Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Με τι μεταφέρατε το μωρό από το μαιευτήριο?

Recommended Posts

Yπαρχουν ειδικα καθισματακια για βρεφη.

Αυτο χρησιμοποιησαμε κ εμεις.

Εδω παντως απαγορευεται η μεταφορα με πορτ-μπεμπε ή καλαθουνα.

Φυσικα υπαρχουν βρεφικα καθισματακια τα οποια αρχικα ειναι τελειως ξαπλωτα σαν καλαθι κ υστερα σπαζουν καπως στην μεση (τετοιο ειχε αγορασει η κουνιαδα μου)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 279
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Cacao

Cacao 12 δημοσιεύσεις

• Olg@

Olg@ 11 δημοσιεύσεις

• ΧΡΥΣΑ

ΧΡΥΣΑ 10 δημοσιεύσεις

• Maya

Maya 9 δημοσιεύσεις

http://www.4uthesite.com/products.php?pid=8790&pc=444

Εγώ μάλλον σε αυτά θα καταλήξω όπου και το καθισματάκι και το ποτρ-μπεμπε (το πορτ- μπεμπέ με τη βοήθεια ειδικού συστήματος) είναι κατάλληλα για τη μεταφορά του μωρού στο αυτοκίνητο. Έπειτα βγαίνουν και τα δυο και κουμπώνουν στο καρότσι για τις βόλτες ώς νεογέννητο και αργότερα όταν μπορεί να στηρίξει το κεφαλάκι του.

Διαφημίσεις

Με καρεκλάκι αυτοκινήτου για νεογέννητα. Έχουν μια κλίση αλλά είναι σαν να τα κρατάς αγκαλιά. Κ στην αγκαλιά το νεογέννητο δεν είναι τελείως ξάπλα ετσι δεν είναι????

Η κλίση αυτή προφανώς κ είναι μελετημένη κ κατάλληλη για το νεογέννητο.

Το μάξι κόζι που πήρα εγώ κρατάει πολύ καλα το νεογέννητο κ δεν διπλώνει ο λαιμός του μέσα σε αυτό. Κ σκέψου πως είχα μικρό μωρό(2700)

Στην ενότητα που σου υπέδειξαν τα κορίτσια κάποιες μαμάδες λένε πως της κίκο δεν στηρίζουν καλά το μωρό.

επίσης διάβασα εκεί πως ούτε το πορτ μπεμπέ αυτοκινήτου έχει τις προδιαγραφές για προστασία του μωρού.

Εγώ είμαι πολύ κάθετη με το θέμα αυτό κ δεν θα έβαζα το μωρό σε κάτι που δεν το προστατεύει. Τωρα όμως υπάρχουν κ πολλές μαμάδες που έχουν αντίθετη άποψη κ την υποστηρίζουν επίσης...

Διαλέγεις κ παίρνεις :wink:

D9kvp2.png?3X2batCM

Με καρεκλάκι αυτοκινήτου για νεογέννητα. Έχουν μια κλίση αλλά είναι σαν να τα κρατάς αγκαλιά. Κ στην αγκαλιά το νεογέννητο δεν είναι τελείως ξάπλα ετσι δεν είναι????

Το μάξι κόζι που πήρα εγώ κρατάει πολύ καλα το νεογέννητο κ δεν διπλώνει ο λαιμός του μέσα σε αυτό. Κ σκέψου πως είχα μικρό μωρό(2700)

Στην ενότητα που σου υπέδειξαν τα κορίτσια κάποιες μαμάδες λένε πως της κίκο δεν στηρίζουν καλά το μωρό.

επίσης διάβασα εκεί πως ούτε το πορτ μπεμπέ αυτοκινήτου έχει τις προδιαγραφές για προστασία του μωρού.

Εγώ είμαι πολύ κάθετη με το θέμα αυτό κ δεν θα έβαζα το μωρό σε κάτι που δεν το προστατεύει. Τωρα όμως υπάρχουν κ πολλές μαμάδες που έχουν αντίθετη άποψη κ την υποστηρίζουν επίσης...

Πού γράφουν ότι της chicco δεν είναι καλά? Με προβλημάτισες πολύ και έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά να λέει κάποια ότι δεν είναι ευχαριστημένη. Μπορείς να μου δείξεις την ενότητα? Αν είναι να προλάβω να μην κάνω καμιά αγορά που θα τη μετανιώσω... Δε νομίζω εξάλλου να υπάρχει μαμά που δε λογαριάζει την ασφάλεια του μωρού της πάνω από όλα...

Δεν θυμάμαι ακριβώς.....

δεν λέει πως δεν είναι καλά.. απλά λέει πως όταν το μωρό είναι νεογάννητο ''χωνεται'' πολύ μέσα στο κάθισμα κ κουλουριάζεται...

όταν βρω λίγο χρόνο θα το ψάξω μήπως το β΄ρω, αν το βρεις εσύ πρώτη πες μου να μην ψάχνω άδικα :P

D9kvp2.png?3X2batCM

Μαζί με όλο το σύστημα καρότσι - πορτ μπεμπέ- βρεφικό κάθισμα πήρα και το κιτ αυτοκινήτου που φαίνεται στο βίντεο.

το πορτ μπεμπέ θα το χρησιμποποιώ για να κοιμίζω τον μπέμπη τουσ πρώτους μήνες και για μεταφορά του απο το μαιευτήριο. το όλο σύστημα νομίζω πως ασφαλίζει καλά αλλά θα δοκιμάσω να το βάλω στο αμάξι για να δω σταθερότητα κτλ. το μόνο που δεν μου πολυαρέσει είναι οτι δεν αφήνει πίσω χώρο για να κάτσω και εγώ.

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=14061&postdays=0&postorder=asc&start=0

εδώ συζητάνε για το πορτ μπεμπέ κ είναι οι 2 απόψεις που σου λέω.

Δεν λέει σε αυτό για το κίκο.

Όταν το βρω θα σου πω.

Εγώ πήρα κ τη βάση αϊζοφιξ για το μάξι κόζι.

D9kvp2.png?3X2batCM

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3849&postdays=0&postorder=asc&start=0

Επίσης οι δύο απόψεις. διαφωνούν κ έντονα κιόλας.

Ούτε εδώ λέει για το κίκο... μάλιστα λέει καλά λόγια μια μαμά αλλά δεν εχει βάλει ακόμα το παιδάκι της..

Α! μου είχαν πει το νεογέννητο να μην μείνει πάνω από 3 ωρες στο καρεκλάκι. τώρα αν η διαδρομή είναι μεγαλύτερη??? δεν ξέρω...

D9kvp2.png?3X2batCM

ΑΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΞΙ ΚΟΖΙ?ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙ ΚΟΖΙ?

ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ?

ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ?ΜΕΧΡΙ ΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ? ΕΝΝΟΩ ΗΛΙΚΙΑ.

:lol::lol::lol:

Μιλάμε άνοιξα δεκαπέντε καρτέλες και διάβασα πιστεύω όλα τα θέματα κάποια και από 3 φορές. Ρεκόρ!! Για την κίκο συγκεκριμένα δε βρήκα κάποιο παράπονο αλλά τουλάχιστον έμεινα υποψιασμένη σε τέτοιο βαθμό με τόσα που διάβασα που μου φαίνεται πρώτα θα αγοράσω κάθισμα αυτοκινήτου και μετά την κούνια. Ήδη από τώρα το έχω ψάξει πολύ αυτό το θέμα (ενώ κούνια ούτε ξέρω τι θα πάρω που συνήθως αυτό κοιτάνε πρώτα οι μανούλες που είναι μες στην τρελή χαρά!! :lol: )

Είδα κι ένα σωρό καθίσματα τόσες μέρες αλλά μου φαίνεται ότι θα ζητήσω πιστοποιητικά!!!

Ένα μεγάλο ταξίδι περίπου 3,5 ωρών θα το κάνουμε (καταρχάς ας δώσει ο Θεός να γεννηθούμε γεροί και να έχουμε την υγειά μας) περίπου όταν θα είμαστε 4 μηνών. Από εκεί και πέρα το πολύ-πολύ δεκάλεπτα μέχρι τη μια μας γιαγιά.... μια στο τόσο. Όποιος θέλει ας έρχεται να μας βλέπει!

Το καλό είναι ότι στην πόλη μας όλα σχεδόν είναι κοντά και ως επί τω πλείστον δεν κυκλοφορούμε με αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ......ΟΥΦ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΨΑΧΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ....ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΑΝΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ :

ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ? Ή ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΔΕΜΕΝΟΣ? ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ.....ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ....

Διαφημίσεις

Με απλή λογική μάλλον το παιδί ανάσκελα θα δένεται...

Πώς να δεθεί στο πλάι?

Αλλά και στην κούνια ανάσκελα τα κοιμίζουν το παιδί, σπανιότερα στο πλάι.

Το δε μπρούμυτα απαγορεύεται δια ροπάλου.

Ανάσκελα με το κεφαλάκι στο πλάι και μετά από καλό ρέψιμο για να μην υπάρξει παλινδρόμηση του γάλακτος.

Αχ τι έχουμε ακόμα να μάθουμε baby μου. Σε λίγο θα κλείσουμε τους οδηγούς εγκυμοσύνης και θα ανοίξουμε τους οδηγούς για νεογνά!

Με απλή λογική μάλλον το παιδί ανάσκελα θα δένεται...

Πώς να δεθεί στο πλάι?

Αλλά και στην κούνια ανάσκελα τα κοιμίζουν το παιδί, σπανιότερα στο πλάι.

Το δε μπρούμυτα απαγορεύεται δια ροπάλου.

Ανάσκελα με το κεφαλάκι στο πλάι και μετά από καλό ρέψιμο για να μην υπάρξει παλινδρόμηση του γάλακτος.

Αχ τι έχουμε ακόμα να μάθουμε baby μου. Σε λίγο θα κλείσουμε τους οδηγούς εγκυμοσύνης και θα ανοίξουμε τους οδηγούς για νεογνά!

Α ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ? ΙΣΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΛΑΘΟΣ......

Τι έγινε αλλάξανε τα δεδομένα;Εμένα τα άλλα 2 παιδιά μου μου έλεγα να τα βάζω στο πλάι και όχι ανάσκελα!!Κατάλαβα μετά από 2 παιδιά πρωτάρα θα είμαι πάλι :?

Τι έγινε αλλάξανε τα δεδομένα;Εμένα τα άλλα 2 παιδιά μου μου έλεγα να τα βάζω στο πλάι και όχι ανάσκελα!!Κατάλαβα μετά από 2 παιδιά πρωτάρα θα είμαι πάλι :?
...

το πρωτο μου ειναι ..αλλα τα καινουρια βιβλιαρακια και καποιες γνωστες μικρομανουλες μου ειπαν ανασκελα :roll:

0sb2p3.png

Μην σε ξεγελάει που έχω 2 παιδιά και πάω για 3ο είμαι ακόμα 30,αλλά αυτό λέω πίστευα οτι θα έχω κάποια εμπειρία αλλά αλλάζουν τα δεδομένα οπότε,άστα να πάνε :?

και γω στο πλαι την ειχα και μαλιστα ειχα αγορασει ενα ειδικο μαξιλαρακι-θηκη για να την κραταει εστι να μην γυρναει!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΙ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ-ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ.

Κι εγώ το έχω αυτό το μαξιλαράκι από το 1ο μου παιδάκι γιατί έβγαζε πολλές γουλίτσες,αλλά τον έβρισκα πολλές φορές ανάσκελα,στον 2ο δεν το χρησιμοποίησα καθόλου,για να δούμε τώρα; :roll:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...