Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απογευματινη δουλεια.. τη συμβουλη σας!

Recommended Posts

αστα κοριτσια κ γω πρωι-απογευμα σπαστο......

βλεπω το παιδακι μου 2 με 3 μετα κοιμαται

φευγω 6 αυτο κοιμαται μεχρι 6 και,

και βρασυ 9 που ρχομαι 10 παρα παει για υπνο

2 ωρες τη μερα.....:-(

ασχετο , οφ τοπικ το ποστ μου αλλα μιας κ θιξατε το απογευματινο:-(

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

FISTIKAKI εγω δεν σου γραφω για να προτεινω λυση, αλλα μονο για συμπαρασταση. Κι εγω καθηγητρια (εννοειται αδιοριστη), προς το παρον εγκυος, συζυγος ωραρια σαν του δικου σου και επιπλεον μακρια απο ολουςςςςςςςςς τους συγγενεις. Οποτε...βραστα! Σε νιωθω, σε καταλαβαινω και μας λυπαμαι!!! Υπομονη και καλη δυναμη!!!

υ.γ. κι εγω δουλευα ως διαρθωτρια σε εναν μικρο εκδοτικο, αλλα περναει τρελη κριση το βιβλιο, οποτε κι εκει δυσκολια υπαρχει....Κοιτα εναλλακτικα την πρωινη δουλεια, ξερω ασχετη απο το αντικειμενο σου και δεν σε γεμιζει αλλα τουλαχιστον με το παιδι σε εναν παιδικο σταθμο του δημου ή δημοσιο, θα σου μενει το μεγαλυτερο μερος του μισθου σου.

LQvip2.png

Αχ... Μεγάλη πληγή... Φις συνάδελφοι οι άνδρες μας. Ο δικός μου μαθαίνει στις 9 το βράδυ τι θα ναι την επόμενη. Και εννοείται χωρίς ωράριο... Άντε βρες εσυ δουλειά ravT αν μπορείς... Είναι πρόβλημα η δουλειά σου κ λύση δεν έχω να σου προτείνω. Εγώ παράτησα την (πολύ καλή κ λατρεμένη) δουλειά μου για να μαι μαζί της.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Βρε φυστικάκι με 7 ευρώ την ώρα μήπως να γίνεις baby - sitter?? :)

english speaking babysitter, που θα μαθαίνει αγγλικά στα παιδακια που φυλάει, για να μην πάνε χαμένα τα πτυχία. Τα μωρα θα τα κάνεις δίγλωσσα!

αχ βρε κοριτσια τι θα κανουμε??? :(

και το προβλημα με μας που δουλευουμε απογευμα ειναι οτι προκειται για μονιμη κατασταση..... ακομα και αργοτερα που θα μεγαλωσει το παιδι και θα παει σχολειο... ουσιαστικα, δεν θα το βλεπουμε... :(

.

Δεν θα το εκανα απλα.......για καμια δουλεια......:-(

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Δεν θα το εκανα απλα.......για καμια δουλεια......:-(

φιλεναδα..

ζοριζουν τα πραγματα....

μας βλεπω συντομα να δουλευουμε θελοντας και μη, οχι για χρηματα αλλα για αγαθα... στυλ 'σου κραταω το παιδι για μισο κιλο ζαχαρη, μου μαθαινεις αγγλικα για ενα πακετο χαρτοπετσετες?'

:-(

Φυστικάκι, δεν έχω λύση να σου προτείνω,

απλώς θέλω να πω, ότι δε μπορεί κανείς να πει, τόσα βγάζω, τόσα δίνω στην μπέιμπι σίτερ, άρα μένουν λίγα δεν αξίζει να δουλέψω...Εγώ δε μπορώ να μείνω εκτός μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά γιατί μετά άντε να ξαναανέβεις στο τρένο...Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχω κάποιους συνεργάτες, δε μπορώ να τους αφήσω, σαφώς θα βρουν κάποιον άλλο και με αυτόν θα συνεχίσουν...σιγά μη με θυμηθούν όταν αποφασίσω εγώ να ξαναρχίσω να δουλεύω...Άρα υπάρχει και άλλη παράμετρος....δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο για σένα...

Επί του πρακτέου, το αγγλόφωνο μπέιμπισίτινγκ δεν είναι κι άσχημη ιδέα...

df306542d5.pngbb1d25814b.png

καλως το μυρτουλι μου..

δεν ξερω, με τρομαζει λιγο να αναλαβω ξενο μωρο...

τεραστια ευθυνη, παιδια.... αντε να σου πεσει, αντε να συμβει οτιδηποτε.... δεν ειναι το αντικειμενο μου, στο δικο μου το μωρο αλλωστε μαθαινω.. (στου κασιδη το κεφαλι λολ!)

σκεφτομαι

1ον. να δω τοπικους παιδικους, δημοσιους.. οσοι ιδιωτικοι κοιταξα δεν εχουν απογευμα..

2ον. θα προτεινω στην κοπελα που μου κραταει τη μικρη αν δεχεται με λιγοτερα χρηματα απο 7 ευρω... αλλιως θα κοιταξω να βρω καποια αλλη..

3ον. δεν εχει..

απλώς θέλω να πω, ότι δε μπορεί κανείς να πει, τόσα βγάζω, τόσα δίνω στην μπέιμπι σίτερ, άρα μένουν λίγα δεν αξίζει να δουλέψω...Εγώ δε μπορώ να μείνω εκτός μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά γιατί μετά άντε να ξαναανέβεις στο τρένο...Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχω κάποιους συνεργάτες, δε μπορώ να τους αφήσω, σαφώς θα βρουν κάποιον άλλο και με αυτόν θα συνεχίσουν...σιγά μη με θυμηθούν όταν αποφασίσω εγώ να ξαναρχίσω να δουλεύω...Άρα υπάρχει και άλλη παράμετρος....δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο για σένα...

Και δεν είναι μόνο αυτό...Το είπε και το φυστικάκι άλλωστε...Είναι το να βγεις από το σπίτι, να κάνεις κάτι άλλο πέρα από ξεσκάτισμα και παιχνίδια με το μωρό...

Αν και δεν ήθελα να πάω στη δουλειά, όταν γύρισα, διαπίστωσα πόσο είχε σκουριάσει το μυαλό μου τους 12 μήνες που έμεινα με το μωρό μου....Γιατί ήμουν όλη μέρα με το μωρό και μιλούσα χαζουλίστικα (τόσο απλά που πλέον έχω συνηθίσει να μιλάω μόνη μου και να λέω ό,τι κάνω-"τώρα θα κάνουμε φρουτάκι, κόβουμε το μήλο, την μπανάνα, το αχλαδάκι, σου αρέσει αγάπη μου???...Ναι???...Μπράβο Καρδούλα μου, πάμε να φας???...Θέλεις??...Έλα, πάμε στο τραπεζάκι σου!!!!" Ε, πόσο εξασκώ το μυαλό μου έτσι???)...

Οπότε μια δουλειά είναι πολλά περισσότερα από λεφτά (είναι βασικά ΑΥΤΑ, αλλά και πολλά άλλα!)

Φυστικάκι,λύση δε σου έχω πέρα από αυτές που πρότειναν και οι άλλες κοπέλες...

Για μένα η καλύτερη είναι ο απογευματινός παιδικός...Νομίζω θα κάνει και καλό στο Μαράκι σου ο παιδικός από το να κάθεται με μια κοπέλα στο σπίτι-δεν το λέω για κακό, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει για τη Μαρία, έχω καταλάβει ότι είναι παιδί με πολύ ενέργεια!!!!

Μακάρι να βρεις τη λύση που σου ταιριάζει!

Διαφημίσεις

4 ευρώ για ιδιαίτερα???

Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές βρε κορίτσια!!!

ΠΑΡΑ πολύ λίγα παίρνεις φυστίκι! Ούτε για αλάτι!

Εγώ πριν 2 χρόνια έδινα μαύρα 20 ευρώ/ώρα, για proficiency!

Το φθηνότερο που είχα βρει ήταν 17 ευρώ..

Ερχόταν βέβαια στο σπίτι μου αλλά άλλο 20 άλλο 4!!

Γιατί δεν κάνεις σε μεγαλύτερα παιδιά για proficiency?

Nothing you would take... Everything you gave...

Φυστικάκι, αγγλικά διδάσκεις; Ωχ θυμήθηκα το θέμα με τον πεφωτισμένο καθηγητή αγγλικών που σου έκανε και διορθώσεις.:lol:

Λοιπόν, για μένα η καλύτερη λύση είναι να συνεννοηθείς με το φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα όχι και τις 5 ημέρες τις εβδομάδας αλλά π.χ. τις τρεις. Π.χ. Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη.

Το παιδί θα το κρατάει αυτές τις ημέρες ο άντρας σου, αν βολεύει το πρόγραμμα και είναι σπίτι ή ο πατέρας σου, θα ξέρεις από την προηγούμενη όπως είπες ότι δεν μπορεί ο άντρας σου.

Οπότε το να έρχεται μια - δυο φορές την εβδομάδα ο μπαμπάς σου να παίζει με το εγγονάκι του δεν θα του είναι τόσο κουραστικό. Επίσης και εσένα θα σε βολέψει αλλά και τη σχέση εγγονής - παππού θα τονώσει.

Ακόμα, αν έχεις αυτοκίνητο ή μπορείς να πάρεις ένα μικρούλικο μεταχειρισμένο μπορείς να μοιράσεις με τον μπαμπά σου τις επισκέψεις, μια να έρχεται εκείνος μια να του την πηγαίνεις εσύ. Οπότε αν σε μία εβδομάδα καταφέρνεις μία μέρα να κρατάει το παιδί ο άντρας σου, μία να έρχεται ο πατέρας σου και μία να του την πηγαίνεις εσύ, θα είσαι άρχοντας!;)

.....δε νομίζω τάκη....

Λοιπόν φυστικάκι, είμαστε ακριβώς στην ίδια κατάσταση, στην ίδια αναζήτηση και στα ίδια διλήματα, με τη διαφορά ότι εμένα ο άντρας μου λείπει συνεχώς και δεν μπορώ να τον υπολογίζω σε τίποτα, και ότι έχω δουλέψει 10 χρόνια μόνο με ιδιαίτερα και όχι μόνο αγγλικά αλλά και φιλολογικά και ότι φαντάζεσαι... (Μόνο μουσική και εικαστικά έχω γλιτώσει)...

Εγώ έχω σταματήσει 5 χρόνια να δουλεύω, η κόρη μου είναι σχεδόν 3 τώρα, έχω φρικάρει πια μέσα στο σπίτι και είμαι στα όρια της κατάθλιψης. Μου λείπει η δουλειά μου και η απόλυτη ικανοποίηση που έπαιρνα από αυτή καθώς έβλεπα τα παιδιά μου να προοδεύουν, η εκτίμηση και ο σεβασμός των γονιών...

Πρέπει να πιάσω δουλειά αλλά που να αφήσω τη μικρή, που θα δουλεύω από τις 4-5 ως τις 9-10 το βράδυ;;;

Δεν εμπιστεύομαι καμια νταντά και μόνο αν βρω απογευματινό παιδικό σταθμό θα μπορέσω να δουλέψω...

Να σου πω την αλήθεια και εμένα μου φαίνεται δύσκολη η περιπτωσή σας, αφού ο σύζυγος δεν έχει σταθερό ωράριο. Η λογική λέει, ότι αν όσα δίνεις στην κοπέλα, στην βενζίνη (ε δεν θα πάρεις και ένα καφέ) είναι ουσιαστικά ο μισθός σου, τότε μείνε σπίτι με το παιδί, ΑΛΛΑ...

Όπως είπε και η babystar,η δουλειά είναι πολλά περισσότερα πράγματα. Και εγώ τώρα που είμαι σε άδεια, όλη μέρα "παπα το παπάκι, κουαξ κουαξ το βατραχάκι" έχει αρχίσει το σύστημα και κάνει shut down.Ενώ στην δουλειά είναι αλλιώς...δημιουργείς, αλλάζεις περιβάλλον, λες μια χαζομαρούλα, λειτουργεί το μυαλό σε άλλη συχνότητα.

Πω πω μακάρι να είχα κάτι πρακτικό να προτείνω...Μάλλον το κλειδί είναι μήπως μπορέσετε και συνδυάσετε, όσο γίνεται, τα απογεύματα του συζύγου με τα δικά σου και να έρχεται η κοπέλα λιγότερο (πάντως και η δική μου 5 ΕΥΡΩ μου παίρνει).

Ή να βρεις δουλειά κοντά στο σπίτι του πεθερού ( πας το παιδί 3 ώρες, κάνεις το μάθημα σου και πας και την παίρνεις, όταν τελείωνεις).Χαζομάρούλα είπα;:oops:

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

Διαφημίσεις

fistikaki όντως πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας, μιας κ αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε απόγευμα κ σχεδόν να μη βλέπουμε τα παιδάκια μας... Κι εγώ φιλόλογος, απ' το '97 στα ιδιαίτερα μαθήματα, και συνεχίζω. Ευτυχώς είμαι τυχερή γιατί ο άντρας μου είναι σπίτι στις 4.30 ή αν αργεί έρχεται η μαμά μου και κρατάει το μικρό ώστε εγώ να φύγω για μάθημα. Εντωμεταξύ τον έγραψα φέτος και παιδικό για να συνηθίζει σιγά σιγά και να κοινωνικοποιείται και νιώθω ότι το παιδί δεν το βλέπω όσο θα ήθελα..Λύση δεν έχω να σου προτείνω, μόνο να σου πω ότι σε καταλαβαίνω και συμπάσχω. Μέτρησέ τα στο μυαλό σου και εύχομαι ό, τι καλύτερο.:)

age.png

Fistikaki μου,

θα συμφωνησω και εγω με τα κοριτσια που σε συμβουλευουν να επιστρεψεις στη δουλεια σου.

Παραθετω τους λογους που ισχυουν για τη δικη μου δουλεια αλλα θα τους προσαρμοσω στη δικη σου.

Αν καθησεις λοιπον αλλη μια σεζον μακρια απο το φροντιστηριο, οταν επιστρεψεις το 2011 ειναι πολυ πιθανο να βρεις:

α) Διαφορετικα βιβλια (θα πρεπει να ξανακανεις απο την αρχη το πλανο υλης σου και να διαβασεις)

β) Διαφορετικα πτυχια (φυτρωνουν σαν τα μανιταρια καθε χρονο)

γ) Γκατζετακια του τυπου διαδραστικοι πινακες κλπ :confused: (πως δουλευουν τα ρημαδια?)

δ) Διαφορετικα παιδακια (Καλησπερα Κωστακη! Ο Γιαννακης ειμαι κυρια!)

Επισης να σημειωσω οτι θα εχεις ενσημα, σταθερο ωραριο, δωρα Χριστουγεννων κλπ (οσα παρουμε τελικα κα)

Επισης,

εφ'οσον εχεις ζητηση για ιδιαιτερα, παρ'ολο που ειναι σκατοκατασταση, καλο ειναι να τα αναλαβεις. Καποιος απ'ολους θα χαλασει την πιατσα και θα σε πληρωσει δεν μπορει!!:D

Θα απολαμβανεις τη μικρουλα σου ολο το πρωι, θα πηγαινεις μετα στη δουλεια σου και θα αναλαμβανει η κοπελα. Ακομη και αν οταν κανεις ταμειο σου μενουν 2 ευρω.

Γιατι το παιδακι σου θα εχει μια ανεξαρτητη, χαρουμενη μαμα που συνεισφερει στο σπιτι (εστω και λιγα) και καθε πρωι θα εχεις να της προσφερεις ποιοτικο χρονο.

Αυτα απο μενα...

4 ευρώ για ιδιαίτερα???

Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές βρε κορίτσια!!!

ΠΑΡΑ πολύ λίγα παίρνεις φυστίκι! Ούτε για αλάτι!

Εγώ πριν 2 χρόνια έδινα μαύρα 20 ευρώ/ώρα, για proficiency!

Το φθηνότερο που είχα βρει ήταν 17 ευρώ..

Ερχόταν βέβαια στο σπίτι μου αλλά άλλο 20 άλλο 4!!

Γιατί δεν κάνεις σε μεγαλύτερα παιδιά για proficiency?

δεν παιρνω 4... αλλα μου χρωσταγανε πολλα, και μου δωσανε ενα μερος μονο των χρεωστουμενων...

ετσι, τελικα... ηταν ΣΑΝ να δουλευω για 4 ευρω την ωρα...

καλυτερα να δουλευα τζαμπα, παρα την κοροιδια...

γι αυτο δεν τα θελω τα ιδιαιτερα.... σου τυχαινουν χιλια δυο στραβα, σπανια βρισκεις σωστους ανθρωπους.. (αλλα βρισκεις, εχω και μια χαρα ανθρωπους που κανω μαθηματα στα παιδια τους...)

fistikaki μια απ' τα ιδια.. κι εγω εχω θεμα με τον μικρο οταν ο συγυζος ειναι απογευματινος, καθως ειναι ο μονο που κρατα το παιδι(η πεθερα με το ζορι κι η μαμα ειναι μακρια). γυρισα στα μαθηματα μολις 39 ημερων λεχωνα. απο τη μια ντρεπομαι που το λεω κι απο την αλλη αν τα αφηνα θα με αφηναν..

αν μπορεις να την γραψεις σε δημοτικο σταθμο καν'το. οι καιροι ειναι δυσκολοι κ αν εχεις μαθηματα να σε περιμενουν μη τα αφηνεις.. εγω εκλεισα 2 καινουρια για του χρονου κ μονο πανηγυρι που δεν εκανα.

αν δε μπορεις ειμαι της γνωμης παλι να την αφηνεις στη νταντα, εστω κι αν μενουν λιγα χρηματα στην τελικη. εφοσον εχεις την μικρη σου ολα τα πρωινα να την βλεπεις καντο. κι οταν θα μεγαλωσει με το καλο και τα πρωινα θα πηγαινει σχολειο κ δε θα τη βλεπεις.. το ξανασκεφτεσαι..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Να δουλέψεις σε σχολείο (πρωινές ώρες) δεν παίζει; Για δημόσιο δεν ξέρω...αλλά σε ιδιωτικά το έχεις ψάξει;

Αυτό!! Από το στόμα μου το πήρες!!

Ναι φυστικάκι μου.... σχολείο έψαξες? Θα είναι και πρωινό... θα βολεύει και ο παιδικός και το ωράριο εργασίας... χώρια... Χριστούγεννα - Πάσχα... free μαζί με το παιδί...

Ιδανικό θα ήταν!!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Τελικά είναι άλυτο το πρόβλημά μας μου φαίνεται...

Ο σύζυγος επιμένει να μείνω σπίτι, εγώ νιώθω ότι το μυαλό μου κοντεύει να βγάλει σκουλήκια, από την άλλη, όπως είπε και μια άλλη κοπέλα, έχουν αλλάξει τα βιβλία και πολλά άλλα, από τη μια αισθάνομαι ανασφαλής, από την άλλη έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο σκουληκιασμένο μυαλό που λέγαμε πριν...:mrgreen:

Αλλά κι εγώ βλέπω τα πράγματα να σφίγγουν οικονομικά και να δούμε τι θα γίνει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...