Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ

Virginia

Recommended Posts

...Συγγνωμη αλλα με τα 530 τι σου παρεχει, δεν καταλαβα...γιατι αν ειναι μαζι με τα ψηφιακα αλμπουμ να σου βγει τελικα 830 ε, δεν νομιζω να ειναι και πολυ σουπερ η τιμουλα! Απλα σου φαινονται λιγα γιατι θα τα δωσεις σε 2 δοσεις? (πρωτα θα δωσεις 530 και μετα για τα ψηφιακα αλλα 300 αρα το συνολο...Παλι το ιδιο βγαινει);)

4usdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 429
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για το φωτογράφο συμφωνω... εχω βρει με 500 ευρώ (γι' αυτά που ζητάς) κάποιον που ήταν και στην εκθεση και η δουλειά του είναι ΑΚΡΩΣ επαγγελματική & καλλιτεχνική! Κι εγώ μαλλον θα κλείσω σε κάποιον που μαζί με το ψηφιακό θα μου στοιχίσει περίπου στα 600... Θα δούμε!!!

...Συγγνωμη αλλα με τα 530 τι σου παρεχει, δεν καταλαβα...γιατι αν ειναι μαζι με τα ψηφιακα αλμπουμ να σου βγει τελικα 830 ε, δεν νομιζω να ειναι και πολυ σουπερ η τιμουλα! Απλα σου φαινονται λιγα γιατι θα τα δωσεις σε 2 δοσεις? (πρωτα θα δωσεις 530 και μετα για τα ψηφιακα αλλα 300 αρα το συνολο...Παλι το ιδιο βγαινει);)

μιλαμε παντα για 2 μυστηρια κ γαμο κ βαπτιση ναι??!!!κ οπου κ αν ρωτησα δεν βρηκα καποιον να στα δινει σε cd χωρις να τοτ τα πληρωσεις..τελικες τιμες ακουσα πολλες γυρω στο 800αρι αλλα ή δεν θα ειχαν ψηφιακο αλμπουμ... ή δεν θα εδιναν το cd μην μπερδευεται το ψηφιακο (υπαρχουν πολλοι τυποι ψηφιακου)με το φωτομπουκ... τεσπα...εμενα μου αρεσε κ σαν ανθρωπος... ειναι το στυλ που με χαλαρωνει... φαντασου να ειχα καποιον που δεν θα μπορουσα ουτε να του χαμογελασω...:rolleyes:

Αισθάνομαι λίγο κορόιδο, εγώ έκλεισα το φωτογράφο για τη βάφτιση με 750 , χωρις απόδειξη φυσικά. Το πακέτο περιλαμβάνει 3 DVD, 2 ψηφιακά με 100 φωτογραφίες το καθένα - ένα μεγάλο και ένα μικρό για τη νονά - 10 μεγάλες φωτογραγίες και 50 13x18. Θα μπορούσα να είχα βρει σίγουρα και φθηνότερο απ' ότι βλέπω!

μιλαμε παντα για 2 μυστηρια κ γαμο κ βαπτιση ναι??!!!κ οπου κ αν ρωτησα δεν βρηκα καποιον να στα δινει σε cd χωρις να τοτ τα πληρωσεις..τελικες τιμες ακουσα πολλες γυρω στο 800αρι αλλα ή δεν θα ειχαν ψηφιακο αλμπουμ... ή δεν θα εδιναν το cd μην μπερδευεται το ψηφιακο (υπαρχουν πολλοι τυποι ψηφιακου)με το φωτομπουκ... τεσπα...εμενα μου αρεσε κ σαν ανθρωπος... ειναι το στυλ που με χαλαρωνει... φαντασου να ειχα καποιον που δεν θα μπορουσα ουτε να του χαμογελασω...:rolleyes:

Εννοειται πως παιζει το μεγαλυτερο ρολο η ανεση που θα εχεις με τον φωτογραφο και το ολο θεμα γενικοτερα ειναι καθαρα υποκειμενικη επιλογη (σε ποιον τελικα θα καταληξεις) απλα το σχολιο το εκανα γιατι για την προσωπικη μου αποψη, δεν θεωρησα οτι ειναι η τιμη του κατι το ιδιαιτερο σε σχεση με τις παροχες του... Και νομιζω οτι δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα το οτι ειναι 2 μυστηρια στον ιδιο χωρο και την ιδια ωρα και μερα. Σου ξαναλεω...Και εγω μαζι σου ειμαι! Δουλειες και συνεργασιες "κλεινω" με βαση την ανθρωπινη σχεση και επαφη αρχικα! Με το καλο και τα 2 σας μυστηρια!

4usdp3.png

Διαφημίσεις

ηρθε ο καιρος να ενημερωθω για φωτογραφο για βαπτιση..

δεν ξερω καθολου τις τιμες και μου ειπε:

1,5 την φωτο οσες επιλεξω εγω βγαινει και η τιμη

για ψηφιακο μου ειπε 600 και πανω (τρεχα γυρευε με τα οικονομικα μου)

θα επιλεξω το χειροποιητο.εχω δει δουλεια του και ειναι ο καλυτερος της πολης.μου εξηγησε ο ανθρωπος οτι μπορει να βρεις και πιο φτηνα αν ψαξεις,το θεμα ειναι...στα υλικα και την ποιοτητα που δουλευει ο καθε ενας τους.

μου ειπε λοιπον φωτογραφιση και βιντεο γυρω στα 500

αν θελω σκετη φωτογραφηση γυρω στα 300

επεξεργασια και για τα δυο εννοειτε

πειτε μου εσεις ειναι πολλα η λιγα?

Κορίτσια γειά σας! μήπως γνωρίζει καμία σας κάποιον φωτογράφο στην Καλίπολλη κοντά στην Αγ. Παρασκευή, με το όνομα ΚΟΤΣΟΛΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ;;;; Μου τον σύστησαν για καλό και οικονομικό αλλά δεν έχω δει δουλειά του...... Σας ευχαριστώ!!!!

εχετε δει δουλειες τους; εγω που ειχα ρωτησει σε κανποιον που ηταν περιπου 300 ευρω πιο φτηνος, δεν ειχε και πολύ καλη δουλεια... εντυπωσή μου...

πιστευω οτι στη φωτογραφια αξιζει να βρεις καποιον καλο, γιατι αυτα θα σου μεινουν...

Καλησπέρα. Εμείς κλείσαμε με 1200 για 2 ψηφιακά + 3 dvd. Οι τιμές τους ξεκινάν από 800 ευρώ και ανεβαίνουν ανάλογα. 'Οπου και να ρώτησα γύρω στα 1000 μου έλεγαν (εσείς πού βρίσκετε με 500???), οπότε διάλεξα αυτούς που κάνουν εξαιρετική δουλειά!!!

t4Esp3.png qIf3p3.png

Στις 18-12-2010 ήρθε στη ζωή το τρίτο Αστεράκι μας!!! Η μπουμπού μας!

Κορίτσια και αγόρια, θέλω τη βοήθεια σας.

Τι τιμές έχετε πάρει για το DVD της Βάφτισης, γιατί ακούω από 200 ευρώ για τον οπερατέρ και ένα DVD και φτάνει μέχρι πάνω από 500 ευρώ; Επειδή οι τιμές έχουν μεγάλη διαφορά, εσείς με τι κόστος περίπου μείνατε ικανοποιημένοι από το ανάλογο τελικό αποτέλεσμα;

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Διαφημίσεις

Καλημερα!! Οι τιμές ξεκινούν από 500 περίπου ευρώ για φωτογράφηση βιντεοσκόπηση αρχείο φωτο σε υψηλή ανάλυση και dvd μονταρισμένο! Τώρα για το βίντεο μόνο δεν ξέρω να σου πω ακριβώς...

τα πακετα ξεκινουνα απο 300. καποιοι εχουν και πιο κατω αλλα δε ξερω τι κανουν σαν αποτελεσμα. στην κορη μου ολο το πακετο δηλ dvd με μονταζ φωτογραφιες κτλ κοστισε 600. οχι δε θατα ξαναδινα. ειναι πολλα τελικα. στο 2ο τραβηξαμε με δικη μας καμερα και τοκανα εγω το μονταζ και ολα. βγηκε τελειο.σαν επαγγελματικο. τωρα με το καλο το 3ο αν δε βρω καποιο εμπιστο ατομο για τη ληψη ισως παρω φωτογραφο να μου τραβηξει το βιντεο μονο και να το κανω παλι εγω επεξεργασια. παντως περα απο αυτα. νομιζω απο 300 το λιγοτερο μεχρι 500 αν εχεις ορεξη να βαλεις το χερι στην τσεπη. με τιποτα μη δωσεις παραπανω

1-2-3MPOMPIRES!!!

Από τον φωτογράφο στην βάπτιση του γιου μου έμεινα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένη. Αν θυμάμαι καλά το πακέτο είχε ως εξής:

80 φωτο 20x30 (έγχρωμες,ασπρόμαυρες,εφέ,συνθέσεις)

50 φωτο15x21 (ΔΩΡΟ)

3 DVD βάπτισης (και μια πολύ ωραία επενδυμένη θήκη για το ενα dvd)

αρχείο ολων φωτο σε υψηλή αναλυση

αλμπουμ βαπτισεις(μου εδειξε απο μια μεγάλη ποικιλία πραγματικα πολυ ωραιο)

καθε εχτρα φωτο 15x21 παει 0.70 ευρω

και 13x18 0.50ευρω

ΣΥΝΟΛΟ 580 ευρω

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το θέμα μου είναι ότι και οι "φτηνοί" και οι "ακριβοί" προσφέρουν πάνω κάτω τα ίδια ως προς το μοντάζ: κλιπάκι με τα highlights της βάφτισης και μονταρισμένο το όλο υλικό μετά. Ως προς την αισθητική διαφέρουν. Οι πιο "ακριβές" λύσεις δηλαδή είναι και πιο κοντά στο γούστο μου (ύφος, μουσικές επιλογές κλπ). Τεσπά... πάνω από 400 νομίζω κι εγώ ότι δεν αξίζει να δώσω για το DVD. Βασικά οι γονείς μου λένε θα τα δώσουν κι εγώ κάνω έρευνα αγοράς.. (χιχι.. τι κάνει κανείς για το πρώτο εγγόνι τους;) Εντάξει, ωραίο αναμνηστικό θα είναι αλλά... είναι και οι καιροί δύσκολοι... λέω εγώ...

ενημερωτικα να πω πως απο τη στιγμη που ειναι δεδομενο το εφε και το μονταζ κτλ στο βιντεο τοτε το υφος ή η μουσικη ειναι απλα μια επιλογη. ενα κλικ θα κανει σε ενα ''χ''τραγουδι και ενα κλικ σε ενα ''ψ'' μη σε δουλεψουν. αλλο αν πεις το θελω σπεσιαλ πχ ναχει και κλιπ στην αρχη ναχει πολυ μονταζ η μουσικη κτλ σε αντιθεση με κατιπιο απλο. αλλα αν διαλεξεις κατι στανταρ απο αυτα και σου πει πχ οτι το παιδικο στυλ ειναι πιο φθηνο απο ενα ρομαντικο τοτε σε δουλευει. ολα ενα κλικ ειναι γιαυτους. τωρα που εμαθα πως γινοντε κατλαβα και τι πληρωνα αερα τοσο καιρο. στο μονο που αξιζει πραγματικα ειναι η ληψη γιατι εχουν επαγγελματικες καμερες φωτισμους και καλο χερι. (αν και καμερα μπορουμε νατα νοικιασουμε αλλα τεσπα...το χεριειναι ρισκο.χαχαχα)αυτα ως συμβουλες μου παντως.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Εγώ εκλεισα φωτογράφο με 950 Ευρώ. Είναι για βάπτιση διδύμων...Η προσφορά έχει ως εξής.

2 διαφορετικά ψηφιακά άλμπουμ 30χ30 με 25 σαλόνια με 100 -120 φωτογραφίες το καθένα (ένα για κάθε μωρό).

2 διαφορετικα photobook 20x20 με 25 σαλόνια για τους νονούς

60 φωτογρφίες 13χ18

Δειγματολόγιο 20χ30δεμένο με εξώφυλλο

Φωτογραφίες σε CD σε High resolution

Βιντεοσκόπηση μυστηρίου (μοντάζ, δημιουργία εισαγωγής, menu, video clip, highlights, εξώφυλλο, στιγμές από γέννηση μέχρι την βάπτιση (4 DVD)

6 μεγενθύσεις 20χ30

Κορνίζα 40χ50 καλοσωρίσματος σε Κ-ΦΙΞ

Μου άρεσε πολύ η δουλειά του. Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε μόνο σε συτόν γιατί φοβήθηκα ότι δεν θα έβρισκα... όμως πιστεύω ότι η επιλογή μας είναι και η σωστή...Θα σας πω εντυπώσσεις μετά την βάπτιση.

Μπορεί για κάποιους να είναι πολλά, όμως οι φωταγραφίες μένουν...και θέλω να είναι κάτι όμορφο και γι΄αυτό δεν τα λυπήθηκα τα χρήματα!!Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Να μη σας πω για τον δικό μας φωτογράφο από Φάληρο...

1600? για 2 dvd,ένα ψηφιακό άλμπουμ, ένα μεγάλο χειροποίητο 120φ και τρία μικρά πενηντάρια. Και οι φώτο που ήμασταν έξω από την εκκλησία,ΟΛΕΣ με τα μισά μας προσωπα σκοτεινά γιατί αφού τελείωσαν οι φωτο "πρόσεξαν"πως η εκκλησία είχε εξωτερικό προβολέα στο πλάι στραμμένο πάνω μας.αν θέλετε με πμ σας λέω ποιος είναι για αποφυγή!

Πιστεύω πως 300 ευρώ για ένα προσεγμένο DVD με ωραίο montage και καλαίσθητο αποτέλεσμα δεν είναι πολλά, αν έχουν γίνει από επαγγελματίες. Εννοείς με την αμοιβή του εικονολήπτη μέσα;

Καλησπέρα εγώ σήμερα βρήκα με 350 ευρώ άλμπουμ αναλογικό όπως το λένε, με 80 φωτογραφίες, συν ένα ακόμα άλμπουμ με 30 φωτογραφίες για τους νονούς, συν άλλες 40 φωτογραφίες (όχι σε άλμπουμ) για να τις δώσουμε σε παππούδες γιαγιάδες κ.λ.π. Θα μας δώσει και σε cd το ψηφιακό αρχείο με τις φωτογραφίες! Επίσης το εξώφυλλο του άλμπουμ θα είναι ψηφιακό δηλαδή θα είναι τυπομένη η φωτογραφία του παιδιού, και αν θέλαμε και video θα ήταν συν 150 ευρώ! Καλό δεν είναι;:wink:

Κορίτσια, πείτε μου και εμένα τη γνώμη σας... Πήρα προσφορές από 2 φωτογράφους και οι τιμές είναι οι παρακάτω:

Ο Α δίνει: 4 DVD+Ψηφιακό άλμπουμ 650,00€ (συν ένα άλμπουμ μικρό ψηφιακό ίδιο με το μεγάλο) ή 4 DVD+αναλογικό άλμπουμ 480,00€ (συν 50 φωτογραφίες δώρο διαστάσεων 13x18)

Ο Β: Ζητάει προκαταβολή την τιμή των 190,00€ για τη βιντεολήψη, το φωτογράφο, τα 2 DVD και τα δείγματα των φωτογραφιών και μετά όόόόόποτε θέλεις κάνεις τα άλμπουμ και παίρνεις τις φωτογραφίες. Το ψηφιακό διαστάσεων 30x40 είναι 260,00€ ή αν θέλεις αναλογικό πληρώνεις την κάθε φωτογραφία 0,80 (13x18) συν 70,00€ για το στήσιμο του άλμπουμ.

Έχω δει και δουλειά και των 2 και είναι καλή, οπότε δεν ξέρω τι να κάνω. Αν και μου αρέσουν πολύ τα ψηφιακά άλμπουμ, ίσως κάνω αναλογικό για λόγους οικονομικούς...Όλο διλήμματα πια!!!:rolleyes:

• 3 εβδομάδες μετά...
Να είσαι καλά! Δεν είχα καν σκεφτεί την ανάλυση αυτή που μου έκανες με τα ποσά!!! Έχεις δίκιο...Θα πάω να κλείσω στον πρώτο και ας είναι και λίγο πιο ακριβός. Και πάλι ευχαριστώ.

απο την στιγμη που εχεις δει δειγματα δουλειας γιατι φοβασαι?

εγω τραβηξα με πολυ οικονομικες τιμες και τον γαμο μου και εχω κλεισει και την βαπτιση τωρα..ενα σωρο κοσμος που εχει παει δεν ειχε ποτε παραπονο..τι λογικη ειναι αυτη???

επειδη καποιοι ψαχνουν για προβατα???

με το ιδιο σκεπτικο να πας να παρεις το στεφανακι για τα λουλουδια (που βαζουν στα κοριτσακια στην εκκλησια) απο την ταδε φιρμα που κανει 50 ευρω και οχι απο το αγνωστο μαγαζι της γειτονιας (που επειδη δεν σε χρεωνει την φιρμα, και εχει χαμηλοτερο ενοικιο) το εχει στα 25..

το ιδιο και την λαμπαδα..η οποια στοιχιζει μαξιμουμ 20 με 30 ευρω (αναλογα με το τι εχει επανω) και στην πουλαει η φιρμα 150 και 200 ευρω με μπολικο τουλι..

ο Β απλα σου εχει κανει καλυτερη τιμη στα πρωτα και λιγο πιο ακριβη τιμη στα επομενα..ενω ο Α σε εχει βαρεσει ενα 100αρικο τουλαχιστον καθαρο επιπλεον στην τσεπη του!

να προσεχετε και να ελεγχετε τις προσφορες!!!!

το να αντιγραψει καποιος ενα σιντι, δεν του στοιχιζει τιποτα..μπορεις να κανεις αντιγραφη και με 10 ευρω..το να σου δινει λοιπον 4 και 5 σιντι δωρο δεν ειναι καποιας αξιας..

τα βασικα που ΠΡΕΠΕΙ να προσεχεται ειναι να σας δινουν τα ''αρνητικα'', το σιντι δηλαδη που περιεχει ολες τις φωτογραφιες που σας τραβηξαν σε υψηλη αναλυση , για να μπορειτε να τις εκτυπωσετε και μονοι σας.. γιατι συνηθως κανουν κατι προσφορες και δωρα και οταν ερχεται η ωρα να βγαλεις τις φωτογραφιες σε χρεωνουν 1.000% επανω στις επανεκτυπωσεις και σου ερχεται ο κουκος αηδονι..

και επισης να ρωτατε ποσο στοιχιζουν τα ''δωρα'' που σας κανουν..γιατι σας γεμιζουν δωρα μηδαμινης γι αυτους αξιας,που ειναι περιττα στην πραγματικοτητα για εσας, και εσεις τους επιλεγετε..

83hKp3.png

• 1 month later...

κοριτσια εγω ειμαι αναμεσα σε 2 φωτογραφους ο ενας 400ε και εχει 100 φωτο 15χ20 10 20χ30 1 30χ40 ενα αλμπουμ και 3 dvd και ο αλλος 450ε 100 15χ21 10 20χ30 1 40χ50 ενα αλμπουμ και 3 dvd επισης αν θελω και στο τραπεζι 1 ωρα video 100ε.οι δουλειες και των 2 ειναι καλες νομιζω ομως οτι θα κλεισω με τα 450 γιατι ειναι και πολυ κοντα μου..η κοπελα που ειχα στο γαμο μου μου ζητησε 550 και αυτος που ειχα στη κορη μου ζηταει 750ε ενω τοτε ηταν και ο πιο οικονομικος..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...