Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια,

είμαι καινούρια στο forum και ζητάω τη βοήθεια σας. Μένω κρήτη και πριν 10 μέρες είχα την πρώτη μου αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής στο πε.παγνη.Δεν το βάζω όμως κάτω....Θα ήθελα πληροφορίες για το κέντρο γονιμότητας κρήτης και το γιατρό κ. Φραιδάκη.Εχει κάποια προσωπική εμπειρία ή έχει ακούσει για το συγκεκριμένο κέντρο?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

doreta γεια σου

Εγω εχω προσωπικη πειρα απο το κεντρο γονιμοτητας κρητης και γενικα δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενη (κάναμε σπερματεγχυση). Κατα πρώτον δεν μου αρεσε ο γιατρος που αναφερεις, δεν μου αφησε την εντυπωση οτι προσεγγιζει τα πραγματα με ευαισθησια και κατα δευτερον θελουν να σε μαδησουν. Ομως όλα ειναι σχετικα γιατι σ αυτες τις περιπτωσεις συνηθως μετραει το αποτελεσμα. Θα σου προτεινα ομως να επισκεφθείς το κεντρο και αναλογως πως θα σε κανουν να αισθανθεις, να πραξεις. Στη δικη μου περιπτωση νομιζω οτι δεν εγινε σωστη προσεγγιση του προβληματος. Εσένα ποια ειναι η γνωμη σου για το ΠΑΓΝΗ, και αν μπορεις πες μου το γιατρο σου.Εχεις καποια γνωμη για το Μακρυγιαννακη?

Link to comment
Share on other sites

melita μου, γεια

δεν με πείραξε τόσο το αρνητικό αποτέλεσμα γιατί ξέρεις ότι υπάρχουν και αποτυχημένες προσπάθειες, απλά με άγχωσε πάρα πολύ το ότι δεν υπήρχε αμεσότητα με τις γυναίκες.Βρέθηκα προπαραμονές της ωοληψίας και έψαχνα το γιατρό χώρις να μπορώ να βρω κάποιον να μου δώσει οδηγίες για τη συνέχεια της αγωγής.Και θεωρώ ότι στη φάση αυτή πρέπει να ήμουν ήρεμη και όχι να αγχωνόμουν με αυτονόητα πράγματα.Επιπλέον με ενόχλησαν κάποια πράγματα από οικονομικής πλευράς.

Αποφάσισα να αλλάξω κέντρο καθαρά για αυτούς τους λόγους.

Καλή επιτυχία στην επόμενή σου προσπάθεια και περιμένω νέα σου.Θα σου στείλω και δικά μου.

Link to comment
Share on other sites

doreta mou,

εγώ στο κέντρο γονιμότητας έκανα την 7 προσπάθεια εξωσωματικής που ήταν και επιτυχής.Μονο θετικά σχόλια έχω να κάνω για το συγκεκριμένο κέντρο.Πέρα από το επιτυχημένο αποτέλεσμα εγω (αντιθετα από την melita) ένιωσα πολύ άνετα τοσο με το προσωπικό ,οσο και με τον συγκεκριμένο γιατρό.Δεν θεωρώ ότι είναι απόμακρος, αλλά αποφασιστικός και σίγουρος σε αυτά που λέει.Βέβαια το feeling γιατρού-ασθενή είναι πάντα υποκειμενικό.Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχουν και οι αποτυχημένες προσπάθειες όσο καταρτισμένος μπορεί να είναι ένας γιατρος.Και εγώ εχω κάνει 3 αποτυχημένες προσπάθειες στο πεπαγνη, όμως περίσσοτερο από το αποτέλεσμα με είχαν κουράσει αυτά που αναφέρεις εσύ.Έπρεπε να κάνω τάμα για να βρω τον γιατρό,να πάρω απαντήσεις και οδηγίες.Ενιωθα πολλές φορές τελείως μόνη,ακόμα και ανάγκη να είχα παρα πολλές φορές δεν υπήρχε κανένας να απευθυνθώ.Ηθέλα να αλλάξω κέντρο νωρίτερα αλλά ο αντρας μου απέμενε να ξαναπροσπαθήσουμε στο ίδιο.Νομίζαμε οτι θα μας έρχονταν και πιο οικονομικά.Τι ποιο οικονομικά? Μου ζητούσε 3000-3500 για κάτι ειδικους καθετήρες και βελόνες παρολο που αυτά τα έξοδα τα καλύπτει το ταμείο μου.Γιατί έπρεπε να τα ξαναπληρώσω εγώ?Στο δημόσιο νοσοκομείο δεν είναι διορισμένος να κάνει αυτη τη δουλεία? Τα γράφω τώρα αυτά γιατί τα κατάλαβα μετά.Οταν είσαι μέσα στο αγχος και το μόνο πράγμα που βλέπεις μπροστά σου είναι πως να αποκτησεις ένα παιδί δεν τα συνειδητοποιεις αυτά εκείνη τη στιγμή.'Όμως όταν πήγα στο ιδιωτικό κέντρο τότε κατάλαβα την διαφορά.Ηξερα από την αρχή πόσα λεφτά θα μου στοιχήσει η όλη διαδικασία (ειδικές-μη ειδικές βελόνες και καθετήρες) και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου για τα φάρμακα.Αφησα τα βιβλιάρια στις γραμματείς του γιατρου και μου τα δώσαν ολα στο χέρι δωρεαν.Επιπλέον οτιδήποτε ηθέλα να ρωτήσω έπαιρνα τηλέφωνο και είχα αμέσως την απάντηση.Τι μεγαλύτερη σιγουρια!!!

Δεν αμφισβητώ την γνώμη σου melita.Μου είναι απολύτως σεβαστη,απλώς εκφράζω την δική μου προσωπική εμπειρία και τα ερωτηματικά-προβληματισμούς μια και εχω προσωπική εμπειρία και από τα δύο αυτά κέντρα.

Καλή σας επιτυχία και για ό,τι πληροφορίες θέλετε, στείλτε μου μηνυμα

Link to comment
Share on other sites

γεια σου thalia,

θαυμάζω την υπομονή και το κουράγιο σου να κάνεις 7 προσπάθειες εξωσωματικής.Εγώ ήδη νιώθω απαγοητευμένη και κουρασμένη.Μόνο την τελευταία φορά έκανες εξωσωματική στο ιδιωτικό κέντρο γονιμότητας?

Κατάλαβα καλά ότι στο ιδιωτικό κέντρο η εξωσωματική δεν κοστίζει πιο ακριβά από το πεπαγνη? Και τι εννοείς ότι στο πεπαγνή τα πληρώνουμε 2 φορές(εμεις και το ταμείο μας)?Με μπερδεψες λιγάκι.Παντως και μόνο το γεγονός οτι στο ιδιωτικό κέντρο έχεις τα φάρμακα στο χέρι και βρίσκεις τον γιατρο οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστεις είναι σημαντικότατο.

Σε παρακαλώ δωσμου περισσότερες πληροφορίες αφού έχεις εμπειρία και από τα δύο κέντρα.

σε ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γεια σου doreta μου και thaliav μου

 

Χαιρομαι που βρισκω δυο κοπελες απο Κρήτη στο forum που να μπορουμε να συζητησουμε το προβλημα μας. Να ξεκαθαρισω κατ αρχην κοριτσια οτι σε καμια περιπτωση δεν μηδενιζω το κεντρο γονιμοτητας και τη δουλεια που κανει.Απλά έγραψα την εμπειρία μου και εννοείται οτι θα το συστησω σε καποια κοπέλα να το επισκεφθει γιατι στην προσπαθεια μας να μεινουμε εγκυες μετραμε πολλους παραγοντες.Στην δικια μου περίπτωση ενω δεν ειχα προβλημα με βαση τις εξετασεις, εκανα ενεσεις κ.τ.λ, καναμε την σπερματεγχυση η οποια δεν υπηρχε περιπτωση να πετυχει οπως μας ειπε η ουρολόγος γιατι το σπερμα ειχε καποιο προβλημα. θα μου πεις δεν το ειδανε στο κεντρο, το ειδανε.Θα προτιμούσα λοιπον να με συμβουλευανε να παμε πρωτα σε ουρολογο και μετα να τα ξαναπουμε.Συν και καποιες αλλες λεπτομερειες που δεν μου αρεσανε. Τέλος παντων κοριτσια σας ευχομαι γρηγορα να εχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σας καταλαβαινω απολυτως και ευχαριστω για τις πληροφοριες.Αντε φιλακια και ελπιζω να τα λεμε εδω πέρα...

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια γεια σας

εχω κανει μια και μοναδικη και τελευταια προσπαθεια εξωσωματικης στο κεντρο γονιμοτητας κρητης. δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναμπω στην διαδιακασια να ξανακανω εξωσωματικη και πραγματικα εισαι ηρωας που εχεις προσπαθησει 7 φορες.!!!!για το συγκεκριμενο κεντρο εχω να πω οτι το προωσωπικο ηταν αριστο παρα πολυ εξυπηρετικο οτι ηθελα οτι ωρα το ηθελα. δεν ειχα κανενα αγχος. ο ιδιος ο γιατρος μου φανηκε υπερβολικα cool ..... πολυ φλου το ειδε το θεμα δεν ξερω παντως δεν μου αρεσε πολυ. να πω οτι η εξωσωματικη απετυχε. και να πω οτι εχω ηδη ενα παιδι.

ολα αυτα ομως καλη μου ειναι υποκειμενικα. εσυ θα επιλεξεις μονη σου ο.τι και να σου λεμε εμεις εσυ μπορει να εχεις την δικη σου διαφορετικη αποψη οταν και αν την κανεις εκει.

καλη επιτυχια ευχομαι

Link to comment
Share on other sites

γεια σου,pantana

σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου έδωσες.Εχεις δίκιο οτι η κάθε μια μας εκφράζει προσωπικές εμπειριες,όμως πιστεύω οτι πέρα από τις υποκειμενικές κρίσεις δίνονται και κάποιες πολύ σημαντικές αντικειμενικές πληροφορίες που θα με βοηθήσουν να συγκρίνω τα δύο κέντρα.Για παράδειγμα εσύ κατά την διάρκεια της εξωσωματικής μπορούσες να βρεις τον γιατρό σου οποιαδήποτε στιγμή,το προσωπικό του κέντρου ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικό,και δεν ενιωθες ποτέ αγχος......Στο πεπαγνη τον γιατρο δεν τον βλέπεις ποτέ,ίσως ούτε την ημέρα της ωοληψίας!!!,απαντήσεις δεν παιρνεις...

εξυπηρέτηση?....αγνωστη λέξη...

σκετο κομφούζιο...

νιώθεις συνέχεια αγχος...

Ξανά σε ευχαριστώ και αξίζει τον κόπο να ξαναπροσπαθήσεις έστω για μια ακόμη φόρά...έστω και αν έχεις 1 παιδάκι.

Link to comment
Share on other sites

melita μου, γεια

καλά έκανες και μου έγραψες την προσωπική σου εμπειρία.Αυτό ζητάω από κάθε κοπέλα και όπως έγραψα και στην pantana δεν στηρίζομαι τοσο στις υποκειμενικές κρίσεις αλλά στις αντικειμενικές πληροφορίες.Πραγματικά θα μπορούμε να τα λέμε και να ανταλλάζουμε πληροφορίες.Εσύ θα ξαναπροσπαθήσεις? αν ναι σε ποιο γιατρό?

Link to comment
Share on other sites

χλωμο εως αδυνατον να κανω 2η εξωσωματικη καλη μου. με τιποτα δεν το ξαναπερναω αυτο το βασανο. και δεν μιλαω για την προετοιμασια. μιλαω για τις 14 ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ημερες αναμονης μεχρι να μαθω το αποτελεσμα το οποιο τοτε ηταν τελικα αρνητικο. ΑΠΑΠΑ!! ενα και καλο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ. ΚΙ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ )ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!! ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ!!!!

Link to comment
Share on other sites

pantana έχεις δίκιο για το πόσο μαρτυρικές είναι οι μέρες αναμονής μέχρι να μάθουμε το αποτέλεσμα, όμως ο πόθος για παιδί ξεπερνάει κάθε δυσκολία.Βέβαια εσύ έχεις ήδη ένα και ίσως αυτό να μειώνει την θέληση και το κουράγιο που έχεις να ξαναπροσπαθήσεις.Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο για σένα

Link to comment
Share on other sites

γεια Κρήτη,λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα.

Ευτυχώς που δεν το βάζεις κάτω.Και εγω θα ξαναπροσπαθήσω και είμαι ασιόδοξη οτι αυτή την φορά θα τα καταφέρω.Θα ψάξω καλύτερα για το κέντρο και τον γιατρό...ήταν μεγάλο λάθος η προηγούμενη επιλογη μου...Εσύ σε ποιο κέντρο πας?

Link to comment
Share on other sites

γεια Κρήτη,λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα.

Ευτυχώς που δεν το βάζεις κάτω.Και εγω θα ξαναπροσπαθήσω και είμαι ασιόδοξη οτι αυτή την φορά θα τα καταφέρω.Θα ψάξω καλύτερα για το κέντρο και τον γιατρό...ήταν μεγάλο λάθος η προηγούμενη επιλογη μου...Εσύ σε ποιο κέντρο πας?

ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΘΑΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΕΙΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!! ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Link to comment
Share on other sites

doreta,

με την πρώτη προσπάθεια έμεινα έγκυος ατο ιδιωτικό κεντρο γονιμότητας κρήτης,7η στο σύνολο των προσπάθειων μου.3 αποτυχημενες προσπάθειες στην Αθήνα και 3 στο πεπαγνη...ασε doreta μου πολύ ταλαιπωρία,αλλα βλέπωντας το αγγελούδι μου τα ξεχνάω όλα.

Δεν σου συστηνω το ιδιωτικό κεντρο γονιμότητας μόνο γιατι θεωρώ οτι ο γιατρός είναι κορυφή στο τομέα αυτό,αλλά και γενικά ως κέντρο δεν έχει καμιά σχεση με όλα τα αλλά που απευθυνθηκα.Το προσωπικό είναι παρα πολύ εξυπηρετικό,υπάρχει αμεσότητα και υπευθηνότητα.Όπως ηδη σου έχω γραψει ήξερα τι θα μου κοστίσει από την αρχη και για τα φάρμακα δεν ασχολήθηκα καθόλου.Γενικά με αντιμετώπισαν πάρα πολύ σωστά.

Ενώ στο πεπαγνή πιο πολύ αγχος είχα για το ποτε και αν θα συναντήσω το γιατρο.Μπορει η κάθεμια μας να έχει διαφορετική αποψη για το γιατρό,αλλα δεν πιστεύω οτι υπάρχει εστω μια που να υποστηρίζει οτι στο παγνη δεν γινεται κομφούζιο....είναι αδύνατον να ερθεις σε επαφή με το γιατρό,τις απορίες και τις ερωτήσεις σου τις λύνεις μόνη σου!!!

Μια κοπέλα που είχα γνωρίσει εκεί μου είχε πει οτι συνέχιζε τις ενέσεις πέρα των καθορισμένων ημερών διότι έλειπε ο γιατρός.....

Για τα φάρμακα...δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σου περιγράψω τι πέρασα...

Και επιπλέον δεν μου άρεσε το γεγονός οτι ενώ πίστευα οτι θα μου κόστιζε μια αλφα τίμη, στο τέλος με την δικαιολογία οτι χρησιμοποιήθηκαν ειδικές βελόνες και καθετήρες μου ζήτησαν 3500 ευρώ(την τελευταια φορά,3000 την προηγούμενη).Τα λεφτα αυτά τα δικαιολογούσε το ταμείο μου δεν επρεπε σε καμια περίπτωση να τα δώσω και εγώ.

Στο ξαναλέω όμως,εγώ εκφραζω την δική μου προσωπική εμπειρία και κρίνω τα οσα αντιμετώπισα εγώ.Δεν αμφισβητώ την αποψη των άλλων κοριτσιών.Η κάθε εμπειρία είναι ξεχωριστή και κάθε άποψη σεβαστή.Εσύ κρίνεις και παίρνεις τις αποφάσεις σου...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

pantana,γεια

οταν θέλεις τόσο πολύ ένα παιδακι οχι 7 αλλά 17 προσπάθειες κάνεις για να το καταφέρεις.Είμαι σίγουρη οτι θα είχες και εσύ περισσότερο κουραγιο και υπομονή για να ξαναπροσπαθήσεις αν δεν είχες ηδη ενα παιδακι.

Πραγματικά, περασα πάρα πολλά μέχρι να αποκτήσω παιδι.Δεν είναι όμως που με ενοχλεί τόσο η αποτυχία των προσπάθειών μου,όσο οτι αισθάνομαι οτι οι γιατροι που εμπιστευτηκα(εκτός του τελευταιου) με αντιμετώπισαν με επιπολαιότητα και αδιαφορία,πως να τα πάρουν....σωστη διαδικασία μηδεν.Σκεψου οτι ο πρώτος που μου είπε να κάνω υστεροσκοπιση ήταν ο Φρ@ιδ@κης.Εξι προσπάθειες είχα κάνει πριν πάω στον συγκεκριμένο γιατρό,δεν βρέθηκε κάποιος άλλος να μου πει τι έπρεπε να κάνω μετά από τόσες αποτυχίες?!Οταν ο Φρ@ιδ@κης βρηκε το πρόβλημά μου ελαιγα και γελούσα ταυτόχρονα.Ημουνα τρισευτυχησμένη που αυξάνονταν οι πιθανότητες να μείνω έγκυος και εκλαιγα για τα χρόνια που πέρασα προσπαθώντας χωρίς καμια πιθανότητα, μονο και μόνο γιατι κάποιοι γιατροι είτε λογω αγνοιας, ειτε λόγω ελλειψη ηθικής δεν είχαν κάνει σωστά την δουλεία τους.Μπορώ να δεκτώ την αποτυχία,για εξωσωματική πρόκειται,παιζουμε με ποσοστά επιτυχίας, αρκει να υπάρχει κατάλληλη και υπευθυνη αντιμετώπιση,....οχι αδιαφορία,αγνοια και εκμεταλευση.Γιατί μερικοι γιατροί παίζουν

με την αγωνία μας,την ψυχική μας υγεία και τα όνειρά μας?Δεν είναι άδικο?

Σου εύχομαι το καλύτερο και μακάρι να αλλάξεις γνώμη και να ξαναπροσπαθήσεις........

Link to comment
Share on other sites

melita μου, γεια

καλά έκανες και μου έγραψες την προσωπική σου εμπειρία.Αυτό ζητάω από κάθε κοπέλα και όπως έγραψα και στην pantana δεν στηρίζομαι τοσο στις υποκειμενικές κρίσεις αλλά στις αντικειμενικές πληροφορίες.Πραγματικά θα μπορούμε να τα λέμε και να ανταλλάζουμε πληροφορίες.Εσύ θα ξαναπροσπαθήσεις? αν ναι σε ποιο γιατρό?

 

doreta μου και παλι γεια σου.Συγνωμη που αργησα την απαντηση μου αλλα ειχα προσπαθησει και καποια αλλη μερα να σου στειλω αλλα δεν τα καταφερα. Βασικα εγω ειμαι παρα πολυ μπερδεμενη και πελαγωμενη. Αν το αγχος επηρεαζει τοσο πολυ την συλληψη εγω δεν θα μεινω ποτε εγκυος.Τέλος παντων.Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι θα κανω παραπερα.Με εχουνε μπερδεψει οι γιατροι και οι εξετασεις.Προσπαθουμε 2,5 χρονια στην αρχη οχι πολυ συστηματικα. Εχω κανει ολες τις εξετασεις εκτος λαπαροσκοπηση(σκεφτομαι να την κανω) και ολες πολυ καλες.Οι γιατροι παντα ητανε αισιοδοξοι για την γονιμοτητα μου.Ομως με τις εξετασεις του συζυγου φαινοταν οτι υπηρχαν καποια προβληματα.Αλλαξε 2-3 ουρολογους μεχρι να καταληξει σε μια ουρολογο η οποια ειναι σαφως πιο εξειδικευμενη σε θεματα υπογονιμοτητας.Το θεμα ειναι οτι ολο αυτο το διαστημα δεν ειχε παρει τη σωστη θεραπεια.Μετα και απ αυτη την θεραπεια το σπερμα εχει γινει πολυ καλο αλλα τζιφος.Υποτιθεται οτι σε ενα τριμηνο θα επρεπε να ειχα μεινει. Τωρα ειμαστε στον τριτο μηνα και ειμαι στην αναμονη αν και νιωθω οτι θα μου ερθει περιοδος.Ειμαι αγχωμενη με το θεμα ηλικιας (32), εχω αρχισει να πιστευω οτι καποιο προβλημα πρεπει να εχω και εγω, δεν εξηγειται διαφορετικα.Εχω πεσει παρα πολυ ψυχολογικα.Παντως με το νεο ετος πρεπει να παρω δραστικα μετρα. Αληθεια ποια ειναι η δικη σου ιστορια? Πιστευω οτι με το να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας μετριαζεται το αγχος. Περιμενω την απαντηση σου...φιλιά!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια γειά σας,

 

 

Αρχικά εύχομαι καλή χρονιά σε όλες!Σε όσες δεν έχουν μωράκι να αποκτήσουν και σε όσες έχουν αποκτήσει να το χαίρονται!

Είμαι καινούρια!Έχω απογοητευτεί!Είμαι 26 χρονών και είναι δύσκολο να κάνω παιδάκι.Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά ο σύζυγος μου.Πόλυ χαμήλη συγκέντρωση είπαν στο σπέρμα του και κινητικότητα.

Είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης.Πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο αλλα πάντα ήταν δύσκολο να βρώ τον γιατρό και έτσι έφυγα γιατί πάνω απ'όλα είχα ανάγκη να συζητήσω ανθρώπινα πρίν προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια.Μου έχουν προτήνει ένα ιδιωτικό γιατρό στο Ηράκλειο Κρήτης.Ξέρει καμμία κοπέλα να βοηθήσει?Τι άνθρωπος είναι θα ήταν καλό να ήξερα οτιδήποτε πριν κλείσω ραντεβού.

Ευχομαι να με βοηθήσει κάποια!

Καλή χρονιά!

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια γειά σας,

 

 

Αρχικά εύχομαι καλή χρονιά σε όλες!Σε όσες δεν έχουν μωράκι να αποκτήσουν και σε όσες έχουν αποκτήσει να το χαίρονται!

Είμαι καινούρια!Έχω απογοητευτεί!Είμαι 26 χρονών και είναι δύσκολο να κάνω παιδάκι.Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά ο σύζυγος μου.Πόλυ χαμήλη συγκέντρωση είπαν στο σπέρμα του και κινητικότητα.

Είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης.Πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο αλλα πάντα ήταν δύσκολο να βρώ τον γιατρό και έτσι έφυγα γιατί πάνω απ'όλα είχα ανάγκη να συζητήσω ανθρώπινα πρίν προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια.Μου έχουν προτήνει ένα ιδιωτικό γιατρό στο Ηράκλειο Κρήτης.Ξέρει καμμία κοπέλα να βοηθήσει?Τι άνθρωπος είναι θα ήταν καλό να ήξερα οτιδήποτε πριν κλείσω ραντεβού.

Ευχομαι να με βοηθήσει κάποια!

Καλή χρονιά!

Link to comment
Share on other sites

Αφροδιτη απο Ηρακλειο ειμαι (λιγο εξω...)αλλα δεν γνωριζω τιποτα για αυτον

λυπαμαι,σαν ονομα δεν μου ειναι αγνωστο αλλα τιποτα παραπανω

Ισως καποια αλλη κοπελα να τον γνωριζει,καλη συνεχεια σου ευχομαι και με το καλο να γινεις μανουλα

4

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας , καλή χρονιά σε όλους τυχερή και γόνιμη >

 

σκεύτομαι να επιχειρήσω την τρίτη μου προσπέθεια ( ελπίζω επιτυχημένη )

 

στην Κρήτη . Δυστηχώς οι επιλογές δεν είναι πολλές , υπάρχει ένα ιδιωτικό

 

Κέντρο και ένα δημόσιο .

 

Ίσως κορίτσια που έχουν επισκευτεί και τα δύο να μπορούν να βοηθήσουν.

 

Ιδιωτικό η δημόσιο ?????:idea:

Link to comment
Share on other sites

Ηλιάνα μου,

 

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού τελικά και θα δείξει.Αν ξέρει κάτι κάποια αλλή κοπέλα εύχομαι να το μάθω σύντομα.Εσύ έχεις κάνει εξωσωματική?Αν ναι πού?

Link to comment
Share on other sites

Οχι δεν εχω κανει εξωσωματικες,το πρωτο μαλιστα και το τετατο ηρθαν απο εκει που δεν τα περιμενα

Εμενα με παρακολουθει ο Ξημερης,ο οποιος αν δεν κανω λαθος ασχολειται με εξωσωματικες(εχει ιατρειο στη Ζωγραφου απεναντι απο την κλινικη πανω απο τον Μπουρναζο)

4

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...