Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ

Virginia

Recommended Posts

έχεις απόοοοοοολυτο δίκιο όσον αφορά στη ζήτηση της προσφοράς γραπτά αλλά θα πρέπει να προσθέσω ότι το καλυτερο είναι να ζητάτε την επικύρωση της συμφωνίας σας με γραπτό συμβόλαιο -που αν είναι σωστός επαγγελματίας θα πρέπει να το έχει έτοιμο προς υπογραφή- κ το οποίο περιλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις κ του επαγγελματία αλλά κ του πελάτη προς τον επαγγελματία κ με το οποίο κατοχυρώνονται κ οι δυο.καθότι από λαμόγια στο κλάδο πάρα πολλά.το συμβόλαιο συνεργασίας στο εξωτερικό είναι απαραίτητο για την κάλυψη τέτοιου είδους εκδηλώσεων κ προς αποφυγή παρεξηγήσεων κ από τις δυο πλευρές.μιλώντας ως επαγγελματίας του κλάδου,σας το προτείνω για να ξέρετε κ τι ακριβώς πληρώνετε κ ποιός ακριβώς θα σας φωτογραφίσει κ τι ακριβώς θα παραλάβετε.άντε κ καλές βαφτίσεις σε όλες μας....

λαμογια υπαρχουν σε ολους τους κλαδους.. απο αυτον που θα παρεις για να κανει ιδιαιτερα στο παιδι σου και θα του μαθαινει το αλφαβητο για κανα χρονο,αυτον που θα παρεις για να σου χτισει ενα τοιχακι στην αυλη,εως και το μαιευτηριο που θα γεννησεις .. δυστηχως δεν μπορεις να ζητας απο ολους αυτους συμβολαιο, δεν μπορουν να σου δωσουν ουτως ή αλλως...αλλα και ουτε εσυ μπορεις να εχεις γνωση για τα παντα, ωστε να μπορεις να ελεγχεις για το ποιος σε κοροιδευει ή οχι... και λυπαμαι που θα στο πω αλλα υπαρχουν και συμβολαια που αθετηθηκαν και κανεις δεν εβγαλε ακρη μετα.. γιατι ακριβως αναφερεσαι στο εξωτερικο οπου μπορει να ειναι απαραιτητο γιατι καποιος μπορει να κατοχυρωθει με αυτο ..εδω ομως? αλλα κι αλλα που βγαζουν ματια και δεν βγαζουν ακρη..να κατοχυρωθεις κι ολας??

αποψή μου ειναι οτι ενας ανθρωπος αρχικα φαινεται για το τι ειναι και το αν ειναι σωστος επαγγελματιας ή οχι δεν κατοχυρωνεται απο ενα συμβολαιο..και δεν αναφερομαι στον κλαδο σας (ειναι ενας κλαδος οπου δεν ειχα αρνητικη εμπειρια και χωρις συμβολαιο!!) αλλα σε ολους τους αλλους κλαδους!!

83hKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 429
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω τη γνωμη σας...πήρα μία προσφορα φωτογράφου από αθήνα για να έρθει στην επαρχια (1,5 ώρα περίπου απόσταση) για 2 ξαδελφάκια 1000? έκαστως με αναλογικά άλμπουμ, 4 dvd, 2 μικρά άλμπουμς για νονούς και πολλά άλλαπου δεν θυμάμαι τωρα. Είναι άραγε καλή προσφορά? Δεν έχω ρωτησει κάποιον άλλο ακόμα.

τι εννοεις για 2 ξαδελφακια 1000Ε εκατστως.....θα βαπτιστουν 2 παιδια και θα δωσουν οι γονεις απο 1000 για καθε παιδι??

τα πολλα αλλα που δεν θυμασαι παιζουν ρολο.....οποτε δεν νομιζω να μπορει καποια να απαντησει με ακριβεια για το αν ειναι καλη προσφορα εφοσον δεν μας τη λες ολοκληρωμενη..... σου μιλαω πολυ φιλικα γιατι ψαχνομαι κι εγω αυτο το καιρο

• 2 εβδομάδες μετά...
Θα πρέπει να προσέξεις την ποιότητα του ψηφιακού άλμπουμ και δεν εννοώ την παρουσίαση αλλά το υλικό του. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά από συμπιεσμένο χαρτί κακής ποιότητα το οποίο σε 2-3 χρόνια μπορεί να χαλάσει και να είναι άχρηστο. Να ξέρεις ότι πολλές φορές ότι πληρώνεις παίρνεις. Στα λέω γιατί την έχει πατήσει φίλη μου με φθηνό φωτογράφο και το είχα ψάξει λίγο καλύτερα μετά εγω.

αγαπητη cristine

τι πρεπει να προσεξουμε ή να ζητησουμε δηλαδη??

ρωταω γιατι στην βαπτιση του πρωτου μου γιου, καθυστερησα να παρω τισ φωτογραφιες αρκετους μηνες, μεχρι να αποφασισουν γιαγιαδες, θειες, εμεις, ποιες ποζες θελαμε, και ολα αυτα γιατι ηταν μακρυα και βαριομαστε τα πηγαινε ελα για παραγγελια/παραλαβη. Αποτελεσμα, οταν τις πηραμε τελικα ο μικροσ μας φαινοταν πολυ "μωρο" γιατι φυσικα ειχε μεγαλωσει 3-4 μηνες σε σχεση με την βαπτιση και στα μικρα αυτο φαινεται....

Διαφημίσεις

δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μας δωσουν τα "αρνητικα" απο την μηχανη δηλαδη - η εστω με επιπλεον χρεωση? Ξερει μηπως καμια?

τι εννοεις τα αρνητικα? τα ψηφιακα δειγματα?? αν ναι, τωρα πλεον ολοι σχεδον τα δινουν και χωρις την επωνυμια τους επανω....που σημαινει οτι πας σε οποιον φωτογραφο θες οποια στιγμη θες και εκτυπωνεις με 12 λεπτα τη φωτο!

Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω τη γνωμη σας...πήρα μία προσφορα φωτογράφου από αθήνα για να έρθει στην επαρχια (1,5 ώρα περίπου απόσταση) για 2 ξαδελφάκια 1000 έκαστως με αναλογικά άλμπουμ, 4 dvd, 2 μικρά άλμπουμς για νονούς και πολλά άλλαπου δεν θυμάμαι τωρα. Είναι άραγε καλή προσφορά? Δεν έχω ρωτησει κάποιον άλλο ακόμα.

Είναι πάρα πολλά!Μαλλον δεν συμφερει να πάρεις απο Αθήνα αλλά κάποιον από εκει!

Εγώ μενω Αθηνα αλλά θα βαφτισω Αρκαδια!Το ιδιο ειχα κανει και στο γιο μου!

Φωτογραφος απο Τριπολη με ψηφιακο άλμπουμ +2dvd + 150 φωτο μεγαλου μεγέθους = 750 ευρώ

Τοτε ειχα ρωτησει κι εγω εδω για να ερθουν 2 ωρες αποσταση και μου έλεγαν κατι τρελλά!

κοριτσια πηρα χθες μια προσφορα για πακετο βαπτισεις!!! (καλλιθεα)

80 φωτο 20*30(εγχρωμες,ασπρομαυρες,εφε,συνθεσεις)

αλμπουμ βαπτισεις δωρο( μου εδειξε πραγματικα πολυ ωραιο καμια σχεσει με αυτο που πηρα στην βαπτιση της μικρης. φαινεται οτι ειναι ακριβο!!!)

+50 φωτο15*21 (ΔΩΡΟ)

3 DVD βαπτισης

ημερολογιο βαπτισεις με φωτο το μωρο

αρχειο ολων φωτο σε υψηλη αναλυση

καθε εχτρα φωτο παει 15*21 0.70 ευρω

και 13*18 0.50ευρω

ΣΥΝΟΛΟ 580 ευρω

δεν το εκλεισα ακομα... αλλα πραγματικα κανουν καλη δουλεια εχω δει δουλεια απο γνωστη μου και στο μαγαζι τους που πηγα χθες.ηταν να τους παρουμε για βαπτιση τις μικρης αλλα τελικα πηραμε αλλων τελευταια στιγμη....μαλλον θα τους κλεισω απο εβδομαδα... :P:p:p τι λετε??:P:p

ελενα σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μας εδωσες.η βαφτιση εγινε το προηγουμενο σαββατο και ολα πηγαν μια χαρα.ο φωτογραφος ηταν ενας παρα πολυ ευχαριστος τυπος.το αποτελεσμα ειναι μια χαρα .ευχαριστουμε πολυ!!!!

eQMGp2.png

Να σας ρωτήσω κάτι? Πόσο καιρό πριν πρέπει να κλείσεις φωτογράφο ή εστω να ψάχνεις? Εγω καλοκαίρι θα βαφτίσω και δεν ξέρω ποτε πρέπει να αρχίζω την γύρα

Να σας ρωτήσω κάτι? Πόσο καιρό πριν πρέπει να κλείσεις φωτογράφο ή εστω να ψάχνεις? Εγω καλοκαίρι θα βαφτίσω και δεν ξέρω ποτε πρέπει να αρχίζω την γύρα

αμα ειναι αρχες καλοκαιριου καλο ειναι να αρχισεις να ψαχνεις απο τωρα για φωτογραφο και κυριως να κλεισεις την εκκλησια..εμεις μεσα ιουνιου εχουμε την βαπτιση και δυσκολευτηκα να κλεισω απογευματινη ωρα στην εκκλησια.αμα ξερεις λοιπον το ποτε, γιατι να μην κλεισεις και τον φωτο να εισαι ετοιμη?

ετοιμη? τροπος του λεγειν..:lol::lol:

83hKp3.png

Διαφημίσεις

την 13χ18 εμενα μου την βγαζουν με 50 λεπτα (την μεταξωτη) κι οχι ενα ευρω..ειναι διπλασια τιμη αυτη!!

και με 550 ευρω ειναι μονο η δουλεια στην εκκλησια ,δεν σου δινει τιποτα MaryT ..εμενα ετσι σκετα μου ειπε 270 ,δηλαδη μονο με δειγματα..

83hKp3.png

να μη μπερδεύουμε τη δουλειά του φωτογράφου και τη δουλειά του εικονολήπτη. ο ένας τραβάει φωτό και ο άλλος βίντεο.

στα φωτογραφεία που πηγαίνουμε υπάρχουν επαγγελματίες φωτογράφοι που συνεργάζονται με κάποιον εικονολήπτη. το ότι ο φωτογράφος είναι καλός δεν αποδεικνύει και την αξία του εικονολήπτη ή το αντίθετο.

πάντα να ζητάτε πλήρη δουλειά για έλεγχο και όχι δείγματα όπου βάζουν τα καλύτερα τους.

προσωπικά για τη βάπτιση της κόρης μου θα χρησιμοποιήσω μόνο φωτογράφο και για βίντεο συγγενή μου με τη βιντεοκάμερα του.

κανένας ερασιτέχνης δε μπορεί να αντικαταστήσει τον επαγγελματία φωτογράφο, ενώ δεν υπάρχουν ιδιαίτερες δυσκολίες στο βίντεο αφού το θέμα είναι στατικό

Καλησπέρα και πάλι,

Παιδιά, ότι είναι κάτω απο 500 ευρω για φωτο, βιντεο (3 dvd), δείγματα σε βιβλίο με μεγάλες φωτο και ένα άλμπουμ κλασσικό με 80 φώτο, είναι επίφοβο.

Κοριτσια,καλημερα! Ειμαι απο χθες πολυ χαρουμενη(και γιατι γεννησε μια κολλητη μου το 2ο ζουζουνι της :):D) γιατι τον Ιουνιο παντρευουμε ενα ζευγαρι και εχθες τους εφερα σε επαφη με εναν φωτογραφο και η δουλεια εκλεισε και ...ανακουφιστηκαμε....Πηρε ΠΟΛΥ καλη τιμη(δεν παιζει τετοια τιμη,απλα την εκανε χαριστικα ο ανθρωπος) και ενθουσιαστηκε η κουμπαρα μου με τα δειγματα δουλειας που ειδαμε!

Ο γαμος ειναι στο Πορτο Χελι (απο Αθηνα θα κατεβουμε) και μεσα στην τιμη μας ειπε

• 5 DVD
  • 1 ψηφιακο αλμπουμ 30χ30 για το ζευγαρι
  • 1 # # 25χ25 για εμας τους κουμπαρους
  • 15 μεγενθυνσεις
  • 10 φωτο με ...τρικακια
  • 50 φωτο εξτρα
  • το αλμπουμ με τα δειγματα &
  • φωτοCD με ολο το γαμο.

Θα τραβηξει προετοιμασια νυφης στο ξενοδοχειο,τον γαμο και δεξιωση ως τις 12

Μας εφυγε ενα μεγαλο βαρος και ενα μεγαλο εξοδο!!

Σας τον συστηνω-προτεινω ανεπιφυλακτα!!! Ειναι επαγγελματιας και ανθρωπος! Θελει ευχαριστημενους πελατες και οχι απλα "πελατες". Ετσι ακριβως τα ειπε και σε εμας (και πραγματι μας απετρεψε απο.."περιττα εξοδα")

4usdp3.png

Διαφημίσεις

Αν ψάχνετε φωτογράφο, αξίζει να λάβετε υπόψιν σας και το Mindart - Η Δέσποινα, η Όλγα και ο Σωτήρης είναι 3 φωτογράφοι που βγάζουν φανταστικές φωτογραφίες γάμου και βάπτισης. Είναι στην Γλυφάδα αλλά έχουν website το www.mindart.gr

Έχουν και συνεργάτες που τραβάνε video - εμείς είχαμε τον Παύλο που ήταν εξίσου καλός.

Έκαναν τη φωτογράφηση του γάμου μου και του γάμου μιας φίλης μου, και τώρα θα κάνουν και την βάπτιση της κόρης μου. Εκτός απο φοβερές φωτογραφίες είναι και πάρα πολύ ευχάριστοι στην συνεργασία - για εμένα ήταν πάρα πολυ σημαντικό την ημέρα του γάμου μου να μην με εκνευρίσουν οι φωτογράφοι :)

jsHSp3.png gJDDp3.png

Κοριτσια,καλησπερα! Ειμαι απο προχθες πολυ χαρουμενη(και γιατι γεννησε μια κολλητη μου το 2ο ζουζουνι της :-):-D) γιατι τον Ιουνιο παντρευουμε ενα ζευγαρι και εχθες τους εφερα σε επαφη με εναν φωτογραφο και η δουλεια εκλεισε και ...ανακουφιστηκαμε....Πηρε ΠΟΛΥ καλη τιμη(δεν παιζει τετοια τιμη,απλα την εκανε χαριστικα ο ανθρωπος) και ενθουσιαστηκε η κουμπαρα μου με τα δειγματα δουλειας που ειδαμε!

Ο γαμος ειναι στο Πορτο Χελι (απο Αθηνα θα κατεβουμε) και μεσα στην τιμη μας ειπε

• 5 DVD
  • 1 ψηφιακο αλμπουμ 30χ30 για το ζευγαρι
  • 1 # # 25χ25 για εμας τους κουμπαρους
  • 15 μεγενθυνσεις
  • 10 φωτο με ...τρικακια
  • 50 φωτο εξτρα
  • το αλμπουμ με τα δειγματα &
  • φωτοCD με ολο το γαμο.

Θα τραβηξει προετοιμασια νυφης στο ξενοδοχειο,τον γαμο και δεξιωση ως τις 12

Μας εφυγε ενα μεγαλο βαρος και ενα μεγαλο εξοδο!!

Σας τον συστηνω-προτεινω ανεπιφυλακτα!!! Ειναι επαγγελματιας και ανθρωπος! Θελει ευχαριστημενους πελατες και οχι απλα "πελατες". Ετσι ακριβως τα ειπε και σε εμας (και πραγματι μας απετρεψε απο.."περιττα εξοδα")

4usdp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τον Ιούνιο βαφτίζω τον μικρό μου και ψάχνω για φωτογράφο.

Από τον φωτογράφο του γάμου δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένη, οπότε σκέφτομαι μια άλλη επιλογή.

Αυτό που θέλω, είναι ένας φωτογράφος, που να κάνει καλή δουλειά (& κάτι πιο καλλιτεχνικό ευπρόσδεκτο είναι!!).

Από κει και πέρα, με ενδιαφέρει φωτογράφη (ίσως & βιντεοσκόπηση) μυστηρίου (δεξίωση δεν θα κάνουμε), και τα ψηφιακά αρχεία σε υψηλή ανάλυση.

Δεν θέλω ούτε άλμπουμ, ούτε εκτυπωμένες φωτός...

Εχετε καμιά οικονομική λύση να προτίνετε;

• 2 εβδομάδες μετά...

αντε ζαλιστηκα κ το εβαλα σε αλλο ποστ... παμε παλι χαχαχαχα

λοιπον... εμεις θα κανουμε γαμοβαπτιση τον Ιουλιο κ εκλεισα φωτογραφο- βιντεο..

ο τυπος ερχεται σπιτι σου με ολη του την πραματια...

Μας εδειξε 3 dvd απο δουλειες του, μας εξηγησε τι ειναι το ψηφιακο αλμπουμ κ τι το φωτομπουκ..ειχε για ολα ενα δειγμα επισης ειχε κ κατι ωραια παραμυθια 20Χ30 με φωτο του μωρου μεσα (για βαπτιση)

κατι που δεν ειχα ξαναδει ποτε κ μου φανηκε πολυ εξυπνο για τους συγγενεις κ την πιτσιρικα νονα που εχουμε.. σετ 6 παραμυθια κατι λιγοτερο απο 37 ευρω...

Οσο αναφορα τις τιμες εμεις ζητησαμε μονο τις φωτο σε υψηλη αναλυση σε cd k το βιντεο των 2 μυστηριων πληρως μονταρισμενο κ επεξεργασμενο.. Το βιντεο της βαπτισης ξεκιναει με καρτουν της αρεσκειας σας κ η τιμη που μας εκανε ειναι 530 ευρω!!!!!!

απο εκει κ περα αν θελουμε μετα (που θα χουμε κ κανα φραγκο) κανουμε κ ψηφιακο αλμπουμ 177? 30Χ30

αν κ μας ειπε για ενα πακετο με 1 ψηφιακο για εμας κ 3 για τους κουμπαρους (εχω κ πολλους τρομαρα μου)γυρω στα 300 ευρω...

Ειναι πολυ συζητήσιμος κ καθολου δηθεν ειναι κ επαγγελματιας κ φοβερος ανθρωπος...

Νομιζω οτι πετυχα λαβρακι... οποια θελει στοιχεια θα της στειλω προσωπικο μηνυμα...

Κορίτσια βάφτισα το γιο μου τον περασμένο Αυγουστο και ο φωτογράφος μου μου έκανε πολύ καλή δουλεια με πολύ καλή τιμή. 3 DVD, 100 φωτογραφίες, 2 μεγεθύνσεις για 280 ευρώ ΜΟΝΟ!

ΡΑΦΑΗΛ - 4/2/2009

• 4 εβδομάδες μετά...
αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, έχω έναν στα νότια προάστια, έμεινα πολύ ευχαριστημένη, μας έδωσε 780 φωτό σε σιντί, υψηλής ανάλυσης.... μαζί με το βίντεο μας ζήτησε 450Ε.

και επειδή έκανε πολύ καλή δουλειά με τις φωτός εκ των υστέρων φτιάξαμε και ψηφιακά (1μεγάλο+3μικρά) +350Ε.

Kαλημέρα Φωτεινή, είναι εύκολο να μου στείλεις και σε μένα τα στοιχεία του φωτογράφου? Βαφτίζω το αγγελούδι μου το καλοκαίρι και μου έχουν πέσει τα αυτιά από τις τιμές που έχω ακούσει!!! Ευχαριστώ

αντε ζαλιστηκα κ το εβαλα σε αλλο ποστ... παμε παλι χαχαχαχα

λοιπον... εμεις θα κανουμε γαμοβαπτιση τον Ιουλιο κ εκλεισα φωτογραφο- βιντεο..

ο τυπος ερχεται σπιτι σου με ολη του την πραματια...

Μας εδειξε 3 dvd απο δουλειες του, μας εξηγησε τι ειναι το ψηφιακο αλμπουμ κ τι το φωτομπουκ..ειχε για ολα ενα δειγμα επισης ειχε κ κατι ωραια παραμυθια 20Χ30 με φωτο του μωρου μεσα (για βαπτιση)

κατι που δεν ειχα ξαναδει ποτε κ μου φανηκε πολυ εξυπνο για τους συγγενεις κ την πιτσιρικα νονα που εχουμε.. σετ 6 παραμυθια κατι λιγοτερο απο 37 ευρω...

Οσο αναφορα τις τιμες εμεις ζητησαμε μονο τις φωτο σε υψηλη αναλυση σε cd k το βιντεο των 2 μυστηριων πληρως μονταρισμενο κ επεξεργασμενο.. Το βιντεο της βαπτισης ξεκιναει με καρτουν της αρεσκειας σας κ η τιμη που μας εκανε ειναι 530 ευρω!!!!!!

απο εκει κ περα αν θελουμε μετα (που θα χουμε κ κανα φραγκο) κανουμε κ ψηφιακο αλμπουμ 177? 30Χ30

αν κ μας ειπε για ενα πακετο με 1 ψηφιακο για εμας κ 3 για τους κουμπαρους (εχω κ πολλους τρομαρα μου)γυρω στα 300 ευρω...

Ειναι πολυ συζητήσιμος κ καθολου δηθεν ειναι κ επαγγελματιας κ φοβερος ανθρωπος...

Νομιζω οτι πετυχα λαβρακι... οποια θελει στοιχεια θα της στειλω προσωπικο μηνυμα...

Σε παρακαλώ μπορώ να έχω τα στοιχεία του?

οκ λοιπον για να μην τα στελνω σε καθε μια προσωπικα

τα τηλ ειναι 210 8218757 κ 6932001003 το ονομα του ειναι Παύλος

θα τον λατρεψετε!!!

πειτε του απο την κατερινα απο το parents!! :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...