Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι για δίδυμα...

il

Recommended Posts

Καθώς περιμένω να γίνω διπλομπαμπας και ως γνωστόν οι λάθος επιλογές κοστίζουν (στην περίπτωση αυτή διπλά) θα ήθελα βοήθεια από γονείς διδύμων στο θέμα του καροτσιού. Έχω ακούσει από πολλούς ότι αντί για διπλό καρότσι συμφέρουν τα δύο μονά τα οποία με ένα σύστημα τα ενώνεις όταν θέλεις. Επειδή αμφιβάλλω για το πόσο λειτουργικό είναι κάτι τέτοιο μήπως κάποιος-α έχει γνώμη επί τούτου; Δυστυχώς οι απόψεις που έχω ακούσει είναι κυρίως από πωλήτριες καταστημάτων (που δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις ξέρω περισσότερα από εκείνες) και από φίλους οι οποίοι όμως δεν έχουν δίδυμα...

Σας ευχαριστω πολύ για όποιες απαντήσεις

Το μόνο πραγμα που φέρνει μεγαλύτερη ευτυχία από εναν μπέμπη ειναι οι δύο μπέμπηδες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 221
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το εχω ψαξει ΠΟΛΥ! Για μενα το καλυτερο ειναι το Aria Twin της Peg Perego.....αλλα μαλλον το παλιο μοντελο. Εχω ακουσει οτι το νεο μοντελο εχει μια θεση μεγαλυτερη και μια μιροτερη για διαφορετικες ηλικες παιδιων. Ισως σε καποιο συνοικιακο καταστημα να βρεις το παλιο. Εγω το εχω....και το εχω λιωσει! Δεν εχει παθει τιποτα. Ειναι το ελαφρυτερο (μονο 8.5 κιλα), κλεινει πανευκολα, και χωραει και σε πολυ μικρα πορτ-παγκαζ. Επισης πολυ καλο, αλλα ακριβοτερο, ειναι και το maclaren. Το εχει μια φιλη μου και ειναι πολυ ευχαριστημενη και αυτη.

Σ’ευχαριστώ πολύ εφη αλλα αναρωτιόμουν αν έχεις ακούσει για την ιστορία με τα δύο μονά καρότσια που τα ενώνεις με μια πατέντα (όχι επώνυμη λύση). Κατά τα άλλα το διπλό καρότσι σε εξυπηρέτησε ή υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που θα ευχόσουν να είχες μονά καρότσια; Εντάξει στο μέλλον το ξέρω ότι θα χρειαστώ και κάποιο μονό πιο φτηνό αλλά όσο είναι μικρά θέλω κάτι ποιοτικό..

Το μόνο πραγμα που φέρνει μεγαλύτερη ευτυχία από εναν μπέμπη ειναι οι δύο μπέμπηδες!!!

καλησπερα il!!!!

εγω κι αν το εψαξα....!!!!!

κι εγω μπεμπηδες εχω...λοιπον.αγορασαμε το aria twin της peg perego ,το καινουργιο-εκπληκτικο!!!

μολις 8.2 κιλα,74 ποντους ανοιχτο (το πιο στενο καροτσι διδυμων που υπαρχει αυτη τη στιγμη στην ελλαδα) και παρα πολυ πρακτικο...ανοιγει και κλεινει πανευκολα.....

ετοιμαζομασταν να αγορασουμε το maclaren, το οποιο με ειχε ξετρελανει οσον αφορα την σχεδιαση του....ομως το βαρος του 14.4 κιλα ηταν οπωσδηποτε απαγορευτικο !!!ειμαι 1.60 με βαρος 52 κιλα.....τωρα τα μωρα ειναι 10.100 και 10.450 και 8.2 το καροτσι????συνολο 28,75 κιλα ηδη!!!!

οπως καταλαβαινεις δεν το εχω μετανοιωσει λεπτο!!! :lol::lol::lol:

Ευχαριστώ Έλενα. ΑΥτό το καρότσι είναι κατάλληλο από νεογέννητα;

Διαφημίσεις

μαλλον οχι....

εμεις ουτως η αλλως το πηραμε μετα τους 3 μηνες σιγουρα!!!

μεχρι τοτε τα ειχαμε στις καλαθουνες , με στρωματα ειδικα εννοειται ...

η θεση για νεογεννητα μας ειχε πει η παιδιατρος ειναι τελειως οριζοντια........

οποτε , οπως καταλαβαινεις πραξαμε αναλογα....... :lol::lol::lol:

οσον αφορα την αλλη λυση των μονων καροτσιων που ενωνονται σε ενα, δεν την γνωριζω ουτε απο καταστημα, ουτε απο φιλη, γνωστη κλπ κλπ....για να εχω αποψη.

:oops::oops::oops:

Δεν εχω δίδυμα αλλα εχω 2 παιδακια με 14μήνες διαφορά οπότε περασα απο τη φαση του διπλου καροτσιου. Το θεμα διπλο καροτσι θελει πολυ προσοχη αν δεν θελεις να βρεθεις με ενα δυσχρηστο και αβολο καροτσι διδύμων και τελικα να αγορασεις και δύο μονα...

Εγω ειχα δανειστει ενα μάρκα μ εκαψες...Geo νομιζω λεγοταν...απιστευτα βαρυ,πιο ευκολα θα οδηγουσα νταλικα παρα αυτο το καροτσι... πολυ φαρδυ...δεν χωρουσε σε καινουριο ασανσερ...ουτε βεβαια αναμεσα απο αυτοκινητα παρκαρισμενα... και για να το ανεβασω σε πεζοδρομιο παθαινα λουμπαγκο...οπότε το εστειλα πισω σε μια εβδομαδα...Μεχρι τοτε πιστευα οτι το διπλο καροτσι ειναι ταλαιπωρία και αχρηστο...

Ωσπου μια μερα τα εβαλα στο aria twin της peg-perego και επαθα πλακα... Πολυ ελαφρυ,το ελαφρυτερο που εχω δοκιμασει για διδυμα...στενό οσο ενα μονό και ευκινητο...

Αυτο με τους κρικους που ενωνεις δύο μονα το εχω ακουσει κι εγω αλλα μου φαινεται ανοησία, αλλωστε νομιζω οτι αν ηταν όντως βολικο θα το ειχαν υιοθετησει οι περισσοτεροι διδυμογονεις και δεν θα βλεπαμε πια διπλα καροτσια...

Μια αλλη λυση ειναι ενα μονο καροτσι και το αλλο μωρο σε σλινκ. Προσωπικα εμενα αυτο με βολεψε περισσοτερο κι απο το διπλο καροτσι.

τη λυση με τους συνδετηρες την εχω ακουσει κι εγω....αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχει σταθεροτητα. Φαντασου οτι τωρα εγω σερνω γυρω στα 30 κιλα (καροτσι και παιδια)!!!! Ασε που για να το κλεισεις φανταζομαι θα πρεπει να βγαζεις τους συνδετηρες και να κλεινεις ενα ενα τα κοροτσια. Δε νομιζω οτι με 2 μωρα θα εχεις το κουραγιο να κανεις ολο αυτο! Επισης εγω δεν εχω χρειαστει ποτε ενα μονο καροτσι.....γιατι απλα θελω τα παιδακια μου να τα πηγαινω παντου μαζι. Δεν τα χωριζω ποτε. Μαζι τα πηγαινω βολτα....και πολλες φορες μονη μου....οποτε δεν παιζει μονο καροτσι. Οσο για το αν ειναι καταλληλο το Aria Twin για πολυ μωρα......απο την δικη μου εμεπιρια.....το πρωτο τριμηνο.....οι πολλες βολτες ειναι λιγο δυσκολες

Διαφημίσεις

Πραγματικά με βοηθήσατε πολύ.Δηλαδη το πρωτο τριμηνο είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα σχετικά με τις βόλτες;Συνιστούν οι γιατροι να μη βγαίνουν πολύ από το σπίτι; Και αν χρειαστεί να βγούμε τι έχουμε, καλαθούνα; (Υπ΄όψιν ότι θα γεννηθούν ούτως ή άλλως μικρά γυρω στα 2-2,5 κιλά)

καλημερα il.....

εγω παντως τις 40 ημερες τις κρατησα....γιατι τις χρειαζομουν....ειμασταν ολη η οικογενεια μαζι-ειχε παρει και αδεια 1 μηνα ο αντρουλης μου απο την δουλεια και ηταν τελεια!!

αλλα μετα ολο βολτες ειμασταν.....βεβαια βοηθουσε και ο καιρος.....καλοκαιρακι ηταν.....

μην αγχωνεσαι....με τις καλαθουνες μια χαρα ειναι....(να αγορασετε βεβαια και τα ειδικα στρωματακια -ανατομικα -αν τα κοιμηζετε μεσα).

εμεις μια χαρα τις βολευτηκαμε....κι εμας γεννηθηκαν 2.240 και 2750!!μικρουτσικα πολυ!!!αλλα μεσα σε 2 μηνες δυναμωσαν πολυ!!

μην αγχωνεσαι.....θα τα καταφερετε μια χαρα !!! :lol::lol::lol:

με το καλο σου ευχομαι!!

και για οποιαδηποτε απορια , εδω ειμαστε παλι!! :wink:

Η λύση των 2 καροτσιών δεν μου φαίνεται βολική.Το σκέφτηκα κι εγώ στην αρχή αλλά...Δεν θα έχουν μεγάλο φάρδος;Θα στρίβουν εύκολα;

Για το Aria twin:

Εχω ακουσει οτι το νεο μοντελο εχει μια θεση μεγαλυτερη και μια μιροτερη για διαφορετικες ηλικες παιδιων.

Έτσι είναι,το είδα από κοντά πρόσφατα,είναι πανάλαφρο αλλά δεν διαθέτει ποδόσακους ούτε μπορείς να βρείς ανεξάρτητους να βάλεις-έτσι τουλάχιστον μου είπε η πωλήτρια.

Εγώ πάντως κατέληξα στο Maclaren.

Η λύση των 2 καροτσιών δεν μου φαίνεται βολική.Το σκέφτηκα κι εγώ στην αρχή αλλά...Δεν θα έχουν μεγάλο φάρδος;Θα στρίβουν εύκολα;

Για το Aria twin:

Εχω ακουσει οτι το νεο μοντελο εχει μια θεση μεγαλυτερη και μια μιροτερη για διαφορετικες ηλικες παιδιων.

Έτσι είναι,το είδα από κοντά πρόσφατα,είναι πανάλαφρο αλλά δεν διαθέτει ποδόσακους ούτε μπορείς να βρείς ανεξάρτητους να βάλεις-έτσι τουλάχιστον μου είπε η πωλήτρια.

Εγώ πάντως κατέληξα στο Maclaren.

ΤΟ ΑRIA TWIN ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ( ΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ) ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ? ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΣ MACLAREN ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ :P

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Εμείς αγοράσαμε της maclaren και ουδέποτε το μετανιώσαμε. Τα δίδυμα κορίτσια μας είναι 21 μηνών και το καρότσι έχει διανύσει χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων... πολλές φορές σηκώνοντας και τον 20 κιλών 4,5χρονο γιο μας. Άρα το δοκιμάσαμε αρκετά... και είμαστε πιστοι fans.

Το μεγεθός του είναι πολύ καλό, αρκετά στενό για να το κινείς άνετα, να χωράει σε πόρτες και ασανσέρ (συνηθισμένου μεγέθους) και να είναι σχετικά ελαφρύ για να μη σου δημιουργεί πρόβλημα. Εμάς οι μικρές είναι τώρα 11.5 κιλά η μία και μια χαρά το πάμε παντού (εκτός βέβαια από πολύ μεγάλες ανηφοριές αλλά αυτό το κακό είναι γενικό).

Το aria twin της peg perego μας άρεσε και εμάς αλλά οπτικά μας άρεσε πιο πολύ της maclaren και επίσης αυτό μας φάνηκε πιο πλήρες στον απαραίτητο εξοπλισμό (ποδόσακους, λεπτομέρειες στο ύφασμα που λάμπουν στο σκοτάδι για μεγαλύτερη ασφάλειά στις βραδυνές βόλτες κ.α.). Εμείς θέλαμε να βγάζουμε τα μωρά έξω από 20 ημερών οπότε οι 3 πρώτοι μήνες αχρηστίας του άλλου καροτσιού ήταν απόλυτα αποτρεπτικοί για την αγορά του. Το maclaren είναι κατάλληλο από νεογέννητα ως 3 ετών.

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στο maclaren είναι η απουσία μπάρας μπροστά στα καθίσματα για να πιάνονται τα παιδιά όταν θέλουν να καθήσουν ή να μπουν παιχνίδια καροτσιού. Αλλά μικρό το κακό γιατί, π.χ. για τα παιχνίδια, μπορείς να βρεις άλλες λύσεις όπως το να τα κρεμάσεις από τις κουκούλες κ.α.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Μιλάμε πάντα για καρότσια με το ένα κάθισμα δίπλα στο άλλο και όχι για αυτά τύπου λεωφορείου. Αυτά, παρά το ότι είναι στενά, είναι δύσκολα στο χειρισμό ειδικά στις στροφές ή σε ανώμαλο οδόστρωμα.

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

• 4 months later...

Επαναφέρω το θέμα με καινούργια δεδομένα μιας και έχουμε καιρό να γράψουμε κάτι εδώ.

Όταν πέρσι το χειμώνα, έγκυος ακόμα άρχισα να ψάχνω το aria twin της perego, διαπίστωσα ότι το κλασσικό μοντέλο δεν κυκλοφορεί πια και έχει αντικατασταθεί από το aria twin 60/40, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αδελφάκια διαφορετικής ηλικίας, έχει δηλαδή μια κανονική και μια πιο μικρή θέση.

Άρχισε λοιπόν η έρευνα αγοράς. Maclaren έδειχνε η μόνη επιλογη και δεν μου άρεσε γιατί δεν ήθελα χερούλια, αλλά μπάρα. Τελικά ήμουν τυχερή γιατί κυκλοφόρησε μοντέλο της εταιρείας xtreme baby που μοιάζει αρκετά με το παλιό aria twin.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&itmid=1271422

Το χρησιμοποιώ εδώ και τρεις μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

kr3fp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ χρησιμοποίησα δύο μονά. Ο ένας λόγος ήταν το θέμα κόστους των διπλών καροτσιών. Ο άλλος ότι όταν βγαίνουμε βόλτα δεν είμαι πάντα μόνη μου. Άρα και κάποιος άλλος μπορεί να σέρνει 1 και μόνο καρότσι.

Πήρα καρότσια οικονομικά no-name. Ρώτησα σε μαίες, γιατρούς, γνωστούς, βιβλία κτλ ΓΙΑΤΙ να προτιμήσω επώνυμα αλλά στην πράξη κανείς δεν έδινε ικανοποιητικές απαντήσεις. Έτσι πήρα 2 οικονομικά καρότσια που να είναι όσο το δυνατόν ελαφρύτερα και μαζεμένα για να χωράνε στο πορτ-παγκαζ. Πήρα και με 5.- euro συνδετήρες που τους βρίσκει κανείς εύκολα, ειδικά σε μεγάλα και γνωστά καταστήματα παιχνιδιών. (Βρήκα και τους ίδιους ακριβότερα από καταστήματα με είδη μπεμπε).

Όταν μαζεύουν τα καρότσια (φρόντισα να κλείνουν σαν "ομπρέλες", όπως τα καλοκαιρινά και όχι απλώς να αναδιπλώνονται), μπορούν ΑΝΕΤΑ να κλείσουν και ας είναι συνδεδεμένα. Το επιπλέον μήκος που προστίθεται είναι νομίζω 10 εκατοστά. Σε σχέση με τα πεζοδρόμια και τις δυσκολίες που υπάρχουν νομίζω πως δεν έχασα τίποτα σε σχέση με τα διπλά καρότσια. Αν το πεζοδρόμιο είναι χάλια δεν περνιέται ούτε με απλό, ούτε με διπλό, ούτε με συνδεδεμένα καρότσια. Καμια φορά δεν περνιέται ... ούτε με πατίνι... τέλος πάντων... άλλο θέμα αυτό!!

Βολεύτικα μια χαρά. Όταν ήρθε το επόμενο πιτσιρίκι δεν πήγε χαμένο (όπως θα πήγαινε ένα καρότσι διδύμων). Το χρησιμοποίησα μεμονωμένο.

Και μάλιστα μια φορά δοκίμασα και συνέδεσα πάλι τα καρότσια, έβαλα τα κορίτσια να καθίσουν (τότε 2 ετών) και πίσω κρέμασα το καθισματάκι αυτοκινήτου με τον μικρό (τότε 8 μηνών) και πήγαμε τη βόλτα μας θαυμάσια. Και ο μικρός είχε και θέα, αφού τα καρότσια απέχουν μεταξύ τους κι ετσι μπορούσε κι εκείνος να βλέπει κανονικά εμπρός και πλάγια.

Το πρόβλημα ήταν το βάρος.... στη μετακίνηση. Μόνο τα παιδιά πρέπει να ήταν γύρω στα 32 κιλά. (13, 11, 8 κιλά αντίστοιχα). Τα καρότσια ήταν μικρά και ελαφριά (ήταν καλοκαίρι και είχα τα καλοκαιρινά) Αλλά... εε δεν το κάνω και συχνά αυτό!! :-)

Προσωπικά τα συστήνω ανεπιφύλακτα!! Με βόλεψαν και με βολεύουν!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

• 1 month later...

Και εμείς περιμένουμε τα διδυμάκια μας τον Μάρτιο και έχουμε αρχίσει ήδη να χαζεύουμε καρότσια και επιπλάκια....Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι για τα δίδυμα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές αναφορικά με τα καρότσια.

Μήπως έχει κάποιος δοκιμάσει το ODYSSEY τησ URBAN DETOUR????

Φαίνεται αρκετά βολικό και με τις τρεις ρόδες αρκετά πιο εύκολο στην κίνηση του....Επειδή ωστόσο τα πράγματα δεν είναι συνήθως όπως φαίνονται θα ήθελα πολύ μια άποψη από κάποιον που το έχει δοκιμάσει!!!!!

ΦΕΗ

Να κάνω μια ερωτηση? Σε πιο καταστημα (περιοχη συγκεκριμενα) μπορω να δω δειγματα απο καροτσια για διδυμα ή παιδακια διαφορετικής ηλικίας?Ευχαριστω!

PSpyp2.png n6m7p2.png

ΤΟ ΑRIA TWIN ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ( ΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ) ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ? ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΣ MACLAREN ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ :P

και εγω έτσι πίστευα, ότι δηλαδή το maclaren θα επιανε λιγοτερο χώρο στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου επειδή κλείνει ομπρέλα .....και τελικά δεν χωράει γιατί ειναι πολύ μακρύ!!!!

Για να το βάλουμε στο αυτοκίνητο βγάζουμε το κάλυμα του πορτ μπαγκαζ και το σφινώνουμε διαγώνια!!!!

Υπόψην ότι έχουμε το Seat Leon που έχει μεγάλο χώρο πίσω!!!!!!

Και έτσι και μπει το καρότσι δεν χωράει τίποτα άλλο!!!!!

Τελικά καλύτερα είναι αυτά που διπλώνουν σαν ντουλάπα γιατί το βάζεις κάτω και από πάνω βάζεις οργανωμένα διάφορες βαλίτσες.

Στην περίπτωση του maclaren πρεπει να τις σφινώνεις στα κενά που εφήνει το καρότσι!!!!!

IeXep3.png

• 2 months later...

εγω πηρα 2 ξεχωριστα καροτσακια τα οποια θα ενωνω σε περιπτωση που βγω μονη..

αγορασαμε τα chicco trio for me complete

δυστυχως τα διδυμοκαροτσια δεν μου αρεσαν σε θεμα εμφανισης και δεν με βολευαν που δεν επερναν και το καθισμα αυτοκινητου και θα επρεπε να ξυπνησω τα παιδια για να τα βαλω στο καροτσι..

επιπλεον θα εχω καροτσακι αν κανω τριτο παιδακι..

με 1346 ευρω πηραμε 2 πολυκαροτσια (πορτ μπεμπε,καθισμα αυτοκινητου,τσαντες-αλλαξιερες,κουκουλες αδιαβροχες)

και μας εδωσαν δωρο 2 ρηλαξ και 2 δωροεπιταγες των 50 ευρω η καθε μια.

εγω πηρα 2 ξεχωριστα καροτσακια τα οποια θα ενωνω σε περιπτωση που βγω μονη..

αγορασαμε τα chicco trio for me complete

δυστυχως τα διδυμοκαροτσια δεν μου αρεσαν σε θεμα εμφανισης και δεν με βολευαν που δεν επερναν και το καθισμα αυτοκινητου και θα επρεπε να ξυπνησω τα παιδια για να τα βαλω στο καροτσι..

επιπλεον θα εχω καροτσακι αν κανω τριτο παιδακι..

με 1346 ευρω πηραμε 2 πολυκαροτσια (πορτ μπεμπε,καθισμα αυτοκινητου,τσαντες-αλλαξιερες,κουκουλες αδιαβροχες)

και μας εδωσαν δωρο 2 ρηλαξ και 2 δωροεπιταγες των 50 ευρω η καθε μια.

Αγορές το 2006:

καρότσια: 110,00 x 2 =220,00

συνδετήρες: 5,00

κουκούλες: 5,00 x 2,00 = 10,00

καθίσματα αυτοκινήτου: 45,00 x 2 = 90,0 (μετά τον 1ο χρόνο, μέχρι τότε είχα από άλλες μαμάδες)

πορτ-μπεμπε x 2 (είχα από άλλη μαμά) --

τσάντες - αλλαξιέρες: 10,00 (αν και είχα και από άλλη μαμά).

διχτάκι καροτσιού: 5,00

ρηλάξ: 15,00 x 2 = 30,00

Σύνολο: 370,00

Τα καρότσια (κουκούλες, συνδετήρες) τα έχω ακόμα και με βολέβουν πολύ για τα άλλα παιδιά.

Καθίσματα: άλλα επέστρεψα άλλα κράτησα ανάλογα τις ανάγκες και την ηλικία.

πορτ-μπεμπε: μου έχει μείνει ένα, το άλλο το έδωσα. Θα το χρησιμοποιήσω πάλι για το νέο μέλος.

Τσάντες... τις έχω ακόμα και βολέβουν.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...