Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΟΣ!σημαντικό μήνυμα για γιατρό του Έλενα

Recommended Posts

εμενα πάντως η γιατρός μου έφυγε απο κοντά μου μισή ωρα που πηγε να κάνει μια καισαρική....και ειχα και τον άντρα μου διπλα απο την αρχή...ηταν πρωι ειχε κάνει τα μαθηματα και μπήκε, δεν διαπραγματευτηκα τίποτα και έδωσα κανενα 20αρικάκι.

Τι να λέμε τώρα αμα δεν εχεις λεφτά σ'αυτήν την ξεφτίλα υγεία της Ελλαδας υποφερεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εγω ειμαι μια απο τις κοπελες που ξεγεννησε η Γεωργιαδου. Και πραγματικα μενω αφωνη γιατι σε εμας ειχε τελειως διαφορετικη συμπεριφορα. Την χαρακτηρισα σε αλλο ποστ και την χαρακτηριζω ξανα αψογη. Δεν εφυγε στιγμη από κοντα μου στις ωδίνες ουτε αυτη ουτε ο βοηθός αλλα και 2 μαιες του Ελενα και ολοι μου συμπεριφερθηκαν εξαιρετικα. Χρηματα της εδωσα 1000 ευρω την ημερα ομως που εφευγα από το μαιευτηριο και ερχοταν καθε μερα να με δει και ηταν και πρωτοχρονια.Δεν ειχαμε συζητησει τιποτα νωρίτερα για το οικονομικο. Ηξερα ομως οτι η ταριφα στο ελενα εκει κυμαινεται. δεν μετανοιωνω για το χιλιαρικο γιατί μου συμπεριφερθηκε αψογα πριν το λαβει και γιατι σε ιδιωτικό θα εδινα τα τετραπλασια τουλαχιστον..και στις μαιες και στο βοηθο δεν δωσαμε τιποτα και ηταν ολοι παρα πολυ καλοι μαζι μου..τι να πω..εχεις τα χιλια δικια αλλα εχω μεινει μ!$#!#@κας με αυτα που διαβασα..σαν να ακουω για αλλη γιατρό!!!

Κοριτσια εγω ειμαι μια απο τις κοπελες που ξεγεννησε η Γεωργιαδου. Και πραγματικα μενω αφωνη γιατι σε εμας ειχε τελειως διαφορετικη συμπεριφορα. Την χαρακτηρισα σε αλλο ποστ και την χαρακτηριζω ξανα αψογη. Δεν εφυγε στιγμη από κοντα μου στις ωδίνες ουτε αυτη ουτε ο βοηθός αλλα και 2 μαιες του Ελενα και ολοι μου συμπεριφερθηκαν εξαιρετικα. Χρηματα της εδωσα 1000 ευρω την ημερα ομως που εφευγα από το μαιευτηριο και ερχοταν καθε μερα να με δει και ηταν και πρωτοχρονια.Δεν ειχαμε συζητησει τιποτα νωρίτερα για το οικονομικο. Ηξερα ομως οτι η ταριφα στο ελενα εκει κυμαινεται. δεν μετανοιωνω για το χιλιαρικο γιατί μου συμπεριφερθηκε αψογα πριν το λαβει και γιατι σε ιδιωτικό θα εδινα τα τετραπλασια τουλαχιστον..και στις μαιες και στο βοηθο δεν δωσαμε τιποτα και ηταν ολοι παρα πολυ καλοι μαζι μου..τι να πω..εχεις τα χιλια δικια αλλα εχω μεινει μ!$#!#@κας με αυτα που διαβασα..σαν να ακουω για αλλη γιατρό!!!

κι εγω, απ'οσο ξερεις την ιδια εχω και συγκεκριμενα την βρηκα απο το φορουμ... δεν θεωρησα μειον το οτι θα ειχε μεγαλη πελατεια, μιας και θεωρησα οτι αφου υπαρχει τοσος κοσμος που πηγαινει σ'αυτην αρα κατι καλο θα εχει...

για να μην παρεξηγηθω, δεν υποστηριζω τη γιατρο... γενικοτερα δεν παιρνω το μερος κανενος. απλα καταθετω την εμπειρια μου...

οταν στις πρωτες μου επισκεψεις την ρωτησα για το ποσο, μου ειπε θα τα πουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα... εγω υπολογιζα οτι το 1000ρικο θα μου φυγει... οταν εφτασε η ωρα να γεννησω -που τελικα πηγα με τεχνητους-, ετυχε ταυτοχρονα να της πεσουν αλλες 3 γεννες... 1 που ηταν παλι με ραντεβου, πιο αργα απο μενα αλλα ετυχε να της σπασουν ξημερωματα τα νερα και αλλες 2 που ανελαβε λογω εφημεριας... περναγε, μ'εβλεπε, περναγαν αλλοι γιατροι τσεκαραν διαστολη, πονους και 1-2 κοπελες που ηταν διπλα μου αλλα και αυτες οι καημενες επρεπε να ηταν ταυτοχρονα και στις αλλες γυναικες γιατι την συγκεκριμενη ωρα μονο αυτες βρισκοντουσαν εκει... κι εγω μονη ημουν στους πονους... ο αντρας μου δεν μπορουσε να μπει και απο τους νοσοκομους ποιος να πρωτοπαει που... εγω να ουρλιαζω και η γιατρος να μου φωναζει απο το χειρουργειο να ηρεμησω... βγηκε και εξω μιλησε με τον αντρα μου, του ειπε πως παω και μετα ηρθε και η γεννα...

ηρθε και απο το δωματιο μετα τη γεννα και την τελευταια μερα που θα φευγαμε και κατεβηκα εγω κατω στο ιατρειο -γιατι επεφτε τεταρτη, οπου ειναι μερα που εξεταζει- και τη ρωτησα τι χρωσταμε μου λεει "τι ειχαμε πει?", της λεω δεν ειχαμε πει γι'αυτο ρωταω... και τοτε μου ειπε 1000... και μετα κατεβηκε ο αντρας μου και της τα εδωσε...

φυσικα θα μπορουσε να παρει λιγοτερα ή τιποτα, δεν το συζηταμε αυτο... απλα υπαρχουν και πολυ χειροτεροι γιατροι, που ζητανε πολυ περισσοτερα και φερονται και χειροτερα...

και στο τηλεφωνο να μου μιλησει, και να με βοηθησει... και να προσπαθησει να με πεισει να συνεχισω το θηλασμο παρολο που εγω δεν αντεχα λογω πληγων... και οταν ηταν σε διακοπες και τη χρειαστηκα, την βρηκα στο τηλ. χωρις προβλημα...

και καποια γνωστη που θα γεννουσε Αυγουστο και τη ρωτησε αν μπορει να την αναλαβει, της ειπε οχι γιατι θα λειπω... αν ηταν δεν θα την κραταγε να πιασει αλλο ενα 1000ρικο?

εμενα τωρα που γεννησα επιμενει να προσεχω να μην ξαναμεινω εγκυος αμεσως αλλα μετα απο ενα χρονο... παλι δεν την συμφερει να μεινω για να κερδισει παλι το 1000ρικο?

me and my men...

Κοιτάξτε εγώ πιστεύω οτι η εμπειρία κάθε γυναίκας από τον τοκετό της είναι διαφορετική ακόμα κι αν ο γιατρός είναι ο ίδιος. Επίσης παίζουν κι άλλοι παράγοντες όπως πόση δουλειά έχει πέσει σε μια μέρα κτλ. Γι αυτό και συμφωνώ με τις κοπέλες που είπανε οτι είναι δύσκολο να συστήσεις γιατρό σε άλλη κοπέλα. Το θέμα όμως του οικονομικού είναι κάτι πιο ξεκάθαρο. Απ' οτι λέει η Ντίνα η γιατρός απαίτησε συγκεκριμένο ποσό από ένα ζευγάρι που τελοσπάντων δεν το είχε υπολογίσει. Αυτό σχολιάζω εγώ αρνητικά και όχι την γενικότερη συμπεριφορά της που τελοσπαντων δεν μπορώ να κρίνω μιας και δεν την έζησα προσωπικά.

Αλλάζω την γκαρνταρόμπα μου δημιουργικά!

.pngpLWrp3.png

Δεν ξέρω που αναφέρθηκε ότι θέλουμε την αποκλειστικότητα

ή ότι θεωρούμε ότι είμαστε καλύτεροι από τις άλλες.Εμείς το μονο που θέλαμε είναι ίση μεταχείριση με αυτές που είχαν να δώσουν το χιλιάρικο.επειδή αυτές τα είχαν και εγώ όχι δηλαδή?και στην τελική το μονο που ζητήσαμε ήταν οδηγίες τουλάχιστον και όχι να περιμένουμε τσάμπα πιστεύοντας ότι θα κάνει αυτό που είπε-να έρθει δηλαδή.και μην λες ότι χρηματίζονται όλοι χωρίς να ξέρεις σίγουρα, είναι κρίμα γιατί προσβάλεις τις κοπέλες που λένε την δικη τους εμπειρία νομίζω καθώς και τους λιγοστούς γιατρούς που κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει.[/quote

Ντινακι καλησπερα,δεν κατακρινω εσενα οτι θελεις αποκλειστικοτητα,δεν το λεω για κακο,και εγω θελω οταν γεννησω και επειδη θα ειναι η πρωτη φορα να εχω τον γιατρο συνεχεια κοντα μου γιατι ειμαι και αγχωδης ανθρωπος.

Πριν απο 4 μηνες εψαχνα και εγω απελπισμενα να βρω γιατρο στο ελενα και ακουσα πολλα για αυτη που λες αλλα σκεφτηκα οτι για να εχει τοσο κοσμο εγω δεν θα την εχω την στιγμη που θα την ηθελα, δεν χρειαστηκε να μου το πει καποιος .

Ολοι γι αυτην ελεγαν,οποτε και βρηκα τον γιατρουλη μου που ειναι πολυ νεος και μου διευκρινιζει τα παντα οπως εγω θελω οχι οπως κανουν οι παλιοι που λενε θα κανεις αυτο εκεινο και τελος,μου αναλυει τους λογους που θα κανω το καθετι.

Ουτε εγω τα εχω και γι αυτο αφησα τον γιατρο που ειχα και ηταν στο ιασω και εψαξα για δημοσιο.στην πορεια καταλαβα ομως οτι ουτε και το ελενα ειναι δημοσιο ,απλα φθηνοτερο.

Δυστυχως ομως ολοι χρηματιζονται εκτος αν πανε στα επειγοντα και γεννησουν με οποιδηποτε εχει εφημερει,ετσι εχω ακουσει

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει!!!

Να χαίρεστε το μωράκι σας!!!

απαράδεκτη!!!

ταρίφα???

εγώ γέννησα γιάννενα σε δημόσιο,όλοι μας έλεγαν για τον συγκεκριμένο γιατρο ότι είναι πολύ καλός!!!

στην πρώτη επίσκεψη ρωτήσαμε τι θα μας στοιχήσει?

απάντησε "εγώ δεν ξέρω από αυτά,στο λογιστήριο ρωτήστε"

πληρώσαμε το νοσοκομείο μόνο,δεν δώσαμε σε κανέναν τίποτα extra, περνούσε κάθε μέρα εννοείται,φεύγοντας τον ευχαριστήσαμε και τίποτα άλλο.

βέβαια για το τι θα έκανα με τα ράμματα της καισαρικής δεν μου είπε κανείς!!!

αυτά θα τα πούμε στο τέλος δεν μου αρέσει όταν τα λέει ο γιατρός!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Εκτιμώ τις απόψεις όλων σας ακόμα και αυτών που λένε ότι είναι λογικό και έπρεπε να το περιμένουμε.Απλά να διευκρινίσω ότι το γεγονός ότι δεν ήταν δίπλα μου συνεχεια το περίμενα, δεν τη ζήτησα και το καταλαβαίνω-γέννησα και μέρα που μάλλον είχε ιατρείο.το αναφέρω γιατί θέλω να δικαιολογήσω την αποψή μου ότι δεν έκανε κατι ιδιαίτερο που να αξίζει και 1000 ευρώ.εκτός κι αν θεωρούνται λιγα,τι να πω...περιγραφή της περίπτωσης μου έκανα δηλ.και επιπλέον ήθελα να αναφέρω ότι εγώ δεν είχα κάποια μαία δίπλα μου όπως είπαν άλλες κοπέλες(καλά είχα για 10 λεπτά συνολικά-μην είμαι άδικη)και το αγόρι μου ήταν εκεί μόνο ένα μισάωρο από τους πόνους και στην εξώθηση.

εγώ γέννησα γιάννενα σε δημόσιο,όλοι μας έλεγαν για τον συγκεκριμένο γιατρο ότι είναι πολύ καλός!!!

στην πρώτη επίσκεψη ρωτήσαμε τι θα μας στοιχήσει?

απάντησε "εγώ δεν ξέρω από αυτά,στο λογιστήριο ρωτήστε"

πληρώσαμε το νοσοκομείο μόνο,δεν δώσαμε σε κανέναν τίποτα extra, περνούσε κάθε μέρα εννοείται,φεύγοντας τον ευχαριστήσαμε και τίποτα άλλο.

βέβαια για το τι θα έκανα με τα ράμματα της καισαρικής δεν μου είπε κανείς!!!

αυτά θα τα πούμε στο τέλος δεν μου αρέσει όταν τα λέει ο γιατρός!!

λίγο άσχετο με το θέμα αλλά θα ρωτήσω γιατί καίγομαι... στην πρώτη γέννα 4 γιατρούς άλλαξα:shock:

ποιός είναι αυτός ο γιατρός;;; και εγώ στα γιάννενα θα γεννήσω στο παλιό νοσοκομείο όπως και εσύ φαντάζομαι εκεί θα γέννησες...

λοιπόν, θέλεις να μου πεις ποιον γιατρό είχες;

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Διαφημίσεις

σε συγχωρώ μόνο και μόνο επειδή πέθανα στα γέλια με την παρομοίωση σου... θα τη χρησιμοποιώ κι εγώ:DDDσε καταλαβαίνω.μάλλον το να βρεις μαιευτήρα στα μέτρα σου είναι σα το τζόκερ.ένας στους 700000 κερδιζει :PPPP

Dinaki να σας ζήσει το ζουζούνι σας! γερό και δύνατό!

και μένα η Γεωργιάδου με παρακολουθεί από την αρχή της εγκυμοσύνης μου, για το θέμα των χρημάτων δεν μου έχει κάνει καμια νύξη μέχρι τώρα αλλά ούτε και εγώ έχω ρωτήσει. Βέβαια από τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης και σε κάθε μηνιαία επίσκεψη της δίναμε από 50? ενώ την τελευταία φορά που πήγα της δώσαμε 100.

Είχαμε υπολογίσει με τον άντρα μου να της δίναμε γύρω στα 500 όταν με το καλό γεννήσω αλλά δυστυχώς έτυχαν αναποδιές με την δουλειά μου (άνεργη από τέλος Ιουλίου) και τελικά ούτε αυτά περισσεύουν.

Δυστυχώς έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα αυτό και μιας και είμαι και στις μέρες μου δεν ξέρω τι να περιμένω. Ξέρω σίγουρα ότι θα έρθουμε σε πολύ άσχημη θέση αν μας ζητήσει φακελάκι γιατί απλά δεν θα έχουμε να της δώσουμε. :|

vVzsp2.png

Βέβαια από τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης και σε κάθε μηνιαία επίσκεψη της δίναμε από 50? ενώ την τελευταία φορά που πήγα της δώσαμε 100.

:|

sorry αλλα της τα δινατε απο μονοι σας? γιατι εγω τα μονα που εδινα για την συγκεκριμενη σε καθε επισκεψη ηταν τα 3ε μπροστα στο ταμειο...

me and my men...

εσύ της έχεις δώσει και κάποιο αξιοσέβαστο ποσό οπότε μπορεί και να τη γλιτώσεις.εμείς περιμέναμε στην ουρά και μας δεχόταν με τα γνωστά 3 ευρώ.χωρίς να θέλω να σου πω τι να κάνεις θα σε συμβουλέψω να μην κάνεις ότι καναμε εμείς.δώσε ό,τι σου περισσεύει κι αν δεν σου περισσεύει μη δώσεις τίποτα.παίξτο κινέζα.απλά μη στερήσεις από το μωρό σου 1000 ευρώ.εγώ σκέφτομαι φαντασου ότι με τα 500 που της δώσαμε και δεν είπε ούτε καν ευχαριστώ θα είχαμε μπόλικες επισκέψεις στον παιδίατρο:(

εμενα ειναι ηδη 3 μηνων και το ποσο δεν μου φανηκε εξωφρενικο μιας και το 1ο μου παιδι το ειχα γεννησει σε ιδιωτικο μαιευτηριο πριν 4 χρονια και ο γιατρος ειχε παρει τα ιδια... τωρα παιρνει σχεδον τα διπλα.

ντινακι τι εννοεις "μπολικες επισκεψεις στον παιδιατρο"? γιατι καταλαβαινω κατι ασχημο αλλα δεν θελω να το πιστεψω οτι καποιος μπορει να κανει κατι τετοιο...

me and my men...

Διαφημίσεις

εσύ της έχεις δώσει και κάποιο αξιοσέβαστο ποσό οπότε μπορεί και να τη γλιτώσεις.εμείς περιμέναμε στην ουρά και μας δεχόταν με τα γνωστά 3 ευρώ.χωρίς να θέλω να σου πω τι να κάνεις θα σε συμβουλέψω να μην κάνεις ότι καναμε εμείς.δώσε ό,τι σου περισσεύει κι αν δεν σου περισσεύει μη δώσεις τίποτα.παίξτο κινέζα.απλά μη στερήσεις από το μωρό σου 1000 ευρώ.εγώ σκέφτομαι φαντασου ότι με τα 500 που της δώσαμε και δεν είπε ούτε καν ευχαριστώ θα είχαμε μπόλικες επισκέψεις στον παιδίατρο:(

Απαράδεκτη η συμπεριφορά της και απορώ πως άντεξες και δεν έκανες φασαρία. Επρεπε να βρεις τον διευθυντή της μαιευτικής τον διοικητή του νοσοσκομείου και να τους πεις ότι θα έτρωγε αναφορά η γιατρός και θα τους έβγαζες στα κανάλια. Δεν έχουν δικαίωμα να φέρονται έτσι ΄και ούτε να πληρώνονται αφού είνβαι γιατροί του Δημοσίου. Μα τα έχω πάρει πολύ άσχημα τι φάρα είναι αυτή μόνο τα λεφτά έχουν σαν θεό? Τελικά είναι να πέσεςι σε καλό άνθρωπο που να αγαπάει αυτό που κάνει και να μην κοιτάει μόνο το χρήμα. Τέλος πάντων να σου ζήσει το μωράκι σου.

k4xS.jpg

εννοώ ότι αφού προς το παρόν το παιδί είναι ανασφάλιστο αν κρατούσαμε τα 500 ευρώ που εκεινής της ξίνιζαν θα τα δίναμε στον παιδίατρο πχ ή σε πάνες κτλ.ε ναι όντως όταν τα έχεις δε φαίνεται εξωφρενικό.αλλά υπάρχει διαφορά με το ιδιωτικό. εκεί τα 4πλα που λες είναι η αμοιβή του γιατρού, στο λέει ξεκάθαρα.στο δημόσιο είναι μαύρα-δε φαίνονται πουθενά.η αμοιβή των γιατρών είναι από το κράτος, αυτά που ζητάνε είναι τα αφορολόγητα μπονους τους.άρα θα περίμενα απλά να τα δεχτεί...

Δυστυχώς έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα αυτό και μιας και είμαι και στις μέρες μου δεν ξέρω τι να περιμένω. Ξέρω σίγουρα ότι θα έρθουμε σε πολύ άσχημη θέση αν μας ζητήσει φακελάκι γιατί απλά δεν θα έχουμε να της δώσουμε. :|

Γιατί να βρεθείς εσύ σε δύσκολη θέση; Αυτή πρέπει να ντρέπεται. Τι θα σου κάνει δλδ. αν δεν της τα δώσεις; Πες της απλά ότι είσαι άνεργη και δεν τα έχετε.

Με το καλό το μωράκι.

παιδια ολοι οι γιατροι τα περνουνε!σημερα το καταλαβατε?και στην τελικη οσον αφορα την σημασια που εδωσε στην κοπελιτσα που γεννησε θα επρεπε να το εχει φανταστει οτι με τοσο μεγαλο πελατολογιο που εχει δεν υπηρχε περιπτωση να εχει την αποκλειστικοτητα.

οταν εψαχνα γιατρο στο ελενα για να με αναλαβει απο την αρχη ξεκαθαρισαμε το οικονομικο για να μην εχουμε αλλα.

Αν πάω στο γιατρό μου μετά τις 17:00 το απόγευμα ξέρεις τι γίνεται ? Είσαι όρθια και περιμένεις για ώρες μερικές φορές. Μιλάμε για τόσες γυναίκες οι οποίες ποτέ δεν παραπονεθήκαν για την αναμονη, και ξέρεις γιατί? Γιατί ανα πάσα στιγμή είναι δίπλα μας όποτε τον χρειαστούμε! Όταν ήμουν έγκυος με κύηση υψηλού κινδύνου το τηλέφωνο μας χτυπούσε στις 11.30 το βράδυ για να δει αν είμαι καλά. Αυτοί είναι γιατροί! που δείχνουν ενδιαφέρον και είναι δίπλα σου την ώρα της γέννας! εννοείται ότι μόλις γέννησα περνούσε κάθε μέρα και ο ίδιος και οι μαίες του. Και φυσικά κάθε φορά που πηγαίνουμε θυμάται τα πάντα για το ιστορικό μας χωρίς να χρειάζεται να τα λές ξανά και ξανά!Τι σχεση έχει το πελατολόγιο? Οφείλει να είναι συνεπής! Ελεος πια με τους γιατρούς!

εννοώ ότι αφού προς το παρόν το παιδί είναι ανασφάλιστο αν κρατούσαμε τα 500 ευρώ που εκεινής της ξίνιζαν θα τα δίναμε στον παιδίατρο πχ ή σε πάνες κτλ.ε ναι όντως όταν τα έχεις δε φαίνεται εξωφρενικό.αλλά υπάρχει διαφορά με το ιδιωτικό. εκεί τα 4πλα που λες είναι η αμοιβή του γιατρού, στο λέει ξεκάθαρα.στο δημόσιο είναι μαύρα-δε φαίνονται πουθενά.η αμοιβή των γιατρών είναι από το κράτος, αυτά που ζητάνε είναι τα αφορολόγητα μπονους τους.άρα θα περίμενα απλά να τα δεχτεί...

dinaki καλημέρα!

Εννοείς ότι δεν μπορείτε να ασφαλίσετε το παιδί ή δεν το έχετε κάνει ακόμα?

Είναι σημαντικό και καλό θα ήταν εάν μπορείς να το ασφαλίσεις σε εσένα, έχει διαφορά νομίζω εάν είναι στην μητέρα (προς όφελός μας εννοώ)

Dinaki να σας ζήσει το ζουζούνι σας! γερό και δύνατό!

και μένα η Γεωργιάδου με παρακολουθεί από την αρχή της εγκυμοσύνης μου, για το θέμα των χρημάτων δεν μου έχει κάνει καμια νύξη μέχρι τώρα αλλά ούτε και εγώ έχω ρωτήσει. Βέβαια από τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης και σε κάθε μηνιαία επίσκεψη της δίναμε από 50? ενώ την τελευταία φορά που πήγα της δώσαμε 100.

Είχαμε υπολογίσει με τον άντρα μου να της δίναμε γύρω στα 500 όταν με το καλό γεννήσω αλλά δυστυχώς έτυχαν αναποδιές με την δουλειά μου (άνεργη από τέλος Ιουλίου) και τελικά ούτε αυτά περισσεύουν.

Καλημέρα!

Εννοείται ότι θα της αρνηθείτε εάν ζητήσει. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητήσει. Και φυσικά της έχετε ήδη δώσει πολλά. Εννοείς να υποθέσω προσωπικά της τα δώσατε, όχι στο ταμείο του Ελενα...

Να σας ζήσει το αγγελούσι σας και εύχομαι να σας έρθουν από εδώ και πέρα όλα πιο βολικά!!!!

Στην αρχή της εγκυμοσύνης που έψαχνα και εγώ γιατρό στο ΕΛΕΝΑ είχα διαβάσει πολλά για την συγκεκριμένη γιατρό αλλά κάτι η πολλή της πελατεία, κάτι το ότι είναι γυναίκα (έχω πιο οικειότητα με τους άντρες γυναικολόγους, δεν ξέρω τι παραξενιά είναι αυτή) με αποθάρρυνε να πώ σε αυτήν. Έτσι βρήκα άλλον γιατρό με αρκετή αναμονή σε απογευματινό ραντεβού και κόστος κάθε ραντεβού 30? μαυρα ενώ μέσω νοσοκομείου 60?γιατί είναι αναπλρωτής διευθυντής. Κοντεύει ο καιρός και στο προηγούμενο ραντεβού που προσπάθησα να του κάνω νύξη μου είπε ότι θα τα πούμε στο επόμενο ραντεβού (μέσα 8ου μήνα). Ξέρω όμως ότι παίρνει 750 ? + 150? ο αναισθησιολόγος και επίσης ξέρω περιπτώσεις γνωστών μας που δεν είχαν να του τα δώσουν όλα, του έδωσαν ένα μέρος με την γέννα και όταν πήγαν μετά σε 2 μήνες να τα δώσουν εκείνος είχε ξεχάσει ότι είχα να λαμβάνει.

Πάντως είναι να μη σου τύχει !!!!

20iyp2.png mI5Hp2.png

λίγο άσχετο με το θέμα αλλά θα ρωτήσω γιατί καίγομαι... στην πρώτη γέννα 4 γιατρούς άλλαξα:shock:

ποιός είναι αυτός ο γιατρός;;; και εγώ στα γιάννενα θα γεννήσω στο παλιό νοσοκομείο όπως και εσύ φαντάζομαι εκεί θα γέννησες...

λοιπόν, θέλεις να μου πεις ποιον γιατρό είχες;

στο χατζηκώστα γέννησα,ήταν όλοι πολύ καλοί.

Ακρίβης λέγεται...είναι πολύ γνωστός στα γιάννενα,γιαννιώτες ρωτούσε ο άντρας μου(πωλητής σε εταιρία με ιατρικά)

δεν πήρε ούτε ένα ευρώ.

καθόλου ομιλιτικός όμως!!!(να ξέρεις)

τώρα βέβαια αν του δίναμε δεν νομίζω να έλεγε όχι.

πάντως αφού το ξεκαθαρίσαμε από την αρχή θα μπορούσε να μην πολυασχοληθεί.

βέβαια γέννησα με καισαρική,με φυσιολογικό πρέπει να είναι κοντά σου,όχι να σε παρατήσει στο έλεος!!

μόνο στο νοσοκομείο πληρώσαμε γύρω στα 500Ε αν θυμάμαι.

σε δίκλινο κιόλας δωμάτιο.

πήγα στο πανεπιστιμιακό πριν ένα μήνα,στην ξαδέρφη μου...

καμμία σχέση...σε 4κλινο...το κτήριο εξωτερικά είναι καλό, η μαιευτική δεν λέει τίποτα,άσε που εκεί θέλουν σίγουρα φακελάκι.

κι από ευγένια,,,άστα.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...