Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καθηγήτρια πανεπιστημίου ξυλοκόπησε άγρια το 8χρονο παιδί της

Nantia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 171
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sevoula

sevoula 30 δημοσιεύσεις

• Eleftheria

Eleftheria 22 δημοσιεύσεις

• UFO

UFO 20 δημοσιεύσεις

• DaF

DaF 14 δημοσιεύσεις

να φτιαξω πανο να μαζευτούμε εξω απο τα δικαστηρια την δευτέρα ? λέω.....[

να σου πω...ετσι θελει για να καταλαβουν οτι τα ορφανα παιδια ειναι παιδια μας δεν ειναι μονα και αμοιρα,ερμαια του καθενος που θελει να το παιξει γονιος για να ενισχυσει το κοινωνικο του στατους.

children=world:D

happy children=better world:wink:

:evil: Αυτή η άθλια είναι Θεσσαλονίκη!!!! Απʼ ότι κατάλαβα!!!!!!

ναι θεσσαλονίκη ειναι

αλλα η δικαιοσύνη με το φτωχό μου το μυαλό λεει ότι ειναι παντού

Να μαζευτούν και οι θεσσαλονικές και οι αθηναίες ...εξω απο τα διακαστηρια σε παρασταση διαμαρτυριας

ενα χρόνο με 3ετη αναστολή και μεθόδευση εξ αρχής , λόγο επαγγελματικής ιδιοτητας των ¨γονέων¨στο να πέσει στα μαλακα ????

ε ΟΧΙ δλδ ...ΟΧΙ

δεν το δέχομαι πως να γίνει ? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

ναι θεσσαλονίκη ειναι

αλλα η δικαιοσύνη με το φτωχό μου το μυαλό λεει ότι ειναι παντού

Να μαζευτούν και οι θεσσαλονικές και οι αθηναίες ...εξω απο τα διακαστηρια σε παρασταση διαμαρτυριας

ενα χρόνο με 3ετη αναστολή και μεθόδευση εξ αρχής , λόγο επαγγελματικής ιδιοτητας των ¨γονέων¨στο να πέσει στα μαλακα ????

ε ΟΧΙ δλδ ...ΟΧΙ

δεν το δέχομαι πως να γίνει ? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Για το πανό έξω από τα δικαστήρια εννοούσα!!

Σαφώς και η δικαιοσύνη πρέπει να είναι παντού ΙΔΙΑ και για ΟΛΟΥΣ.

το καταλάβα Ελευθερία μου ,

αλλα να τα πειρα ολίγον ...και δεν νομίζω να μας εμποδίζει το οτι το αίσχος πραγματοποιηθηκε στην θεσσαλονίκη

κι εδω τα ίδια κανουν ....

αλλα και παραπερα αλλα αν δεν μιλάμε νομίζω είναι χειρότερο ....

Γιατι εδω δεν έχουν γίνει παρόμοια ? ή στην πάτρα? ή στη θράκη ? ή οπουδήποτε? ....

πανε ¨αγοραζουν ¨ενα παιδι μετα τους βγαίνει ελλατωματικό ή όχι οπως το θελουν (ρομποτακι , με ξανθα μαλία, υπάκουο , φρόνυμο, με γαλαζια ματια....κοκ) και επειδη πεταξαν την ¨αποδειξη¨ δεν μπορούν και να το γυρίσουν και πίσω , και μετα τι κάνουν ? ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΥΠΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ...!

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ !!!!

ΑΛΛΑ ΣΥΝΉΘΩς ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΉ ΔΟΥΛΕΙΑ ή φραγκα, η μια ¨φατσα ¨στην κοινωνία ... και συνπεως αν η ¨κακία ή ωρα¨ τους φερει αντιμεπτωπους με την δικαιοσύνη έχουν τον τροπο (χρήμα συνήθως ή καλό δικηγορο) και προσπερνιεται το όλο σκηνικό .... στα μαλακα !

υ.σ.

τα χω παρει πολύ ασχημα συνχωρεστε με αν δεν ειναι καθως πρέπει ο τρόπος μου !

να φτιαξω πανο να μαζευτούμε εξω απο τα δικαστηρια την δευτέρα ? λέω.....

Να σου πω τη μαύρη αλήθεια θα ερχόμουνα χωρίς άλλη σκέψη........ αλλά σκέφτηκα..... ότι αφόσον δεν ανήκουμε σε καμμιά "οργάνωση", κινδυνεύουμε να βρεθούμε στο αυτόφωρομε τέτοια συγκέντρωση........... εμείς οι άθλιες που διαμαρτυρόμαστε για τέτοιες δικαστικές αποφέσεις. Ποιές είμαστε εμείς που αμφισβητούμε την δικαιοσύνη? (εδώ γελάτε ελεύθερα).

και επειδή πιστεύω ότι στην παρούσα στιγμή στην χώρα μας όσο και να διμαρτυρηθούμε δεν θα αλλάξει κάτι, προτιμώ να μην με στερηθεί το παιδί μου για κανένα αυτόφωρο και να μην φάω καμιά ποινή επειδή κάποιοι θα με θεωρήσουν συκοφαντική δυσφημίστρια.

Προτιμώ να βοηθάω από άλλες πλευρές, άφαντες και να έχω την "ησυχία" μου.

Μπορεί να ακούγομαι "επί του καναπέως".... αλλά προς το παρόν έτσι νομίζω ότι είναι τα πράγματα.

Και επίσης τα "ιταλικά" μου τα έχω εξασκίσει σε άλλα φόρουμ γιατί δεν θέλω να φαω μπαν εδώ.

πανε ¨αγοραζουν ¨ενα παιδι μετα τους βγαίνει ελλατωματικό ή όχι οπως το θελουν (ρομποτακι , με ξανθα μαλία, υπάκουο , φρόνυμο, με γαλαζια ματια....κοκ) και επειδη πεταξαν την ¨αποδειξη¨ δεν μπορούν και να το γυρίσουν και πίσω , και μετα τι κάνουν ? ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΥΠΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ...!

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ !!!!

ΑΛΛΑ ΣΥΝΉΘΩς ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΉ ΔΟΥΛΕΙΑ ή φραγκα, η μια ¨φατσα ¨στην κοινωνία ... και συνπεως αν η ¨κακία ή ωρα¨ τους φερει αντιμεπτωπους με την δικαιοσύνη έχουν τον τροπο (χρήμα συνήθως ή καλό δικηγορο) και προσπερνιεται το όλο σκηνικό .... στα μαλακα !

υ.σ.

τα χω παρει πολύ ασχημα συνχωρεστε με αν δεν ειναι καθως πρέπει ο τρόπος μου !

αυτο ακριβως ! πολλοι υιοθετουν η κανουν παιδια και για το κοινωνικο στατους δυστυχως.τα εχουμε δει διπλα μας να συμβαινουν....πιστευω οτι και απο τα σπλαχνα της να το ειχε βγαλει,παλι το ιδιο θα εκανε...παιδι της καρδιας η παιδι της κοιλιας,για αυτον που ΑΓΑΠΑτα παιδια ειναι ακριβως το ιδιο:παιδι σου

children=world:D

happy children=better world:wink:

Μπορούμε να ζητήσουμε τη νομολογία για τη συγκεκριμένη περίπτωση??

Εκεί θα αναφέρονται οι νόμοι και τα σχετικά που επικαλέστηκαν για την απόφαση που πάρθηκε.

Διαφημίσεις

δεν θα κλείσυμε κανενα δρόμο

δεν θα παρεμποδήσουμε την εισοδο στα δικαστηρια

δνε θα ενοχλήσουμε κανεναν

ο νόμος που απαγόρευε να συγκεντρωθούν πάνω απο ...(δνε θυμαμαι πόσα ατομα) σε δημόσιο χόρο ήταν επι χουντας και έχει καταργηθει

ΑΝ θελαμε να κλεισουμε κανενα δρόμο ναι ναζηταγαμε την αδεια της αστυνομίας αλλα δεν αναφερθηκα σε τετοιους σκοπους .....

με αυτην την λογική θα έπρεπε να φοβάμαι που εκανα το παρτι της κόρης μου στην πλατεία της γειτωνίας μου επειδή δεν ανήκω σε καμια οργανωση ...... και μαζευτηκαν 50 ατόμα ...! διαδήλωση δλδ

αυτο που λες ελευθερια καλό θα ήταν να το παρουμε στα χερια μας

Εγώ δυστυχώς δεν έχω πια πρόσβαση (είχα μέσω συγγενικού μου προσώπου). Τότε με είχαν ενημερώσει ότι υπάρχει ανοιχτό on-line σύστημα με τη νομολογία για όλους τους δικηγόρους της Ελλάδας.

Θα συμφωνήσω με τη zana ότι δεν θα αλλάξει κάτι με μία διαμαρτυρία. Τώρα αυτή είναι η δική μου άποψη. Όμως και τίποτα να μην κάνουμε, πάλι δεν θα αλλάξει κάτι!

Εγώ θα προτιμούσα να πάω σε κάτι πιο οργανωμένο με την έννοια της τεκμηρίωσης, γιατί δεν έχω καμία νομική γνώση. Δηλαδή ένας δικηγόρος να εξετάσει τα σχετικά της απόφασης και να μας πει τη γνώμη του. Γιατί αν πραγματικά ο νόμος (ή ότι άλλο σχετικό) ορίζει αυτά που αναφέρονται στην απόφαση, τότε όσο και να κράζω εγώ…. «αυτή είναι η δικαιοσύνη».

Σκέψου όμως να δεις ως ελαφρυντικό κανένα «έντιμος πρότερος βίος»?? Ισχύει ως ελαφρυντικό σε αυτήν την περίπτωση? Εντάξει, δεν είχε σκοτώσει, κλέψει πριν η κυρία, αλλά αν κακοποιούσε πριν το παιδί, αυτό δεν μπορεί να το αποδείξει κανείς…Μέσα στο σπίτι δεν έχεις αυτόπτες μάρτυρες!

οχι ρε συ εξωγήινη δε εκφράστηκα σωστά.............. δεν θα κλείσουμε κα'να δρόμο ή είσοδο συμφωνώ.

θα μας μπουζουριάσουνε και καλά γιατί διαμαρτυρόμαστε για την "δίκαιη" απόφαση της δικαιοσύνης που έλαβε υπόψη της τον προγενέστερο έντιμο βίο (μη χ....).

ότι και να λέει το πανό, αν θέλουνε να σε μπουζουριάσουνε το κάνουνε άνετα.

παραδείγματα: ο φοιτητής με τα πράσινα παπούτσια που ήταν ηλίου φαεινότερο ότι δεν ήταν εκείνος. Ή ο άλλο (δεν θυμάμαι ακριβώς) που τον συλλάβανε γιατί είχε στο σακίδιό του μολότωφ και ήτανε σαμπουάν!!!!!

πόσο καιρό περάσανε αυτοί κρατούμενοι μέχρι να "ξεκαθαρίσουν" τα πράγματα?

αυτό που λέει η Ελευθερία στέκει κάπως.......υπό την έννοια ότι αν μαζευτεί κόσμος και αμφισβητήσει "νομικά" την απόφαση -πχ. να υπέβαλε πχ μια οργάνωση για τα δικαιώματα των παιδιών έφεση στην πρωτόδικη απόφαση........... δηλαδή να γίνει κάτι με συνέχεια.

εμείς θα πάμε με το πανό στα δικαστήρια, θα μας πούνε γραφικές και μετά θα ξεχαστούμε.... δυστυχώς εδώ ξεχαστήκανε οι νεκροί της marfin (όχι από μένα), το πανό μας θα πάει άπατο!!!!

Πάντως αν θες πάμε.............. αλλά αν μας μπουζουριάσουν θα μου πληρώσεις το δικηγόρο:)

Δε θα σχολιάσω καθόλου το γεγονος της κακοποίησης ενός παιδιού, το έκαναν όλα τα προηγούμενα μέλη για μένα...Με την ευκαιρία όμως θα ήθελα να σταθώ στο θέμα της υιοθεσίας του παιδιού αυτού ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. Είναι γνωστό σε όλους μας πόσο δύσκολο είναι για ένα άτεκνο ζευγάρι που πραγματικά θέλει ένα παιδάκι, να το υιοθετήσει. Τα ιδρύματα είναι γεμάτα με μωρά και μεγαλύτερα παιδάκια τα οποία δεν δίνονται σε ανάδοχους γονείς απλά για να εισπράττονται τα σχετικά κονδύλια από τα ευαγή αυτά ιδρύματα (και να τρώγονται τα λεφτά εννοείται από τους ιθύνοντες).

Και έρχεται μία κυρία Καθηγήτρια (ο Θεός να την κάνει) με ένα σύζυγο δικαστικό (ο Θεός να τον κάνει) και παίρνουν ένα παιδάκι. Δεν έλεγξε κανένας Κοινωνικός Λειτουργός το πού ζει αυτό το παιδί, πώς του φέρονται, ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να το παίξουν γονείς του?

Φιλικό μου ζευγάρι (φυσικά πολύ χαμηλότερου "κοινωνικού προφίλ" και οικονομικής κατάστασης από το εν λόγω ζεύγος) που μετά από ποοοοοοοολύ κόπο υιοθέτησε ένα κοριτσάκι, δέχονταν απανωτές επισκέψεις και ελέγχους από διάφορους κρατικούς λειτουργούς προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι το παιδί είναι σε καλά χερια (και ορθώς, βέβαια). Με τους συγκεκριμένους αναρωτιέμαι αν έγινε κάτι τέτοιο ποτέ....

Και στην τελική: ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ??

Όσο για την ποινή.....επιεικώς αστεία (αν και δε γελάω καθόλου, σας διαβεβαιώ). Τρως φυλακή 2 χρόνια εάν καταστρέψεις σήμα του ΚΟΚ (το λένε οι πινακίδες από πίσω) και 1 χρόνο με αναστολή για βάρβαρο ξυλοδαρμό - πιθανότατα όχι για πρώτη φορά - ενός αθώου παιδιού...το οποίο μάλιστα δεν επέλεξ τους "γονείς" του (ή μήπως να πω τους αγοραστές του?). Δυστυχώς δεν έχω καθόλου γερό στομάχι και ήδη ανακατεύομαι....

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα....

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

κερνάω δικηγόρο !

:-)

τεσπα ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ... αυτο θελω να πω οτι και να είναι αυτο ... αλλα ετσι καποια θεματα δεν πρπεπει να αφήνονται !

απο τιποτα παντως καλο ειναι και ..." οι γραφικές με τα πανο !" το τιποτα ειναι το λυπηρο ...!

τωρα αν οι διαμαρτυριες οι πορίες και τα πανό ειναι γραφικά δνε θα τσακωθούμε και για αυτο προς θεου ;)

αλλα εγω δεν ειμαι δικηγορος ουτε πολιτικός ουτε εκπροσωπος ανθρωπιστικής οραγνωσης για να κινήσω αλλες διαδικασίες ...

μια μανα ειμαι ... και βαριεμαι να καθομαι απλός παρατηρητης σε οτι συμβαίνει γύρω μου νομίζοντας οτι δνε με αφορα, ή οτι με αφορά μεχρι ενα σημειο ...

... ασ κανουμε κατι τελος παντων !

Διαφημίσεις

Μπορούμε να στείλουμε ενα μαιλ ομαδικό ή τουλάχιστον με πολλές υπογραφές σε κάποια οργάνωση για καοποιημένα παιδιά ζητώντας να ασκηθεί κάποια έφεση?

Καλέ έχω ιδέα.........αντί να πάμε το πανό μπροστά στα δικαστήρια που θα μας γράψουν, εγώ λέω να πάμε να το στήσουμε μπροστά σε κα'να τηλεοπτικό σταθμό........... περισσότερη σημασία θα μας δώσουν.

ξερουμε αν η τυπισσα θα συνεχισει να διδασκει, και ο αντρας της αν θα συνεχισει να δικαζει?

υποθετω τους αφαιρεθηκε και η επιμελεια του παιδιου, σωστα?

Εκτός όλων των παραπάνω που μέσα είμαι σε ότι αποφασίσουμε (στο δεν κάνουμε τίποτα δεν είμαι μέσα).

Ας θυμόμαστε πάντα ότι:

Όλα τα παιδιά είναι παιδιά μας

Δεν υπάρχει λίγη ή πολύ κακοποίηση.Η "λίγη" φέρνει την πολύ.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κακοποιεί παιδί επειδή "δεν ξέρουμε στο σπίτι του τι γίνεται" (ξέρουμε όμως ότι κακοποιεί).

Οταν παρατηρούμε κακοποίηση και απλώς παρατηρούμε, ο κόσμος ασχημαίνει λίγο ακόμη (αυτός που φτιάχνουμε για τα παιδιά μας..).

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Θέλω να το θεωρώ αυτονόητο το θέμα αφαίρεσης της επιμέλειας!!

Κοιτάξτε και εγώ θα στηρίξω οποιαδήποτε κίνηση, και το πανό ακόμα :), αλλά θα ομολογήσω ότι βαρέθηκα να με λένε γραφική. Στο οργανωμένο έγκλημα απαντάς με οργανωμένη αναχαίτιση και όχι με μία μολότοφ.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή της πανεπιστημιακής καθηγήτριας,....

αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η έδρα είχε διαφορετική άποψη.

αηδία..πάνε να την βγάλουν καθαρή και προφανώς θα την βγάλουν

ουστ αχρείοι..

διαφορετική άποψη η έδρα;;; ωραία, σαν να λένε σαπίστε τα παιδάκια σας στο ξύλο και μετά όλα μέλι γάλα. Κάτι θα είχε η γυναίκα δεν εξηγείται αλλιώς. Το ίδιο της το παιδάκι;;;;

Τι λετε ρε παιδια τωρα.....? Και ερωτω εγω η ηλιθια ΓΙΑΤΙ το υιοθετησαν τον παιδι αν ειχαν προβληματα? ΔΕΝ περασαν απο εξεταστικο για ψυχολογικη ευσταθεια. Ετσι δεν γινονται αυτα κανονικα? Για αυτους τους λογους ΔΕΝ ειναι ευκολο να υιοθετησεις παιδια? Αυτοι πως το καταφεραν?.......ή παιζει τπτ αλλο απο πισω?.......ηταν και ο πατερας στο κολπο.......τι να πω......το δερμα μου εχει σηκωθει ορθιο και διαμαρτυρεται......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Τι λετε ρε παιδια τωρα.....? Και ερωτω εγω η ηλιθια ΓΙΑΤΙ το υιοθετησαν τον παιδι αν ειχαν προβληματα? ΔΕΝ περασαν απο εξεταστικο για ψυχολογικη ευσταθεια. Ετσι δεν γινονται αυτα κανονικα? Για αυτους τους λογους ΔΕΝ ειναι ευκολο να υιοθετησεις παιδια? Αυτοι πως το καταφεραν?.......ή παιζει τπτ αλλο απο πισω?.......ηταν και ο πατερας στο κολπο.......τι να πω......το δερμα μου εχει σηκωθει ορθιο και διαμαρτυρεται......

Με "πατέρα" δικαστή και "μάνα" καθηγήτρια πανεπιστημίου, δεν νομίζω ότι χωράει αμφιβολία, σίγουρα κάτι παίζει από πίσω.

ISGLp2.pngilpPp3.png

Δέν έχω λόγια...το μόνο που έχω είναι οργή κ θυμό για αυτά τα 2 (ζώα δεν θα πώ γιατί τα έχω σε εκτίμηση) αποβράσματα και μεγάλη στενοχώρια για αυτή τη παιδική ψυχούλα...:(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...