Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ατμομάγειρες (για παιδιά)

Recommended Posts

ευχαριστω νικη μου !!

20 λεπτα για το μοσχαρι???

μου φαινεται πολυ λιγο παντως ...

καποια μανουλα που το χρησιμοποιει ηδη να μου πει με βεβαιοτητα?γιατι το μοσχαρι ειναι που με καιει :lol:

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

τα φρουτα τα βαζω στον ατμο μονο και μονο για να τα φαει η μικρουλα μου λιγο γιατι αλλιως δεν... :( πιστευω καλυτερα ετσι απο καθολου :?

το μοσχαρι το βαζω κατευθειαν εκει μαζι με τα λαχανικα και στο 20λεπτο ειναι ετοιμο. το μονο που κανω ειναι οταν τελειωσει ο χρονοσ το ανοιγω και βαζω λιγο ακομα νερακι και το βαζω να γινει λιγο ακομα, δηλαδη συνολο 30 με 35 λεπτα. θελω να βραζουν καλα γιατι ειναι μικρουλα ακομα! :wink:

τα αλατα εγω το καθαριζω με ξυδι οπως λεει στις οδηγιες και δε βαζω χημικα. οταν το βαλετε με ξυδι να βρασει βγαλτε το στο μπαλκονι γιατι σκυλοβρωμαει! :evil:

και για να φυγουν τα αλατα απο το δοχειο εκει που ριχνουμε το νερο το ξεπλενω καθε μερα με λιγο καθαρο νερο.

οτι αλλο θελετε πειτε μου φιλακια

line_flow_rose_beg_39_time_1210910400_text_ef20e1e3e3e5ebeff220eceff520e5e9ede1e9.gifglitterfy-flpbk1413103811423734.gif

Δηλαδη ζανα τρωει τα φρουτα βραστα αλλά οχι ωμα;

Εχουν διαφορετικη γευση;

Ποση ωρα τα βραζεις;Σε κομματια ή ολοκληρα;

Ευχαριστω!

Ωμα δυστυχώς δεν τα τρώει με τπτ. Μην φανταστείς οτι τα βράζω και πολύ μόνο΄5΄. Εχουν διαφορετική υφή, σαν αφρός γίνοντε :D Πρώτα τα καθαρίζω και τα κόβω σε μεγάλα κοματια και μετά τα βάζω στον ατμό! Τι να κάνω απο καθόλου ή απο τη ετοιμη πιστεύω καλύτερα έτσι!

line_flow_rose_beg_39_time_1210910400_text_ef20e1e3e3e5ebeff220eceff520e5e9ede1e9.gifglitterfy-flpbk1413103811423734.gif

Διαφημίσεις

Το πήρα και έγω αυτό το μηχανηματάκι της Chicco καi είναι super!!! :D:D

Κάνω και εγώ τα φρούτα στον ατμό...μάλιστα σήμερα έφτιαξα πρώτη φορά φαγητάκι μοσχάρι με λαχανικά...σε 30 λεπτά ήταν όλα έτοιμα .....δεν λερώνεις και τετζερέδια και είναι και στον ατμό οπότε δεν χάνουν και τα θρεπτικά τους συστατικά!~!!!! :wink::wink:

Τώρα διάβασα τα ποιο παλιά ποστ για τον προβληματικό ατμομάγειρα.

Εγώ αγόρασα από ένα Ιταλικό site αυτόν της chicco που είναι άσπρος γιατί είχα δει και έναν πιο παλιό που ήταν σομόν στο site του Λητώ!!

Τελικά ποιός από τους δύο είναι για απόσυρση?

Λέτε να αγόρασα τον προβληματικό? :shock::shock::shock: [/code]

......... κι αφού ξαναδιάβασα το πόστ κι ήμουν έτοιμη να αγοράσω το BEABA baby cook, βρήκα αυτό κι απογοητεύτηκα...........http://www.wholesomebabyfood.com/news/?p=120

και αυτό http://www.wholesomebabyfood.com/news/?p=135

Ο ατμομάγειρας της Chicco από τι υλικό είναι φτιαγμένος?

Υπάρχει ατμομάγειρας BPA-free?

THANKS...........................

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 80ΕΥΡΩ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΥΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΕΡΙΤΤΟ ΕΞΟΔΟ.Η ΜΙΚΡΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΑΛΕΣΜΕΝΑ.ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αγόρασα εχθές τον ατμομάγειρα της Chicco Cuocipappa Sanovapore. Το κακό είναι οτι τον αγόρα πριν διαβάσω αυτό το post. Τι να κάνω να το επιστρέψω πίσω και να πάρω άλλον ατμομάγειρα?

Για το θέμα του πλαστικού? Ολοι οι ατμομάγειρες από πλαστικό δεν είναι?

Εγώ τον χρησιμοποιώ κάθε μέρα, το μόνο κακό είναι οτι χωράει μικρή ποσότητα, οπότε αργότερα που θα τρώει παραπάνω δεν θα φτάνει.

Πάντως τα φαγητά γίνονται τέλεια και πολύ γρήγορα :wink::wink:

Και δεν λερώνεις και όλα τα τετζερέδια με αυτό επειδή αλέθει κι όλας καθάρισες!!!!!

Οχι για το πλαστικό. Είχε αποσυρθεί το συγκεκριμένο μοντέλο το καλοκαίρι που μας πέρασε γιατί υπήρχε κίνδυνος πνιγμού.Προφανώς δεν άλεθε καλά τις τροφές.

Εσένα πως σου φαίνεται που το χρησιμοποιείς amaliakon? τα αλέθει σωστά? Έχω ψιλοαγχωθεί γιατί σε 10 μέρες ξεκινάμε φαγητάκι οπότε καταλαβαίνεις.

Τα λαχανικά και το κοτόπουλο τα κάνει κρέμα, με το μοσχάρι έχει ένα θέμα!!!

Κανονικά για να ήταν το τέλειο έπρεπε να έχει διπλά μαχαίρια όπως είναι το γνωστό multi izzy!!!!

Ποιο πήρες εσύ? Το καινούργιο της Chicco είναι ένα άσπρο με ψιλοκαφετί κάδο!!!

Τα λαχανικά και το κοτόπουλο τα κάνει κρέμα, με το μοσχάρι έχει ένα θέμα!!!

Κανονικά για να ήταν το τέλειο έπρεπε να έχει διπλά μαχαίρια όπως είναι το γνωστό multi izzy!!!!

Ποιο πήρες εσύ? Το καινούργιο της Chicco είναι ένα άσπρο με ψιλοκαφετί κάδο!!!

Αυτό πήρα και εγώ, το Σάββατο πήγα από τα Λητώ και το πήρα. Ήθελα να πάρω το BEABA που έχει γυάλινο κάδο αλλά το cosycorner έχει έλλειψη εδώ και 3 εβδομάδες, οπότε κατέληξα σε αυτό! Το μοσχάρι πως το κάνει δηλαδή ?

Eίσαι σίγουρη οτι το ΒΕΑΒΑ είναι με γυάλινο κάδο? Γιατί έχω διαβάσει εδώ στο forum οτι κι αυτό πλαστικό είναι.

To μοσχάρι δεν γίνεται πουρές μένουν κάποια μικρά κομματάκια αλλά αποκλείεται να πνηγεί το μωρό με αυτά είναι πολύ μικρά μην αγχώνεσαι!!!

Δεν νομίζω οτι το είχαν αποσύρει γιατί δεν άλεθε καλά το φαγητό κάτι άλλο ήταν το πρόβλημα, αλλά αυτό που έχουμε είναι το νέο μοντέλο.

:wink:

Κορίτσια, αυτό είναι το καινούργιο μοντέλο της chicco??

http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=30&c_id=17&cf_id=18

αυτό της brevi το έχει καμμία?

http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5525&c_id=17&cf_id=18

εμείς τρώμε κρεατάκι πλέον, μοσχάρι με λαχανικά και σκεφτομαι να το παραγγείλω γιατί έχω τρελάθει να βράζω και να πλένω και να πολτοποιώ και να πλένω και να πλένω και να πλένω.. :shock:

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Εψαχνα στο internet για τις συσκευές αυτές και βρήκα σε ιταλικό site ''bimbomarket.it'' παρόμοια συσκευή της avent με 49,99€. Την έχει δοκιμάσει καμία σας;

Στην σελίδα του λητώ δεν μπορώ να βρώ καμία τέτοια συσκευή. Δεν τις έχει; Εμείς πως θα τα παραγγείλουμε που δεν είμαστε απο Αθήνα - Θεσσαλονίκη; εεεεε;;;;

Εψαχνα στο internet για τις συσκευές αυτές και βρήκα σε ιταλικό site ''bimbomarket.it'' παρόμοια συσκευή της avent με 49,99?. Την έχει δοκιμάσει καμία σας;

Στην σελίδα του λητώ δεν μπορώ να βρώ καμία τέτοια συσκευή. Δεν τις έχει; Εμείς πως θα τα παραγγείλουμε που δεν είμαστε απο Αθήνα - Θεσσαλονίκη; εεεεε;;;;

Ναι αλλά αυτό που λες είναι μόνο multi δεν κάνει ότι και τα άλλα! :D