Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καθηγήτρια πανεπιστημίου ξυλοκόπησε άγρια το 8χρονο παιδί της

Nantia

Recommended Posts

μα ενας χριστιανος εκεινη την ωρα δεν βγηκε εκτος εαυτου να τη σαπισει στο ξυλο, η εστω να της χωσει μια στα μουτρα.. αισιχτιρ.. αχ, βρε θεουλη τι λαθαρες κανεις κι εσυ..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 171
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sevoula

sevoula 30 δημοσιεύσεις

• Eleftheria

Eleftheria 22 δημοσιεύσεις

• UFO

UFO 20 δημοσιεύσεις

• DaF

DaF 14 δημοσιεύσεις

Τι λετε ρε παιδια τωρα.....? Και ερωτω εγω η ηλιθια ΓΙΑΤΙ το υιοθετησαν τον παιδι αν ειχαν προβληματα? ΔΕΝ περασαν απο εξεταστικο για ψυχολογικη ευσταθεια. Ετσι δεν γινονται αυτα κανονικα? Για αυτους τους λογους ΔΕΝ ειναι ευκολο να υιοθετησεις παιδια? Αυτοι πως το καταφεραν?.......ή παιζει τπτ αλλο απο πισω?.......ηταν και ο πατερας στο κολπο.......τι να πω......το δερμα μου εχει σηκωθει ορθιο και διαμαρτυρεται......

Δεν σου έχουν πει πως αν έχεις χρήμα όλα γίνονται???????Οι άνθρωποι θα πλήρωσαν για το πάρουν και σιγά να μην έκαναν και εξετάσεις......ας ήταν τιποτα απλοι άνθρωποι και θα σου λεγα εγω αν είχαν πάρει το παιδάκι......

μα ενας χριστιανος εκεινη την ωρα δεν βγηκε εκτος εαυτου να τη σαπισει στο ξυλο, η εστω να της χωσει μια στα μουτρα.. αισιχτιρ.. αχ, βρε θεουλη τι λαθαρες κανεις κι εσυ..

μαζι σου.....σωστο....

Έτσι και ήταν μπροστά ο άντρας μου, δεν θα ήθελα να ήμουν εκεί να δω την εξέλιξη.

Έχει τύχει σε άλλη περίπτωση πολύ πιο ελαφριά και έγινε χαμός.

Να του λένε τι πρόβλημα έχεις εσύ που χτυπάω το παιδί μου και το βρίζω και ο δικός μου να φωνάζει ότι έχει τεράστιο πρόβλημα και να θέλει να φέρει την αστυνομία και εγώ να έχω πάθει σοκ.

Βέβαια μετά που ηρέμησα γιατί φοβόμουν μη πλακώσει στο ξύλο τους γονείς και τρέχουμε στο αστυνομικό τμήμα, κατάλαβα γιατί επενέβη.

Τεσπα οι άνθρωποι αυτοί είναι αχαρακτήριστοι και πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά!!!!

κερνάω δικηγόρο !

:-)

τεσπα ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ... αυτο θελω να πω οτι και να είναι αυτο ... αλλα ετσι καποια θεματα δεν πρπεπει να αφήνονται !

απο τιποτα παντως καλο ειναι και ..." οι γραφικές με τα πανο !" το τιποτα ειναι το λυπηρο ...!

τωρα αν οι διαμαρτυριες οι πορίες και τα πανό ειναι γραφικά δνε θα τσακωθούμε και για αυτο προς θεου ;)

αλλα εγω δεν ειμαι δικηγορος ουτε πολιτικός ουτε εκπροσωπος ανθρωπιστικής οραγνωσης για να κινήσω αλλες διαδικασίες ...

μια μανα ειμαι ... και βαριεμαι να καθομαι απλός παρατηρητης σε οτι συμβαίνει γύρω μου νομίζοντας οτι δνε με αφορα, ή οτι με αφορά μεχρι ενα σημειο ...

... ασ κανουμε κατι τελος παντων !

κοπελες, εκτος των μειλ (που συνηθως δεν τα διαβαζει κανεις) να ΚΑΝΟΥΜΕ κατι .....αρια ειμαι μεσα, να οργανωσουμε πρωινη δραση στα δικαστηρια, θα στειλω αυριο πμ για προτασεις σε: μερα -ωρα -τροπο

επισης, ρωταω συζυγο για το μπουζουριασμα που λετε.........;)

με το δικο μου φτωχο μυαλο (πολλη φτωχια επεσε ωρε) λεω πως ειρηνικη διαμαρτυρια γυναικων μετα τεκνων τους, δυσκολα παθαινει κατι:rolleyes:βεβαια ξανακοιτω την υπογραφη μου και ξεροκαταπινω

θα σας ενημερωσω συντομα!

Διαφημίσεις

Σε ότι αποφασίσετε κορίτσια είμαι μέσα, είμαι Θεσσαλονίκη και μπορώ να συμμετέχω, θα περιμένω κάποια ανακοίνωση ή κάποιο pm ή οτιδήποτε. Δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει έτσι!

Καθηγήτρια πανεπιστημίου ξυλοκόπησε άγρια το 8χρονο παιδί της

15 Ιουνίου 2010, 10:05

font_decrease.gif font_enlarge.gif

kakopoisipaidion_709910019.jpg

Καθηγήτρια οικογενειακού δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ξυλοκόπησε άγρια το 8χρονο υιοθετημένο παιδί της, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και του εφέτη συζύγου της Προέδρου του Ακυρωτικού Δικαστηρίου. Το αγοράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο με κακώσεις και εκχυμώσεις, ενώ πανεπιστημιακή δάσκαλος (;) οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Ο ένας δηλαδή ο Εφέτης αποφασίζει για τις τύχες μας στις αίθουσες των Δικαστηρίων. Η άλλη, η καθηγήτρια, διδάσκει στα αμφιθέατρα για τις τύχες των παιδιών μας. Και οι δύο ξυλοκόπησαν το παιδί τους σε δημόσια θέα,

Το ανατριχιαστικό περιστατικό, που ξεπερνά κάθε λογική, συνέβη το Σάββατο στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης. Οι πολίτες που έπιναν αμέριμνοι τον καφέ τους στην ηλιόλουστη συμπρωτεύουσα «πάγωσαν» ακούγοντας τις παιδικές κραυγές και τα ουρλιαχτά. Αυτόπτης μάρτυρας είδε μία γυναίκα σε αλλόφρονα κατάσταση να επιτίθεται με μανία σε άγνωστο άτομο. Πλησίασε να δει τι συμβαίνει, πιστεύοντας ότι η γυναίκα έπεσε θύμα τσαντάκια και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Αυτό που αντίκρισε ωστόσο ξεπερνούσε κάθε νοσηρή φαντασία. Το «θύμα» χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές το παιδί της, εν μέση οδώ. Δεν την πτόησαν ούτε τα βλέμματα των περαστικών ούτε οι απελπισμένες φωνές τους να σταματήσει.

Σιγά σιγά άρχισε να μαζεύεται πλήθος γύρω από τη μάνα και το παιδί που ούρλιαζε από τον πόνο. Διερχόμενος οδηγός ταξί σταματάει κι αυτός με τη σειρά του, παρακαλώντας τη γυναίκα να σταματήσει. «Είναι δικό μου το παιδί και το κάνω ό,τι θέλω» απαντάει εκείνη. Δευτερόλεπτα αργότερα στο σημείο φτάνει και ο πατέρας του 8χρονου. Και ενώ όλοι θα περίμεναν να αρπάξει το παιδί από τα «νύχια» της συζύγου του και να το προστατεύσει εκείνος ακούγεται να μονολογεί: «Δεν έχει ανάγκη το Ρωσάκι»…

Αυτόπτες μάρτυρες καλούν την αστυνομία και η γυναίκα οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας.

Εκεί, αποκαλύπτεται η ταυτότητα των γονέων. Η μητέρα ονομάζεται ****** *********** και είναι καθηγήτρια στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συγκλονιστική λεπτομέρεια; Η κ. *********** διδάσκει οικογενειακό δίκαιο… Ο πατέρας ονομάζεται ***** , είναι εφέτης και πρόσφατα ανέλαβε Πρόεδρος Ακυρωτικού Δικαστηρίου…

Με εντολή του εισαγγελέα ανηλίκων, η γυναίκα κρατείται στο ΑΤ προκειμένου να περάσει από αυτόφωρο, ενώ ο 8χρονος διακομίζεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος στην παιδοχειρουργική κλινική με εκχυμώσεις και αμυχές.

Υποβάλλεται σε ιατρικές και ψυχιατρικές εξετάσεις, όπου αποκαλύπτονται σημάδια κακοποίησης στο σωματάκι του. Οι γιατροί δεν είναι σε θέση να πουν πότε κακοποιήθηκε το αγοράκι. Τα τραύματα στην ψυχή και το σώμα του πολλά.

Γεννημένο στη Ρωσία και μεγαλωμένο σε ορφανοτροφείο της Μόσχας, έρχεται στην Ελλάδα στα πέντε του χρόνια, ελπίζοντας ότι βρήκε ένα ζεστό σπιτικό και μία οικογένεια που θα το αναθρέψει σωστά.

Τα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζε δεν του επέτρεψαν να παρακολουθήσει τα μαθήματα στο δημόσιο σχολείο, παρέα με τους άλλους συνομηλίκους του. Η καθηγήτρια και ο εφέτης αποφασίζουν να πληρώσουν δίδακτρα σε ιδιωτικό σχολείο, ενώ ενισχύουν τη διδασκαλία του και με ιδιωτικά μαθήματα κατʼ οίκον. Παράλληλα, παιδοψυχολόγος παρακολουθούσε τον 8χρονο προκειμένου να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματα του.

Η δίκη στο Αυτόφωρο διεξήχθη την Δευτέρα. Ο Εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή της πανεπιστημιακής καθηγήτριας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η έδρα είχε διαφορετική άποψη.

http://www.madata.gr/epikairotita/social/66289.html

Απλα σοκαριστικο....

:evil::evil::evil::evil:

ψυχούλα μου όμορφη!:oops::oops::oops::cry::cry::cry:

να προσθέσω σε ότι είπατε ότι εξαιτίας του συστήματος υιοθεσιών, πάρα πολλοί γονείς με φράγκα αγοράζουν παιδάκια, βρεφάκια, και τα παρουσιάζουν στην κοινωνία ως δικά τους. ανεξέλεγκτα όλα.

κι εδώ στη Λάρισα είχε ακουστεί ότι γίνεται. μάλιστα βρέθηκα σε συζήτηση συναδέλφων που γνώριζαν ονόματα, δικηγόροι, κλινικές, γιατροί.... κύκλωμα ολόκληρο. όταν το άκουσα μου σηκώθηκε η τρίχα και ρώτησα ονόματα για να κινηθώ άμεσα. με γείωσαν απότομα και δεν ξανασυζήτησαν ποτέ μπροστά μου το θέμα. θα σε φάνε μου είπαν και δεν μου ξαναέδωσαν σημασία σε ό,τι έλεγα. τόσο απάνθρωπα!

εμένα δεν μου κάνει εντύπωση το ότι είναι καθηγήτρια Πανεπιστημίου. πολλοί απ' αυτούς είναι πειραγμένοι. δεν ελέγχονται σε τίποτα και από κανένα. είναι στο απυρόβλητο.

την συγκεκριμένη δεν την είχα καθηγήτρια.

τον Μπιτζιλέκη όμως, τον πρόεδρο του τμήματος τον είχα στο Ποινικό. ήταν κύριος και Άνθρωπος.

Όταν υιοθετούν παιδάκια από το εξωτερικό και ζουν στην Ελλάδα, το Ελληνικό Κράτος (μέσω των σχετικών κοινωνικών υπηρεσιών) ελέγχει τη συμπεριφορά των θετών γονέων προς το παιδί και τη ψυχοσύνθεση του παιδιού, όπως όταν η διαδικασία υιοθεσίας γίνει στην Ελλάδα??

Διαφημίσεις

αίσχος!πήρα τηλέφωνο σε συνάδελφο στη Θεσσαλονίκη και επιβεβαίωσα τα καθέκαστα. η μαντάμ είναι μέλος ΔΕΠ, όντως ξυλοκόπησε αγρίως το μαναράκι. ο πρόεδρος του τμήματος Αστικού-Οικογενειακού Δικαίου κος Καζάκος (καταπληκτικός) την έθεσε σε διαθεσιμότητα για ανάρμοστη (απαράδεκτη ) συμπεριφορά. άξιος!!! χαίρομαι που τον είχα καθηγητή εργατικού δικαίου!

την επιμέλεια μπορεί να την αφαιρέσει αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελέας. δεν το έκανε. τυχαίο;;;;;;;; Δεν νομίζω!!!!!!!!!!!!!!!!

ο πρόεδρος του τμήματος Αστικού-Οικογενειακού Δικαίου κος Καζάκος (καταπληκτικός) την έθεσε σε διαθεσιμότητα για ανάρμοστη (απαράδεκτη ) συμπεριφορά. άξιος!!!

Μπράβο του! Τα σέβη μου!

Για να είναι και μέλος ΔΕΠ, θα έχει και ερευνητική δραστηριότητα στον τομέα της. Θα το ψάξω και θα επανέλθω.

τί να το κάνεις το ερευνητικό έργο; ως καθηγήτρια θα την κρίνουμε;

το καλύτερο για τον μικρούλη είναι να πάει σε άλλη οικογένεια, όπου θα τον αγαπούν.

ποιός να συγκινηθεί; κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!

την επιμέλεια μπορεί να την αφαιρέσει αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελέας. δεν το έκανε. τυχαίο;;;;;;;; Δεν νομίζω!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει ακόμα την επιμέλεια??????????????????????????

Ααααααααααααααα! πανό αμέσως έξω από τηλεοπτικό σταθμό, εγώ θα πάρω και την κόρη μου μαζί...........αν με μπουζουριάσουνε τουλάχιστον να το έχω μαζί μου το παιδάκι μου.

τί να το κάνεις το ερευνητικό έργο; ως καθηγήτρια θα την κρίνουμε;

Τίποτα, αλλά σκέψου να ασχολείται ένα τέτοιο άτομο με την οικογενειακή βία!

Κρίση θα πάθω!

Τελικά δεν είναι μέλος ΔΕΠ είναι Βοηθός/Επιστημονικός συνεργάτης στον Τομέα ΑΣΤΙΚΟΥ, ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Από το site του ΑΠΘ.

Και μάλλον έχει συνταξιοδοτηθεί!

Διαφημίσεις

εξακολουθώ να είμαι πολύ θυμωμένη με το γεγονός ...!

ΠΡΕΠΕΙ καποια στιγμή και οι παράνομες υιοθεσίες να σταματήσουν να αποκτήσουμε έστω υποτυπώδης ελενκτικούς μηχανισμούς και τα κορακια και τα τρολ να παψουν να κακοποιούν ....

και πρέπει κι εμεις να κανουμε κατι ...

(υ.σ. αυτο το μολότωφ σαν συσχέτιση και φυσικό επακόλουθο μια ειρηνικής διαμαρτηριας με πειραξε κομματι ...αλλα το προσπερνω :-) ασε τις μολότωφ για τους αλλους ...εμεις λέω να μοιράζουμε φυλλάδια με εικόνες απο κακοποιημένα παιδια , και τα στατιστικά κακοποίησης στην Ελλάδα αλλα και τα αποδεδειγμένα περιστατικά ατιμωρησίας ...πιο δυνατο ακόμα και απο μολότωφ ειναι αυτο ... ! )

Σύνταγμα

Άρθρο 11

1. Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.
  2. Μόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Οι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει.------------------------

. Τι επιτρέπεται να κάνουν οι αστυνομικοί στις πορείες;

Το ΜΟΝΟ που μπορούν να κάνουν είναι να παρίστανται και να προστατεύουν την πορεία, ώστε να αποφευχθούν τα επεισόδια. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει πει πως η αστυνομία έχει υποχρέωση, όχι να καταστείλει την πορεία, αλλά να την περιφρουρεί, ώστε αυτή να συνεχίζεται ανεμπόδιστη!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι αντισυνταγματικό και παράνομο να υπάρχουν αστυνομικοί με πολιτικά στις πορείες. Το Σύνταγμα τους υποχρεώνει να κάνουν φανερή την παρουσία τους.

. Επίσης είναι παράνομο να ερευνούν τους διαδηλωτές, να ζητούν τα στοιχεία τους, να φωτογραφίζουν τα πρόσωπά τους κλπ. Οι κάμερες είναι επίσης παράνομες, και γιʼ αυτό η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έχει επιβάλει ακόμα και πρόστιμα στην ΕΛΑΣ.

Εννοείται πως η χρήση όπλων επιτρέπεται μόνο για την προστασία των διαδηλωτών και όχι εναντίον τους! Η αστυνομία βασίζει το δικαίωμά της να φέρει όπλα σε ένα νόμο του 1943! (ν.29/1943) Πολλοί δικαστές και νομικοί έχουν δηλώσει πως ο νόμος αυτός είναι αντισυνταγματικός και απαρχαιωμένος. Μα οι διαδοχικές κυβερνήσεις εδώ και πάνω από 60 χρόνια δεν τον έχουν καταργήσει για... ευνόητους λόγους.

2. Πότε είναι νόμιμη και πότε παράνομη μια πορεία; Τι πρέπει να κάνουμε για να οργανώσουμε μία «νόμιμη» πορεία;

Η απάντηση είναι πως οι ειρηνικές πορείες είναι ΠΑΝΤΑ νόμιμες, δηλαδή δεν υπάρχουν προϋποθέσεις και διαδικασίες για να οργανώσει κάποιος μία «νόμιμη» πορεία.

Πολύς κόσμος πιστεύει πως για να οργανωθεί μία πορεία, οφείλουμε πρώτα να ζητήσουμε «άδεια» από την αστυνομία. Αυτό είναι λάθος. Το Σύνταγμα λέει: «Oι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.» (άρθρο 11) (στο νομικό κόσμο, το «ήσυχα» μεταφράζεται ως «ειρηνικά», δεν σημαίνει «χωρίς φωνές»).

Όσο και αν θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε το αντίθετο, δεν υπάρχουν άλλοι περιορισμοί. Δεν προβλέπεται πουθενά σε κανέναν νόμο το να ζητούμε «άδεια» από την αστυνομία για οργάνωση πορείας.

Απαιτείται, φυσικά, ενημέρωση της αστυνομικής αρχής. Η ενημέρωση, όμως, αποσκοπεί μόνο στο να μπορέσει η αστυνομία να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την κυκλοφορία των οχημάτων, την προστασία της πορείας κλπ. Δεν έχει καμία σχέση με παροχή «άδειας».

3. Μπορούν οι αρχές να απαγορεύσουν τις πορείες;

Το Σύνταγμα προβλέπει πως αν επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, μία πορεία/διαδήλωση μπορεί να απαγορευθεί «με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, όπως νόμος ορίζει». (άρθρο 11 παράγραφος 2)

Αυτό σημαίνει πως δεν αρκεί μία αστυνομική απόφαση. Πρέπει πρώτα να έχει ψηφισθεί ένας νόμος που να ορίζει τις προϋποθέσεις για την έκδοση τέτοιας απόφασης. Ειδάλλως, η αστυνομική απόφαση είναι παράνομη!

ΟΜΩΣ τέτοιος νόμος ΔΕΝ υπάρχει! Το 2001 ο κ. Χρυσοχοϊδης, ως Υπουργός Δημόσιας Τάξης του ΠΑΣΟΚ προώθησε ένα νομοσχέδιο, το οποίο όμως έμεινε στο συρτάρι. Μετά από τρία χρόνια, ο κ. Πολύδωρας επανέλαβε την ανάγκη για νέο νόμο, μα τέτοιος νόμος ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ!

. Οι αρχές απειλούν συχνά να εφαρμόσουν ένα νομοθετικό διάταγμα του 1971 (ΝΔ 794/1971) το οποίο επιτρέπει την απαγόρευση της πορείας. Αυτό το κείμενο, όμως, ψηφίσθηκε επί δικτατορίας και έχει κριθεί πολλές φορές από τα δικαστήρια αντισυνταγματικό και άρα ανεφάρμοστο.

. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Υπό το σημερινό καθεστώς, και αν δεν ψηφισθεί νέος νόμος, οι πορείες ΔΕΝ μπορούν να απαγορευθούν από την αστυνομία. Μία τέτοια διαταγή θα είναι παράνομη.

4. Αν απαγορεύσουν την πορεία, με παράνομη αστυνομική απόφαση, τι μπορούμε να κάνουμε για να αντισταθούμε;

. Κατʼ αρχάς έχετε κάθε δικαίωμα να πάτε στην πορεία. Αν η αστυνομία σας συλλάβει, τότε ο εισαγγελέας δεν έχει δικαίωμα να ασκήσει ποινική δίωξη για «θρασύτητα κατά της αρχής». Δηλαδή τα ποινικά δικαστήρια είναι υποχρεωμένα να σας αφήσουν ελεύθερους.

Είναι λογικό, όμως, πως πολλοί από εσάς δεν θα θέλουν να διακινδυνεύσουν να συλληφθούν, παρʼ ότι στο τέλος θα αθωωθούν. Γιʼ αυτό μία δεύτερη λύση είναι να οργανωθείτε και να προσλάβετε ένα δικηγόρο. Αυτός θα προσβάλει την παράνομη αστυνομική απόφαση με αίτηση ακυρώσεως στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Για να μην περιμένετε όμως 2 χρόνια ως την εκδίκαση της υπόθεσης, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να υποβάλετε «αίτηση αναστολής». Έτσι, μέσα σε λίγες μέρες θα έχει ήδη εκδοθεί μία πρώτη δικαστική απόφαση και η πορεία θα πραγματοποιηθεί άμεσα

Τίποτα, αλλά σκέψου να ασχολείται ένα τέτοιο άτομο με την οικογενειακή βία!

Κρίση θα πάθω!

Τελικά δεν είναι μέλος ΔΕΠ είναι Βοηθός/Επιστημονικός συνεργάτης στον Τομέα ΑΣΤΙΚΟΥ, ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Από το site του ΑΠΘ.

Και μάλλον έχει συνταξιοδοτηθεί!

δεν έχει συνταξιοδοτηθεί!

Aria, συγνώμη αν σε ενόχλησε, δεν ήταν αυτός ο στόχος μου!

Τουλάχιστον εγώ με τη μολότοφ, εννοούσα μία απλή μεμονωμένη ενέργεια σε σχέση με μια οργανωμένη. Δεν εννοούσα ούτε ταραξίες…

Θεώρησα αυτονόητο την ειρηνική διαμαρτυρία,…

Και πάλι συγνώμη!!!

οχιιιιιιιιιιιιιι ρε (με το συμπαθειο ) μη ζητάς συγνώμη

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ...! ΑΥΤΟ ....

να συνεννοηθούμε και να κάνουμε κατι ...ΔΕΝ μπορούν τετοια γεγονότα να μας αφήνουν στην αδράνεια!!! και όπως έχω πει στο παρελθον :

αν ήμουν εγω (στην σφαιρα της πιο τρελής επιστυμονικής φαντασίας του σύμπαντος σε αλλον πλανητη παντα μιλώντας ever ...away ... ) στην θέση αυτης της μητερας ΘΑ ΗΘΕΛΑ καποιος να μου παρει το παιδι

να υπαρχει καποιος που θα το γλυτώσει απο τα χερια τερατων

που θα υπερασπιστεί το παιδι

που θα φωνάξει- θα διαμαρτυρηθεί για αυτο το παιδι

και που θα τιμωρηθει όπως του αρμόζει !!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2010

Υπήρχε καταγγελία από το 2008 στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056....

Για ακόμη μια φορά γίναμε θεατές του δράματος ενός 8χρονου παιδιού-θύματος το οποίο κακοποιούνταν από άτομο του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος. Αφορμή για να αποκαλυφθεί το δράμα που βίωνε το παιδί στάθηκε ο δημόσιος ξυλοδαρμός του και η άμεση κινητοποίηση των περαστικών οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Για την συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε λάβει καταγγελία στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή Για Τα Παιδιά SOS 1056 και την είχαμε διαβιβάσει άμεσα στις αρμόδιες αρχές από τον Σεπτέμβριο του 2008.

Ωστόσο όπως αποδείχθηκε, παρά την ενημέρωση των αρμοδίων, η Κοινωνική Έρευνα που διεξήχθη για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν αρκετή για να αποκαλύψει την κακοποίηση που υφίστατο το παιδί στην καθημερινότητα του. Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές που ενημερώθηκαν τότε δήλωσαν αναρμόδιοι να χειριστούν την περίπτωση.

Δε μπορούμε πλέον παρά να αναρωτηθούμε πόσα ακόμη παιδιά βιώνουν καθημερινά την κακοποίηση παρά τις καταγγελίες που φτάνουν στις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες, όπως φαίνεται, αδυνατούν να αναγνωρίσουν και να επιλύσουν το πρόβλημα.

Μέσα από την 15χρονη -πλέον- παρουσία και ενεργό δράση μας, έχουμε γίνει μάρτυρες σειράς ελλείψεων και προβλημάτων, που απαντώνται τόσο στο προνοιακό όσο και δικονομικό μας σύστημα. Προβλήματα, που γίνονται ευρέως γνωστά σπάνια και δυστυχώς η αδυναμία επίλυσης τους από τους αρμόδιους έχει σαν μοναδικό αποτέλεσμα την διαιώνιση του προβλήματος. Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» με αφορμή τα χιλιάδες περιστατικά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κάθε χρόνο προσπαθούμε να αφυπνίσουμε και να κινητοποιήσουμε το κράτος, τους δημόσιους λειτουργούς, τις αρμόδιες υπηρεσίες, τους πολίτες.

Μέσω της Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για Τα Παιδιά S.O.S.-1056 έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια χιλιάδες καταγγελίες που αφορούν σε σωματική κακοποίηση, σεξουαλική κακοποίηση και εξώθηση ανηλίκων στην πορνεία, παραμέληση-εγκατάλειψη και παράλληλα έχουμε υποστηρίξει συμβουλευτικά παιδιά και τις οικογένειές τους που έχουν βιώσει την κακοποίηση.

Συγκεκριμένα για το 2009 στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για Τα Παιδιά S.O.S.-1056 καταγράφηκαν συνολικά 583 καταγγελίες σοβαρών περιστατικών κακοποίησης και αφορούσαν σε 1219 παιδιά.

Καθημερινά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την υποστήριξη αποκλειστικά και μόνο των ιδιωτών καλείται να δώσει λύσεις στα εκατοντάδες προβλήματα. Έχουμε αναλάβει την ηθική υποχρέωση να συνεχίσουμε το όραμα του μικρού μας ιδρυτή, ωστόσο η έλλειψη υπηρεσιών, πρωτοβουλιών και διάθεσης από το κράτος είναι καθοριστική και καθιστά κάθε προσπάθεια ενδεχόμενα αναποτελεσματική.

http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=614

Δεν έχω να πω κάτι... άραγε πόσα παιδιά πρέπει ρε γμτ να βασανιστούν, να βιαστούν, να πεθάνουν για να υπάρξει αντίδραση και προστασία τους;;;

Είμαι μέσα σε ότι αποφασιστεί...

Θέλω να πιστέυω ότι αν βρεθεί μπροστά μου τέτοιο καθίκι να ξεχάσω τα ειρίνικά και τα δημοκρατικά να βρω τη δύναμη και να του/τους κατεβάσω τη μούρη κάτω ωστε να μην μπορέσουν ποτέ ξανα να αγγίξουν παιδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Στην βραση κολλάει το σίδερο

(κι ας μας πουν και γραφικές)

μαζέυει η καθε μια υλικό που θεωρεί σημαντικό : φωτογραφίες , νομοθεσίες , στατιστικά κοκ)

συναντιόμαστε Δευτέρα απογευμα (απο κοντα όσες μπορούν, απο μακρία με πμ και μειλ δίνεται υλικό αξιο ενημερωσης σαν το λιθαρακι σας ....)

ανταλασουμε υλικό το συνθέτω (κόψε ραψε) και κανονίζουμε το " πικ νικ" διαμαρτηρίας (ημερα και ώρα θα την συζητήσουμε) εξω απο δικαστηκά μεγαρα θεσσαλονίκης αθήνας πατρας και όπου θελετε ... !

κι ετοιμάζω και Δελτίο τυπου μεσα στο σκ και το στέλνουμε όπου νομίζουμε ....

edit στην συναντηση (αν την καταφερουμε ) φερτε παιδια αναλαμβανω να τα απασχολήσω για να μιλησετε και εγω.... θέλω μόνο τρια λεπτακια να σας πω αυτα που έχω να πω ... και να μου δώσετε εργασία για το σπιτι ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ .... )

Στην βραση κολλάει το σίδερο

(κι ας μας πουν και γραφικές)

μαζέυει η καθε μια υλικό που θεωρεί σημαντικό : φωτογραφίες , νομοθεσίες , στατιστικά κοκ)

συναντιόμαστε Δευτέρα απογευμα (απο κοντα όσες μπορούν, απο μακρία με πμ και μειλ δίνεται υλικό αξιο ενημερωσης σαν το λιθαρακι σας ....)

ανταλασουμε υλικό το συνθέτω (κόψε ραψε) και κανονίζουμε το " πικ νικ" διαμαρτηρίας (ημερα και ώρα θα την συζητήσουμε) εξω απο δικαστηκά μεγαρα θεσσαλονίκης αθήνας πατρας και όπου θελετε ... !

κι ετοιμάζω και Δελτίο τυπου μεσα στο σκ και το στέλνουμε όπου νομίζουμε ....

edit στην συναντηση (αν την καταφερουμε ) φερτε παιδια αναλαμβανω να τα απασχολήσω για να μιλησετε και εγω.... θέλω μόνο τρια λεπτακια να σας πω αυτα που έχω να πω ... και να μου δώσετε εργασία για το σπιτι ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ .... )

ωραια ! στελνω πμ σε οσες βλεπω οτι ενδιαφερθηκαν (απο αθηνα) για τη συναντηση και τη διαμαρτυρια της αθηνας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...