Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά αποτελέσματα Sardelaki! Όλα θα πάνε καλά.

ευχαριστώ κούκλα μου...πιστεύω όπου να ναι να τα έχω...θα πάει ο αντρούλης μου να τα πάρει!

Εγώ κάθε φορά αγωνιώ και για τον θηροειδή...έχουμε κι αυτόν τον μπελά. Θα σας ενημερώσω αργότερα για τα αποτελέσματα, αν βγάλω άκρη μόνη μου :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Γύρισα μόλις από τη μεγάλη καμπύλη που σου παίρνουν 4 φορές αίμα, μία μόλις φτάσεις, μία στα 60', μία στα 120' και μία στα 180΄. Έφτασα μόνο μέχρι την 60΄γιατί μετά από δέκα λεπτά (στα 70΄) έκανα εμετό. Φτάνοντας στο ΙΑΣΩ πλήρωσα 60 ευρώ και μου έδωσαν αυτη τη λεμονάδα-γλυκόζη 200μλ (100γρ). Δυσκολεύτηκα λίγο να την κατεβάσω γιατί ήταν πολύ γλυκιά και μετά από ένα δεκάλεπτο μου 'ρθε να λιποθυμήσω.

Μπαίνω μέσα ιδρώνοντας και κάθομαι σε μια καρέκλα-πολυθρόνα όπου μου ανέβασαν τα πόδια και γύρανε την πλάτη πίσω, ενώ μου κάνανε αέρα και μου δώσανε ένα βαμβακάκι με οινόπνευμα. Οριακά σας λέω... Κατά τη διάρκεια της ώρας άλλες 3 φορές αισθάνθηκα δυσφορία αλλά λιγότερο. Πάνω που έλεγα είμαι καλά και μου πήρανε την λήψη της ώρας, σηκώθηκα και πήγα στο σαλονάκι για να διαβάσω το βιβλίο μου. Μέσα σε 5 λεπτά σηκώθηκα και ξαναπήγα μέσα στο δωμάτιο λήψεων όπου έκανα εμετό όλο το υγρό. Μετά αισθανόμουν περδίκι. Το κακό είναι οτι ανάλογα με τα αποτελέσματα, η γιατρός μου μπορεί να κρίνει οτι πρέπει να την ξανακάνω ! Έλεος... :shock::shock:

Η μπουμπού είχε τρελλαθεί στο κλωτσίδι (είμαι και 31 εβδομάδων) και μου πέρασε από το μυαλό οτι θα γεννήσω !

Στο Ιασοο μου είπανε οτι αν χρειαστεί να την ξανακάνω θα μου δώσουνε σε μορφή σκόνης και να έχω μαζί μου το χυμό από ένα λεμόνι, που ίσως το δεχθεί καλύτερα ο οργανισμός μου. Αν χρειαστεί θα την περάσω ξάπλα όλη τη διάρκεια.

Αχ! ευχηθείτε να μην χρειαστεί ...

Για να μην αγχώνεστε, ήταν άλλη μια κυρία εκεί που μια χαρά ήτανε μετά από μια ώρα που την είδα.

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Κορίτσια μόλις γύρισα απ' την καμπύλη. Ήμουν υπερβολικά τρομοκρατημένη απ' όσα είχα διαβάσει και καθ' ότι μια φοβία με τα τσιμπήματα την έχω, νόμιζα ότι θα με μαζεύουν με τα φορεία. Παρ'ολο που ακόμα (26η εβδομάδα), έχω ναυτίες και εμετούς, την ήπια μια χαρά και στο ΙΚΑ παρακαλώ, (γιατί μ' έπιασαν οι τσιγκουνιές μου), αλλά ήταν ευγενέστατοι, με άφησαν να πιώ όσο νερό ήθελα και το μόνο ήταν ότι με έπιασε μια γλυκιά νύστα προς το τέλος, ίσως και λόγω της αναμονής. 5 λήψεις ανά μισάωρο και το μόνο που με παίδεψε ήταν ότι εχω 1 φλέβα ορατή στο δεξί και μία πάνω στο νεύρο στο αριστερό χέρι, οπότε μετά από τόσα τσιμπήματα στις ίδιες φλέβες, πόνεσε. Πάντως τελείωσε και βγήκα ζωντανή! :) Δεν ειναι τίποτα μην το σκέφτεστε! (Είχα και κάτι γιαγιάδες που λέγαν σαν τους πόνους της γέννας δεν έχει και αν δεν πονέσεις δεν γίνεσαι καλή μάνα! Αυτά είναι τα δύσκολα και όχι η καμπύλη! Φιλιά σε όλες :D:D

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να την ξανακάνω :D:D:D

Τα αποτελέσματα βγήκαν πολύ καλά. Νηστική 80 και στην ώρα 136 με ανώτερο επιτρεπτό όριο το 180.

Τώρα νυστάζω αν και έφαγα αλλά μάλλον έχει να κάνει με το πρωινό ξύπνημα (συνήθως έχω την πολυτέλεια να ξυπνάω 10-11πμ) 8)

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Διαφημίσεις

εμένα κορίτσια μου πήρα αίμα στο 0, στα 30΄, στα 60΄, στα 90΄και στα 120΄

Στα 30΄και στα 60΄λεπτά ήταν λιγάκι ανεβασμένο και στις επόμενες δυο αιμοληψίες έπεσε. Η κοπέλα που πήραμε τα αποτελέσματα είπε πως δεν είναι ανησυχητικό...την άλλη βδομάδα πάω γιατρό να δούμε τί θα πεί κι αυτός.

Είχε καμία σας κάτι παρόμοιο;;;

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Sardelaki μου είπε η γυναικολόγος μου οτι το ανώτερο όριο για τη μία ώρα είναι 180 (τουλάχιστον για μένα που νηστική είχα 80). Ξέρεις πόσο είχες; Μίλησε με τον γιατρό σου για σιγουριά βέβαια γιατί οργανισμός από οργανισμός διαφέρει.

g4BDp3.pngyCdLp3.png

νηστική είχα 80

30΄ :arrow: 168

60΄ :arrow: 193

90΄ :arrow: 159

120΄ :arrow: 117

νηστική είχα 80

:shock:

Καταρχήν πρωτη φορά ακούω ανα μισάωρο μέτρηση και κατα δευτερον ..χμμ καλο μου σαρδελάκι δεν θέλω να σε φοβήσω γιατρός δεν ειμαι και μαλλον λάθος κάνω αλλα λίγο ψιλές μου φαίνονται οι μετρήσεις σου . :roll:

Ποτε θα πας στο γιατρό σου ειπες?

VgL7.jpgIgLdp2.png

Η κοπελιά που πήραμε τα αποτελέσματα είπε πως είναι οκ...θα σου γράψω λίγο και τα επιτρεπόμενα που έγραφε από δίπλα...η μία μέτρηση είναι όντως λίγο υψηλή...σε παρένθεση βάζω τα επιτρεπόμενα

0΄81 (70-110)

30΄168 (<160)

60΄193 (<170)

90΄159 (<160)

120΄117 (<140)

αυτά :wink:

Διαφημίσεις

νηστική είχα 80

Εγω ειχα φτασει τα 200 και ανησυχησα,αλλα και η γιατρος και η μικροβιολογος με καθησυχασαν λεγοντας μου οτι δεν ειναι ανησυχητικο απο την στιγμη που την επομενη ωρα επεσαν. :D

Η κοπελιά που πήραμε τα αποτελέσματα είπε πως είναι οκ...θα σου γράψω λίγο και τα επιτρεπόμενα που έγραφε από δίπλα...η μία μέτρηση είναι όντως λίγο υψηλή...σε παρένθεση βάζω τα επιτρεπόμενα

0΄81 (70-110)

30΄168 (<160)

60΄193 (<170)

90΄159 (<160)

120΄117 (<140)

αυτά :wink:

Δεν ξέρω μωλε ίσως ειναι και διαφορετικά στην Ελλάδα . Για να σου είπε πως ειναι οκ σιγουρα ολα καλα θα ειναι :D

Εγω πάντα μονο 2 λήψεις έκανα (νηστική και μετά απο 1 ώρα) δεν έκανα αλλη γιατι ήταν χαμηλά τα αποτελέσματα ( στη 1 ωρα :arrow: 105 )

Ποτε θα πας στον ντοκτόρι ? :)

VgL7.jpgIgLdp2.png

σαρδελάκι μου οι τιμές σου είναι λίγο τσιμπημένες :?

θα σου πρότεινα ανεξάρτητα απ το τι θα πει ο γιατρός σου να μην ξαναφας γλυκό και να περιορίσεις τα αμυλώδη (πατάτες μακαρόνια αρακά)

Λαμπρινή μου στον γιατρό θα πάω την Τετάρτη που μας έρχεται να δούμε τι θα μας πει. Αν με καθησυχάσει κι αυτός θα είμαι πολύ ευτυχισμένη. Τον εμπιστεύομαι πολύ επειδή είναι πολύ προσεκτικός με τέτοια θέματα!

σαρδελάκι μου οι τιμές σου είναι λίγο τσιμπημένες :?

θα σου πρότεινα ανεξάρτητα απ το τι θα πει ο γιατρός σου να μην ξαναφας γλυκό και να περιορίσεις τα αμυλώδη (πατάτες μακαρόνια αρακά)

να μην ξαναφάω γλυκόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο; Δεν θα το αντέξω χα χα!

Τα αμυλώδη λιγάκι δύσκολο να τα κόψω ειδικά μακαρόνια και πατάτες γιατι είναι τα μόνο φαγητά που δεν μου προκαλούνε ξυνήλες...τί άλλο να τρώω η κακομοίρα μετά.

Έχω κόψει τόσα γιατι δεν αντέχω πια τις ξινίλες τώρα να κόψω και τα λατρεμένα μου μακαρονάκια;;;; :cry::cry:

Διαφημίσεις

Εγω ειχα φτασει τα 200 και ανησυχησα,αλλα και η γιατρος και η μικροβιολογος με καθησυχασαν λεγοντας μου οτι δεν ειναι ανησυχητικο απο την στιγμη που την επομενη ωρα επεσαν. :D

έτσι είπε και σε μένα η μικροβιολόγος γιαυτό και δεν το πήρα πολύ βαριά...τώρα την επόμενη βδομάδα θα πάρω και την γνώμη του γιατρού μου! Σε ευχαριστώ κούκλα...μπορώ να πω πως με το post σου ηρέμησα λίγο :wink::wink::wink::wink::lol::lol::lol:

έτσι είπε και σε μένα η μικροβιολόγος γιαυτό και δεν το πήρα πολύ βαριά...τώρα την επόμενη βδομάδα θα πάρω και την γνώμη του γιατρού μου! Σε ευχαριστώ κούκλα...μπορώ να πω πως με το post σου ηρέμησα λίγο :wink::wink::wink::wink::lol::lol::lol:

:D

Παντως και εγω οταν εκανα την εξεταση αυτη

μια απο τις μετρησεις μου βγηκε υψηλη με

αποτελεσμα να με εχουν να τρυπιεμε 3 φορες

την ημερα για να βλεπουν μηπως και ανεβει το

ζαχαρο. Ολα αυτα ενω ημουν στο νοσοκομειο.

Ερχοντουσαν και με ρωτουσαν πια ηταν η μετρηση

για να το καταγραψουν. Στο τελος οταν βγηκα απο

το νοσοκομειο τα παρατησα και δεν ξαναμετρηθηκα

(μετα απο υποδειξη του γιατρου μου φυσικα).

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

sardelaki γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο το γιατρό σου να τον ενημερώσεις?

Θα πας βέβαια έτσι κι αλλιώς αλλά να..μήπως σου πει κάτι να κάνεις μέχρι την επίσκεψη..λέω τώρα.. :D

δυο μέρες μείνανε μωρέ...αν ήταν ανησυχιτικά τα αποτελέσματα είμαι σίγουρη πως η μικροβιολόγος μου θα μου έλεγε να πάρω άμεσα τηλ. τον γιατρό. Έτσι λέω τώρα...και έτσι θέλω να πιστεύω :wink:

Ναι σωστά έχεις δίκιο!

Ευκαιρία να χτυπήσεις κανα γλυκάκι παραπάνω! "αχ δεν ήξερα.." :wink::wink::lol::lol::lol:

φαντάζεσαι να πάω μεθαύριο και να με βάλει σε δίαιτα....θα φάω μεγάλη ήττα χα χα χα :lol::lol:

pira ta apotelesmata apo tin mikri kampili me ta 50ml kai stin ora eixa 160 eno nistiki eixa .70. o giatros mou eipe na allakso tin ora pou troo to mesimeriano (stis 17.00 troo sinithos...) giati exi xalasi o metavolismos mou kai tha epanalavo tin metrisi se 3 evdomades. exo anisixisi poli.... oi pio empires ti lete????

Daskalio εγώ έκανα την μεγάλη...

είχα νηστική 81...μετά από μισή ώρα είδη 168 με επιτρεπόμενο 160...

αν διάβασες το τοπικ βοηθήστε θα δείς ότι πήγα γιατρό και πρέπει να αρχίσω διατροφή!

Φυλάξου λιγάκι :wink:

Sardelaki fovithika poli giati mou eipe oti an se 3 evdomades diksi to idio tha kano tin megali kai an kai afti den einai kali tha kano insoulini... vevea mou eipe oti kata pasa pithanotita ofilete sto oti troo apogevma to kirio gevma. I alithia einai oti den troo glika (ligi sokolata) kai genika den exo pari polla kila, 5,5 kila kai eimai stin 28 evdomada.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...