Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΟΣ!σημαντικό μήνυμα για γιατρό του Έλενα

Recommended Posts

Guest dinaki88

Γεια σας παιδιά είμαι η Nτίνα και το αγόρι μου ο Kώστας.Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα περιστατικό με μια γιατρό στο 'Eλενα που έγινε πριν λίγες μέρες που γέννησα.Όπως θα μπορείτε να δείτε από προηγούμενα post μου είμαστε 2 20χρονά παιδιά που αποφάσισαν να πάνε κόντρα σε όλους και σε όλα και τώρα έχουν το αγγελούδι τους, την Ελπίδα τους.Δεν έχουμε βοήθεια εκτος από λίγους και καλους που με τον καιρό ευαισ8ητόποιη8ηκαν. τα βγάζουμε πέρα με έναν μισθό και παρόλα αυτά τα καταφέρνουμε..γίαυτό το λόγο αποφασίσαμε να γεννήσουμε σε δημοσιο που κάπως αντέχεται οικονομικά και μέσα από το forum βρήκαμε μια πολύ δημοφιλή γιατρό που όλες έλεγαν ότι είναι θεα και πολύ καλή κτλ.εξού και οι απίστευτες ώρες αναμονής και ταλαιπωρίας στους 9 μήνες της εγκυμοσύνης που κατά τη γνώμη μου για την εξέταση του πενταλέπτου κάθε φορα δεν άξιζαν.αλλα χαλάλι γιατί λέγαμε στον τοκετό θα είναι αυτό που όλες οι κοπέλες στο forum την "υμνούν".φτάσαμε στην μέρα του τοκετού.Μπήκα στο δωμάτιο των ωδίνων στις 6 τα ξημερώματα με πόνους και αφού είχα πάει μονο με σπασμένα νερά.στις 1και25 το μεσημέρι γέννησα.Η γιατρός αυτή ήρθε στις 11 και και πέρασε 2 φορες των 5 λεπτών από το δωμάτιο και ενώ την παρακαλούσα να μου πει πως τα πάω και τι διαστολή έχω αυτή έλεγε έχω ακόμα και έφευγε.to ίδιο και με την επισκληρίδιο πρέπει να παρακαλούσα άπειρες ώρες να μου την κάνουν αλλα τέλος πάντων αφού δεν έπιασε τελικά μάλλον ήμουν ατυχη σε αυτό το θέμα.τελικά 1 ώρα πριν γεννήσω αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί μου και αφού είχα φτάσει σχεδόν στο 9.ποιος θα πίστευε πως θα έκανα ώθήσεις και η μόνη βοήθεια θα ήταν το αγόρι μου που κατάφερε να μπει.αυτή και ο βοηθός τις εκείνη την ώρα μιλούσαν στο κινητό!!!στο ζουμί τώρα όλα αυτά τα είπα για να πάρω ένα πάτημα για να πω αυτό.αφού γέννησα πήγε το αγόρι μου με ένα ευχαριστήριο "γράμμα".όντως για να την ευχαριστήσει και ενώ τις μέρες που με έβλεπε στο νοσοκομείο ήταν τόσο φιλική που λέγαμε κι εμείς ευχαριστώ που την πέτυχα..η ίδια όταν είδε το φακελάκι είπε υπεροπτικά ότι τα λεφτά δεν φτάνουν και τα έξοδα τις εγχείρηση ήταν 1000 ευρώ.της είπαμε ότι δεν έχουμε τόσα και εκείνη ξύνησε και αφού αναγκαστήκαμε να δώσουμε τα μισά από εκείνη την ημερα ως την ημερα τις αναχώρησης δε με επισκέφθηκε καθόλου στο δωμάτιο να δει πως πάω.μου είχε πει την τελευταία μέρα θα περάσει να μου δώσει οδηγίες για τι λοχεία και δεν πέρασε καθόλου.Καθόμασταν σα χαζοι και περιμέναμε και στεναχωρήθηκα κι εγώ που έμεινα ουσιαστικά ξεκρέμαστη.Το θέμα είναι ότι εμείς πληρώσαμε κανονικά τα 600 ευρώ του νοσοκομείου και ξέραμε ότι από εκεί και πέρα ουσιαστικά είναι ό,τι έχουμε ευχαρίστηση.εξού και δεν έδωσε απόδειξη για τα extra 500 που τις έδωσε..απλά κρίναμε ότι έπρεπε να δώσουμε κάτι extra στη γυναικα που έφερε στον κόσμο το παιδί μας και γι'αυτό κάποια πράγματα είναι πολύ κρίμα.ενώ κάποιος το βλέπει ότι από την καλή του την καρδια και ενώ φαίνεται ότι δεν έχει να του ζητάς και να μη λες και ευχαριστώ.στην τελική στην τσέπη τις πάνε-μαύρα είναι!!!αλλα έστω ότι ήθελε 1000-πολλοί έτσι λειτουργούν-πες το από την αρχή να βρούμε κάποιον με λιγότερη ταρίφα!και πραγματικά μου κάνει εντύπωση που καμια κοπέλα στο forum δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοια για αυτή τη γιατρό για να αποτραπούμε κι εμείς να πάμε εκεί!

p.s.1 το γράμμα μας είχε μέσα 250 ευρώ αρχικά-τόσα περίσσευαν βασικά αλλά πήγαμε μείον στην τράπεζα και ναι δώσαμε σε αυτή 500

p.s.2 Αν θέλετε όνομα απλά ζητήστε το δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω.Αν και πιστεύω οτι ολες ξερετε για ποια γυναικα μιλαμε......

p.s 3 συγγνώμη για την έκταση και το πρήξιμο πάνω στο όλο θέμα-αλλα ήταν μεγάλη απογοήτευση όλο αυτό-η ωραιότερη εμπειρία στη ζωή μας χάλασε γί΄αυτό. δε θα θέλαμε να τύχει και σε κάποια άλλη-καλύτερα να είστε προετοιμασμένες.πιστεύαμε ότι με 600 ευρώ θα τι βγάζαμε και θα έπρεπε να είχαμε μαζέψει 1600!είναι ένα σοκ όσο να πεις.

ευχαριστούμε για τις συμβουλές και τη βοήθεια όλων σας στην εγκυμοσύνη-είχαμε ένα κάρο απορίες είναι η αλήθεια:)

κώστας και ντίνα,

περήφανοι γονεις τις Ελπιδας-Χριστίνας :)

Διαφημίσεις

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Katarxin na sas zisei i mikri sas kai na po ena megalo mpravo pou toso nea paidia apofasisate na ferete ston kosmo ena moro me oles tis diskolies pou mporei na iparxoun..Den ksero gia poia giatro milate,ego prosopika den exo empeiria apo dimosio mias kai gennisa sto "lito"..Ksero omos oti distixos,an oxi oloi oi perissoteroi giatroi sta dimosia nosokomeia zitane extra xrimata kai an vlepoun oti den prokeitai na ta paroun i an doun oti den piran auta pou ithelan den poluasxolountai me ton astheni.Oxi toulaxiston oso tha prepe.Thelo na pistevo oti den simvainei auto me olous tous giatrous,isos pesate stin periptosi,ti na po bre paidia...Kanonika den tha prepe na tis dosete katholou extra xrimata me tetoia sumperifora..Telos panton,exete o enas ton allon,tora kai tin mikri sas kai min stenaxorieste...

Απλώς σοκάρομαι με όλο αυτό...όταν βλέπεις ένα τόσο νέο ζευγάρι με τόση δύναμη να φέρνουν στον κόσμο ένα μωράκι κανονικά θα πρέπει να γίνεσαι θυσία και να είσαι συνέχεια από πάνω τους για να τους δίνεις συμβουλές για τη νέα ζωούλα που έφεραν στον κόσμο...

Ντινάκι, εύχομαι ολόψυχα το κοριτσάκι σας να είναι πάντα γερό κι ευτυχισμένο και να το δείτε όπως πραγματικά επιθυμείτε! Μπράβο σας που πήρατε την απόφαση να συνεχίσετε την εγκυμοσύνη σ' αυτή την ηλικία. Και αφού επιδείξατε τόση δύναμη τώρα όλα θα πάνε καλά και στη συνέχεια!

Τώρα ... για κάποιους/ες που θέλουν να λέγονται γιατροί επειδή έχουν ένα χαρτί κρεμασμένο στον τοίχο... απλώς χωρίς σχόλιο... καλά έκανες και έγραψες την εμπειρία σου μήπως και βοηθήσεις άλλες ανυποψίαστες κοπέλες.

5054526de0.png[/url]

Πραγματικα ειναι να μην σου τυχει!! Κι εγω σε δημοσιο γεννησα, με ενα γιετρο που ολοι τον εχουν Θεο, μα στην δικη μου περιπτωση ηταν απαραδεκτος!!

Σε καταλαβαινω, κανονικα σε τετοιους ανθρωπους δεν πρεπει να δινεις δεκαρα τσακιστη!!!

Σε λιγο καιρο θα το εχεις "ξεχασει", θα βλεπεις το μπεμπακι σου και δεν θα σε νοιαζει τπτ!!!

Σου ευχομαι να εισαι παντα καλα και το μπεμπε σου το ιδιο!!!

Να σας ζήσει το μωράκι σας κατ'αρχήν και να το δείτε όπως επιθυμείτε!!

Πραγματικά με ενοχλεί όλο αυτό το σκηνικό. Και εγώ το Ελενα γέννησα και ενώ είχα φάει τον γιατρό μου από την αρχή να μου πει τί θα κοστίσει (που κανονικά δεν πρέπει να κοστίσει τίποτα και εμείς φταίμε που τους έχουμε συνηθίσει έτσι) ποτέ δεν μου ζήτησε τίποτα. Όταν ήταν να φύγουμε από το μαιευτήριο με το μωρό μας, πήγε ο άντρας μου και τον βρήκε και τον ευχαρίστησε δίνοντάς του το γνωστό γραμματάκι. Να τονίσω όμως ότι ποτέ δεν μας ζήτησε και εμείς βάλαμε ότι ποσό πιστεύαμε μέσα. Μας ευχαρίστησε ευγενικά και αυτό ήταν.

Καλά κάνεις και δηλώνεις την εμπειρία σου αν και πολύ φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ούτε τώρα ούτε ποτέ στην χώρα μας. Έτσι όπως τους συνηθίζουμε, έτσι ακριβώς έχουν μάθει. Για να έκανες πως καλούσες τα κανάλια, θα σου πω εγώ πως θα είχε αντιδράσει!!! Αλλά εκεί ποντάρουν, ότι μπροστά στην ευτυχία και την αγωνία των γονιών να επιστρέψουν σπίτι τους το συντομότερο δυνατόν, δεν θα μπουν στην διαδικασία.

Διαφημίσεις

μπραβο κ σε εσενα κ στο συντροφο σου κ να σας ζησει η μπουμπου!!!!οσο για τη γιατρο εγω στη θεση σου θα ανεφερα το ονομα για να ειμαι σιγουρη οτι ολοι καταλαβαν..δεν εχουν καταλαβει οτι το μικρο δωρακι για αυτους ειναι ενας μισθος για αλλους

Πω πω, τώρα τι να πω; Είμαι σχεδόν σίγουρη οτι μιλάτε για την γιατρό που με παρακολουθεί κι εμένα και πραγματικά δεν το περίμενα να έχει τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά... Γι αυτά που λες για τον τοκετό δεν μου προκαλούν φοβερή έκπληξη γιατί οι περισσότεροι γιατροί (ειδικά στα δημόσια νοσοκομεία) κάνουν αυτό που λέμε εμφάνιση "guest star" την τελευταία στιγμή. Γι αυτό όπως έχω ξαναπεί πιο σημαντικές είναι οι μαίες που είναι μαζί σου κατά την διάρκεια των ωδίνων.

Τελοσπάντων το θέμα είναι οτι κι εγώ είμαι πολύ ευαίσθητη στο θέμα του χρηματισμού των γιατρών (γιατί είναι μια απαράδεκτη τακτική και όχι λόγω των οικονομικών μου). Κι αν και με βαριά καρδιά είχα αποφασίσει να το δώσω πάλι το φακελάκι, τώρα μ'αυτά που λέτε μου έρχεται να πάω να με ξεγεννήσει όποιος έχει εφημερία εκείνη την ημέρα ώστε να μην έχει "αξιώσεις".

Αλλάζω την γκαρνταρόμπα μου δημιουργικά!

.pngpLWrp3.png

Nα σας ζήσει η μικρούλα και μπράβο σας που ξέρετε τι θέλετε και το κυνηγάτε από τόσο νεαρή ηλικία. Εγώ στην ηλικία σας τρόμαζα στην σκέψη ενός παιδιού και όταν τελικά γέννησα το πρώτο μου παιδί κατάλαβα ότι έκανα λάθος που περίμενα τόσο πολύ, σχεδόν 10 χρόνια αργότερα.

Και εγώ στο Έλενα γέννησα το πρώτο παιδί και ο γιατρός (συστημένος ως άψογος και φοβερός από αρκετούς γνωστούς) μου είπε στην πρώτη επίσκεψη(!!) ότι θέλει 1200 ευρώ (πριν 6 χρόνια) για να με παρακολουθήσει. Και οι επισκέψεις ήταν του 5λεπτου με πολύ αναμονή, και στα τηλέφωνα δεν τον έβρισκα πάντα και όταν απαντούσε ήταν 'κάπως". Αλλά το ωραιότερο ήταν ότι όταν έσπασαν τα νερά και τον πήρα τηλέφωνο μου έβαλε τις φωνές γιατί του τηλεφώνησα εγώ, έπρεπε από το νοσοκομείο να τον καλέσουν. Και με άφησε με σπασμένα νερά μέχρι το μεσημέρι που τέλειωσε τις εξετάσεις (είχε ιατρείο το πρωί) και με έβαλε για καισαρική εσπευσμένα μετά από σχεδόν 12 ώρες με σπασμένα νερά γιατί βιαζόταν επειδή το απόγευμα είχε ξανά ιατρείο.

Στο δεύτερο παιδί πήγα σε ένα γιατρό με πολύ καλές συστάσεις από 5 κοπέλες (οι 2 κολλητές μου) στο Ιασω. Γέννησα Παρασκευή πρωί στις 8 και στο δωμάτιο ήρθε το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι. Και ήθελε 2.800 ευρώ με όλες τις επισκέψεις στο ιατρείο του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πληρωμένες από 60 ευρώ και πάνω (ποτέ δεν έμαθα γιατί άλλαζαν οι χρεώσεις). Η δικαιολογία του ήταν ότι το Σάββατο τον πήρε ο ύπνος. Για την Παρασκευή που δεν εμφανίστηκε όλη μέρα δεν δικαιολογηθηκε, μάλλον θα με ξέχασε!

Τελικά πρέπει να είναι "να μην σου τύχει!!" Γιατί αλλιώς δεν δικαιολογηται που σε μερικούς φέρονται πολύ καλά και σε άλλους όχι. Ή μήπως είναι ότι κάποιοι δεν έχουν απαιτήσεις και είναι ευχαριστημένοι με ότι και να πάρουν? Αλλά και εγω δεν θεωρώ τον εαυτό μου από τους απαιτητικούς ανθρώπους, ισα - ισα που είμαι πολύ "μαλθακή" εως μ****ας συνήθως!! Ίσως βέβαια να είναι αυτό, το ότι είμαι μ****ας τελικά και γιαυτό την πατάω!

Το καλό είναι ότι όταν πάρεις το μωρό σπίτι τα ξεχνάς τα υπόλοιπα! Σου μένει μόνο μια πίκρα που την θυμάσαι και πάλι όταν διαβάζει (η ακούς) ανάλογα περιστατικά όπως το δικό σου dinaki88. Μην το βάζεις όμως κάτω, τα καλύτερα έρχονται.....

url=http://ronin.gr/node/24] kenny.gif[/url]

Ντροπή και αίσχος στη συγκεκριμένη γιατρό. Μάνα φανταζομαι θα είναι και αυτή και θα έπρεπε να έχει μητρική συμπεριφορά, ειδικά απέναντι σε δυο παιδιά, που τη σημερινή-δύσκολη εποχή έκαναν τη σωστή αλλά δύσκολη επιλογή. Αλλά μην ανησυχείς ντινάκι, γιατί όλοι κάποια στιγμή παίρνουν αυτό που τους αξίζει, είτε σε αυτή είτε στη μετέπειτα ζωή! Και τη συγκεκριμένη κυρία - φραγκοφόνισσα δε τη βλέπω να έχει καλή κατάληξη. Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας και οτιδήποτε και αν χρειαστείς - ακόμα και πράγματα για το μωρό- θα προσπαθήσουμε ως φόρουμ να σε βοηθήσουμε.

Εγώ έχω λίγα πράγματα -βέβαια τα περισσότερα είναι μπλε για αγοράκι- αν σε ενδιαφέρουν-(ήθελα να τα χαρίσω στα εγκαταλελειμμένα παιδάκια στο Αλεξάνδρας) αλλά αν έχεις ανάγκη από ρουχαλάκια ή παιχνιδάκια για παιδάκι έως 6-9 μηνών στείλε μου π.μ. να έρθεις να τα πάρεις ή αν σου τα στείλω με κάποιο τρόπο.

Να σας ζήσει το μωράκι σας και όπως επιθυμείτε να το καμαρώσετε! Απαράδεκτη συμπεριφορά! Όσον αφορά την ώρα που ήσουν στην αίθουσα τοκετών και ήσουν μόνη, σε όλες το ίδιο συμβαίνει που γεννούν σε δημόσιο νοσοκομείο.Εγώ γέννησα στο Αλεξάνδρας και με γνωστούς όλους (η μάνα μου ήταν νοσοκόμα στο Αλεξάνδρας 20 χρόνια) και πάλι ο γιατρός ήρθε ένα δεκάλεπτο πριν γεννήσω και όλη την ώρα ήμουν με τη μαία και τη μάνα μου.Εγώ πάντως αν ημουν στη θέση σου θα τους έφερνα τα κανάλια αλλά που να βρείς την όρεξη τότε να το κάνεις! Άλλο να τα δώσεις απο την καλή σου την καρδιά και άλλο να στο ζητάνε με το έτσι θέλω.Εγώ αν έβλεπα τέτοια συμπεριφορά και αφού είχα γεννησει και δεν την είχα αναγκη δεν θα τις έδινα δεκάρα ΤΣΑΚΙΣΤΗ και αν μου έκανε νερά θα την απειλούσα οτι θα φέρω τα καναλια.Μπορεί και να το έκανα.Στη δική μου περίπτωση ο γιατρός μου ζήτησε 1000? από την αρχή και 200? για τη μαία που στην αρχή δεν τα παιρνε αλλά τελικά τα πηρε. Αλλά από τον γιατρό δεν έχω κανένα παράπονο μου έιχε πεί 'οτι ώρα θέλω να του τηλ.Τα είχα όμως και τα έδωσα αν δεν τα είχα δεν θα τα έδινα.

Διαφημίσεις

:( :( :(

ειδατε γιατι δεν πρέπει να συστήνουμε ποτε γιατρό; Σε μια κοπέλα μπορει να φαίνεται κάποιος θεός και στην άλλη να μην πω!

Απ' οτι καταλαβα λετε για την Γεωργιάδου....εγω πάντως και μονο που ξέρω οτι εχει το μισό φόρουμ δεν θα πήγαινα γιατι οταν εχει τοσες γυναίκες φυσικό ειναι να τα φορτώσει και στον κόκορα λιγάκι.

Ντροπή τι να πω...τουλάχιστον η δικιά μου ειπε δεν αναλαμβάνω αλλες γυναίκες γιατι δεν μπορω να ανταπεξέλθω

:( :( :(

Απ' οτι καταλαβα λετε για την Γεωργιάδου....εγω πάντως και μονο που ξέρω οτι εχει το μισό φόρουμ δεν θα πήγαινα γιατι οταν εχει τοσες γυναίκες φυσικό ειναι να τα φορτώσει και στον κόκορα λιγάκι.

Ακριβώς επειδή έχει τόσες γυναίκες θα έπρεπε να είναι πολύ πιο ελαστική στο θέμα των χρημάτων όταν πρόκειται για δύο νέα παιδιά που της λένε ξεκάθαρα οτι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της. 'Η τελοσπάντων όπως είπε και η κοπέλα παραπάνω ας λέει από την πρώτη επίσκεψη "Αν θέλετε να σας αναλάβω θέλω τόσα".

.pngpLWrp3.png

να σας ζήσει το μωράκι σας!!!!!!!!!

θα είναι σίγουρα περήφανο για τους γονεις του!!

ευχομαι πραγματικά να ξεχάσετε γρήγορα το άσχημο περιστατικό και να χαρείτε το μωράκι σας!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήτρια Ντινάκι...

Να σας ζήσει η αγγελουδίτσα σας!

Όσο για όλα τα υπόλοιπα... Ντρέπομαι για λογαριασμό ορισμένων...

Συμφωνώ με τη yogini...

Δε συστήνω ποτέ γιατρό. Λέω ότι απλά πηγαίνω στον τάδε και ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ είμαι ευχαριστημένη!

Να σε ξυπνάει ότι ονειρεύεσαι...

8pvzp2.png

τουλάχιστον η δικιά μου ειπε δεν αναλαμβάνω αλλες γυναίκες γιατι δεν μπορω να ανταπεξέλθω

η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το καταλαβαινω...

δηλ. εχει 1 πελατισσα το μηνα? το 9μηνο?

me and my men...

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας και να το καμαρώνετε γερό και δυνατό! Συγχαρητήρια για τη ζωούλα που φέρατε στον κόσμο!

Όσο για τη γιατρό σας, μπορεί να είναι εξαίρετη για άλλους και να τη συστήνουν ανεπιφύλακτα, αλλά για μένα δεν είναι καν άνθρωπος.. Ντροπή!

The love of my life....

Guest dinaki88

ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας..ναι,όντως καταλάβατε για ποιά μιλάω.αλλά όντως το ήξερα από τον πρώτο καιρό ότι θα ταλαιπωρηθούμε-μόνο μια φορά μπήκαμε στο μισάωρο από τύχη, άρα δεν περίμενα κάτι καλύτερο.το θέμα είναι ότι από το forum δεν είχα δει καμία αναφορά για παρόμοια περιστατικά με τη συγκεκριμένη και καμία αναφορά για το στάνταρ ποσό που θελει.αποκόμισα την εντύπωση ότι είναι ό,τι έχεις ευχαρίστηση.και γι'αυτό έλεγα ταλαιπωρία ταλαιπωρία αλλά προκειμένου να γλιτώσουμε περιττά εξοδα καλά είναι.αλλά τελικά...από ότι βλέπω όμως υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις άρα μάλλον είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.Απλά εγώ έκανα αναφορά στην εμπειρία μου για την περίπτωση που κάποια άλλη κοπέλα βρεθεί στη θέση που ήμουν εγώ πριν 8 μήνες-να προσπαθεί να βρει την καλύτερη λύση ώστε να αντέξει να κρατήσει το μωρό ψάχνοντας κάτι οικονομικό και καλό και στο τέλος της βγει αλλιώς.Άρα λοιπόν μπορεί στο forum τα σχόλια να είναι εγκωμιαστικά αλλά παιδιά να ξέρετε ότι δεν σε βλέπει ως μάνα γυναίκα έστω ως ασθενή αλλά ως πορτοφόλι.Και δε μπορώ να θεωρήσω ότι λέγεται γιατρός αυτός που αρνείται να πάει να δώσει οδηγίες και συνταγή σε μια λεχώνα επειδή δεν πήρε όσα ήθελε.αν πάθαινα αιμορραγία δηλ?θα έλεγα κοίτα γμτ τι έπαθα επειδή δεν είχα 500 ευρώ παραπάνω?

παρεπιπτόντως, αν και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το νοσηλευτικό προσωπικό του έλενα εχω να πω ότι τις ώρες του τοκετού ένιωθα ότι με είχαν τελείως αφημένη στην τύχη μου.μάλλον φταίει ότι έκανα το "σφάλμα" να γεννήσω φυσιολογικά.τη μέρα εκείνη όλοι ασχολιόνταν με τις καισαρικές και ήμουν απο διαστολή 2-8 μόνη μου μέσα στο δωμάτιο των ωδίνων.το αγόρι μου κατάφερε στο τέλος να μπει(με δωράκι 20 ευρώ αν και είχε δήλωση από τα μαθήματα ανώδυνου)και τις 5 αυτές ώρες ήμουν μόνη μου τελείως εκτός απο τις έκτακτες εμφανίσεις 2-3 μαιών που μου είπαν κουράγιο και κάνε φου φου φου, ενός βοηθού της γιατρού που μου εκανε κάτι ενέσεις και έλεγξε 3-4 φορές τη διαστολή,της αναισθησιολόγου για την αποτυχημένη επισκληρίδιο και την guest εμφάνιση της γιατρού.

Το αναφέρω γιατί όλες λέτε ότι είχατε μαία δίπλα σας...εγώ μόνη μου εγώ και ο πόνος μου:P

Τέλος πάντων πάλι μακρυγόρησα...Α ευχαριστώ για την προσφορά μωρουδιακών αλλά δόξα το Θεό εκτός του ότι είμαστε 2 20χρονα είμαστε 2 δημοφιλή 20χρονα φαίνεται γιατί πήξαμε στα δώρα και κλασσικά έχουμε κανει ψώνια στα jumbo που ως γνωστόν φτιάχνεις μια ντουλάπα με 50 ευρώ.Να'στε καλά και εσείς και τα μωρά σας!

p.s.Aπλά θα πρότεινα να γίνεται αναφορά στους γιατρούς που δεν κοιτάνε την τσέπη σου ή εστω δε κοιτάνε μόνο αυτή.Είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποια κοπέλα θα ζορίζεται οικονομικά και θα ψάχνει τη λύση εδώ.Μην καταλήξει κι αυτή σαν εμένα.Οποιος αξίζει ας αναφερθεί με όνομα...

Πριν από λίγες μέρες μια συνάδελφος που είναι στον 4ο μήνα μου είπε ότι επισκέφτηκε την συγκεκριμένη γιατρό, αλλά η εντύπωση που της έμεινε είναι ότι αποβλέπει στο πορτοφόλι τους. Είναι και αυτή σε αναζήτηση γιατρού και φυσικά δεν έχει λόγο να πει κάτι διαφορετικό. Δεν μου έκανε εντύπωση γιατί έχω ακούσει πάμπολλα κατά την παραμονή μου (2 φορές) στο Έλενα, απλά εξοργίζομαι!

Να επαναλάβω ότι και εγώ έδωσα φακελάκι, ΑΛΛΑ δεν μου το ζήτησε ο γιατρός μου, ο οποίος ευγενικά ευχαρίστησε.

Τέλος πάντων, και πάλι να την χαίρεστε την μικρή σας και όλα αυτά σύντομα να είναι μια δυσάρεστη ανάμνηση.

Guest dinaki88

Απλά να "δευκρινισω" κάτι για αποφυγή των παρεξηγήσεων ίσως να φανεί από τα post μου ότι κατηγορώ το φόρουμ η τις γυναίκες εδώ πράγμα που φυσικά ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ.Ειλικρινά αν δεν είχαμε εσάς και το forum τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο άσχημα για εμάς θα ήμασταν χαμένοι στο διάστημα.Aρα πιο πολύ ένα μεγάλο απέραντο ευχαριστώ παρα μια μικρή παρατήρηση.και φυσικά τώρα που έχουμε το μωράκι μας στο σπίτι μας φαίνεται πολύ ανούσιο απλά θέλουμε να προσγειώσουμε μερικές γυναίκες για να μην πέσουν απότομα

Φιλια σε ολες(και σβουριχτα στα μωρακια σας):D

Κάνατε πολύ καλά που αναφέρατε το περιστατικό εδώ. Η αλήθεια είναι οτι αν ψάξει κανείς καλά στο forum υπάρχουν κι άλλα "παράπονα" για αυτή την γιατρό (όχι επι του οικονομικού όμως) καθώς επίσης και αναφορές στην "ταριφα" της. Τελοσπάντων καλό είναι να λέγονται και τα καλά και τα κακά ώστε να ενημερώνονται οι μέλλουσες μαμάδες. Να σας ζήσει το μωράκι σας κι ότι θέλετε εδώ είμαστε όλες να σας βοηθήσουμε!

.pngpLWrp3.png

παιδια ολοι οι γιατροι τα περνουνε!σημερα το καταλαβατε?και στην τελικη οσον αφορα την σημασια που εδωσε στην κοπελιτσα που γεννησε θα επρεπε να το εχει φανταστει οτι με τοσο μεγαλο πελατολογιο που εχει δεν υπηρχε περιπτωση να εχει την αποκλειστικοτητα.

οταν εψαχνα γιατρο στο ελενα για να με αναλαβει απο την αρχη ξεκαθαρισαμε το οικονομικο για να μην εχουμε αλλα.

eQMGp2.png

Guest dinaki88

Δεν ξέρω που αναφέρθηκε ότι θέλουμε την αποκλειστικότητα

ή ότι θεωρούμε ότι είμαστε καλύτεροι από τις άλλες.Εμείς το μονο που θέλαμε είναι ίση μεταχείριση με αυτές που είχαν να δώσουν το χιλιάρικο.επειδή αυτές τα είχαν και εγώ όχι δηλαδή?και στην τελική το μονο που ζητήσαμε ήταν οδηγίες τουλάχιστον και όχι να περιμένουμε τσάμπα πιστεύοντας ότι θα κάνει αυτό που είπε-να έρθει δηλαδή.και μην λες ότι χρηματίζονται όλοι χωρίς να ξέρεις σίγουρα, είναι κρίμα γιατί προσβάλεις τις κοπέλες που λένε την δικη τους εμπειρία νομίζω καθώς και τους λιγοστούς γιατρούς που κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει.

Φυσικά και το ξέρουμε οτι οι περισσότεροι "τα παίρνουνε" απλώς μιας και είναι παράνομοι και τα λεφτά "μαύρα" θα μπορούσανε να είναι τουλάχιστον πιο ελαστικοί με περιπτώσεις σαν της κοπέλας. Μιλάμε για ανθρωπιά εδώ! για να μην αρχίσουμε τώρα να συζητάμε για το πως εμείς που "τα δίνουμε" τελικά συντηρούμε αυτό το σύστημα.

.pngpLWrp3.png

Να σας ζήσει!

Το φακελάκι ήταν απαράδεκτο, αν είχε λίγη ντροπή πάνω της θα έπρεπε να το αρνηθεί.

Τη συμπεριφορά της κατά τη γέννα δεν τη βρίσκω τόσο κατακριτέα. Η γέννα είναι μια φυσιολογική διαδικασία και αν όλα βαίνουν καλά, όπως στην περίπτωσή σου, δεν χρειάζεσαι διαρκή παρουσία γιατρού. Μένω στο εξωτερικό κι εδώ είναι τελείως συνηθισμένο ακόμη και να μην παρίσταται καθόλου γιατρός στη γέννα. Εσύ γεννάς, δεν σε ξεγεννάει κανένας γιατρός. Να λες δόξα τω θεώ που είχες τον φίλο σου δίπλα σου. Αυτόν χρειαζόσουν, και όχι τη γιατρό. Τώρα με ποια λογική πίστεψε η συγκεκριμένη ότι της αξίζουν 1000 Ευρώ, τι να πω, ντροπή της.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...