Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑς ΓΡΙΠΗς


BIKY74

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥς .ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ.ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 10,8 ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΨΙΛΟ ΑΝΧΓΩΘΕΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ;Ο ΕΝΑς ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΙΟΥς ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙς ΕΥΠΑΘΕΙς ΟΜΑΔΕς;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ:P

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα, να τα χαίρεσε τα παιδάκια σου. Ο Κων/λης έκανε το εμβόλιο της κοινής γρίππης μετά απο προτροπή της παιδιάτρου. Παρότι μου εξήγησε ότι, το εμβόλιο της κοινής γρίππης που κυκλοφορεί κάθε χρόνο είναι βασισμένο στους ιούς της προηγούμενης χρονιάς. Αν κυκλοφορούν οι ίδιοι είναι καλλυμμένος κατά 80% εάν υπάρχουν καινούριοι τότε είναι κατά 20%. Για το καινούριο είναι αρνητικά κάθετη. Ρώτα τον γιατρό που τα παρακολουθεί.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κι από μένα.

Καλύτερα να τηλεφωνήσεις στον παιδίατρο που παρακολουθεί τα παιδιά σας, ειδικά αφού ο γιος σας έχει περάσει πνευμονία. Μια δεύτερη γνώμη κι από άλλον παιδίατρο δε θα έβλαπτε.

 

Πληροφοριακά, όμως, και ο δικός μας ιατρός ήταν αρνητικός για τα παιδιά. Ειδικά, αφού κανείς στην οικογένειά μας δεν ανήκει στην κατηγορία υψηλού κινδύνου (δηλ. σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα κτλ.). Είναι γεγονός ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν έχουν προλάβει ακόμα να συλλέξουν τα απαιτούμενα στοιχεία, ώστε να διαβεβαιώσουν την ασφάλεια της χορήγησης και έχουν ανακοινώσει ότι σε διάστημα ενός χρόνου (κατά τη διάρκεια του οποίου πολλοί θα τρέξουν να εμβολιαστούν) θα μπορέσουν να έχουν συλλέξεις τις πληροφορίες που χρειάζονται για να βγάλουν ένα πόρισμα.

 

Στη δε Αυστραλία, όπου έχω μια φίλη η οποία εργάζεται στο υπουργείο υγείας εκεί, κόλλησε κι εκείνη και ολόκληρη η οικογένειά της (σύζυγος και τρία παιδιά), αλλά μου είπε ότι είναι σαν την κανονική γρίπη, μόνο που παίρνει λίγο χρόνο παραπάνω για να γίνεις εντελώς καλά. Ακόμα και ο μεσαίος γιος που έχει άσθμα, βγήκε αλώβητος.

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια ευχαριστω τελικα θα κανω στον μικρο το παλιο.για το καινουριο ουτε λογος .στο εξωτερικο προκαλεσε αλλεργιακες αντιδρασεις

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Link to comment
Share on other sites

Το κυρίαρχο στέλεχος αυτή τη στιγμή είναι το Η1Ν1, τουλάχιστον κατά 75%.

Το παλιό τριδύναμο εμβόλιο δεν παρέχει καμία προστασία έναντι του νέου στελέχους.

 

Για το καινούργιο δεν το συζητάμε τόσο γρήγορα που κυκλοφόρησε, ενώ όπως βλέπετε το παλιό είναι σχεδόν άχρηστο (κυριαρχεί άλλο στέλεχος σε τέτοιο ποσοστό, και εφόσον δεν έχει καμία δράση έναντι αυτού).

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...