Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κόστος για babysitter?

Recommended Posts

καλησπέρα σε ολους!! Ειμαι νηπιαγωγος και θα ηθελα να ρωτησω, για φυλαξη δυο παιδιων 3 και 4 ετων, για 3 μερες την εβδομαδα, 17.00-21.30, ποσο θα ηταν ενα ικανοποιητικο ποσο?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, πρόκειται να γεννήσω αρχές του χειμώνα, μένω Θεσσαλονίκη και επειδή μαμά-πεθερά είναι μακριά, και δεδομένου ότι θέλω να θηλάσω, ενδιαφέρομαι για μια βοήθεια τις καθημερινές(5 μέρες την εβδομάδα), 4-5 ώρες πρωί, κυρίως μαγείρεμα και ελαφριές οικιακές δουλειές. Με το μωρό θα ασχολούμαι εγώ σχεδόν αποκλειστικά (εκτός αν θέλω π.χ. να κάνω μπάνιο ή να πεταχτώ στο σούπερ) δηλαδή θα είμαι παρούσα στο σπίτι. Ξέρετε περίπου πόσα πρέπει να προσφέρω? Δεν έχω ιδέα από κόστος. Ευχαριστώ :shock:

• 6 months later...

Καλησπέρα ονομάζομαι Σοφια και μένω Σπάτα....εχω μεγάλη εμπειρία σε βρεφοι και παιδιά!!έχω εργαστεί σε σχολεία αλλά και ως babysitter...έχω συστάσεις!!ενδιαφέρομαι για απογευματα Δευτερα-Παρασκευή!!τιμή 2-3 ευρώ την ώρα!!το τηλ μου είναι 6980686546!ευχαριστω

• 2 χρόνια μετά...
On 19/11/2009 at 8:41 ΠΜ, Nefelirene είπε:

Καλησπερα!  Ειμαι πτυχιουχος νηπιαγωγος και θα με ενδιεφφερε πολυ η γνωμη σας σε ενα ζητημα δουλειας. Μου προτειναν δουλεια, 3 φορες περιπου την εβδομαδα απο 4-5 ωρες τη μερα.  3 παιδια, με ηλικίες 2,4 & 6 ετων. Καπου καπου ισως χρειαζεται και καμια ελαφρια δουλεια. Ποσα χρηματα μου προτείνετε να ζητήσω;  Συνηθως παιρνω 5 ευρω την ωρα για το ενα παιδι. Επιπλέον, θα ηταν καλο να μιλησω για πληρωμή ανα ημερα, εφόσον ειναι λιγες οι φορες τη βδομαδα ή ανα μηνα; 

Θα το εκτιμούσα πολυ αν μου απαντήσετε γιατι βρίσκομαι σε αναγκη!! 

• 6 months later...

γεια σου εχω μια μπεμπα εγω 2 χρονων.αυτη την δουλεια δεν την εχω κανει αλα σαν μανουλα μπορω να φροντησω ενα παιδακι απο το πρωι εως το βραδυ.εχω πολυ αναγκη τα χρηματα καθως δεν εχω κανεναν να κρατησει το μωρο μου.θα ηθελες να μιλησουμε καπως να σου κρατησω εγω το παδακι σου με 300 ευρο το μηνα? περιμενω απαντιση σου

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Καλησπέρα σας!

Για όσους γονείς ψάχνουν, αναλαμβάνω δημιουργική απασχόληση παιδιών 2,5 ετών κι άνω, μελέτη παιδιών Δημοτικού, ιδιαίτερα φιλολογικών γυμνασίου-λυκείου.

Είμαι 25 ετών, αριστούχος απόφοιτος Κλασικής Φιλολογίας Αθηνών με μεταπτυχιακό από το Παν/ιο της Σορβόννης (Παρίσι) και είμαι προς το τέλος του 2ου μεταπτυχιακού μου πάνω στην Ειδική Αγωγή του Τμήματος Νηπιαγωγών Αθήνας. Έχω κάνει εθελοντισμό (σε κατασκήνωση κωφών παιδιών ως ομαδάρχισσα, και δημιουργική απασχόληση παιδιών 3-13 ετών σε κατηχητικό από το 2012) αλλά κι έχω αναλάβει συνοδεία/μελέτη/δημιουργική απασχόληση 2 παιδιών Α' Δημοτικού. Τέλος έχω αναλάβει ιδιαίτερο Αρχαίων Ελληνικών Γυμνασίου αλλά και βοήθεια μεταπτυχιακής φοιτήτριας με τη διπλωματική της.

Επιπλέον προσόντα: Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνική (και λίγο διεθνή) Νοηματική / χειλανάγνωση για κωφούς, Σύστημα Braille.

Για τους γονείς που ενδιαφέρονται, το μέιλ επικοινωνίας για λεπτομέρειες είναι:  [email protected]

Σας ευχαριστώ!

• 5 months later...

Γειά σας θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί τελευταία. Προσέχω ενα παιδάκι τέσσερις φορές την εβδομάδα από πέντε ώρες την μέρα και περνω 3,50 €την ώρα δηλαδή 280€ τον μήνα,και κάποιες φορές μαγειρεύω κιόλας. Η μαμά του παιδιού θα γέννηση σε δυο μήνες και δεν ξέρω τι θα κάνω με τα χρήματα θα πρέπει να πάρω παραπάνω η όχι; Εγώ θεωρώ ότι 280€ για δύο παιδιά είναι λίγα εσείς τι μου προτείνετε; 

1 ώρα πρίν, Ελεονωρα Μα είπε:

Γειά σας θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί τελευταία. Προσέχω ενα παιδάκι τέσσερις φορές την εβδομάδα από πέντε ώρες την μέρα και περνω 3,50 €την ώρα δηλαδή 280€ τον μήνα,και κάποιες φορές μαγειρεύω κιόλας. Η μαμά του παιδιού θα γέννηση σε δυο μήνες και δεν ξέρω τι θα κάνω με τα χρήματα θα πρέπει να πάρω παραπάνω η όχι; Εγώ θεωρώ ότι 280€ για δύο παιδιά είναι λίγα εσείς τι μου προτείνετε; 

Δεν νομίζω ότι γενικά ανεβαίνει πολύ η τιμή από ένα σε δύο παιδάκια, από όσο έχω δει. Δηλαδή σίγουρα δε θα πάει τα διπλά. Τώρα το να διαπραγματευτείς λίγο λογικά μπορείς, αλλά εξαρτάται και από τις τιμές στην περιοχή σου. Η μαμά δε θα πάρει άδεια;

Συμφωνώ οτι 280 για δυο παιδια μαλλον είναι λιγα, κανονικα θα πρέπει να σ κανει μια μικρή αυξηση γ το δεύτερο παιδι. τωρα τι να πεις για αυτο το θεμα οι μισθοί ειναι γενικά "σκοτωμενοι". Εμενα που ο μισθός μου ειναι λιγο παραπανω απο 700 ευρω κ λιγο παραπάνω του συζύγου με το ζορι όταν έψαχνα μπορούσα να δώσω 3 ευρω την ωρα για ενα παιδι αλλα δε θα ειχα καμια απαίτηση για περαιτέρω δουλειές στο σπίτι.  Τωρα αυτο που μετράει πανω απο ολα είναι εσενα πως σου φαίνεται, αν έχεις και εξοδα μετακίνησης κλπ κλπ

Είναι λίγα 3,5 ευρώ την ώρα ούτως ή άλλως. Μπορείς να τη ρωτήσεις αν θα πάρει άδεια ή αν θα προσέχεις δύο παιδιά κλπ Αν σου πει ότι προσέχεις δύο παιδιά, τότε το διαπραγματεύεσαι το οικονομικό. 

Βέβαια παίζει ρόλο η εμπειρία σου, η περιοχή στην οποία "κινείσαι", οι σπουδές σου, η προϋπηρεσία σου και κατά πόσο σε έχει με εργόσημο  ( ασφάλιση ) ή όχι. 

Διαφημίσεις

On 16/10/2018 at 9:19 ΜΜ, Ελεονωρα Μα είπε:

Τα χρήματα που παίρνεις τώρα είναι λίγα, αλλά αξιοπρεπή πιστεύω για τις ώρες που δουλεύεις.

Αν αρχίσεις να κρατάς και το δεύτερο παιδί σίγουρα πρέπει να πάρεις κάποια χρήματα παραπάνω. Προσωπικά το θεωρώ αυτονόητο.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...