Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαπτιστικός Σταυρός

happy duckie

Recommended Posts

Πάρα πολύ ωραίος ο σταυρός...μοντέρνος και ευκολοφόρετος. Δεν το έχω ξαναδεί το σχέδιο. Κάτι τέτοιο θα μου άρεσε και μένα να πάρω για τον βαπτιστήρα μου τον Σεπτέμβρη!

σε ευχαριστώ πολύ babybloom, απ'ότι μου είπε η κουμπάρα μου τον πήρε απο το Ηράκλειο Κρήτης που είχε πάει για μια δουλειά. Τον είδε και τον ερωτεύτηκε.

wobz4vsv31g4fym5.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 359
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτός είναι ο σταυρός που πήρα για την βαπτιστήρα μου,

είναι λευκόχρυσος με μια σειρά μπριγιάν και τριπλή διαμανταρισμένη αλυσίδα λευκόχρυση και τα δύο σε σχέδιο cartie, το συνολο ήταν 650 ευρώ (λιγἀκι ακριβός) αλλά χαλάλι της!!!!

2008455.jpg?t=1248988745

κορίτσια γειά σας είδα το θέμα με τους σταυρούς και σας προτείνω να πατε στο συγκεκριμένο μαγαζι ονομάζεται χρυσεμπορική η διεύθυνση είναι θυμάτων κατοχής 6 στην αμφιάλη.Ένα θα σας πω θα βρείτε οτι κυκλοφορεί στην αγορά στην μισή τιμή. Δεν ξέρω τι κάνει και τα πουλάει τόσο φθηνά αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο. Να φανταστείτε στον γάμο μου ήθελα να πάρω στον κουμπαρο μου ένα καλό ρολοι και ενώ έξω στα άλλα μαγαζιά το έβρισκα 715 ευρώ από κεί το πήρα 450.

Συμφωνώ, κι εγώ έμαθα για αυτό το μαγαζί και πήρα από εκεί το σταυρό πολύ ωραίο χρυσό 260 μαζί με αλυσίδα, κάνει τιμές χονδρικής, αξίζει να πάτε μια βόλτα...

• 3 εβδομάδες μετά...

Θα ήθελα τη γνώμη σας...

Η κουμπάρα μου, μου ζήτησε σταυρό λευκόχρυσο και απλό! Βρήκα ένα που καλός είναι αλλά ......... λίγο αδιάφορος. Βρήκα και άλλον ένα που απλό δεν τον λές ....αλλά μ' αρέσει πολύ! Για πείτε γνώμες:

61527851.th.jpg

38573051.th.jpg

42272636.th.jpg

37480413.th.jpg

ο πρωτος σταυρος ειναι πολυ βαρυς για παιδακι...θα μου πεις θα τον φορεσει αργοτερα...ναι αλλα τωρα που θα του τον βαλεις πανω του θα μοιαζει σαν ξενος....ο δευτερος μου αρεσει...ειναι απλος και ευκολοφορετος.all time clasic θα τον ελεγα..

tt7up3.png

Διαφημίσεις

Ο πάνω είναι θεικός αλλά μήπως είναι λίγο too much για βαφτιστικός; Εγώ θα τον φόραγα άνετα αλλά στο μωρό πως θα δείχνει;

Ο κάτω ωραίος είναι και αυτός αλλά λίγο μικρός.

Εγώ θα σου πρότεινα να τους δείξεις στην κουμπάρα σου και να διαλέξει και η ίδια αν έχετε καλές σχέσεις.

με εχεις μπερδεψει...

ο ενας ειναι πολυ βαρυς (αλλα προτοτυπος το ομολογω)

ο άλλος παραειναι απλός ρε γμτ....

κατι άλλο δεν βρηκες??? οικονομικα τι παιζει? ποσο ειχαν?

με εχεις μπερδεψει...

ο ενας ειναι πολυ βαρυς (αλλα προτοτυπος το ομολογω)

ο άλλος παραειναι απλός ρε γμτ....

κατι άλλο δεν βρηκες??? οικονομικα τι παιζει? ποσο ειχαν?

Ο συρμάτινος με την αλυσίδα αρχική τιμή 860€. Ο πιο απλός πάλι με την αλυσίδα 810€. Ο ένας είναι πιο ελαφρύς και έχει περισσότερα μπριγιάν. Ο άλλος είναι πιο βαρύς και έχει μεγαλύτερα αλλά μόνο τρία μπριγιάν. Πάντως ο απλός δεν είναι ούτε μικρός, ούτε ελαφρύς. Μάλλον έχω τραβήξει τη φωτογραφία από μεγαλύτερη απόσταση. Βέβαια δεν τον λες ούτε μεγάλο και βαρύ κομμάτι. Και φυσικά σας επηρεάζει η σύγκριση: Δαβίδ με Γολιάθ :-)

Διαφημίσεις

Ο συρμάτινος είναι υπέροχος!!! Τον έχω δει σε χρυσό χρώμα και έχω πάθει πλάκα!!

Ο δεύτερος είναι πολύ απλός νομίζω. Αλλά πολύ ακριβοί δεν είναι και οι δύο; Ειδικά ο μικρός

Διαφημίσεις

Ο συρμάτινος είναι υπέροχος!!! Τον έχω δει σε χρυσό χρώμα και έχω πάθει πλάκα!!

Ο δεύτερος είναι πολύ απλός νομίζω. Αλλά πολύ ακριβοί δεν είναι και οι δύο; Ειδικά ο μικρός

συμφωνω ο πρωτος ειναι τελειος τον πηρε ο νονος της ανηψιας μου σε χρυσο δεν ειναι καθολου βαρυς ισα ισα ειναι πολυ μοντερνος αλλα ταυτοχρονα και πολυ διαχρονικος ο δευτερος μου ειναι φαινεται αδιαφορος σαν ενας απλος ασημενιος σταυρος δεν αξιζει για μενα να δωσεις τοσα χρηματα για τον δευτερο...προσωπικη αποψη παντα!!!

Ευχαριστώ πολύ για τη διάθεση σας να με βοηθήσετε:-). Βέβαια όπως ήταν αναμενόμενο οι απόψεις διαφέρουν.... (γι' αυτό η γιαγιά μου έλεγε ότι στο χασάπη δε μένει κρέας -άλλος μπούτι, άλλος στήθος, άλλος κάτι άλλο....).

Πάντως ευχαριστώ για την προσπάθεια! Προσπαθώ να αποφασίσω, αν θα αποφασίσω μόνη μου ή τελικά θα υποκύψω στη γνώμη της κουμπαρούλας μου. Συνεχίζω να βλέπω και στα μαγαζιά αλλά πάλι η επιλογή θα είναι ανάμεσα στον συρμάτινο ή ένα κλασικό απλό με κάποια μπριγιάν! Πρέπει να σας ομολογήσω πως ο συρμάτινος μου αρέσει πάρα πολύ και όπως είπε η glam και η ΜΑΡΙΤΑ, στο χρυσό του είναι "ποίημα" (για μένα). Αλλά η μανούλα της ζουζούνας θέλει λευκό και εγώ δε θέλω να της χαλάσω χατίρι! Φοβάμαι όμως ότι θα είναι της άποψης του δεύτερου ή κάτι που να μοιάζει στο δεύτερο.

Είδα και σήμερα κάποιους συμπαθητικούς και λίγο πιο φτηνούς. Θα σας βάλω φωτογραφία.

Όσο για την τιμή: Φτηνούς δεν τους λες αλλά 1)υπολογίστε μία έκπτωση επί της αρχικής και 2)είμαι απ' αυτούς που λένε "ο σταυρός θα μείνει"!!!

Δεν είναι ακριβοί γι' αυτό που είναι... είναι λίγο ακριβοί σαν επιλογή... Και μια διόρθωση: Στην τιμή έχω ενσωματώσει και την αλυσίδα.

Σας ζάλισα :oops: !!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...