Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ

Virginia

Recommended Posts

εγω εκλεισα φωτογραφο στη νικαια με 1 μεγαλο ψηφιακο δικο μας, 4 μικρα για νονους και παππουδογιαγιαδες, 100 φωτο, καμια 15αρια μεγενθυσεις, 5 dvds σε δερνατινη θηκη, ολο το υλικο σε dvd,φωτογραφια σε πεπαλιαωμενο ξυλο, φωτογραφηση του μωρου και στο studio.. μονο 730 ευρω....ειδα δουλεια του και μου αρεσε πολυ...

Μπορω να εχω pm?

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 429
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλησπερα!Εκλεισα τη βαφτιση της μικρης μου στις 27/09 και αρχισα να ψαχνω για φωτογραφο.Η κοπελα που έκανε το γαμο μου και τη βαφτιση του γιου μου ειναι έγκυος και δεν μπορει να αναλαβει.Μου εδωσε προσφορα για τους συναδερφους της που αναλαμβανουν τις δουλειες της αλλα η τιμη ειναι 750?. Πηρα προσφορα και απο εναν άλλο στη γειτονια μου, με 800? αλλα πολυ περισσοτερα πραγματα, η αληθεια ειναι!

Και παλι ομως , δεν ειναι παρα πολλα ??

Το 2011 εδωσα 550? για τη βαφτιση του μεγαλου, αλλα βεβαια η κοπελα δεν εβγαλε μεροκαματο απο εμενα γιατι ηταν γνωστη μου....

Τι κανω τωρα ? Καμια βοηθεια ?

Κοριτσια καλησπερα!Εκλεισα τη βαφτιση της μικρης μου στις 27/09 και αρχισα να ψαχνω για φωτογραφο.Η κοπελα που έκανε το γαμο μου και τη βαφτιση του γιου μου ειναι έγκυος και δεν μπορει να αναλαβει.Μου εδωσε προσφορα για τους συναδερφους της που αναλαμβανουν τις δουλειες της αλλα η τιμη ειναι 750?. Πηρα προσφορα και απο εναν άλλο στη γειτονια μου, με 800? αλλα πολυ περισσοτερα πραγματα, η αληθεια ειναι!

Και παλι ομως , δεν ειναι παρα πολλα ??

Το 2011 εδωσα 550? για τη βαφτιση του μεγαλου, αλλα βεβαια η κοπελα δεν εβγαλε μεροκαματο απο εμενα γιατι ηταν γνωστη μου....

Τι κανω τωρα ? Καμια βοηθεια ?

Αναλογα τι ζητας?Εχεις και κεντρο μετα?Θες και ψηφιακο?

Αναλογα τι ζητας?Εχεις και κεντρο μετα?Θες και ψηφιακο?

Μετά τη βάφτιση δεν θα κάνουμε κάτι, οπότε μιλάμε μόνο για την εκκλησία.

Για το άλμπουμ δεν με καίει, ας είναι και απλό.

Το Σάββατο έχω ακόμη ένα ραντεβού , με έναν γνωστό γνωστού και βλέπουμε!

• 2 months later...

κοριτσια εγω ειμαι φωτογραφος απο θεσσαλονικη για οτι ενδιαφερεστε μπορειτε να στειλετε μηνυμα να σας βοηθησω https://www.facebook.com/pages/Flora-Stoilidou-photo/246093852242258 αυτη ειναι και η σελιδα μου για να ενημερωθειτε....οι τιμες ειναι πολυ προσιτες

an1cEQ6--_B0010MzEyYnwyNjc0MzAxMGRhfHlvdXIgdGV4dA.gif

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...