Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΙΠΙΛΑ & ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Recommended Posts

Επισης παρακολουθησα καποια βιντεο και ειδα οτι ο τροπος που μου εδειξαν στο μαιευτηριο να τοποθετω το μωρο στο στηθος ηταν τελειως λαθος. Και δεν εννοω το γεγονος οτι πρεπει να πιανει την θηλαια αλω και οχι μονο την θηλη αλλα το πως φερνω το μωρο στο στηθος.

Μου ειχαν πει οτι οταν πχ θηλαζει τον αριστερο μαστο πιανουμε το κεφαλι με το αριστερο χερι και με το δεξι το στηθος. Ετσι ομως το σωμα του μωρου δεν εχει αμεση επαφη με το σωμα μου, γιατι παρεμβαλλετω το χερι μου αναμεσα μας, και ηταν δυσκολο να "κοντρολαρω" το κεφαλι της.

Πριν λιγο την θηλασα με τον τροπο που ειδα στο βιντεο και ειμασταν και οι δυο πολυ πιο ανετα και ξεκουραστα.

Πειραματοζωο το εκανα ρε γμτ το μωρο μου αλλα τι να κανω, μαζι μαθαινουμε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 428
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Χριστινάκι,

και εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα έμπειρη στο θέμα θηλασμός, αλλά θα σου πω πως κατάφερα εγώ να κόψω το συμπλήρωμα που έδινα τις πρώτες μέρες, μήπως και σε βοηθήσω!Έκοψα εντελώς το χαμομηλάκι και ξέχασα το ρολόι:θηλάζαμε δηλ.όλη την ώρα.Φυσικά, αρχικά ο μικρός δεν χόρταινε, χαμός γινόταν εδώ μέσα, σκέψου ότι εμένα έπινε συμπλήρωμα από 90 - 120 μλ. Κοιτάζω το ημερολόγιο μου που συνέχεια έγραφα εκείνες τις μέρες: θεέ μου δώσε μας κουράγιο.Και φυσικά το έκοψα σταδιακά, δηλ. τη μία μέρα του έδινα 250 μλ συνολικά, την επόμενη 200, μετά 100 κοκ.

Επίσης έβγαζα τη νύχτα που είχα πιο πολύ γάλα με το θήλαστρο για να έχω και ένα γεμάτο δικό μου μπουκαλάκι στο ψυγείο. Αυτά..

Είσαι νομίζω σε καλό δρόμο, καλή συνέχεια!

Q739p2.png

Ευχαριστω συνονοματη!

Το συμπληρωμα δεν της το δινω πια.

Το θεμα ειναι να της φτανει το δικο μου γαλα, να πινει δλδ αρκετο γιατι την παιρνει ο υπνος στο στηθος και δεν ξερω αν χορτασε. Απ΄οτι διαβασα αυτο ισως να σημαινει ότι δεν εχω αρκετο γαλα ή η ροη του γαλατος ειναι φτωχ. Οταν βεβαια πιεζω το στηθος μου το γαλα βγαινει σαν πιδακας!

Εχω ακουσει απο γνωστες που θηλαζουν ότι το μωρο τους θηλαζε για 15 - 20 λεπτα καθε φορα και μετα αφηνε το ιδιο το μωρακι το στηθος γιατι χορταινε.

Εμενα δεν μου εχει συμβει αυτο. Την παιρνει ο υπνος και το βγαζω το στηθος. Την σκουνταω, της μιλαω, της πειραζω το αυτακι αλλα τιποτα. Οταν την σηκωσω να ρευτει μπορει να ξυπνησει και να τρωει τα γαντακια της και να την βαζω και παλι στο στηθος.

Δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Σκεφθομαι αν υπαρχει καποιος ειδικος για τον θηλασμο που μπορω να παω μαζι με το μωρο ή να ερθει εκεινος σε εμας, να μας δει και να μου πει αν κανω κατι λαθος και πως να το διοθωσω.

Το θεμα ειναι οτι ο καιρος περνα και το μωρο ακομα δεν νομιζω οτι εχει συνηθισει να θηλαζει σωστα. Σημερα κιολας αλλαξαμε σταση θηλασμου.. φτου κι απ΄την αρχη δηλαδη.

Χριστίνα, τόσο καιρό σε μία στάση μόνο θηλάζεις; δεν βαρέθηκες;

Χαλάρωσε λίγο και θήλασε όπως βολεύεσαι! :wink:

Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι ειδικές συμβουλές θηλασμού! Μάλλον ειδικές συμβουλές χαλάρωσης χρειάζεσαι! :wink:

Το θεμα ειναι να της φτανει το δικο μου γαλα, να πινει δλδ αρκετο γιατι την παιρνει ο υπνος στο στηθος και δεν ξερω αν χορτασε. Απ΄οτι διαβασα αυτο ισως να σημαινει ότι δεν εχω αρκετο γαλα ή η ροη του γαλατος ειναι φτωχ. Οταν βεβαια πιεζω το στηθος μου το γαλα βγαινει σαν πιδακας!

Το ότι το μωρό αποκοιμιέται στο στήθος μπορεί να σημαίνει ότι χόρτασε ή ότι είναι ακόμη σχετικά αδύναμο, ίσως λόγω του ίκτερου. Πάντως, τα περισσότερα μωρά, ειδικά τόσο μικρά, αποκοιμιούνται στο στήθος.

Εχω ακουσει απο γνωστες που θηλαζουν ότι το μωρο τους θηλαζε για 15 - 20 λεπτα καθε φορα και μετα αφηνε το ιδιο το μωρακι το στηθος γιατι χορταινε.

Εμενα δεν μου εχει συμβει αυτο.

Κάθε μωρό είναι διαφορετικό. Επίσης, τα μωρά δεν έχουν την ίδια συμπεριφορά σε ΚΑΘΕ γεύμα. Άλλα γεύματα είναι σνακ, άλλα είναι για ξεδίψασμα και άλλα είναι ... βασιλικά :)

Την παιρνει ο υπνος και το βγαζω το στηθος. Την σκουνταω, της μιλαω, της πειραζω το αυτακι αλλα τιποτα. Οταν την σηκωσω να ρευτει μπορει να ξυπνησει και να τρωει τα γαντακια της και να την βαζω και παλι στο στηθος.

Αν το μωρό θηλάσει και αποκοιμηθεί, άστο να κοιμηθεί και θα ρευτεί όταν ξυπνήσει. Σήκωσε το από τον ύπνο να ρευτεί μόνο όταν έχει ανησυχία. Δοκίμασε να τη βάλεις να ρευτεί ή μίλα της κτλ ΠΡΙΝ την πάρει ο ύπνος.

Σκεφθομαι αν υπαρχει καποιος ειδικος για τον θηλασμο που μπορω να παω μαζι με το μωρο ή να ερθει εκεινος σε εμας, να μας δει και να μου πει αν κανω κατι λαθος και πως να το διοθωσω.

Μπορείς να μιλήσεις με κάποια σύμβουλο της LLL:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3146

Το θεμα ειναι οτι ο καιρος περνα και το μωρο ακομα δεν νομιζω οτι εχει συνηθισει να θηλαζει σωστα. Σημερα κιολας αλλαξαμε σταση θηλασμου.. φτου κι απ΄την αρχη δηλαδη.

Η στάση θηλασμού μπορεί να είναι όποια θες, αρκεί: να μην πονάς και να μη ζορίζεται το μωρό! Προσεχεις το μωρό να πιάνει μεγάλο μέρος από τη θηλαία άλω, το αφήνεις να θηλάσει στο ένα στήθος όσο θέλει και, όταν το αφήσει, το βάζεις στο άλλο και όσο πιει (αν δεν έχει κοιμηθεί).

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

Αν το μωρό θηλάσει και αποκοιμηθεί, άστο να κοιμηθεί και θα ρευτεί όταν ξυπνήσει. Σήκωσε το από τον ύπνο να ρευτεί μόνο όταν έχει ανησυχία. Δοκίμασε να τη βάλεις να ρευτεί ή μίλα της κτλ ΠΡΙΝ την πάρει ο ύπνος.

συγνώμη για την παρέμβαση αλλά διάβασα αυτό και μου έκανε εντύπωση...

δεν είναι επικίνδυνο να το αφήσουμε να κοιμηθεί χωρίς να ρευτεί?

και μενα κοιμάται όταν θηλάζει και κάποιες φορες με φόβο τον αφηνα χωρίς να ρευτεί...κάποιες άλλες τον ξυπνάω για να ρευτεί και δυσκολεύομαι να τον ξανακοιμίσω... :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

και μενα κοιμάται όταν θηλάζει και κάποιες φορες με φόβο τον αφηνα χωρίς να ρευτεί...κάποιες άλλες τον ξυπνάω για να ρευτεί και δυσκολεύομαι να τον ξανακοιμίσω... :roll:

Αν το μωρό έχει κοιμηθεί και δεν δυσφορεί, είτε δεν έχει πάρει και τόσο αέρα, είτε απλά δεν το ενοχλεί ή μπορεί να το ενοχλήσει αργότερα. Αν το δεις να δυσφορεί, να κουνάει ποδαράκια κτλ στον ύπνο του το σηκώνεις στη στάση ρεψίματος. Νομίζω ότι είναι ταλαιπωρία και για κείνο και για μένα να το ξυπνάω για να ρευτεί, αν φαίνεται να νιώθει καλά.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Πολλά μωρά που θηλάζουνε καταπίνουνε ελάχιστο έως καθόλου αέρα και δεν ρεύονται ή δεν ρεύονται πάντα!

Πολλές φορές το είχα δει και στη δικιά μου πως κοιμότανε χωρίς να ρευτεί και μόλις ξύπναγε και τη σήκωνα ρευόταν.

Αργότερα, που άρχισε τις αναγωγές, είχε τύχει πολλές φορές να κάνει αναγωγή στον ύπνο της και τύχαινε κάποιες απ' αυτές να είμαι κοντά και να μπορώ να την παρατηρήσω. Το στρώμα της το είχα σε κλίση και την κοίμιζα ανάσκελα, έβλεπα λοιπόν ότι γυρνούσε πριν την αναγωγή το κεφάλι ώστε να βγει η γουλίτσα από το πλάι και δεν έδειχνε να δυσφορεί ή να πνίγεται!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Ευχαριστω συνονοματη!

Το συμπληρωμα δεν της το δινω πια.

Εμενα δεν μου εχει συμβει αυτο. Την παιρνει ο υπνος και το βγαζω το στηθος. Την σκουνταω, της μιλαω, της πειραζω το αυτακι αλλα τιποτα. Οταν την σηκωσω να ρευτει μπορει να ξυπνησει και να τρωει τα γαντακια της και να την βαζω και παλι στο στηθος.

Xριστινα μου, έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, καταλαβαίνω τις ανασφάλειές σου, όλα πάνε ρολόι!αφού έκοψες κ το συμπλήρωμα, ποιος σε πιάνει :lol:

Q739p2.png

Αν το μωρό έχει κοιμηθεί και δεν δυσφορεί, είτε δεν έχει πάρει και τόσο αέρα, είτε απλά δεν το ενοχλεί ή μπορεί να το ενοχλήσει αργότερα. Αν το δεις να δυσφορεί, να κουνάει ποδαράκια κτλ στον ύπνο του το σηκώνεις στη στάση ρεψίματος. Νομίζω ότι είναι ταλαιπωρία και για κείνο και για μένα να το ξυπνάω για να ρευτεί, αν φαίνεται να νιώθει καλά.

αν όμως δεν το δω επειδή κοιμάμαι ή είμαι σε άλλο δωμάτιο? :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

αν όμως δεν το δω επειδή κοιμάμαι ή είμαι σε άλλο δωμάτιο? :roll:

Αν δυσφορήσει και δεν είσαι εκεί, θ' αρχίσει να κλαίει! Ξέρει αυτό τη δουλειά του!

Κορίτσια, χαλαρώστεεεεε! :roll::lol:

(Μη με παρεξηγείτε ε; Κι εγώ στο πρώτο τις είχα αυτές τις απορίες και πολλές άλλες, μην αγχώνεστε, γι' αυτό έχουν το κλάμα τα μωρά, για να μας ενημερώνουν πως χρειάζονται κάτι από μας :) )

HXuSp2.pngaS46p2.png

Επειδη το παθαινα και εγω αυτο και οταν την ξυπναγα δεν ξανα κοιμοταν μου ειπε η παιδιατρος αν δεν εχει ρευτει να την βαζω για δεκα λεπτα μπρουμητα (εννοειτε να ειμαι απο πανω της) και αν παλι δεν ρευτει τοτε αφου την κοιμιζω στο πλαι δεν υπαρχει φοβος. Συχνα μολι την σηκωνα απο μπρουμητα ρευοταν. Τωρα να σας πω την αληθεια που κοιμομαστε μαζι ουτε που καταλαβαινω αν εχει ρευτει. Συνηθως εχω σηκωμενη την μπλουζα και το μωρο οποτε θελει θηλαζει

τα μωράκια έτσι είναι ,με τις ώρες τους ,άλλες φορές πολύ πεινασμένα και άλλες λιγότερο άλλες τρώνε με χαμόγελο και άλλες με απίστευτη γκρίνια .

τις τελευταίες μέρες ο δικός μου από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 12 το βράδυ έχει νεύρα και παλεύουμε για να φάει ,αν και θέλει πολύ κάτι τον ενοχλεί και εκνευρίζετε (μάλλον κανένα πονάκι) .μετά αφού χαλάρωση και χορτάσει κάθετε και πιπιλά το στήθος και αλίμονο αν του το πάρω η το χάσει .τον παίρνει λίγο ο ύπνος και του βγαίνει και ξυπνάει τσατισμένος να το βρει .αυτό μέχρι να πέσει σαν τούβλο για ύπνο .το άλλο που μου κάνει την ημέρα είναι μόλις τελειώσει για τα καλά το φαγητό με δάκνει και το αφήνει ,λες και μου δίνει σήμα "τελείωσα" .

παντός από βάρος τα πάμε καλά 1 κιλό σε 20 μέρες!!!!! Τον θρέφουμε για το Πάσχα!!!

ylSkp1.pngrwLVp1.png

Υπάρχει κάποια στιγμη που αποκτουν λιγο καλυτερο προγραμμα;

Κι η δικια μου κανει το μπανακι της στις 7,30 περιπου και ειναι ικανη να θηλαζει και να κοιμαται ταυτοχρονα εως τις 2 το βραδυ, με διαλλειματα να την κρατησει ο πατερας της μπας και φαω κατι...

Κι αν την αφησουμε κατω γινεται χαμος.

Ειναι 2 μηνων, δε θα στρωσει;

Υπάρχει κάποια στιγμη που αποκτουν λιγο καλυτερο προγραμμα;

Κι η δικια μου κανει το μπανακι της στις 7,30 περιπου και ειναι ικανη να θηλαζει και να κοιμαται ταυτοχρονα εως τις 2 το βραδυ, με διαλλειματα να την κρατησει ο πατερας της μπας και φαω κατι...

Κι αν την αφησουμε κατω γινεται χαμος.

Ειναι 2 μηνων, δε θα στρωσει;

μπα...έτσι θα είναι μέχρι να παντρευτεί :lol:

Λένα θα στρώσει μόνη της, μη στεναχωριέσαι γι'αυτό. Το σλινγκ το έχεις δοκιμάσει? με αυτό μπορείς να τρως ταυτόχρονα όταν θηλάζεις, ή να κάνεις κάποιες άλλες δουλειές.

Διαφημίσεις

Πήρα έναν μάρσιππο αγκαλιάς αλλά την έβαλα 1 φορά, ξινισε, μετα απο κανα δυο εβδομαδες ξαναδοκίμασα και το δεχτηκε για λίγο, οποτε το παλευουμε... Αλλά μόνο στην όρθια θέση γιατί έχει δυσπλασία ισχύου, πρέπει να φορα διπλες πανες δηλαδη, και διαβασα οτι δεν κανει να την εχω στην ξαπλωτή σταση...

Επρεπε να το ειχα παρει νωριτερα απο το μαιευτηριο, ωστε να το συνηθισει κατευθειαν...

Οπότε μάλλον θα κάνω απλώς υπομονή.

Πήρα έναν μάρσιππο αγκαλιάς αλλά την έβαλα 1 φορά, ξινισε, μετα απο κανα δυο εβδομαδες ξαναδοκίμασα και το δεχτηκε για λίγο, οποτε το παλευουμε... Αλλά μόνο στην όρθια θέση γιατί έχει δυσπλασία ισχύου, πρέπει να φορα διπλες πανες δηλαδη, και διαβασα οτι δεν κανει να την εχω στην ξαπλωτή σταση...

Επρεπε να το ειχα παρει νωριτερα απο το μαιευτηριο, ωστε να το συνηθισει κατευθειαν...

Λένα, ένας καλός τρόπος για να το συνηθίσει, είναι μόλις τη βάζεις να πηγαίνεις μια βόλτα, με το περπάτημα θα ηρεμεί και αργότερα θα κάθεται και μέσα στο σπίτι αν θέλεις!

HXuSp2.pngaS46p2.png

τι ακριβώς είναι αυτό που έχει στο ισχιο και που διαβασες οτι δεν κανει η ξαπλωτη θεση στο sling?

ρωταω γιατι και εμείς εχουμε μια ανωριμοτητα στο ενα ισχιο και θα το ξαναεξετασουμε σε 2 μηνες...

gwggp2.png ISWTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, εμένα ο προβληματισμός μου είναι ακριβώς αντίθετος από τον τίτλο: 3 μέρες τώρα ο μικρουλίνος μου προτιμά την πιπίλα από το στήθος!Το παιδάκι μου μέχρι τώρα δεν έπιανε πιπίλα, ελάχιστες φορές είχε ασχοληθεί με αυτήν τον πρώτο μήνα και μετά ούτε να την βλέπει!Προχθές στο αυτοκίνητο έκλαιγε, δεν ήξερα τι να κάνω, δεν ήθελα να τον σηκώσω από το καθισματάκι του για λόγους ασφαλείας, του έδωσα την πιπίλα και την πήρε μια χαρά! :shock: από τότε τελειώνει το βραδινό θηλασμό και αντί να συνεχίζει να πιπιλάει το στήθος μέχρι να αποκοιμηθεί ( αυτό έκανε τόσο καιρό ), απομακρύνεται από το στήθος, τον ξαναβάζω, φεύγει, ξανά κ ξανά κ ξανά, αλλάζουμε στάσεις, τίποτα!Γκρινιάζει, του δίνω πιπίλα, τον αφήνω μόνο του στην κούνια ( για να ζητήσει αγκαλίτσα ) και εκείνος κοιμάται!

Τι μπορεί να άλλλαξε;;έχετε καμιά ιδέα;;

Q739p2.png

Καλησπέρα κορίτσια, εμένα ο προβληματισμός μου είναι ακριβώς αντίθετος από τον τίτλο: 3 μέρες τώρα ο μικρουλίνος μου προτιμά την πιπίλα από το στήθος!Το παιδάκι μου μέχρι τώρα δεν έπιανε πιπίλα, ελάχιστες φορές είχε ασχοληθεί με αυτήν τον πρώτο μήνα και μετά ούτε να την βλέπει!Προχθές στο αυτοκίνητο έκλαιγε, δεν ήξερα τι να κάνω, δεν ήθελα να τον σηκώσω από το καθισματάκι του για λόγους ασφαλείας, του έδωσα την πιπίλα και την πήρε μια χαρά! :shock: από τότε τελειώνει το βραδινό θηλασμό και αντί να συνεχίζει να πιπιλάει το στήθος μέχρι να αποκοιμηθεί ( αυτό έκανε τόσο καιρό ), απομακρύνεται από το στήθος, τον ξαναβάζω, φεύγει, ξανά κ ξανά κ ξανά, αλλάζουμε στάσεις, τίποτα!Γκρινιάζει, του δίνω πιπίλα, τον αφήνω μόνο του στην κούνια ( για να ζητήσει αγκαλίτσα ) και εκείνος κοιμάται!

Μπορεί να τον βολεύει καλύτερα που δεν έρχεται γάλα όταν πιπιλάει μόνο για να κοιμηθεί! Νομίζω είναι αρκετά μεγάλος ώστε να μην έχει πρόβλημα σύγχυσης τώρα πια, οπότε αν δεν έχεις πρόβλημα με την πιπίλα του τη δίνεις. Αν πάλι δεν θέλεις πιπίλα, μήπως να δοκίμαζες να τον κοιμίζεις αλλιώς, αν δεν θέλει ούτε το στήθος; Αν τον αφήσεις πχ. στην κούνια του χωρίς πιπίλα;

HXuSp2.pngaS46p2.png

ρε συ sofuka αν εχει μαθει να κοιματε στο στηθος και δεν θελεις να του δωσεις πιπιλα τι κανεις προκειμενου σιγα σιγα να κοιματε χωρις να πιπιλαει το στηθος; εμεις κοιμομαστε στο στηθος αλλα σε μια ωρα θα ξυπνησει αλλες 10 φορες και φτου απο την αρχη.

ρε συ sofuka αν εχει μαθει να κοιματε στο στηθος και δεν θελεις να του δωσεις πιπιλα τι κανεις προκειμενου σιγα σιγα να κοιματε χωρις να πιπιλαει το στηθος; εμεις κοιμομαστε στο στηθος αλλα σε μια ωρα θα ξυπνησει αλλες 10 φορες και φτου απο την αρχη.

Αν έχει μάθει να κοιμάται στο στήθος και εξακολουθεί να θέλει να κοιμάται στο στήθος, συνεχίζεις να το κοιμίζεις στο στήθος. Αν όμως δείχνει πως δεν το βολεύει πλέον το στήθος, όπως στην περίπτωση της xristinavin, δοκιμάζεις κάτι άλλο, μπορεί αυτό να είναι πιπίλα, μπορεί αγκαλιά και κούνημα, μπορεί και απλά να το αφήσεις στο κρεβάτι και να κοιμηθεί (μερικά παιδιά το κάνουν κι αυτό :lol: ). Μπορεί βέβαια να είναι και κάτι παροδικό και να επιστρέψει στις παλιές του συνήθειες. Απλά λέω πως αν η μαμά θέλει να σταματήσει να το κοιμίζει στο στήθος και το μωρό συμφωνεί, ίσως βρεθεί ένας τρόπος χωρίς πιπίλα. Αυτά πάνε βλέποντας και κάνοντας και συνήθως το μωρό σε καθοδηγεί.

HXuSp2.pngaS46p2.png

Αποτι καταλαβα εμεις θα το κανουμε για πολλη ακομα. Η δικια μου ετσι και δεν βρει το στηθος την ωρα που το θελει παταει κατι τσιριδες ασε που μπορει να ξυπνησει τελειως και μετα την πατησαμε. Θελω να πιστευω πως μεγαλονοντας δεν θα ξυπνα τοσο συντομα οποτε θα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα.

Μπορεί να τον βολεύει καλύτερα που δεν έρχεται γάλα όταν πιπιλάει μόνο για να κοιμηθεί! Νομίζω είναι αρκετά μεγάλος ώστε να μην έχει πρόβλημα σύγχυσης τώρα πια, οπότε αν δεν έχεις πρόβλημα με την πιπίλα του τη δίνεις. Αν πάλι δεν θέλεις πιπίλα, μήπως να δοκίμαζες να τον κοιμίζεις αλλιώς, αν δεν θέλει ούτε το στήθος; Αν τον αφήσεις πχ. στην κούνια του χωρίς πιπίλα;

Ευχαριστώ Σοφούκα μου!Θα επιχειρήσω να το αφήνω και χωρίς πιπίλα, που ξέρεις;; :wink: τα μωράκια όλο μας εκπλήσσουν...
Q739p2.png

Καλησπερα.

Εμεις επανηλθαμε στο συμπληρωμα, οχι σε ολα τα γευματα αλλα η μπεμπα δεν πηρε βαρος απο την προηγουμενη εβδομαδα και εδειχνε συνεχως πεινασμενη.

Εξακολουθει να την παιρνει ο υπνος στο στηθος αλλα τωρα πινει πιο πολυ ωρα με πιο πολυ ορεξη.

Το πηρα λιγο βαρεως που της ξαναεδωσα συμπληρωμα αλλα το ξεπερασα γρηγορα γιατι σημασια εχει να ειναι καλα η μικρη και αν για να ειναι καλα χρειαζομαστε και το συμπληρωμα αυτο και θα κανουμε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...