Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ύφασμα (Wrap/Pouch) που κρατά το μωρό κοντά στο σώμα

Recommended Posts

ΤΕΛΕΙΟ !!!!

Δεν εχω θεμα εγκυμοσυνης αλλα μου αρεσε η ιδέα να την βάλω ετσι στην πλάτη :D

Βεβαια φοβαμαι να το δοκιμάσω μονη μου ....και θελω πολυ να ξεκινησω να την φοραω στην πλατη (αχ τα μαλλάκια μου ) αλλα φοβαμαι :oops:

Η πλάτη είναι πολύ άνετη! Αν θες να δοκιμάσεις όμως το παραπάνω (mei tai δεμένο σαν onbu), θα προτιμούσα να περιμένεις λίγο για σωστές και αναλυτικές οδηγίες.

Εγώ πάλι έχω θέμα εγκυμοσύνης! :)

Επίσης μου μπήκε η ιδέα ότι το δέσιμο θα γίνεται πιο γρήγορα και εύκολα -γιατί ο Κωστής είναι του πάνω-κάτω και με δυσκολεύει.

Περιμένω κι εγώ τις οδηγίες :D

έτσι δένεται μόνο στην πλάτη? ή και μπροστά?

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 448
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:oops: Συγγνώμη που άργησα! (Ήρθαν οι ξενιτεμένοι μου κουμπάροι και είχαμε χαρές! Δεν πρόλαβα!)

Βάζω ένα γρήγορο βιντεάκι (θα το περιγράψω αναλυτικά σε επόμενη φάση - σύντομα, το υπόσχομαι!):

(Αν κάνει πολλή ώρα να ανοίξει, κάντε δεξί κλικ και αποθηκεύστε το στο κομπιούτερ σας για να το παίξετε μετά από κει).

Το mei tai είναι δεμένο από πριν (και οι ράντες περασμένες στις "θηλιές").

(Προσοχή: οι ράντες είναι δεμένες "στον εαυτό τους", η θηλιά πρέπει να είναι σταθερή, όχι να αυξομειώνεται!)

Θα τα εξηγήσω όλα καλύτερα σε δύο ωρίτσες, το υπόσχομαι!

Να 'μαι λοιπόν!

(Έχω 4 λεπτά μέχρι να γυρίσει ο Βασίλης μου απ' τον παιδικό, ελπίζω να προλάβω!)

Λοιπόν, για να δέσουμε τις ράντες σαν "θηλιές", τις διπλώνουμε:

και τις γυρνάμε στον εαυτό τους, κάνοντας κόμπο ολόκληρο:

Καταληγουμε με αυτό:

(δηλαδή "σταθερή" θηλιά, όσο και να την τραβάμε δεν "μεγαλώνει", δεν λύνεται).

Προσοχή, μην κάνετε αυτό:

(Δηλαδή μη δέσετε τη ράντα γύρω απ' την αρχή της, αυτή η θηλιά, όταν την τραβάς, μεγαλώνει).

Μετά κάνουμε το ίδιο και με την άλλη ράντα και έχουμε ένα (ντεμέκ)onbuhimo!

Στέλλα ευχαριστούμε!!!

(μα τι γρήγορη που είσαι :shock::) )

Τελικά, μπορώ να βάλω τον Κωστή και μπροστά με αυτό το δέσιμο? ή δεν βολεύει?

Ναι μπορείς! (μα νόμιζα ότι έχεις θέμα εγκυμοσύνης και δεν θες το μωρό στην κοιλιά σου!)

(αλλά μάλλον πρέπει να φτιάξω και για μπροστά οδηγίες, γιατί δεν μπορείς να το έχει περάσει από πριν στις θηλιές, γιατί πρέπει να σταυρώσει πίσω στην πλάτη σου...)

Διαφημίσεις

Εγώ έχω θέμα εγκυμοσύνης....αν και ακόμα 'χωράει' μπροστά :lol:

Ο μπαμπάς του όμως... :wink: (που για να τον φορέσει -πάντα μπροστά- πρέπει να τους δένω εγώ και αδυνατεί να λυθεί μόνος του :lol::lol:)

KbCJp2.pngEYukp3.png

Ουφ! Ξέρω ότι μπορεί να σας κουφάνω με αυτα που θα γράψω χρειαζομαι όμως πραγματικά τη βοήθεια σας...

Λοιπον...ο μικρός μας είναι 16 μηνών και 11 κιλά.... επειδή πλέον στο καρότσι του δεν κάθετε καθόλου όταν θέλουμε να πάμε για ψώνια κ.τ.λ. πρέπει να βρεθει μία λύση.... ο μπαμπάς μας σκέφτηκε να πάρουμε μάρσιπο. :shock: Βέβαια ενοείτε πως εκείνος θα φοράει το μικρό....εγώ το έχω αποκλείσει θεωρώ πως είναι πολλά τα κιλα... :?:

( είχαμε πάρει ενα μάρσιπο της chico πριν καν γεννηθει που είναι απο νεογέννητο έως 9 κιλά, τον βάλαμε μέσα μόνο μία φορά - δεν βόλεψε καθόλου - ίσως λόγο μεγέθους του στήθους μου)... παρεπιπτόντως πήγαμε προχθές και είδαμε ένα γνωστής εταιρίας για μεγάλο μωρό, αυτο που έχει σκελετο και μπαίνει στην πλάτη...ο μικρός δεν κάθησε μέσα ούτε για τη δοκιμη... συν ότι εμένα μου φάνηκε ένα πολύ άχαρο πράμα...

Σκέφτηκα λοιπόν μήπως μια λύση είναι ένα mei tai...

τι με συμβουλευετε;

Μήπως είναι λίγο αργά για να ξεκινήσουμε κάτι τέτοιο...

θα υπάρχει στα μέτρα του συζήγου; ( είναι και λίγο έως πολύ ευσομος :oops: )

Μπορούμε με κάποιο τρόπο να το δοκιμάσουμε πριν το αγοράσουμε;

Υπάρχει αλλός τρόπος αγοράς πέρα απ' το internet;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμη για την πολυλογία.

Κορισια επλυνα το sling και δεν μπορω να περασω τους κρικους οπως ηταν πριν με αποτελεσμα να προσπαθω να βαλω το μωρο και να μην μπορω γιατι δεν "σφιγγει" οπως πρεπει,τι να κανω;;;

4

Κορισια επλυνα το sling και δεν μπορω να περασω τους κρικους οπως ηταν πριν με αποτελεσμα να προσπαθω να βαλω το μωρο και να μην μπορω γιατι δεν "σφιγγει" οπως πρεπει,τι να κανω;;;

Θέλω να σου απαντήσω, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα. Δεν μπορείς να περάσεις το sling απ' τους κρίκους; ή το περνάς αλλά μετά δεν "συμπεριφέρεται" όπως θα περίμενες; θες να βάλεις μια φωτογραφία να το δούμε; (το sling σου έχει ανοιχτή ουρά; )

Ουφ! Ξέρω ότι μπορεί να σας κουφάνω με αυτα που θα γράψω χρειαζομαι όμως πραγματικά τη βοήθεια σας...

Λοιπον...ο μικρός μας είναι 16 μηνών και 11 κιλά.... επειδή πλέον στο καρότσι του δεν κάθετε καθόλου όταν θέλουμε να πάμε για ψώνια κ.τ.λ. πρέπει να βρεθει μία λύση....

Στην ίδια ηλικία και κιλά πήραμε το πρώτο μας ring-sling. Και ο Κωστής το λάτερεψε, κι εγώ επίσης. Μόλις με έβλεπε να το φοράω ορμούσε ν'ανέβει!

Μπορούσα μια χαρά να τον κουβαλάω πάνω μου. Να φανταστείς ότι στις διακοπές κάναμε πεζοπορία 1+ ώρα μονοπάτι-κατσάβραχο για να πάμε σε μακρινή παραλία που μας άρεσε!!! :D

Σκέφτηκα λοιπόν μήπως μια λύση είναι ένα mei tai...

τι με συμβουλευετε;

Μήπως είναι λίγο αργά για να ξεκινήσουμε κάτι τέτοιο...

θα υπάρχει στα μέτρα του συζήγου; ( είναι και λίγο έως πολύ ευσομος :oops: )

Μπορούμε με κάποιο τρόπο να το δοκιμάσουμε πριν το αγοράσουμε;

Υπάρχει αλλός τρόπος αγοράς πέρα απ' το internet;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμη για την πολυλογία.

Ποτέ δεν είναι αργά! :wink:

Το mei tai είναι πράγματι ξεκούραστο για βαρύ μωρό. Επίσης κάνει για όλα τα μεγέθη (γονιού και παιδιού). Η Στέλλα ή η Ευαγγελία θα σου πουν καλύτερα.

Το πρόβλημα είναι ότι αν το παιδί θέλει μια πάνω και μια κάτω να περπατάει...μπορεί να φας όλη τη μέρα λύνοντας και δένοντας το.

Όχι ότι είναι δύσκολο το δέσιμο, απλά είναι μια διαδικασία.

Αυτό για μας είναι θέμα. Εγώ δεν πολύαντέχω το κουβάλημα (λόγω εγκυμοσύνης) και ο μπαμπάς αρνείται να μάθει να δένει και να λύνει το mei tai ώστε να γίνεται σωστά-εύκολα και γρήγορα. Οπότε....

Η Στέλλα (sstamoul), οργανώνει κατά καιρούς συναντήσεις, που μπορείς να δεις από κοντά τα slings όλων των τύπων. Και σίγουρα θα είναι πρόθυμη να σε βοηθήσει. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της

:wink:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Θέλω να σου απαντήσω, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα. Δεν μπορείς να περάσεις το sling απ' τους κρίκους; ή το περνάς αλλά μετά δεν "συμπεριφέρεται" όπως θα περίμενες; θες να βάλεις μια φωτογραφία να το δούμε; (το sling σου έχει ανοιχτή ουρά; )

Το περασα απο τους κρικους αλλα δεν κανω τις "πιετες" σωστα και δεν "συμπεριφερεται" οπως πριν,

φωτο ειμαι ασχετη δεν μπορω και ανοιχτη ουρα δεν ξερω τι ειναι ανοιχτη και τι κλειστη :roll::oops:

4

Κορίτσια για αγοράκι 5 μηνών με βάρος 8 κιλά τί προτείνετε?

Απ' ότι διάβασα εγώ μάλλον για mei tai είμαστε.

Έχω και δυο άλλες ερωτήσεις:

1. πόση ώρα κάθονται τα μωράκια στο mei tai? (δηλαδή αν ήθελα να πάω στα μαγαζιά 2-3 ώρες θα άντεχε το παιδί ή θα έσκουζε επειδή δε θα μπορούσε να κουνηθεί τόσες ώρες?)

2. μωράκια που δεν έχουν ξαναφορεθεί με μάρσιππο πάντα το αποδέχονται ή πολύ συχνά δυσανασχετούν με αυτό και μετά κλαίμε τα λεφτά που δώσαμε? (το λέω γιατί μου έχουν χαρίσει ένα μάρσιππο από τους κλασικούς και όσες φορές δοκίμασα να βάλω μέσα το παιδί μου από πιο μικρό έβαζε τα κλάματα και μου φαινόταν ότι κάτι το ενοχλούσε κι έτσι δεν το χρησιμοποίησα ποτέ κι έχω μια φοβία με όλων των ειδών τους μάρσιππους τώρα)

Ηλιάννα, προσπάθησε τα 2 πλαινα τελιώματα της ουράς στο σημείο που είναι οι κρίκοι να είναι ελεύθερα (να βλέπεις το γαζί) , ώστε να μπορείς να τραβας σωστά το ύφασμα. Εχω παρατηρησει επίσης ότι όσο πιο συμμετρική καταφέρω να είναι η σούρα (πιέτες που λες εσυ) τόσο καλύτερα λειτουργεί.

(όχι πως εγώ δεν παιδεύομαι λίγο για να πετύχω το σωστό πέρασμα :lol: )

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ

Ανοιχτή ουρά έχουν όλα τα ring-sling που φαίνονται στη διαφήμιση εδώ παραπάνω :wink:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Κορίτσια για αγοράκι 5 μηνών με βάρος 8 κιλά τί προτείνετε?

Απ' ότι διάβασα εγώ μάλλον για mei tai είμαστε.

Έχω και δυο άλλες ερωτήσεις:

1. πόση ώρα κάθονται τα μωράκια στο mei tai? (δηλαδή αν ήθελα να πάω στα μαγαζιά 2-3 ώρες θα άντεχε το παιδί ή θα έσκουζε επειδή δε θα μπορούσε να κουνηθεί τόσες ώρες?)

2. μωράκια που δεν έχουν ξαναφορεθεί με μάρσιππο πάντα το αποδέχονται ή πολύ συχνά δυσανασχετούν με αυτό και μετά κλαίμε τα λεφτά που δώσαμε? (το λέω γιατί μου έχουν χαρίσει ένα μάρσιππο από τους κλασικούς και όσες φορές δοκίμασα να βάλω μέσα το παιδί μου από πιο μικρό έβαζε τα κλάματα και μου φαινόταν ότι κάτι το ενοχλούσε κι έτσι δεν το χρησιμοποίησα ποτέ κι έχω μια φοβία με όλων των ειδών τους μάρσιππους τώρα)

1. Πόση ώρα μπορεί κάθεται το μωρό στην αγκαλιά σου? Είναι περίπου το ίδιο. Μόνο που εσύ έχεις τα χέρια ελεύθερα και το βάρος του κατανέμεται καλύτερα και δεν κουράζεσαι :wink:

2.Ο Κωστής (ξεκινήσαμε όταν ήταν 16 μηνών και 11 κιλά με ring-sling) δυσανασχετούσε λίγο μέχρι να μάθω να τον βάζω και να τον βγάζω. Από τη στιγμή που βρήκα τον τρόπο....αρκεί να φορέσω πάνω μου το sling και τρέχει να ανέβει :D

Οι κλασσικοί μάρσιποι δεν έχουν καμία σχέση με τα slings-ούτε για το μωρό ούτε για τη μαμά ή το μπαμπά. :)

KbCJp2.pngEYukp3.png

Κορίτσια και Στελλάκι τη βοηθειά σας ...

Εβάλα σήμερα το πρωι την τοσοδούλα μου (είναι πολυ μικρούλα περίπου στα 2600 γρ) στο ring sling και καταβολεύτηκε ... χαλάρωσε τόσο που έκανε και κακάκια :lol::lol::lol: ...

Την έβαλα στην ξαπλωτή θέση με το κεφάλι απο τη μερια των κρίκων ... δεν είμαι σίγουρη όμως οτι την έχω τοποθετήσει σωστά :roll: ... βασικά δεν μου αρέσει το κεφαλάκι της που διπλώνει όπως μου φαίνεται ... θέλω να υπάρχει μεγαλύτερη απόσταση απο το πηγουνάκι της και το λαιμό της .... τι κάνω λάθος;;; Κανένα κόλπο;;; Μήπως είναι πολύ μικρή η ζουζούνα μου και πρέπει να περιμένω πρωτού τη φορέσω;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά σε όλους!

Olg@ είπε:
Μήπως είναι πολύ μικρή η ζουζούνα μου και πρέπει να περιμένω πρωτού τη φορέσω;;;

Όχι! Αυτό σίγουρα δεν ισχύει! (Έχω "βολέψει" σε ring sling δίδυμα μωρά που ζύγιζαν κάτω από 2 κιλά το καθένα και ήταν μια χαρά, ξαπλωμένα και υποστηριγμένα σαν να ήταν στο κρεβάτι τους!)

Είναι έτσι το μωρό σου στο sling;

Για τη θέση που δοκιμάζεις, ακολούθησε αυτά τα βήματα:

Δώσε προσοχή στο βήμα 7!

Θέλεις να βάλεις μια φωτογραφία να το δούμε;

Στελλάκι έχεις δίκαιο ... μάλλον στο βήμα 7 είναι το μυστικό ... κάνω τώρα πρόβες με την κούκλα της Κατερίνας και μόλις ξυπνήσει η μπουμπού θα δοκιμάσω και πάλι :lol: ...

Κάτι άλλο που θέλω να σε ρωτήσω ... έτσι πως φαινεται και στη φωτο που παραθέτεις εδώ ... το κεφαλάκι του μωρού δεν είναι πολύ κοντά στους κρίκους;;;

Επίσης στο pouch δεν δοκίμασα ακόμα ... λες εκεί να τα καταφέρω πιο εύκολα;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

Κάτι άλλο που θέλω να σε ρωτήσω ... έτσι πως φαινεται και στη φωτο που παραθέτεις εδώ ... το κεφαλάκι του μωρού δεν είναι πολύ κοντά στους κρίκους;;;

Όχι, γιατί σου φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στους κρίκους;

Δεν ακουμπάει, δεν εμποδίζεται, η μαμά μπορεί να το σφίξει όσο θέλει, δεν έχει πρόβλημα.

Δες το κι από άλλη γωνία:

cradled%20newborn.jpg

Σημ.: Ακόμα κι αν ήταν κοντά στους κρίκους, αν δεν ενοχλεί ή αν δεν εμποδίζει το σφίξιμο, πάλι δεν είναι πρόβλημα. Μάλιστα, θα μπορούσαμε αν θέλαμε να τυλίξουμε την ουρά γύρω απ' τους κρίκους, σαν μαξιλαράκι, προκειμένου να μην ακουμπάει το κεφαλάκι στο μέταλλο.

Επίσης στο pouch δεν δοκίμασα ακόμα ... λες εκεί να τα καταφέρω πιο εύκολα;;;

Ανάλογα με το πόσο καλά σου ταιριάζει το μέγεθος του pouch. (Προσωπικά βρίσκω το pouch δυσκολότερο να πετύχεις ακριβώς τη θέση που θέλεις, λίγο περιοριστικό σ' αυτό το σημείο, ειδικά για πολύ νεογέννητα μωρά που δεν έχουν ακόμα καλό μυϊκό τόνο. Αλλά αυτό είναι προσωπική γνώμη).

Μάλλον θα έχεις δίκαιο για τους κρίκους ... αφου δεν ενοχλουν δεν πειράζει να είναι κοντά ... Και κάτι ακόμα ...το μωράκι που έχει στη φωτό είναι νεογέννητο;;; Εμένα χάνεται πάντως μέσα στο rs ... πως το είχε ο Ρουβάς ένα πράγμα και δεν φαινόταν καθόλου το μωρό έ κάτι παρόμοιο ... μάλλον θα κάνω και κάτι άλλο λάθος ...

Με την κούκλα δοκίμασα και νομίζω ότι κατάλαβα τι έκανα λάθος σε πρώτη φάση... προσπαθούσα απο πολύ νωρίς να φέρω το μωρό σε ξαπλωτή θέση ... στην ουσία δεν εφάρομοζα καθόλου το βήμα 7 ...

Ανυπομονώ να ξυπνήσει το "ζωντανό μοντέλο" να δοκιμάσω :lol: ...

Θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Olg@ είπε:
Μάλλον θα έχεις δίκαιο για τους κρίκους ... αφου δεν ενοχλουν δεν πειράζει να είναι κοντά ... Και κάτι ακόμα ...το μωράκι που έχει στη φωτό είναι νεογέννητο;;; Εμένα χάνεται πάντως μέσα στο rs ... πως το είχε ο Ρουβάς ένα πράγμα και δεν φαινόταν καθόλου το μωρό έ κάτι παρόμοιο ... μάλλον θα κάνω και κάτι άλλο λάθος ...

Το μωράκι της φωτογραφίας είναι 17 ημερών (αγόρι).

Συνήθως το "πρόβλημα" είναι ότι οι μανούλες προσπαθούν να "ξαπλώσουν" το μωρό στο βάθος του sling (πώς να το πω; στον πάτο ας πούμε). Εκεί όμως το μωρό "διπλώνει" γύρω απ' το σώμα της μαμάς και "διπλώνει" και στον εαυτό του. Στην πραγματικότητα, ακόμα και οι "ξαπλωτές" θέσεις είναι "ημιξαπλωτές", σχεδόν καθιστές.

Για μένα, σημασία έχει να καταλάβεις πώς "δουλεύει" το sling σου, πώς όταν τραβάς το κέντρο της ουράς κάνεις την "τσέπη" πιο ρηχή για παράδειγμα. Από κει και πέρα, βάζεις το μωρό σου όπως το θες, και κοιτάς: πού χρειάζεται να βάλεις το χέρι σου, να το στηρίξεις; σ' εκείνο ακριβώς το σημείο, θες να "τεντώσεις" το ύφασμα! ποιο "τμήμα" της ουράς πρέπει να τραβήξεις για να τεντώσει εκεί ακριβώς που θέλεις το ύφασμα; (ακούγεται πολύπλοκο αλλά είναι πολύ απλό σαν μηχανισμός, αρκεί να το "δεις"!)

Με το φόβο ότι αυτό το θέμα έχει αρχίσει και μεγαλώνει τόσο πολύ που σε λίγο δεν θα βρίσκουμε τίποτα, γράφω εδώ για να μην ανοίξω καινούριο θέμα.

Πριν από λίγο καιρό, ανακάλυψα έναν καινούριο τρόπο για να μπαίνει το μωρό στην πλάτη με ring sling.

Το πλεονέκτημά του είναι ότι μ' αυτόν τον τρόπο μπορείς να βάλεις στην πλάτη και μικρότερα μωρά (αρκεί να στηρίζουν το κεφάλι).

Το μειονέκτημά του είναι ότι χρειάζεται εξοικείωση με την αντίστοιχη θέση με wrap.

Κατά τα άλλα είναι πολύ πιο άνετος και πολύ πιο γρήγορος.

("δημοσίευσα" αυτόν τον τρόπο στη διεθνή babywearing κοινότητα και έχει ήδη "ανέβει" σε πολλά sites στο εξωτερικό, φαίνεται πως είναι αρκετά δημοφιλής!)

Στο δικό μου δεν έχω καταφέρει ακόμα να φτιάξω κανονική σελίδα, αλλά δείτε τις φωτογραφίες:

HPIM1422.JPGHPIM1423.JPGHPIM1424.JPG

HPIM1426.JPG

Και έφτιαξα ένα γρήγορο βιντεάκι για να το παρουσιάσω εκεί. (Δεν έχει στόχο να χρησιμοποιηθεί ως "οδηγίες" γιατί είναι γρήγορο και όχι αναλυτικό - δεν εξηγώ δηλαδή καλά τι κάνω - αλλά για όποιον ενδιαφέρεται δίνει μια ιδέα του πώς χρησιμοποιείται το sling για rucksack carry).

Το βιντεάκι είναι εδώ:

Πώς σας φαίνεται;

Πολύ καλό Στελλάκι ... απαιτεί βέβαια προσπάθεια και έναν άλφα βαθμό εξοικείωσης με το babywearing

Εγω προς το παρόν ενθουσιάζομαι που κατάφερα να έχω το μωράκι μου στην όρθια θέση στο sling και να ρεύεται μετά από κάθε γεύμα πιο εύκολα έτσι

:lol::lol::lol: ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Χρόνια πολλά κορίτσια!

Έχω ένα ring sling από τότε που γεννήθηκε η μικρή μου και μας έχει καταβολέψει (Στέλλα ευχαριστώ!)

Το πρόβλημά μου είναι ότι τώρα τελευταία κανένα μήνα ή δύο, έχει αρχίσει η μικρή και δίνει ώθηση στα πόδια της στην καθιστή θέση και χοροπηδάει, οπότε τα τεντώνει και αρχίζει και γλιστράει από την κάτω μεριά του σλινγκ. Την τοποθετώ σωστά, με τον ποπό χαμηλότερα και αρκετό ύφασμα που φτάνει μέχρι τα γόνατά της, όμως σιγά σιγά με την κίνησή της χαλάει τη θέση. Πρέπει συνέχεια να τη διοθρώνω και ουσιαστικά δεν μπορώ να έχω τα χέρια ελεύθερα (να κουβαλάω κάτι πχ, αφού πρέπει ανά πάσα στιγμή να τη διορθώνω, πολλές φορές την έχω πιάσει τελευταία στιγμή πριν φύγει) :roll:

Υπάρχει κάποιος τρόπος να λυθεί αυτό; Είναι κάτι που κάνουν τα μωρά (σαν φάση) και θα το σταματήσει αργότερα ή να το πάρω απόφαση και να προσανατολιστώ σε κάτι πιο σταθερό όπως το mei tai;

HXuSp2.pngaS46p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...