Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ

Virginia

Recommended Posts

Θέλω έναν καλό και οικονομικό φωτογράφο για τη βάφτιση της μικρής. Θέλω να κάνω ψηφιακό album και θέλω και χύμα φωτογραφιές να δώσω και να βάλω σε κορνίζα. Μένω Ιλίσια. Ξέρετε κανέναν?

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 429
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω έναν καλό και οικονομικό φωτογράφο για τη βάφτιση της μικρής. Θέλω να κάνω ψηφιακό album και θέλω και χύμα φωτογραφιές να δώσω και να βάλω σε κορνίζα. Μένω Ιλίσια. Ξέρετε κανέναν?

επειδή μένω Βύρωνα και το Μάιο βαφτίζω κι εγώ την κορούλα μου, αν βρεις κάτι πες μου. αύριο θα ρωτήσω κι εγώ στο φωτογράφο που έκανε τη βάφτιση του γιού μου κι ήταν πολύ οικονομικός.

εάν θέλετε να τον πάρετε τηλέφωνο, πείτε μου για να σας στείλω το κανονικό μου όνομα για να δει ότι σας σύστησα και να συζητήσετε μία καλύτερη τιμή (προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν παίρνω ποσοστά ή τίποτε τέτοιο)

πολύ καλή μου φίλη τον χρησιμοποίησε στον γάμο της και έμεινε υπέρ ευχαριστιμένη

εγω εκλεισα φωτογραφο στη νικαια με 1 μεγαλο ψηφιακο δικο μας, 4 μικρα για νονους και παππουδογιαγιαδες, 100 φωτο, καμια 15αρια μεγενθυσεις, 5 dvds σε δερνατινη θηκη, ολο το υλικο σε dvd,φωτογραφια σε πεπαλιαωμενο ξυλο, φωτογραφηση του μωρου και στο studio.. μονο 730 ευρω....ειδα δουλεια του και μου αρεσε πολυ...

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

εγω εκλεισα φωτογραφο στη νικαια με 1 μεγαλο ψηφιακο δικο μας, 4 μικρα για νονους και παππουδογιαγιαδες, 100 φωτο, καμια 15αρια μεγενθυσεις, 5 dvds σε δερνατινη θηκη, ολο το υλικο σε dvd,φωτογραφια σε πεπαλιαωμενο ξυλο, φωτογραφηση του μωρου και στο studio.. μονο 730 ευρω....ειδα δουλεια του και μου αρεσε πολυ...

Πολύ καλό ακούγεται αλλά από Νίκαια Κάντζα δύσκολο να έρθει ...

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα και από εμένα!

Καταρχήν να σας πω ότι είμαι νέο μέλος στο forum, παντρεμένη σχετικά πρόσφατα, χωρις παιδάκι ακομα, αλλα το θέλω πολύ πολύ να ερθει συντομα!προς το παρον εχω τρελαθει με το μωρακι της αδερφουλας μου, που είναι ενα κουκλάκι και πολύ, πολύ καλό παιδάκι!!!

σχετικά με το θέμα ...γιατί και οι καιροί ειναι πολύ δύσκολοι για όλους μας....να σας ενημερώσω για έναν φωτογράφο που έκλεισε η αδερφή μου για την βαπτιση του μωρου της, ο οποίος είναι πολύ οικονομικος, ευεςλικτος και πολυ καλος στη δουλεια του!

αν σας ενδιαφερει μπορειτε να δειτε δουλεια του στο εξής Site :

http://www.nlight.gr

Mακαρι να βρειτε αυτο που θελετε!!

Κι από τιμές;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

εγώ πάντως έκλεισα για τη βάφτιση της κόρης μου το φωτογράφο που είχα και στη βάφτιση του γιού μου και στο γάμο της αδερφής μου. 380 ευρώ για 1 αναλογικό άλμπουμ με 70 φωτογραφίες, 5 μεγάλες, 2 dvd, άλμπουμ και όλες τις φωτό μικρές σε βιβλιαράκι. και θα είναι 2 φωτογράφοι στο μυστήριο.

Διαφημίσεις

Κι από τιμές;

tamar καλησπέρα,

δεν ξερω ολα τα πακετα που προτεινει,,μπορω να σου πω για αυτο που εκλεισε η αδερφη μου..

με 300 ευρω πηρε ενα ψηφιακό αλμπουμ, 80 εκτυπωμενες φωτογραφιες,

ολες τισ φωτο σε υψηλη αναλυση και ενα slideshow dvd με τις καλυτερες φωτο. νομιζω οτι ειναι παρα πολυ καλο πακετο.. τωρα δεν ξερω τι προσφερουν αλλοι.. αυτα!

Απ' οτι βλέπω όμως όλες οι φωτογραφίες είναι πολύ στημένες. Εγώ θα ήθελα κάτι πιο καλλιτεχνικό, πιο φυσικό....

και εμας δεν μας αρεσει καθολου το κλασικο και τελειως στημενο. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ οτι θα πρεπει να υπαρχουν τα κλασικα πορτρετα, τα βαφτιστικα, και ολα τα διαδικαστικα μιας βαφτισης αλλα θεωρω καταπληκτικες αυτες που βγαζουν και συναισθημα, οι πιο αυθορμητες! μια ποικιλία γενικα καλο ειναι να υπάρχει!

Κορίτσια εγώ είχα μια πολύ καλή φωτογράφο στον γάμο μου, και εξαρχής συμφωνήσαμε ότι θα μου φτιάξει ένα αλμπούμ για εμένα, ένα για την κουμπράρα, και ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή. Η κοπέλα ήταν επαγγελματίας, είχε πολύ καλή τιμή νομίζω πριν 3 χρόνια 700 ευρω και θα την πάρω και στην βάπτιση του μικρού. ;) οταν είδα τα δείγματα απο άλλους γάμους ήταν σαν φωτογραφιση περιοδικού σε κοσμικό γεγονός!!!! Πολύ καλή !!!

και είχε και καλούς συνεργάτες για video, απλά εγώ δεν έκανα γιατί το θεωρώ χαμένα λεφτα. Τις φωτογραφίες όμως τις έχω όλες και μπορώ να εκτυπώσω όποτε θέλω όποια θέλω !!!!!!!!!!! :P

Το "Mommy& Me" το έχετε δει;;;

To είδα αλλά είναι πανάκριβο σε σημείο που αν πλησιάσεις καίγεσαι!

Έχεις κάνει φωτογράφηση εκεί ή σου παρείχαν την κάλυψη σε βάφτιση;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ απο μενα.βαφτιζω τον μικρο μου τον μαιο στο παλιο φαληρο.ξεκινησα σημερα την ερευνα για φωτογραφο.πηγα σε καποιον συνοικιακο στον αλιμο.1350.ψηφιακο αλμπουμ και βιντεο.1000 μονο ψηφιακο.καραφλιασα.μου πεταξε τα ματια εξω.το 2009 στη θεσσαλονικη για ψηφιακο αλμπουμ και 50 φωτο στο χερι 450 ευρω και τελεια δουλεια.....που θα βρω ρε κοριτσια.εγω διαθετω μεχρι 500.μονο για ψηφιακο αλμπουμ.οχι βιντεο.ξερετε καποιον.θα με βοηθουσε.

Καλησπερα κ απο μενα.βαφτιζω τον μικρο μου τον μαιο στο παλιο φαληρο.ξεκινησα σημερα την ερευνα για φωτογραφο.πηγα σε καποιον συνοικιακο στον αλιμο.1350.ψηφιακο αλμπουμ και βιντεο.1000 μονο ψηφιακο.καραφλιασα.μου πεταξε τα ματια εξω.το 2009 στη θεσσαλονικη για ψηφιακο αλμπουμ και 50 φωτο στο χερι 450 ευρω και τελεια δουλεια.....που θα βρω ρε κοριτσια.εγω διαθετω μεχρι 500.μονο για ψηφιακο αλμπουμ.οχι βιντεο.ξερετε καποιον.θα με βοηθουσε.

τι λες τωραααααααααααα????????????/

καλα ενταξει..

εαν θες παρε σε παρακαλω ενα τηλεφωνο στο 2103817161..

ειναι στο κεντρο της Αθηνας..

εκει εκανα τον γαμο μου και την βαπτιση της κορης μου..

ρωτα ποσο κανει το πακετο αναλογα αν θες ψηφιακο αλμπουμ ή φωτογραφιες..

εγω ειχα πληρωσει γυρω στα 350 ολο το πακετο (και φωτο και βιντεο..) με κανονικες φωτογραφιες..οχι ψηφιακο..

και το κυριοτερο -γιατι την εχουν πατησει παρα πολυ ετσι- μου εδωσαν και το αρχειο με τις φωτογραφιες σε υψηλη αναλυση και μπορω να εκτυπωνω οποια στιγμη θελω, ειτε και μετα την βαπτιση τις φωτο που ηθελα για γιαγιαδες, παππουδες, θειους κλπ..

83hKp3.png

οταν μου ειπε 1000 για 1 αλμπουμ μου ηρθε να τον βρισω.οκ επαγγελματιας αλλα ρε παιδια ειπαμε.1000 για 1 αλμπουμ.και το θεωρησε κ καλη τιμη.ευχαριστω πολυ θα παρω τηλ αν κ φοβαμαι οτι δεν θα μου πει τιμη απο το τηλ.συνηθως δεν λενε.ευχαριστω

λοιπον ο ενας αποστολος λεγεται...εκανε γαμοβαπτιση μιας γνωστης...

φωτογραφιση γαμου 100 φωτο 13χ18 συν 3 φωτο 20χ 30 συν 1 dvd και

βαπτιση 80 φωτο 13χ18 συν 3 φωτο 20χ30 συν 1 dvd πακετο 300ε....μαζι με βιντεο πακετο 220ε συν 2 dvd τλφ σε πμ....

ο δικος μου μιχαλης λεγεται, στο περιστερι, και οι δυο πολυ καλοι στη δουλεια τους...τλφ σε πμ...

λοιπον ο ενας αποστολος λεγεται...εκανε γαμοβαπτιση μιας γνωστης...

φωτογραφιση γαμου 100 φωτο 13χ18 συν 3 φωτο 20χ 30 συν 1 dvd και

βαπτιση 80 φωτο 13χ18 συν 3 φωτο 20χ30 συν 1 dvd πακετο 300ε....μαζι με βιντεο πακετο 220ε συν 2 dvd τλφ σε πμ....

ο δικος μου μιχαλης λεγεται, στο περιστερι, και οι δυο πολυ καλοι στη δουλεια τους...τλφ σε πμ...

ο πρωτος στο πακετο αυτο απλο αλμπουμ...ο αλλος φωτο και βιντεο και ψηφιακο αλμπουμ 800ε πριν ενα χρονο τωρα μονο για φωτογραφιση οχι βιντεο νομιζω θα ειναι πιο λιγο

αστον να λεει..

ο καθενας οτι του λειπει..

κανε μια ερευνα αγορας, παρε τηλεφωνα και μαθε τι πακετα δινουν σε τι τιμη και μετα βλεπεις..

1000 ευρω ειναι σχεδον ο μισθος 3 μηνων πλεον..

ας σοβαρευτουμε επιτελους!

83hKp3.png

ευχαριστω πολυ thomai.περιμενω τα τηλ.περνω λιγο τα πανω μου με τις τιμες .μετα την καταπρακια απο τα 1000 ευρω

βρε συ τωρα ειδα οτι εισαι θεσσαλονικη....!!!!!!!!!!!αυτοι ειναι αθηνα....

οταν μου ειπε 1000 για 1 αλμπουμ μου ηρθε να τον βρισω.οκ επαγγελματιας αλλα ρε παιδια ειπαμε.1000 για 1 αλμπουμ.και το θεωρησε κ καλη τιμη.ευχαριστω πολυ θα παρω τηλ αν κ φοβαμαι οτι δεν θα μου πει τιμη απο το τηλ.συνηθως δεν λενε.ευχαριστω

Αν και υπαρχει σχετικη ενοτητα για Θεσσαλονικη νομιζω ...υπαρχει προσφορα στα 350 με ψηφιακο αρκετα μεγαλο 50 φωτο και 7 μεγαλες για καδρα κλπ και ερχεται και σπιτι σου για παρουσιαση...τουλαχιστον εμενα με διευκολυνε γιατι δεν μπορουσα να μετακινηθω με το μπεμπε.Αν θελεις να σου στειλω πμ

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας.αθηνα ειμαι.μετακομισα πριν 2 χρονια περιπου απο θεσσαλονικη.thomai ευχαριστω.το πηρα το πμ.θα παρω τηλ να ρωτησω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...