Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας,

Εγω ειλικρινα δεν ειμαι και πολυ fan του να ψωνιζω απο το συγκεκριμενο καταστημα αλλα πριν απο 2-3 μερες μου ειπε η αδελφη μου να παμε να ψωνισουμε κατι που ηθελε.

Πηρα και εγω κατι πραγματακια,κακως,παμε ταμειο πληρωνουμε και με το που φευγουμε μας σταματαει στη πορτα ο ϋπευθυνος ταμειων και μας λεει δωστε μου την αποδειξη σας παρακαλω κανουμε ελεγχο ταμειων και μας ειπε να ανοιξουμε τη σακουλα να δει τι εχει μεσα.

Εγω επειδη ολα τα κουλα εμενα μου συμβαινουν,τα εχασα και μεχρι να καταλαβω τι μου γινεται μας ευχαριστησε που του δειξαμε τη σακουλα(!!!!) και μας ειπε να φυγουμε.

Το μαγαζι ηταν πηχτρα στο κοσμο και ολοι μας κοιτουσαν.

Ντραπηκα τοοοοοοσο πολυ που δε προκειται να ξαναπατησω ουτε απεξω!!Εμεσως πλην σαφως υπονοησε ο κυριος οτι μπορει και να κλεψαμε κατι.....Ποτε ΠΟΥΘΕΝΑ δε μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο παντως...........

εμενα αυτο το σκηνηκο γιατι μου εχει τυχει πολλες φορες σε αλλα καταστηματα οπως ζαρα και μπερσκα και χοντος απο λαθος της ταμειας να χτυπαει το μηχανιμα??:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια γεια σας,

Εγω ειλικρινα δεν ειμαι και πολυ fan του να ψωνιζω απο το συγκεκριμενο καταστημα αλλα πριν απο 2-3 μερες μου ειπε η αδελφη μου να παμε να ψωνισουμε κατι που ηθελε.

Πηρα και εγω κατι πραγματακια,κακως,παμε ταμειο πληρωνουμε και με το που φευγουμε μας σταματαει στη πορτα ο ϋπευθυνος ταμειων και μας λεει δωστε μου την αποδειξη σας παρακαλω κανουμε ελεγχο ταμειων και μας ειπε να ανοιξουμε τη σακουλα να δει τι εχει μεσα.

Εγω επειδη ολα τα κουλα εμενα μου συμβαινουν,τα εχασα και μεχρι να καταλαβω τι μου γινεται μας ευχαριστησε που του δειξαμε τη σακουλα(!!!!) και μας ειπε να φυγουμε.

Το μαγαζι ηταν πηχτρα στο κοσμο και ολοι μας κοιτουσαν.

Ντραπηκα τοοοοοοσο πολυ που δε προκειται να ξαναπατησω ουτε απεξω!!Εμεσως πλην σαφως υπονοησε ο κυριος οτι μπορει και να κλεψαμε κατι.....Ποτε ΠΟΥΘΕΝΑ δε μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο παντως...........

Μου έτυχε και εμένα στο jumbo και συνεργάστηκα πλήρως, πίστεύω ότι είναι απλά spot check τίποτα άλλο και δεν έχει σχέση με εσένα. Οι υπεύθυνοι στην ασφάλεια το κάνουν πολύ συχνά. Βέβαια είναι άβολο και άκομψο.

Εχω ψωνισει κι εγω πολλα πραγματα και εσωρουχα για τα παιδια απο κει.

Ομως το ότι εχουν γεμίσει τους διαδρόμους με κάθε λογής καλάθια και παιχνίδια μου έχει σπάσει τα νευρα!!:mad:

Συγγνώμη το καρότσι από που θα περάσει??

Γι αυτό κι εγω προτιμώ να ψωνίζω απο τα ΚουΚου που εχει καλά παιχνίδια ποιοτικώς και οι διάδρομοι ειναι άδειοι. Ούτε φασαρια, ούτε πονοκέφαλος με το αλαλούμ που γίνεται στα τζάμπο.

Στο τέλος μου φαίνεται οτι μόνο παιχνίδια δε θα πουλάει το τζάμπο με τόσα άλλα πράγματα που το έχουν φορτώσει.

Η κινεζιά σε όλο της το μεγαλείο!!!!!

παντως καποιος πρεπει να κανει μια καταγγελια....

πηγαμε τη παρασκευη (κολαση! περιττο να το πω!) , τα καλαθια παντου!!!! Οι διαδρομοι δεν ειναι για ντεκορ! ειναι μεσα διαφυγης!

συγγνωμη δλδ....τα μετρα πυρασφαλειας τα εχουν υποψιν τους? πυροσβεστηρας? Πουθενα! Springler? Πουθενα! Σειρηνα? Δεν ειδα! Μια κυλιομενη σκαλα μονο! Σταθερα σκαλια? Πουθενα!

Τι θα γινει σε περιπτωση φωτιας ή σεισμου? Θα ποδοπατηθουμε ζωντανοι!

Ε οχι! Δε ξαναπαταω ποτε εκει! Για να εχει μεγαλυτερο κερδος η εταιρεια τους, θυσιαζουν απο τα μετρα προστασιας? Ρε ουστ!

Εχω ψωνισει κι εγω πολλα πραγματα και εσωρουχα για τα παιδια απο κει.

Ομως το ότι εχουν γεμίσει τους διαδρόμους με κάθε λογής καλάθια και παιχνίδια μου έχει σπάσει τα νευρα!!:mad:

Συγγνώμη το καρότσι από που θα περάσει??

Γι αυτό κι εγω προτιμώ να ψωνίζω απο τα ΚουΚου που εχει καλά παιχνίδια ποιοτικώς και οι διάδρομοι ειναι άδειοι. Ούτε φασαρια, ούτε πονοκέφαλος με το αλαλούμ που γίνεται στα τζάμπο.

Στο τέλος μου φαίνεται οτι μόνο παιχνίδια δε θα πουλάει το τζάμπο με τόσα άλλα πράγματα που το έχουν φορτώσει.

Η κινεζιά σε όλο της το μεγαλείο!!!!!

Δεν ειναι ολα κινεζικα....υπάρχουν πααααρα πολλα που ειναι απο ελληνες βιοτεχνες.....

.και το κουκου γεματο κινεζικα ειναι......

απλα ισως να μην τα εχεις εντοπισει ακομα...

πηγαμε τη παρασκευη (κολαση! περιττο να το πω!) , τα καλαθια παντου!!!! Οι διαδρομοι δεν ειναι για ντεκορ! ειναι μεσα διαφυγης!

συγγνωμη δλδ....τα μετρα πυρασφαλειας τα εχουν υποψιν τους? πυροσβεστηρας? Πουθενα! Springler? Πουθενα! Σειρηνα? Δεν ειδα! Μια κυλιομενη σκαλα μονο! Σταθερα σκαλια? Πουθενα!

Ε οχι! Δε ξαναπαταω ποτε εκει! Για να εχει μεγαλυτερο κερδος η εταιρεια τους, θυσιαζουν απο τα μετρα προστασιας? Ρε ουστ!

Ραννια εμας το τζάμπο ανατολικης θεσσαλονικης

εχει και πυροσβεστηρες, και σπρινγκλερ....στο ταβανι

Διαφημίσεις

ο συζυγος ειναι πυροσβεστης στην πυρασφαλεια και στην θεσ-νικη δεν ισχυει αυτο...ειναι υπερ εξοπλισμενοι..

οσο για το κουκου εχω δει μεγαλες διαφορες στις τιμες και προσωπικα και μονο μιλωντας οσες φορες και να ψωνισα ειχε προβλημα το παιχνιδι και το γυριζα πισω..αντικατασταση αμεση γινοταν αλλα η ταλαιπωρια μου μεγαλη..

το έπληνες πρίν του το βάλεις???? Ή του το φόρεσες έτσι του παιδιού?? (τόσα χέρια το πιάνουν για να το τσεκάρουν στο κατάστημα, δεν θέλει πολύ)

σαφως και πλυθηκε ποτε δεν θα το το εβαζα απλυτο αλλα δεν φταιει παλι το τζαμπο..ηξερα τι αγοραζα..ηταν συνθετικο αλλα το πηρα για πλακα δεν φανταστηκα την εξελιξη.

μετα 4 μερες εβγαλε το lidl ενα φορμακι αη βασιλη και ηταν 80% ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ 20% συνθετικο..Δεν τολμησα ν ατο παρω..

Δεν ειναι ολα κινεζικα....υπάρχουν πααααρα πολλα που ειναι απο ελληνες βιοτεχνες.....

.και το κουκου γεματο κινεζικα ειναι......

απλα ισως να μην τα εχεις εντοπισει ακομα...

Καλησπέρα!!!Χρόνια πολλά και καλά σε όλες και όλους!!!!

Καλαμαράκι μου που έχει στο τζάμπο προϊόντα από Έλληνες βιοτέχνες?Γιατί δεν τα έχει πάρει το μάτι μου!

Djccp2.png

67KIp2.png

Γεια σας για το συγκεκριμενο καταστημα δεν ξερω αλλα επειδη ειμαι στον 6ο μηνα της εγκυμοσυνης μου θα ηθελα να παρω σιγα σιγα λιγα πραγματα για το μωρακι μου και το ειχα στο μυαλο μου να παω εκει. ξερει καμια που εχει οικονομικες τιμες?

Θα σου πρότινα να δεις το Θέμα για αγορές στο Internet, έχει πολλές κοπέλες που έχουν βρει πολύ καλές τιμές σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!Χρόνια πολλά και καλά σε όλες και όλους!!!!

Καλαμαράκι μου που έχει στο τζάμπο προϊόντα από Έλληνες βιοτέχνες?Γιατί δεν τα έχει πάρει το μάτι μου!

Πολλα χριστουγεννιατικα , διακοσμητικα κουζινικα και αλλα ειναι απο ελλαδα, το ξερω γιατι στην γειτονια μου εχει καταστημα με τετοια είδη εχει ακριβως τα ιδια με το τζαμπο, ποιο ακριβα φυσικα και τα παραγγέλνει απο ελληνα βιοτεχνη οχι εισαγωγεα

Ευχαριστω θα μπω να δω ειμαι πολυ ευτυχισμενη που θα κανω τα πρωτα ψωνια για το μωρακι μου αν και με εχει τρελανει στη κλωτσια ειναι τρελα ομως του βαζω μουσικη και κλωτσαει μιλαμε πολυ γελιο.....................

Πολλα χριστουγεννιατικα , διακοσμητικα κουζινικα και αλλα ειναι απο ελλαδα, το ξερω γιατι στην γειτονια μου εχει καταστημα με τετοια είδη εχει ακριβως τα ιδια με το τζαμπο, ποιο ακριβα φυσικα και τα παραγγέλνει απο ελληνα βιοτεχνη οχι εισαγωγεα

Εννοώ παιδικά ρούχα κι εσώρουχα.

Djccp2.png

67KIp2.png

επισεισ ν σημληρωσω οτι κ πολλα ρουχα ειναι απο ελληνικεσ βιοτεχνιεσ το ξερω δουλευει η θεια μου σε μια απο αφτεσ κ πουλανε σε τζαμπο κ σαμ 013 τ ιδια

.....

Εννοώ παιδικά ρούχα κι εσώρουχα.

επισεισ ν σημληρωσω οτι κ πολλα ρουχα ειναι απο ελληνικεσ βιοτεχνιεσ το ξερω δουλευει η θεια μου σε μια απο αφτεσ κ πουλανε σε τζαμπο κ σαμ 013 τ ιδια

Το εχω ακουσει και εγω αυτο για σεντονια, πετσετες και για το τζάμπο!

Καλα τα σαμ εννοειτε γιατι ειναι ελληνικα

Διαφημίσεις

Και όχι μόνο τις προάλλες πήγα στην chicco και είχε ενα ΟΛΟΙΔΙΟ φορεματάκι με του ΤΖΑΜΠΟ που είχα πάρει πέρισυ το χειμώνα για την κόρη μου...

στο τζαμπο εκτος απο τα ανωνυμα προιοντα , υπαρχουν κ επωνυμα που ειναι σε καλλυτερη τιμη απο το κουκου. τωρα στην περιπτωση σου ντεμι δεν φταιει το τζαμπο εφοσον το παιδι ειναι αλλεργικο στο συνθετικο δεν θα πρεπει να το παρεις...

Το εχω ακουσει και εγω αυτο για σεντονια, πετσετες και για το τζάμπο!

Καλα τα σαμ εννοειτε γιατι ειναι ελληνικα

σου λεω οτι τα σαμ εχουν τα διια ρουχα με το τζαμ[πο απλα ποια οκριβα ιχιχιιχ γιαυτο κ εμεισ ψωνιζουμε απο τα τζαμπο ;);)

.....

σου λεω οτι τα σαμ εχουν τα διια ρουχα με το τζαμ[πο απλα ποια οκριβα ιχιχιιχ γιαυτο κ εμεισ ψωνιζουμε απο τα τζαμπο ;);)

Σώπα ρε παιδιά!

Α ρε πάρεντς τι ορίζοντες μου έχεις ανοίξει!

Και που το καταλαβαίνετε ποια είναι τα ελληνικά και ποια τα κινέζικα?Το γράφει το ταμπελάκι τους?Το καταλαβαίνετε από κάπου αλλού?

Djccp2.png

67KIp2.png

Και όχι μόνο τις προάλλες πήγα στην chicco και είχε ενα ΟΛΟΙΔΙΟ φορεματάκι με του ΤΖΑΜΠΟ που είχα πάρει πέρισυ το χειμώνα για την κόρη μου...

πλάκα κάνεις τώρα ? κ μετά σου λένε ψώνισε απο καταστήματα να ενισχύσεις την τοπική αγορά την δίκια μασ τσέπη ποιοσ θα την ενισχύσει ΟΕΕΟΟΟΟ?

ειναι δυνατον ρε κοριτσια να εχουν ιδια ρουχα τα σαμ με τα τζαμπο????

το λέω με τα δυο χεριά στην φωτιά οχι όλα αλλα κάποια κομμάτια του σαμ ο13 ράβονται στην ιδία βιοτεχνία που ράβει το τζάμπο κ απλα τα βγάζουν σε διαφορετικές κολεξιόν καθώς κ τα φανελοβρακακια αλλάζουν μονό οι ετικέτες

.....

Σώπα ρε παιδιά!

Α ρε πάρεντς τι ορίζοντες μου έχεις ανοίξει!

Και που το καταλαβαίνετε ποια είναι τα ελληνικά και ποια τα κινέζικα?Το γράφει το ταμπελάκι τους?Το καταλαβαίνετε από κάπου αλλού?

εχω παραπολλα ρουχαλακια mexx αγορασμενα απο καταστημα αυθεντικα τα οποια γραφουν made in korea, indοnisia κτλ:shock::shock:

εχω παραπολλα ρουχαλακια mexx αγορασμενα απο καταστημα αυθεντικα τα οποια γραφουν made in korea, indοnisia κτλ:shock::shock:

για δεσ κ τα αθλητικα τον παιδιων σου αυτα κ αν ειναι πακισταν η μπλαγλαντεσ χιχιιχ

ειναι δυνατον ρε κοριτσια να εχουν ιδια ρουχα τα σαμ με τα τζαμπο????

το λέω με τα δυο χεριά στην φωτιά οχι όλα αλλα κάποια κομμάτια του σαμ ο13 ράβονται στην ιδία βιοτεχνία που ράβει το τζάμπο κ απλα τα βγάζουν σε διαφορετικές κολεξιόν καθώς κ τα φανελοβρακακια αλλάζουν μονό οι ετικέτες

.....

[Qεχω παραπολλα ρουχαλακια mexx αγορασμενα απο καταστημα αυθεντικα τα οποια γραφουν made in korea, indοnisia κτλ:shock::shock:

Πάντως εγω θα δυσκολευτω να καταλαβω ποια ειναι γνησια και ποια οχι πως το καταλαβαινουμε?εκτος απο τις ταμπελες που γραφουν made by ξερετε?

πλάκα κάνεις τώρα ? κ μετά σου λένε ψώνισε απο καταστήματα να ενισχύσεις την τοπική αγορά την δίκια μασ τσέπη ποιοσ θα την ενισχύσει ΟΕΕΟΟΟΟ?

Σοβαρά το λέω το Chicco είχε περίπου 30? και του ΤΖΑΜΠΟ περίπου 5?.Τώρα πια αγοράζω συνηδειτά κάποια ρούχα από το ΤΖΑΜΠΟ γιατί ξέρω οτι κάποιοι άλλοι με κοροϊδεύουν!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...