Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ

Virginia

Recommended Posts

Κορίτσια τι τιμές σας έχουν δώσει οι φωτογράφοι (εάν έχετε επιλέξει) για την βάπτίσή σας;

450 Euro για 70 φωτογραφίες / άλμπουμ / 3 DVD / 3 μεγενθύνσεις

490 Euro 100 φωτογραφίες / άλμπουμ / 3 DVD / 3 μεγενθύνσεις

Χωρίς ψηφιακ'ο άλμπουμ

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 429
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια χαρά και απο μένα!

Να προτείνω και εγώ τον δικό μου φωτογράφο ;

Είναι πολύ καλός αλλά ακριβός!

Γιάννης Αγγελόπουλος απο EliteWeddings

Aυτό είναι το site

http://www.eliteweddings.gr.

μαμάδες καλημερα σας απο την ΛΑΡΙΣΑ

ΚΑΛΟ :D:D:D ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΩΤΟΓΡΆΦΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ

ΝΤΙΝΟΣ ΣΑΠΟΥΝΑΣ

28 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 38 .

2410238342 ΛΑΡΙΣΑ

Ο ΑΝΘΡΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΧΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΦΩΤΟ ΜΑς ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΟς 3000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Ο ΓΑΜΟς. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΛΜΠΟΥΝ Κ ΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ 2 ΚΑΜΕΡΕς ΚΑΙ 3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥς ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!

.....

• 5 months later...

Γεια σας κορίτσια , θελω να ρωτήσω αν έχετε κανένα καλό φωτογράφο και οικονομικό.

Επίσης ποια είναι τα βασικά που πρέπει να κάνει γιατί έχω μπερδευτεί. Τα αρνητικά σας τα δίνει ή όχι?

Διαφημίσεις

Για όσους- όσες ψάχνουν για φωτογράφο για βάπτιση ή γάμο έχω να σας προτείνω την φωτογράφο που έκανε το γάμο μου, του βάπτιση του γιού μου, άλλά και άλλους γάμους και βαπτίσεις φίλων και συγγενών!

Η κοπέλα έχει μεγάλη εμπειρία ως φωτορεπόρτερ και οι φωτογραφίες έχουν κάτι το διαφορετικό από όσες έχω δει ως τώρα. Έχουν άποψη! Και επιπλέον είναι και οικονομικότατη!

Κατόπιν συνενόησης κάνει και ασπρόμαυρα.

Έμας μας έδωσε τις φωτογραφίες και φτιάξαμε τα αλμπουν μονοι μας, αλλά μπορείτα να της παραγγειλετε και ψηφιακό αλμπουμ. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας διαφορποιείται και το κόστος.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm να στείλω τηλέφωνο!

μπορεις να μου στείλεις και μένα το τηλέφωνο με πμ?

Για όσους- όσες ψάχνουν για φωτογράφο για βάπτιση ή γάμο έχω να σας προτείνω την φωτογράφο που έκανε το γάμο μου, του βάπτιση του γιού μου, άλλά και άλλους γάμους και βαπτίσεις φίλων και συγγενών!

Η κοπέλα έχει μεγάλη εμπειρία ως φωτορεπόρτερ και οι φωτογραφίες έχουν κάτι το διαφορετικό από όσες έχω δει ως τώρα. Έχουν άποψη! Και επιπλέον είναι και οικονομικότατη!

Έμας μας έδωσε τις φωτογραφίες και φτιάξαμε τα αλμπουν μονοι μας, αλλά μπορείτα να της παραγγειλετε και ψηφιακό αλμπουμ. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας διαφορποιείται και το κόστος.

Μπορεις να μου στειλεις κι εμενα το τηλ της φωτογραφου? Δεν ξερω τι ειναι το πμ που λες ομως!

Και εμείς στο ψάξιμο είμαστε.Να είσαι τυχερή αν σου δώσουν τα δείγματα σε cd, έτσι κάτι μπορείς να κάνεις.Αλλιώς αν θέλεις τα αρνητικά κ βρεις κάποιον που τα δίνει, συνήθως χρυσοπληρώνεις τα υπόλοιπα, γιατί αυτός χάνει απο τις επανεκτυπώσεις.

Διαφημίσεις

το αρχειο της βαπτισης της κορης μας το πληρωσαμε 150 ευρω για να μας το δωσει ξεκλειδωτο και να μπορουμε κα τυπωσουμε οσες θελουμε !!...μας εκανε ενα φοβερο ψηφιακο αλμπουμ , οσο για την τιμη .... λιγο παραπανω απο τους αλλους

για τον φωτογραφο του γαμου μας ... δεν αναφερω κατι γιατι ζητας κατι οικονομικο και ο συγκεκριμενος...κοβει κεφαλια !!!(βεβαια ειναι απο τους καλυτερους - για να μην πω ο καλυτερος στην αθηνα )

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Θα ήθελα και εγώ pm.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Επειδή και εγώ έχω εξαιρετική εμπειρία από την φωτογράφιση της βάφτισης του γιού μου και θα κάνει τώρα και την βάφτιση της κόρης μου, προτείνω το εξής: www.fotografiotexnis.gr Πολύ καλή δουλειά χωρίς περιτές φωτογραφίες (περισσότερο πρόσωπα σε όμορφες στιγμές και οχι απλή παρουσίαση του μυστηρίου).

rMRIp3.png

CRy6p3.png

ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ:ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.....

ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ...

ΤΕΛΕΙΑ

(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΜΙΑΣ "ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ" ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ....)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

:P:p:p

αν μπορεις στειλε και σε μενα πμ, μ' ενδιαφερει

σ' ευχαριστω!

οσο για το φωτογραφειο τεχνης, ειχα τη φωτογραφο στο γαμο μου και οντως ειναι φοβερη...αλλα νομιζω ακριβη, για τη βαπτιση ψαχνω κατι πιο οικονομικο

rPs2p2.png

αν μπορεις στειλε και σε μενα πμ, μ' ενδιαφερει

σ' ευχαριστω!

οσο για το φωτογραφειο τεχνης, ειχα τη φωτογραφο στο γαμο μου και οντως ειναι φοβερη...αλλα νομιζω ακριβη, για τη βαπτιση ψαχνω κατι πιο οικονομικο

Ακόμα το περιμένουμε το πμ.

Αν το λάβεις εσύ προώθησέ το και σε μένα σε παρακαλώ

Να πω και εγω με τη σειρά μου που ΔΕΝ πρέπει να πάτε για φωτογράφιση????? Οπου δείτε ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ (http://www.caleidoscopio.gr) να στρίψετε απο άλλο δρόμο!!!!

Οι φωτογραφίες που δείχνουν στο web τους ουδεμια σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Παντρεύτηκα πρίν 3 χρόνια, τους πληρώσαμε αδρά και οι φωτογραφίες του γάμου μας είναι για κλάμματα. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε δώσει φωτογραφίες μας ούτε στους γονείς μας.

Οταν τους ενημερώσαμε για τα χάλια τους, μας ζήτησαν απλώς "συγγνώμη". Τί να την κάνω ομως την συγγνώμη τους?? Βλέπεις δεν παντρεύομαι κάθε μέρα.

Ντροπή τους, αφού ακόμα και σήμερα, 3 χρόνια μετά, το σκέφτομαι και στενοχωριέμαι.

Φυσικά, τώρα για τη βάπτιση του μικρού μου έχω κανονίσει άλλον φωτογράφο. Δε δεσμεύομαι να πω τα στοιχεία του ακόμα. Ελπίζω να σταθώ περισσότερο τυχερή.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...