Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καθηγήτρια πανεπιστημίου ξυλοκόπησε άγρια το 8χρονο παιδί της

Recommended Posts

Edit admin

Αγαπητά μέλη

Απομακρύνθηκε δημοσίευση και στοιχεία που σχετίζονταν με κακοποίηση ανηλίκου από την οικογένεια του στη περιοχή της Θεσσαλονίκης , κατόπιν αιτήματος της οικογένειας

Ευχαριστούμε

Διαφημίσεις

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Απλά το μυαλό μου αρνείται να το πιστέψει...Έχω ανατριχιάσει ολόκληρη, χωρίς υπερβολή, και αν δεν υπήρχαν ονόματα, απλά θα έλεγα ότι πρόκειται για φάρσα...Δεν είναι δυνατόν και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω...

Αχχχ το καημένο το παιδάκι.... Δεν έφταναν τα βάσανα που πέρασε μέχρι τώρα είχε και τη μέγαιρα να το κακοποιεί. Κάποια παιδιά δυστυχώς από τη γέννηση τους μπαίνουν σε βάσανα......Μακάρι ακόμα και οι αρχές που θα το αναλάβουν να του δώσουν αγάπη και στοργή, τί άλλο μπορεί να θέλει ένα παιδάκι.

Λοιπον..η κυρια υιοθετησε αυτο το παιδι και δεν τις βγηκε ο πριγκιπας που περιμενε..

εχει σοβαρα ψυχιατρικα προβληματα και δεν ηταν καταλληλος για απογονος τους...δηλ δεν θα γινοταν ποτε ουτε εφετης ουτε καθηγητης πανεπιστημιου..

ετσι μπηκαν σε μια διαδικασια να προσπαθησουν μ επαιδοψυχολογους και ιδιωτικα σχολεια...και παλι τιποτα..

θεωρησαν σκοπιμο λοιπον να το σακατεψουν στο ξυλο ενω θα μπορουσαν να το επιστρεψουν στο ορφανοτροφειο ..σιγουρα εκει θα περνουσε καλυτερα...

Ο Θεος να βαλει το χερι του....

Διαφημίσεις

TΩΡΑ TI NA ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ?????? ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ!!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!!!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα, καλά πριν δώσουν παιδιά για υιοθεσία το μόνο που κοιτάζουν είναι η οικονομική ή όποια άλλη επιφάνεια της οικογένειας?

τι έφταιξε αυτό το παιδάκι, ανατρίχιασα και μετά σκέφτηκα πώς αισθάνεται τώρα, μόνο του σε ξένη χώρα και με όλα αυτά που έχουν προηγηθεί, ελπίζω να δωθεί σε μια άλλη οικογένεια που αυτή τη φορά θα το αγαπήσει και θα το φροντίσει

όσο γι'αυτούς τους κυρίους-αχρείους ελπίζω το πανεπιστήμιο και το εφετείο να πράξουν μία φόρά κατά συνείδηση και να τους επιβληθούν βαρύτατες κυρώσεις, ειδικά για την καθηγήτρια μέχρι και απομάκρυνση θα περίμενα

καλά δε βρέθηκε ένας χριστιανός εκείνη την ώρα να την πιάσει από το μαλλί και να την κάνει τόπι στο ξύλο, αυτή έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο

1FdQp2.png

Ο Εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή της πανεπιστημιακής καθηγήτριας,....

αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η έδρα είχε διαφορετική άποψη.

αηδία..πάνε να την βγάλουν καθαρή και προφανώς θα την βγάλουν

ουστ αχρείοι..

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

ουστ αχρείοι..

Ακριβώς εκεί στάθηκα κι εγώ!Προφανώς ο κ. Εισαγγελέας φοβήθηκε τον "πατέρα" ανώτατο δικαστικό, είπε να πουλήσει και την εκδουλευσούλα του."υπαλληλίσκοι φοβητσιάρηδες, δούλοι παχιοί", όπως λέει και το τραγούδι.Για να μην ξεχνάμε γιατί η χώρα αυτή έχει καταστραφεί.

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

ουστ αχρείοι..

με ποια αιτιολογια;;;;;;;;;;;;;;;;ειναι ποτε δυνατον;;;;;;;;;;;:shock::shock::shock:

τι μπορουμε να κανουμε, το θεμα ειναι παρα πολυ σοβαρο εμπλεκει ζητηματα ελεγχου ( ; ) πριν την υιοθεσια, ρατσισμου, ενδοικογενειακης βιας....ΠΡΕΠΕΙ να διαμαρτυρηθουμε στο ΑΠΘ!!!!!!!!!ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε κατι!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα τωρα που βγηκε στη δημοσιοτητα!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Ακριβώς εκεί στάθηκα κι εγώ!Προφανώς ο κ. Εισαγγελέας φοβήθηκε τον "πατέρα" ανώτατο δικαστικό, είπε να πουλήσει και την εκδουλευσούλα του."υπαλληλίσκοι φοβητσιάρηδες, δούλοι παχιοί", όπως λέει και το τραγούδι.Για να μην ξεχνάμε γιατί η χώρα αυτή έχει καταστραφεί.

ε οχι ρε παιδια δεν τον δεχομαι τοσο βουρκο, μπορει να οργανωθει κατι απο εδω;;;;;;στελνω μνμ στους αντμιν

H δίκη στο Αυτόφωρο διεξήχθη τη Δευτέρα. Ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή της πανεπιστημιακής καθηγήτριας, αλλά, η έδρα είχε διαφορετική άποψη και τιμώρησε την πανεπιστημιακό με ένα έτος φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Σε επιστολή που έστειλε στη zougla.gr ο καθηγητής – πρόεδρος του τμήματος νομικής του ΑΠΘ, Νικόλαος Μπιτζιλέκης, αναφέρει πως η θετή μητέρα του 9χρονου ήταν, καθώς πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί, επιστημονική συνεργάτης στο Τομέα Αστικού Δικαίου, σε μία προφανή προσπάθεια να διατηρήσει αποστάσεις από την ***** ***********.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=145937&cid=4

1 έτος με τριετή αναστολή κοστίζει σ΄αυτή την χώρα η ζωή-ψυχή ενός παιδιού.

"Συγχαρητήρια"στο νομικό σύστημα της χώρας μας..

αν ήταν κανένας"φτωχοδιάβολος"που χρωστούσε 100ευρώ στο δημόσιο θα τον είχαν μπουζουριάσει..

δεν συνεχίζω γιατί δεν μπορώ να συνεχίσω να εκφράζομαι κόσμια..

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=145937&cid=4#

εδώ είναι όλη η είδηση έχει και ακουστικές μαρτυρίες...

Η δίκη στο Αυτόφωρο διεξήχθη τη Δευτέρα. Ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή της πανεπιστημιακής καθηγήτριας, αλλά, η έδρα είχε διαφορετική άποψη και τιμώρησε την πανεπιστημιακό με ένα έτος φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Σε επιστολή που έστειλε στη zougla.gr ο καθηγητής – πρόεδρος του τμήματος νομικής του ΑΠΘ, Νικόλαος Μπιτζιλέκης, αναφέρει πως η θετή μητέρα του 9χρονου ήταν, καθώς πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί, επιστημονική συνεργάτης στο Τομέα Αστικού Δικαίου, σε μία προφανή προσπάθεια να διατηρήσει αποστάσεις από την ***** ***********.

Και μετά λένε τα παιδάκια πριν δοθούν σε υιοθεσία, γίνονται πολλοί έλεγχοι και εξετάζεται η οικογένεια...

Για άλλη μια φορά ντρέπομαι που είμαι πολίτης αυτής της χώρας...

Ντρέπομαι και που τελείωσα το ΑΠΘ και ας ήμουν σε άλλη σχολή...Αυτοί είναι οι καθηγητές???

Όσο για αυτό

εχει σοβαρα ψυχιατρικα προβληματα και δεν ηταν καταλληλος για απογονος τους...δηλ δεν θα γινοταν ποτε ουτε εφετης ουτε καθηγητης πανεπιστημιου..

απλά ΑΡΝΟΥΜΑΙ να το πιστέψω ότι ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Πανεπιστημίου και Δικαστικός,σκέφτονται έτσι...

Και θα πω μεγάλη κακία και ας με πείτε ό,τι θέλετε, αλλά για να υιοθετήσει παιδί, προφανώς δεν μπορούσε να κάνει δικό της. Ε, μάλλον της άξιζε και η φύση για μια άλλη φορά προνόησε...Δεν το λέω για όλες τις γυναίκες αυτό, αλλά για τη συγκεκριμένη, το πιστεύω...

Η τελική καταδίκη δεν αναιρεί την δουλική συμπεριφορά του Εισαγγελέα.Οσφυοκάμπτες που αύριο μεθαύριο μπορεί να τύχει να δικάσουν τα δικά μας παιδιά, για ένα λάθος, ένα δίπλωμα, ένα παπάκι, οτιδήποτε. Τότε θα εξαπολύουν μύδρους, επειδή απλά εμείς δεν είμαστε παράγοντες της τοπικής κοινωνίας.(τα έχω δει να γίνονται)

Ένα έτος με αναστολή σημαίνει ότι η κυρία είναι σπίτι της και θα συνεχίσει να κάνει την διδακτόρισσα και να σνομπάρει άλλες κοπελίτσες που μπορεί να είναι αγράμματες αλλά μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε μια μεγάλη αγκαλιά. (και αυτά τα έχω δει να γίνονται)

Επίσης είμαι σίγουρη ότι προηγήθηκαν στην υιοθεσία ακριβώς λόγω των αξιωμάτων τους, ενώ άλλα ζευγάρια που πραγματικά θέλουν ένα παιδί δεν καταφέρνουν ποτέ να αποκτήσουν.(φυσικά και αυτά τα έχω δει να γίνονται)

Αλλά βέβαια η κυρία προφεσόρα δεν μπορούσε να πηγαίνει στο κομμωτήριο και οι άλλες να την λένε άκληρη πίσω από την πλάτη της.Τι σημασία έχει που δεν αντέχει τα παιδιά;

Τι υποκρισία θεέ μου σε αυτή την κοινωνία.

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

ΕΜ....ΒΕΒΑΙΑ.....επειδη οι συγκεκριμένοι ήταν επιφανεις πολίτες και με γερό πορτοφόλι αμφιβάλω αν ελένχθηκαν ποτέ και όσο έπρεπε για την ικανότητά τους να γίνουν γονείς άλλα πηραν τον τίτλο.. λόγω κύρους και...επιπεδου μη χicon4.gifσicon4.gif!!!

Και για να καταλάβουμε όλοι το επίπεδό τους......ξυλοκόπησαν το αμοιρο το παιδάκι που πάνω στην τύχη του να μπει σε μια οικογένεια δυστιχώς είχε την ατυχία να έχει τους συγκεκριμένους για γονείς που δεν τους προέκυψε ο μικρούλης οπως ακριβως τον ήθελαν.....ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Και να σκεφτεί κανείς πως υπάρχουν αξιοπρεπεις οικογένειες που παρακαλάνε να πάρουν ένα παιδάκι να το μεγαλώσουν και να του χαρίσουν απλόχερα την αγάπη και την στοργή τους αλλά δυστιχως δεν καταφέρνουν τίποτα γιατί απλά δεν εχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια ή δουλεία με κυρος και πρεστιζ........

Αυτα που συμβαίνουν με θυμωνουν πολύ:evil::evil:

τα γαλλικά μου τα ρήξα στο fb

εδω θα φανώ κυρία !

Είναι ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ενα παλιο χαρτο να δίνει και καλα δικαιολογιτικά για αναστολές και ελφρια ποπουδια στην κυρια απαυτούλα ....

στην ελλαδα οποιος δλδ εχει λεφτα ή ενα παλιοχαρτιο πεφτει στα μαλακα ή την γλυτώνει .... !

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ

που ειναι οι τόσες οργανώσεις για την προστασία και για τα δικαιωματα των παιδιών ....?

κοιμούνται ?

εμεις τι κανουμε ?

να φτιαξω πανο να μαζευτούμε εξω απο τα δικαστηρια την δευτέρα ?

Κλασσικό παράδειγμα ότι εκπαίδευση και "μόρφωση", δεν συνάδει απαραίτητα και με παιδεία...

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.