Να πω δηλαδή ότι γλυτώνω και κανένα φράγκο....Κάθε άλλο. Και κανείς δεν τους κυνηγάει.....Ο καταναλωτής τί φταίει όμως????

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Να σημειώσω δε ότι παρά την παραεισαγωγή, οι τιμές είναι ακριβότερες από τα super market που αγοράζουν από τον Έλληνα εισαγωγέα. Να πω δηλαδή ότι γλυτώνω και κανένα φράγκο....Κάθε άλλο. Και κανείς δεν τους κυνηγάει.....Ο καταναλωτής τί φταίει όμως????

Και αφού είναι ακριβότερες οι τιμές στα JUMBO απο τα σουπερ μαρκετ γιατι δεν πήγες στα σουπερ μαρκετ να πάρεις προιόντα Johnson που δέχονται και τα εκπτωτικά κουπόνια και θα σου έβγαινε σίγουρα πολύ πιο φθηνά απο τα Jumbo??

Αρα φταιει και ο καταναλωτης ως προς τις επιλογές του....Μην τα ριχνουμε και όλα στα καταστήματα...Αυτοί την δουλειά τους κάνουν όποια και να είναι αυτή...Στο χέρι το δικό μας είναι αν θα επιλέξουμε την δουλειά αυτουνού ή εκείνου......

Διαφημίσεις

Σε όλα τα καλλυντικά είναι ακριβότερο το Jumbo. Αλλά δεν χρειάζεται να αγοράζεις τίποτα από εκεί αφού τα έχουν και τα σούπερ μάρκετ.

There is no patch for human stupidity.

Και αφού είναι ακριβότερες οι τιμές στα JUMBO απο τα σουπερ μαρκετ γιατι δεν πήγες στα σουπερ μαρκετ να πάρεις προιόντα Johnson που δέχονται και τα εκπτωτικά κουπόνια και θα σου έβγαινε σίγουρα πολύ πιο φθηνά απο τα Jumbo??

Αρα φταιει και ο καταναλωτης ως προς τις επιλογές του....Μην τα ριχνουμε και όλα στα καταστήματα...Αυτοί την δουλειά τους κάνουν όποια και να είναι αυτή...Στο χέρι το δικό μας είναι αν θα επιλέξουμε την δουλειά αυτουνού ή εκείνου......

Διάβασε σε παρακαλώ λίγο πιο προσεκτικά αυτά που έγραψα....

1ον: Δεν είχα πάει για καλλυντικά εκεί....Είπα ότι παρεμπιμπτόντως πήρα και κάποια γιατί είχα μαζί μου τα κουπόνια και θα μου έβγαιναν φθηνά.

2ον: Ως καταναλωτής επέλεξα να αφήσω τα προϊόντα, όπως επίσης προείπα, και να μην τα αγοράσω. Έχεις κάτι να μου πεις για την επιλογή μου?? Και σκεπτόμενη είμαι, και χατήρι δεν κάνω σε κανέναν που πάει να με κοροϊδέψει.....Δεν νομίζω να διαφωνήσεις σε αυτό.

Τα ρίχνω λοιπόν όλα στο κατάστημα. Επίσης, δεν είδα να σχολιάζεις το θέμα της παραεισαγωγής...Εγώ φταίω και σε αυτό??? Εκεί πήγαινε το ερώτημα τί φταίει ο καταναλωτής. Μπορείς αυτό να μου το απαντήσεις?

Επίσης: αυτό με τις τιμές δεν το είπα σαν παράπονο, διότι το γνώριζα εξαρχής. Είπα απλώς ότι ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ.

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Μιας και βλέπω ότι πολλές κοπέλες έχουν παράπονο από τα συγκεκριμένα μαγαζιά ας πω και εγώ τα παράπονα μου.

Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λένε αλλαγές ελαττωματικών προιοντων μόνο καθε Δευτέρα και Σαββάτο. Είμαι από ένα χωριό και το Τζαμπο απέχει 30' δρόμο.Δεν πάω αποκλειστικά να ψωνίσω οργανώνω τις δουλειές μου και αφού βρίσκομαι εκεί πάω και στα Τζαμπο.Τα μισά παιχνίδια δεν δουλεύουν, άλλα είναι μέσα σπασμένα για ποιο λόγο να μην μπορώ να τα αλλάξω όπως σε όλα τα αλλα μαγαζια.Δηλαδή αν αγοράσω κάτι και δω στο ταμείο αφού το έχω πληρώσει ότι είνα χαλασμένο δεν θα μου το αλλάξουν?Απαράδεκτο!!!

Δευτερον το καλοκαίρι έιχαν έρθει κάτι γνωστοί μας και μου είχαν φέρει ρούχα από το Τζάμπο καμιά δεκαριά κομματια τα οποία δεν του έκαναν.Όταν πήγα λοιπόν να τα αλλάξω μου ζήτησαν απόδειξη και πως αν δεν είχα δεν μπορούσαν να μου τα αλλάξουν!!!Θα πάω εγώ δηλαδή να ζητήσω αποδειξη στους ανθρώπους που μου έφεραν δώρο???Είναι σοβαροί???Στην τελική ας δίνουν στα δώρα καρτα αλλαγής!!!!

Τα λες ,φωναζεις και σου απαντάνε εμείς υπάλληλοι είμαστε.Μα δεν υπάρχει ένας υπεύθυνος?????Πουθενά??

Έμαθα αργότερα ότι ο λόγος που δε δέχονται κουπόνια είναι γιατί κάνουν παραεισαγωγή προϊόντων (Proderm, Johnsons κ.α.) από Βουλγαρία και όχι από τον εισαγωγέα στην Ελλάδα.

:roll:

ρε μπας και γι'αυτό το λόγο πέρυσι μια κούκλα που ζήτησε η μια βαφτισιμια μας μιλούσε μόνο βουλγάρικα:twisted:

Εγώ τα αποφεύγω πάντως

rQGhp3.png

ρε μπας και γι'αυτό το λόγο πέρυσι μια κούκλα που ζήτησε η μια βαφτισιμια μας μιλούσε μόνο βουλγάρικα:twisted:

Εγώ τα αποφεύγω πάντως

Λίγο οφφ από τα jumbo...

Ο ανηψιός μας έχει τον γούντι από το toy story ο οποίος μιλάει αγγλικά, κι αν βρεθεί αντίκρυ με τον buzz συνομιλούν.Εμείς ακόμη δεν είχαμε παιδιά.Του φέρνουμε από Γαλλία τον μπαζ.Και τα έβαζε αντικρυστά...Αγγλικά ρωτούσε ο γούντι, γαλλικά απαντούσε ο μπαζ:lol::lol:Ο πύργος της Βαβέλ ένα πράμα:lol::lol:

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

Έμαθα αργότερα ότι ο λόγος που δε δέχονται κουπόνια είναι γιατί κάνουν παραεισαγωγή προϊόντων (Proderm, Johnsons κ.α.) από Βουλγαρία και όχι από τον εισαγωγέα στην Ελλάδα.

Αν οντως εκαναν παραεισαγωγη....που δεν το πιστευω με τιποτα, τοτε στα προιοντα αυτα θα εγραφε και ελληνικα αλλα και βουλγαρικα οπως πχ στο μαρκετ τον Βασιλαγα που εχει εδω στην θεσσαλονικη που ειναι οντως εισαγωγη απο βουλγαρια και εχουν πανω τους τα προιοντα ελληνικα,αγγλικα και βουλγαρικα... Απλα δεν δεχονται κουπονια...και απλα ειναι πιο ακριβα απο τα σουπερ...δεν ειναι παραεισαγωγη ομως...

Εγώ πάλι το απεχθάνομαι το απεχθάνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενταξει είναι φθηνο σε πάρα πολλά πράγματα και πολλοι γονείς εξυπηρετούνται.

Αλλά εγώ είμαι της λογικής λίγα και καλά!!!

Καταρχήν δεν μπορείς να περπατήσεις στους διαδρόμους απο τα εμπορευματα, αρα δεν είναι φιλικό και προπάντων ασφαλές προς τα παιδιά!!! Κατί να συμβεί δεν ξερεις από που να φύγεις!!!!

Πηγαίνω πολύ σπάνια βέβαια!!

Με αγανακτεί το παρκινγκ, το ταμείο, οι διαδρομοι, το προσωπικό οι περρισότεροι είναι αγενείς!!

Με εκνευρίζει που εχει τα αυτοκινητάκια στην εισοδο μπροστά και τα περισσότερα για να ξεκολλήσουν γινεται ο κακος χαμός με τους γονεις τους (μαζί και το δικό μου!!!)

Τόσα λεφτά βγάζει ας κάνει ενα αξιοπρεπες παιχνιδότοπο ,που το εχει με χαλίκια και 5 παιχνίδια της κακιας ώρας!!!

Καλά εχει τύχει να πάω στον παιχνιδοτοπο να είναι μούσκεμα οι τσουλήθρες και ήταν βροχή της προηγούμενης μέρας, βγάλε βρε Χριστιανέ 2 υπαλλήλους να τα καθαρίσουν... τι σου φταινε τα παιδακια να γινονται μούσκεμα!!!

Μιλάω για της Πυλαιας δεν εχω πάει σε άλλο!!!

Όσες φορες πήγαινα εκνευρισμένη έφευγα γι αυτό και το κοψα!!!

Εν τω μεταξυ μας εφεραν ενα δωρο τα Χριστουγεννα απο το τζαμπο και λειπει ενα βασικό κομμάτι από μέσα... κι οσο σκεφτομαι ότι πρέπει να πάω και μάλλον δεν θα γίνει η δουλεια μου...τρελλαινομαι!!!

Εχω και τον μικρό που με την διαφημιση τους τρελλαινεται!!! φώναζει μπάτζο και όταν περνάμε απ εξω το γνωρίζει κοπαναει χερια πόδια στο κάθισμα φώναζει μπάτζο αλλά μένει με την όρεξη ο καημενούλης πλέον!!!!

Αυτά!!!!! τα ολίγα!!!

paidia συγνωμη που θα το πω αλλα ειμαστε σε εποχη κρισης εμενα ο μονος που δουλευει αυτη την στιγμη ειναι ο αντρας μου κ περνει μισθο 850 υρω καθαρα πληρωνω 300 ευρω ενοικιο πληρωνω νερο 20 ευρω 100 δεη 35 υερω τηλ κ ενα δανειο 150 ευρω με τα υπολοιπα που μενουν πρεπει να φαμε κ να παρω κ γαλα στο παιδι ε ναι θα παω στο τζαμπο να ψωνισω γιατι το ελληνικο mothercare μας τον πιανουν κανονικα κ h&m tου πειραια δεν εχει παιδικα κ πρεπει να ανεβω αθηνα για πειτε μου δεν θ ντυσω το παιδι μου εχει κ καλα φθηνα πραγματα σε ρουχα αμα κοιταξεις τις ταμπελιτσες των προιοντων αυτα εχω να πω απλα εαν εμπαιναν 2 μισθοι στο σπιτι θα ψωνιζα λιγο πιο επωνυμα ρουχα κ παιχνιδια τωρα θα βολευτουμε μεχρι εκει που φτανει το χερακι μας κ ο μισθος μας

αν και δηλωνω εξαρχης εναντιον του τζαμπο, ωστοσο θεωρω οτι καλως υπαρχει. εγω μπορει να μην το προτιμω και ιδεολογικα να ειμαι αντιθετη, ομως υπαρχει κοσμος που δυσκολευεται να παρει το επωνυμο παιχνιδι και ρουχο και βολευεται με αυτα. ειναι το ιδιο πραγμα με τα προγραμματα στην τηλεοραση... αν δε μας αρεσουν απλα δεν τα προτιμαμε.

πάντως εμείς αγοράσαμε ένα ιπτάμενο αεροπλάνο 50 ευρώ, με την πρώτη πτήση έπεσε κι έσπασε, το πήγαμε πίσω, δε φέρουν καμιά ευθύνη λέει και δεν αλλάζεται. Γενικά είπαν ένα κάρρο ψέμματα και καταφύγαμε στο Συνήγορο του Πολίτη.

Διαφημίσεις

paidia συγνωμη που θα το πω αλλα ειμαστε σε εποχη κρισης εμενα ο μονος που δουλευει αυτη την στιγμη ειναι ο αντρας μου κ περνει μισθο 850 υρω καθαρα πληρωνω 300 ευρω ενοικιο πληρωνω νερο 20 ευρω 100 δεη 35 υερω τηλ κ ενα δανειο 150 ευρω με τα υπολοιπα που μενουν πρεπει να φαμε κ να παρω κ γαλα στο παιδι ε ναι θα παω στο τζαμπο να ψωνισω γιατι το ελληνικο mothercare μας τον πιανουν κανονικα κ h&m tου πειραια δεν εχει παιδικα κ πρεπει να ανεβω αθηνα για πειτε μου δεν θ ντυσω το παιδι μου εχει κ καλα φθηνα πραγματα σε ρουχα αμα κοιταξεις τις ταμπελιτσες των προιοντων αυτα εχω να πω απλα εαν εμπαιναν 2 μισθοι στο σπιτι θα ψωνιζα λιγο πιο επωνυμα ρουχα κ παιχνιδια τωρα θα βολευτουμε μεχρι εκει που φτανει το χερακι μας κ ο μισθος μας

Και βέβαια καλά κάνεις και ψψνίζεις από εκεί. Ούτε συζήτηση. Εγώ ούτε με τα επώνυμα ρούχα είμαι υπέρ. Είναι πανάκριβα, και δεν προλαβαίνεις να τα χαρείς, μιας και τα παιδάκια μας αλλάζουν νούμερα από τη μια μέρα στην άλλη.

πάντως εμείς αγοράσαμε ένα ιπτάμενο αεροπλάνο 50 ευρώ, με την πρώτη πτήση έπεσε κι έσπασε, το πήγαμε πίσω, δε φέρουν καμιά ευθύνη λέει και δεν αλλάζεται. Γενικά είπαν ένα κάρρο ψέμματα και καταφύγαμε στο Συνήγορο του Πολίτη.

Χαχα. Ποιας εταιρείας ήταν? Μήπως έφταιγε ο πιλοτος? Οι μάσκες κατέβηκαν?

Πάντως για να εξηγούμαι, φυσικά ευτυχώς που υπάρχει το jumbo, για αυτούς που θέλουν ή είναι αναγκασμένοι λόγω οικονομικών να ψωνίζουν από κει. Φυσικά και έχει εξαιρετικό management, δεν είναι τυχαίο το μέγεθός του σαν εταιρεία. Ναι, στα Κουκου, δεν βρίσκεις εύκολα υπάλληο, αν και εγώ που είμαι τακτικός πελάτης δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. Και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω την μηχανοργάνωσή τους, σας λέω ότι μπορείς να ρωτήσεις για ένα παιχνίδι και να σου το φέρουν από άλλο κατάστημα, το έκαναν για εμένα, που μου του έφεραν από Ναύπακτο που ήταν το πιο κοντινό που το είχε.

Επίσης είναι ελληνικότατη εταιρεία, με έδρα την Θεσαλλονίκη μας, που αντιμετωπίζει και έντονο οικονομικό πρόβλημα λόγω της κρίσης η πόλη.:wink:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Εγώ τα αποφεύγω πάντως

Θα σας πω εγω που εφαγα τη γη για να βρω την συγκεκριμενη κουκλα.Ηταν η Μπαρμπι του διαμαντενιου καστρου και ειχε παρα πολυ περαση στα κοριτσακια εκεινη την εποχη γιατι λιγο πριν ειχε βγει καινουρια ταινια και οπως καταλαβαινετε γινοταν χαμος.Η κουκλα λοιπον εξαντληθηκε λιγες μερες πριν την παραμονη Πρωτοχρονιας εψαξα ΟΛΗ τη Θεσσαλονικη μπηκα σε καθε μικρο συνικοιακο μαγαζακι και ολοι μου ελεγαν αν ειχα 1000 τετοιες κουκλες θα τις πουλουσα.Και τοτε το τζαμπο εκανε την κινηση ματ εφερε κουκλες απο τη Βουλγαρια(στην ιδια τιμη με τις ελληνικες:roll:)ελα ομως που τραγουδουσαν το τραγουδι Βουλγαρικα?Τι να κανω ομως η δυσμοιρη μανα την αγορασα ευτυχως δεν διαμαρτυρηθηκε η μικρη για την γλωσσα μονο που ακουγε τη μουσικη της εφτανε.

Οσο για τα τζαμπο συμφωνω απολυτα με τη φιλη ιοαννα 21.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

1) Τα "επώνυμα" παιχνίδια έχουν την ίδια τιμή παντού. Και το jumbo δεν τα πουλάει φθηνότερα.

2) Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του φθηνού παιχνιδιού και του κακού παιχνιδιού.

Τo jumbo πουλάει φθηνά το κακό παιχνίδι.

Και διευκρινίζω:

κακό παιχνίδι είναι αυτό που δεν έχει ελεχθει για την επικινδυνότητά του και δεν έχει iso πιστοποιήσεις- - κακό παιχνίδι είναι αυτό που είναι βαμμένο με τοξικά χρώματα- κακό παιχνίδι είναι αυτό που δεν επιστρέφεται αν είναι ελαττωματικο-κακό παιχνίδι είναι αυτό που θα σπάσει σε δύο μέρες ( και ως εκ τούτου θα σου βγει ακριβότερο από τα επώνυμα τελικά)

Αλλά γιατί το jumbo να σεβασθεί τον καταναλωτή;

Μήπως ο καταναλωτής το τιμωρεί με αποχή;

Οχι. Θα τρέξουμε όλοι μαζικά να αγοράσουμε λόγω της πλύσης εκεφάλου όλες τις κινεζιές που απορώ πως εισήχθησαν σε χώρα της Ευρώπης (αν ήμασταν ευνομούμενη χώρα της εοκ, το 80% των προϊόντων που πουλά το jumbo δεν έπρεπε να περάσουν τα σύνορα)

Αλλά εμάς δεν μας νοιάζει. Θα μαζευόμαστε να συζητάμε για τα σκουπίδια που πουλάει στα παιδιά μας και μετά θα τρέχουμε να αγοράζουμε.

Μαθαίνουμε έτσι στα παιδιά μας να δέχονται την χαμηλή ποιότητα και την "φτήνεια" σαν τρόπο ζωής.

Συγνωμη αν είμαι απόλυτη αλλά καλύτερα το παιδί μου να πάρει ένα μόνο και καλό παιχνίδι και να το μάθω να εκτιμά και να ΑΠΑΙΤΕΙ την ποιότητα παρά να ζητάει το "πολλά και ό,τι να΄ναι".

40+mama

ΥΓ. Σχετικά με τα ρούχα. Είχα πάρει από αυτό το μαγαζί κάτι χρωματιστά μωρουδιακά φανελάκια του γιου μου. ¨Οταν τα έπλυνα για πρώτη φορά πριν του τα φορέσω δεν σταμάταγαν να βγάζουν χρώμα. Θα τα βάζατε μετά εσείς να ακουμπάνε στο δερματάκι του μωρού σας;

Τώρα αγοράζω από τις επκτώσεις από καλά μαγαζιά σε τιμές καλύτερες από του jumbo. Kάθε Ιανουάριο και Αύγουστο κάνω το κουμάντο της χρονιάς (όσο μπορώ) Υπάρχουν λύσεις. Πρέπει η ποιότητα να επιβραβεύεται. Αλλιώς τα καλά μαγαζιά θα κλείνουν το ένα μετά το άλλο και στο τέλος θα έχουμε μόνο το jumbo διότι αυτό θα μας αξίζει....

.pngy3DLp3.png

Έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

1) Τα "επώνυμα" παιχνίδια έχουν την ίδια τιμή παντού. Και το jumbo δεν τα πουλάει φθηνότερα.

2) Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του φθηνού παιχνιδιού και του κακού παιχνιδιού.

Τo jumbo πουλάει φθηνά το κακό παιχνίδι.

Και διευκρινίζω:

κακό παιχνίδι είναι αυτό που δεν έχει ελεχθει για την επικινδυνότητά του και δεν έχει iso πιστοποιήσεις- - κακό παιχνίδι είναι αυτό που είναι βαμμένο με τοξικά χρώματα- κακό παιχνίδι είναι αυτό που δεν επιστρέφεται αν είναι ελαττωματικο-κακό παιχνίδι είναι αυτό που θα σπάσει σε δύο μέρες ( και ως εκ τούτου θα σου βγει ακριβότερο από τα επώνυμα τελικά)

Αλλά γιατί το jumbo να σεβασθεί τον καταναλωτή;

Μήπως ο καταναλωτής το τιμωρεί με αποχή;

Οχι. Θα τρέξουμε όλοι μαζικά να αγοράσουμε λόγω της πλύσης εκεφάλου όλες τις κινεζιές που απορώ πως εισήχθησαν σε χώρα της Ευρώπης (αν ήμασταν ευνομούμενη χώρα της εοκ, το 80% των προϊόντων που πουλά το jumbo δεν έπρεπε να περάσουν τα σύνορα)

Αλλά εμάς δεν μας νοιάζει. Θα μαζευόμαστε να συζητάμε για τα σκουπίδια που πουλάει στα παιδιά μας και μετά θα τρέχουμε να αγοράζουμε.

Μαθαίνουμε έτσι στα παιδιά μας να δέχονται την χαμηλή ποιότητα και την "φτήνεια" σαν τρόπο ζωής.

Συγνωμη αν είμαι απόλυτη αλλά καλύτερα το παιδί μου να πάρει ένα μόνο και καλό παιχνίδι και να το μάθω να εκτιμά και να ΑΠΑΙΤΕΙ την ποιότητα παρά να ζητάει το "πολλά και ό,τι να΄ναι".

40+mama

ΥΓ. Σχετικά με τα ρούχα. Είχα πάρει από αυτό το μαγαζί κάτι χρωματιστά μωρουδιακά φανελάκια του γιου μου. ¨Οταν τα έπλυνα για πρώτη φορά πριν του τα φορέσω δεν σταμάταγαν να βγάζουν χρώμα. Θα τα βάζατε μετά εσείς να ακουμπάνε στο δερματάκι του μωρού σας;

Τώρα αγοράζω από τις επκτώσεις από καλά μαγαζιά σε τιμές καλύτερες από του jumbo. Kάθε Ιανουάριο και Αύγουστο κάνω το κουμάντο της χρονιάς (όσο μπορώ) Υπάρχουν λύσεις. Πρέπει η ποιότητα να επιβραβεύεται. Αλλιώς τα καλά μαγαζιά θα κλείνουν το ένα μετά το άλλο και στο τέλος θα έχουμε μόνο το jumbo διότι αυτό θα μας αξίζει....

Συμφνώ σε όλα με το παραπάνω ποστ λέξη προς λέξη....

Και πέρυσι και φέτος του πήρα playmobil από συνοικιακό βιβλιοπωλείο και μάλιστα ο άνθρωπος μου έκανε και εκπτωση 3€...

Επίσης εγώ στον μικρό ψωνίζω επίσης από συνοικιακό μαγάζι ρούχα πανέμορφα και σε πολύ πολύ λογικές τιμές...πολλές φορές του πέρνω τα περσινά της σχέδια πανέμορφα, πολύ καλά ποιοτικά σε τιμές πολύ καλύτερες του jumbo...η γυναίκα μου έχει πει αν ποτέ σου βγάλει οτιδήποτε θα μου το φέρεις πίσω να τους τρίψω στη μάπα που θα παίζουν με την υγεία των παιδιών...ποτέ δεν έχει βγάλει το οτιδήποτε ακόμη και ένα κατακόκκινο μπλουζάκι.

Eίναι μια ελληνική εταιρεία sprint ( οχι η αλυσίδα τα sprider ) που έχουν πανέμορφα ρούχα σε λογικότατες τιμές και αν βρεις και περσινά σχέδια είναι σούπερ οι τιμές...

rQGhp3.png

αν και δηλωνω εξαρχης εναντιον του τζαμπο, ωστοσο θεωρω οτι καλως υπαρχει. εγω μπορει να μην το προτιμω και ιδεολογικα να ειμαι αντιθετη, ομως υπαρχει κοσμος που δυσκολευεται να παρει το επωνυμο παιχνιδι και ρουχο και βολευεται με αυτα. ειναι το ιδιο πραγμα με τα προγραμματα στην τηλεοραση... αν δε μας αρεσουν απλα δεν τα προτιμαμε.

συμφωνω μαζι σου,

βεβαια στα ρουχα υπαρχουν σε ολες τις περιοχες μαγαζια συνοικιακα με ελληνικα ρουχα ελληνικης ραφης σε αριστες τιμες.

εγω το τελευταιο διαστημα πλεον επιλεγω αλλα καταστηματα που εχουν παιχνιδια για το μικρο μου αλλα και για οτι δωρο παιχνιδι θελω.

παλια το τζαμπο ηταν τοπ και μπορω να πω οτι πηγαινα συνεχεια τωρα ομως αυτο που με ενοχλει αφανταστα ειναι που το τζαμπο εκτος απο τα παιχνιδια εχει καταντησει να εχει απο κουταλοπιρουνο μεχρι σωβρακοφανελα και εσωρουχα λες και ειναι sex shop.:roll: πραγματικα με ενοχλει αν ηθελαν να ανοιγαν τζαμπο για το σπιτι.ετσι θα μπορουσαν να εξυπηρετηθουν οσοι θελουν να ψωνιζουν πραγματα απο εκει χωρις να ενοχλουνται οσοι θελουν μονο παιχνιδι.

επειδη λοιπον δε γουσταρω θα παω εκει μονο εαν δε βρω καποιο συγκεκριμενο παιχνιδι επωνυμο και καταφυγω να το βρω εκει.

Εγώ τα αποφεύγω πάντως

πλακα κανεις.. δεν μπορεις να πεις θα μαθει και ξενες γλωσες το παιδι..

εγω παντως περσυ το πασχα ψιλοξυπνησα στο θεμα των δωρων.. παω να παρω δωρακια σε ανηψακια και κουμπαρομωρα.. με τον μικρο μου μαζι.. παω να μπω κ γινοταν Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ.. λεω φευγω κ μπαινω στα sprider, που ειναι διπλα, εδω στο ωραιοκαστρο.. πηρα μπουφανακια ανοιξιατικα με 20ε (οσο θα δινα για fisher price 'η barbie) και φουστανακια κοριτσιστικα τελεια με τα ιδια λεφτα.. και καποια που χρειαστηκαν αλλαγη τους τα αλλαξαν και στα αλλα sprider σε οποια περιοχη ηθελαν..

και παιχνιδια, να ναι καλα η βιβλιοπωλισσα μου, παντα μου κανει εκπτωση, και μου φερνει ο,τι παιχνιδι ζητησω αν το πω εγκαιρως..

και το αλλο, ειναι δυνατον να πηγαινει η γκαστωμενη με τιγκα το καροτσι 100-200ε, και να περιμενει την πιτσιρικα που πηγε, για στριγκακια και βλακειεςοπως λες τιγρακι?? ας κανουν το συστημα του καρφουρ με τα 10 τεμαχια τουλαχιστον..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

α, να πω και για τα mothercare που ψωνιζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο εκει και τα εκτιμω. Καπου διαβασα για τις ραφες στα εσωρουχα. ΟΝΤΩΣ μεγαλη προσοχη σε αυτα. Σε αλλα ρουχα ειναι σουπερ, στα εσωρουχα μαπα. Ολα τα φανελακια εχουν ξεφτυσει στις ραφες. Φοβερα φανελακια ελληνικοτατα εχει και στα ΛΗΤΩ. Μου εχουν κρατησει 2 χρονια και δεν εχουν παθει τπτ.....δεν ξερω αν αντιστοιχα τα εχουν και τα jumbo. μεγαλη πιθανοτητα, δεν εχω κοιταξει......αντε καλο shopping therapy.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

............... κ πρεπει να ανεβω αθηνα για πειτε μου δεν θ ντυσω το παιδι μου εχει κ καλα φθηνα πραγματα σε ρουχα αμα κοιταξεις τις ταμπελιτσες των προιοντων αυτα εχω να πω απλα εαν εμπαιναν 2 μισθοι στο σπιτι θα ψωνιζα λιγο πιο επωνυμα ρουχα κ παιχνιδια τωρα θα βολευτουμε μεχρι εκει που φτανει το χερακι μας κ ο μισθος μας

έχεις απόλυτο δίκιο, αν θελεις να σου γράψω με πμ (να μην μας κατηγορήσουν για διαφήμιση), δυο τρια μαζαγιά σε Περαιά, Νίκαια και Αμφιάλη που ψωνίζω εγώ και βρίσκω τιμές φθηνότερες από το τζάμπο.

Τέλος κάθε χρόνο τέλος Ιανουαρίου πάω στο φάκτορυ στην Περαιώς και ψωνίζω για όλο τον χρόνο. Είχα πάρει περυσι μια φόρμα από το Orchestra για τον πιτσιρικά με λιγότερο από 10 ευρώ και την πλένω και με τα σκούρα και τα άσπρα χωρίς να έχει καν αναμαλλιάσει όπως συμβαίνει με το φούτερ. Μια φόρμα εξόδου με 7,30 ευρώ και παρόμοια σε μαγαζί της Ηρώων Πολυτεχνείου μου ζήταγαν 95!!!!

Όσο για το τζάμπο, τα κορμάκια των 1,99 τα χρησιμοποιώ τώρα στο τρίτο παιδί χωρίς να έχουν πάθει τίποτα και 2 της μινέρβα που μου ειχαν κάνει δώρο μου έμειναν οι σούστες στο χέρι μετά τη δεύτερη χρήση!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Πάντως εγώ ψωνίζω χρόνια τώρα εσώρουχα της μικρής μόνο απο το Mothercare και μία φορά μόνο μου ξέφτισαν, ένα συγκεκριμένο σετάκι με 5 βρακάκια. Εχω να το λέω για την καλή ποιότητα βαμβακερού και την καλή ραφή που έχουν.

Απεχθάνομαι το Τζάμπο, έτυχε να πάω λίγο καιρό πριν για να πάρω μικροδωράκια για το πάρτι της μικρής και βλαστήμισα την ώρα και τη στιγμή!! Οσες έχουν πάει στα Τζάμπο του Πειραιά θα ξέρουν τους δαιδαλώδεις διαδρόμους, την υποχρέωση να περάσεις και απο τους 3 ορόφους για να πας στο ταμείο , την κακή εξυπηρέτηση και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι π.χ. αγόρασα 20 ίδια ακριβώς δωράκια για τα παιδάκια και τα περνούσε ένα ένα απο το σκάνερ, δεν έκανε ας πούμε 20Χ 0,80 στην ταμειακή, τα πέρναγε ένα-ένα και η ουρά πίσω όλο και μεγάλωνε! Οταν ρώτησα την υπάλληλο μου είπε ότι είναι η πολιτική του καταστήματος. Ολο πολιτικές έχει αυτό το κατάστημα πια!

έχεις απόλυτο δίκιο, αν θελεις να σου γράψω με πμ (να μην μας κατηγορήσουν για διαφήμιση), δυο τρια μαζαγιά σε Περαιά, Νίκαια και Αμφιάλη που ψωνίζω εγώ και βρίσκω τιμές φθηνότερες από το τζάμπο.

Τέλος κάθε χρόνο τέλος Ιανουαρίου πάω στο φάκτορυ στην Περαιώς και ψωνίζω για όλο τον χρόνο. Είχα πάρει περυσι μια φόρμα από το Orchestra για τον πιτσιρικά με λιγότερο από 10 ευρώ και την πλένω και με τα σκούρα και τα άσπρα χωρίς να έχει καν αναμαλλιάσει όπως συμβαίνει με το φούτερ. Μια φόρμα εξόδου με 7,30 ευρώ και παρόμοια σε μαγαζί της Ηρώων Πολυτεχνείου μου ζήταγαν 95!!!!

Όσο για το τζάμπο, τα κορμάκια των 1,99 τα χρησιμοποιώ τώρα στο τρίτο παιδί χωρίς να έχουν πάθει τίποτα και 2 της μινέρβα που μου ειχαν κάνει δώρο μου έμειναν οι σούστες στο χέρι μετά τη δεύτερη χρήση!!!!!

καλε ναι στειλε μου πμ να τα μαθω κ εγω τα μαγαζια γιατι μεχρι τωρα ηξερα μονο τα πιο φτηνα κ καλα πετσοπ χχιχιχιχιχι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...