Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατμομάγειρες (για παιδιά)

Recommended Posts

Θελω εναν ατμομάγειρα που να κανει και αποστείρωση..διαβασα πιο πανω για τον βεαβα αλλα στη σελιδα http://www.beaba.com/flash/#/en_GB/products/details/16-23-Steamer-cooker-blender-Babycook δεν γραφει κατι για αποστείρωση...ειναι σιγουρο οτι κανει;

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 658
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επαναφέρω λίγο το θέμα, γιατί είμαι στο ψάξιμο.

Έχω δει αυτό της avent, που είναι ατμομάγειρας και μπλέντερ σε μια συσκευή. Ζεσταίνει κι όλας;;

Διάβασα όμως και για το babycook. Μπορεί να με διαφωτίσει καμία μανούλα; Δεν ξέρω τι να διαλέξω. Της avent πάντως μου φαίνεται καλόβολο.

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Μου έκαναν δώρο της chicco και τον έχω βολευτεί πολύ.Εκει αποψύχω το κρέας, μαγειρεύω και αλέθω.Μόνο μειονέκτημα η χωρητικότητα, δηλ. δεν είμαι σίγουρη ότι παίρνει δύο φουλ μερίδες για δύο ημέρες.Απλά είναι τόσο απλό που της μαγειρεύω κάθε μέρα.Πχ το μοσχάρι:το βάζω στον ατμομάγειρα κατεψυγμένο 30 λεπτά για απόψυξη, βγάζει έτσι και όλο το αιματάκι και μετά 30 λεπτά μαζί με τα λαχανικά και έχω και όλο το ζουμάκι καθαρό.Πατάς το διακόπτη και είσαι έτοιμη .Βέβαια δεν έχω δοκομάσει άλλες μάρκες για να έχω άποψη αν είναι πιο εύχρηστες.Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι ευκολία, ακόμη και για μένα που τις πρώτες ημέρες χρησιμοποιούσα χύτρα.Επίσης ότι μάρκα αγοράσατε να σκεφτείτε αν μεταφέρετε εύκολα.Χρειάστηκε μία φορά να φύγω εκτάκτως με την μπέμπα, τσακ το έβαλα στο πορτ-μπαγκ και δεν προβληματίστηκα

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

Οπως έγραψα και πιο πάνω, έχω το avent και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Ειναι και ατμομάγειρας και μπλέντερ, έχει μεγάλη χωρητικότητα, έχει μια λεπίδα μόνο, αλλά σας πληροφορώ ότι κόβει 100 φορές καλύτερα από ένα μουλτι που είχα πριν και είχε δυο λεπίδες. Πατάς τον διακόπτη όση ώρα θες και είτε πολτοποιεί, είτε κομματιάζει. Μπορείς και να ζεστάνεις αν θες το φαγητό που έχεις ετοιμάσει (πριν το πολτοποιήσεις βεβαια). Το μόνο που θα θεωρούσα "κατα", είναι το ότι πρεπει να κοβεις σε μικρά κυβάκια τα φρούτα/λαχανικά και το κρέας που θες να μαγειρέψεις.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλους ατμομάγειρες, αλλά τον συγκεκριμένο τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Βρίσκω φοβερό ότι το μόνο που έχεις να κάνεις για να αλέσεις με της AVENT, είναι να αναποδογυρίσεις το δοχείο του!

Ζουζουνελ, πόσο το είχες πάρει αν επιτρέπεται και από που;

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Διαφημίσεις

εχω βάλει link και πιο πάνω, απ' το bimbomarket το εχω πάρει (μέσω internet δλδ) 130 ευρώ. ( http://www.bimbomarket.it/gr/en/2-in-1-combined-steamer-and-blender-P17046.htm )Το έχει και το Λητώ απ' όσο είδα, δεν ξέρω όμως τιμή.

Πάντως αξίζει τα λεφτά του!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Θελω εναν ατμομάγειρα που να κανει και αποστείρωση..διαβασα πιο πανω για τον βεαβα αλλα στη σελιδα http://www.beaba.com/flash/#/en_GB/products/details/16-23-Steamer-cooker-blender-Babycook δεν γραφει κατι για αποστείρωση...ειναι σιγουρο οτι κανει;

Εγώ αγόρασα τον αποστειρωτή της NUK ο οποίος είναι και ατμομάγειρας. Έχει χωρητικότητα τροφής 500 ml αν δε κάνω λάθος. Μια χαρά με βολεύει εμένα.

S5bT.jpgS5bTp2.png

καλημερα σας ! μου εκαναν δωρο εναν ατμομαγειρα για μωρα. θα μου χρησιμευσει ποτε για να μαγειρευω στο μωρό ή τα μωρακια πρεπει κανονικα να τρωνε και απο το ζουμι που βραζει το φαγητό τους?

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;;Που μπορώ να βρω αυτόν τον Beaba Baby cook που λετε εδώ;;Μένω επαρχία και θα με ενδιέφερε απο ιντερνετ,ή κατάστημα που να στέλνει εκτός Αθήνας..

Μόλις πήρα τηλ,και ζήτησαν το δικό μου και είπαν θα επικοινωνήσουν αυτοί για να με ενημερώσουν για τιμή και μεταφορικά.Δυστυχώς δεν με καλύπτει κανένα κάταστημα εδώ που μένω,αλλα αν με συμφέρει θα κάνω έτσι την δουλειά μου.Σε ευχαριστώ πολύ!:)

Είμαι και εγώ στην φάση που προσπαθώ να καταλήξω τι χρειάζομαι. Επειδή τους είδα τους παιδικούς ατμομάγειρες και μου φάνηκαν αρκετά μικροί, τι κερδίζω σε σχέση με το να πάρω έναν κανονικό ατμομάγειρα και να πολτοποιώ τις τροφές με το multi; Έχει κάποιο άλλο όφελος πέρα από το γεγονός ότι πιάνει λιγότερο χώρο στην κουζίνα; Η ποσότητα που μαγειρεύει φτάνει μέχρι τους 12 μήνες; γιατί μετά έχω σκοπό να της δίνω το φαγητό της οικογένειας

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
Μόλις πήρα τηλ,και ζήτησαν το δικό μου και είπαν θα επικοινωνήσουν αυτοί για να με ενημερώσουν για τιμή και μεταφορικά.Δυστυχώς δεν με καλύπτει κανένα κάταστημα εδώ που μένω,αλλα αν με συμφέρει θα κάνω έτσι την δουλειά μου.Σε ευχαριστώ πολύ!:)

Τελικά δεν επικοινώνησαν ποτέ,κι έτσι έψαξα e bay και τον παράγγειλα απο Αγγλία,με 50 ευρώ καθάρισα!!:DΤην άλλα εβδομάδα θα είναι εδώ..

Είμαι και εγώ στην φάση που προσπαθώ να καταλήξω τι χρειάζομαι. Επειδή τους είδα τους παιδικούς ατμομάγειρες και μου φάνηκαν αρκετά μικροί, τι κερδίζω σε σχέση με το να πάρω έναν κανονικό ατμομάγειρα και να πολτοποιώ τις τροφές με το multi; Έχει κάποιο άλλο όφελος πέρα από το γεγονός ότι πιάνει λιγότερο χώρο στην κουζίνα; Η ποσότητα που μαγειρεύει φτάνει μέχρι τους 12 μήνες; γιατί μετά έχω σκοπό να της δίνω το φαγητό της οικογένειας

το μονο που κερδιζεις ειναι το οτι τα κανουν ολα, ειναι μικροι και μπορεις να τους παρεις σε ταξιδι μαζι σου. Για την ποσοτητα δεν ξερω, ας απαντησει καμια μανουλα που γνωριζει!

• 1 month later...

Κοριτσια καλημερα,

μηπως καποια μανουλα εχει αγορασει τον ατμομαγειρα της avent philips?

Ειμαι ενα τσακ να τον παρω αλλα θα ηθελα να ακουσω εντυπωσεις απο καποια που το εχει παρει γιατι δεν ειναι και φθηνος.Το δοχειο του ειναι μεγαλο συγκριτικα με αλλα?Δηλ φτιαχνει αρκετη ποσοτητα φαγητου?Ελπιζω να με βοηθησετε.Σας ευχαριστω πολυ.

τον έχω εγώ και είναι πάρα πολύ βολικός. μαγειρεύει στον ατμό και χωρίς να αλλάξεις σκεύος, απλά με το αναποδογυρίσεις την κανάτα, πολτοποιείς. χρησιμοποιώ και τα κυπελάκια via, για αποθήκευση στο ψυγείο, όποτε είναι η πεθερά μου. έχουν γραμμάρια στο πλάι και βοηθάει να ξέρεις πόσο τρώει. η πεθερά μου το ζεσταίνει στο θερμαντήρα και μετά στον ατμομάγειρα-πολυκόφτη τα πολτοποιεί.

όταν είναι η μαμά μου ή εγώ τα ετοιμάζουμε εκείνη τη στιγμή.

το μόνο που κάνεις είναι να ξεφλουδίζεις τα λαχανικά, να βάζεις το κρεατάκι, κομματάκια και νερό στην υποδοχή, ανάλογα με την ποσότητα. πάρε και το βιβλιαράκι με τις συνταγές, δωρεάν.

ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ! αξίζει τα λεφτά του.

τον έχω εγώ και είναι πάρα πολύ βολικός. μαγειρεύει στον ατμό και χωρίς να αλλάξεις σκεύος, απλά με το αναποδογυρίσεις την κανάτα, πολτοποιείς. χρησιμοποιώ και τα κυπελάκια via, για αποθήκευση στο ψυγείο, όποτε είναι η πεθερά μου. έχουν γραμμάρια στο πλάι και βοηθάει να ξέρεις πόσο τρώει. η πεθερά μου το ζεσταίνει στο θερμαντήρα και μετά στον ατμομάγειρα-πολυκόφτη τα πολτοποιεί.

όταν είναι η μαμά μου ή εγώ τα ετοιμάζουμε εκείνη τη στιγμή.

το μόνο που κάνεις είναι να ξεφλουδίζεις τα λαχανικά, να βάζεις το κρεατάκι, κομματάκια και νερό στην υποδοχή, ανάλογα με την ποσότητα. πάρε και το βιβλιαράκι με τις συνταγές, δωρεάν.

ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ! αξίζει τα λεφτά του.

sevoula σε ευχαριστουμε παρα πολυ μας επεισες!!! θα παει ο πατερουλης μας το απογευμα να μας τον αγορασει.Το βιβλιαρακι με τις συνταγες δεν περιεχεται στη συσκευασια πρεπει να το ζητησουμε?

Ο αντρούλης μου το ανακάλυψε στο ίντερνετ. επέλεξε και το βιβλιαράκι δωρεάν. το ζητάς. μπορείς να κάνεις ποσότητα, για 2-3 ημέρες, αλλά με τόση ευκολία, κάνε επιτόπου το μαγείρεμα, αν είσαι σπίτι. το βάζεις και μαγειρεύει μόνο του όσο εσύ ασχολείσαι με άλλα.

επίσης έχει οδηγίες-συμβουλές για το τάισμα του μωρού γενικότερα, όχι μόνο τις σούπες ή τα φρούτα, από γιατρούς.

και τα φρουτάκια της τα κάνει αλοιφή. δεν ήθελα να βάζω το φαγητό του μωρού στο ίδιο μούλτι με το δικό μας.

καλή όρεξη!

Τον έχω κι εγώ, είμαι πολυ ευχαριστημένη.

Δες και στην προηγούμενη σελίδα, εχω γράψει εντυπωσεις (μηνύματα 171,178, 180)

zouzounel μολις τα διαβασα και να σου πω την αληθεια χαρηκα πολυ που και εσυ εισαι ευχαριστημενη.Τον γλυκοκοιταζαμε με τον αντρα μου επειδη μας φαινοταν πολυ βολικος ακομα και για ταξιδια(που οντως ειναι απο οτι λετε)που τον θελουμε.Το βραδυ θα τον εχω σπιτι.Θα γραψω εντυπωσεις αυριο.Σας ευχαριστω πολυ-πολυ.

Κορίτσια κι εγώ σκέφτομαι να πάρω τον ατμομάγειρα της avent..Sevoula από που το πήρατε εσείς μέσω ίντερνετ??Εγώ το βρήκα στο bimbomarket 115 ευρώ και σκέφτομαι να το πάρω από εκεί...Δεν έχει μέσα βιβλιαράκι με συνταγές??Δεν είδα να αναφέρεται πουθενά στο bimbomarket ότι είναι έξτρα και πρέπει να το ζητήσεις..Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος..

Επίσης να ρωτήσω εσένα και την zouzounel που το έχετε με το μοσχάρι τι γίνεται??Διάβασα ότι βγάζει αίμα και πρέπει να το ξαναμαγειρέψεις..Ισχύει??Επίσης όταν βράζει τα τρόφιμα βγάζει ζουμάκι ώστε αλέθοντας μετά το φαγητό να μην κολλάει??Ψάρι και κοτόπουλο έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε???Το κάνει καλό?Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά επειδή σε 1-2 βδομάδες ξεκινάμε κι εμείς στερεές τροφές θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται μιας και τα χρήματα δεν είναι και λίγα..Σας ευχαριστώ πολύ...

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κοριτσια γεια σας,

επεστρεψα να γραψω τις εντυπωσεις μου απο τον ατμομαγειρα της avent.

Λοιπον τον αγορασαμε χτες και ηδη ο αντρας μου τον εχει ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ:D!!!

Ειναι πραγματικα τελειος,απλος και γρηγορος.Ειχα ετοιμω το φαγητο του μικρου σε 15' και δε χρειαστηκε να λερωσω κατσαρολα,μουλτι και οτι αλλο χρειαζομουν μεχρι χτες.

Βιβλιαρακι με συνταγες εχει μεσα.Πιστευω οτι ειναι κατι που αξιζει τα λεφτα του(οτι χρειαζονται τα ζουζουνια μας το αξιζουν ακομα και αν χρειαζεται να στερηθουμε εμεις κατι).

Αυριο φευγουμε για Κεφαλλονια και ειμαι πολλη χαιρομαι που θα αφησουμε το μισο σπιτι πισω:D(κατσαρολες,μουλτι,γκαζακι).

Μπορει να φαινεται ακριβο αλλα για αυτα που κανει πιστευω οτι ειναι νορμαλ.

Εμεις το πηραμε απο ενα φαρμακειο της Πατρας το οποιο κανει αποστολες σε ολη την Ελλαδα(το βρηκαμε μεσω skroutz)λεγεται pharmacy4u και το ειχε πιο φθηνο απο ολους(π.χ.στο prenatal το ειχαν 150 ευρω ενω εμεις το πηραμε 135 ευρω,νομιζω το ιδιο ερχεται με το bimbomarket μαζι με τα μεταφορικα).

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ(ο αντρας μου πιο πολυ:D)γιατι μεσα απο εσας το ανακαλυψα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...