Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

Για τη βαφή με χένα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ξέρει καμιά κάτι;

Επιτρέπεται άραγε; Είμαι στον έκτο μήνα και υποτίθεται ότι επιτρέπεται και η κανονική βαφή, αλλά εγώ φοβάμαι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 425
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα παντως η ριζα εχει φτασει κατω απο το αφτι και το θεμα ειναι οτι ειναι καστανοξανθη και το υπολοιπο μαλλι μαυρο οποτε καταλαβαινεις το δραμα μου! Δεν ηθελα να τα βαψω ουτε με κορρες που δεν εχουν αμμωνια....Κανε λιγο υπομονη!!!! Μια περιοδος ειναι θα περασει! Απο προληψη και μονο ουτε τα νυχια μου δεν εχω βαψει!!!

Εγώ πάλι κορίτσια τα βάφω τα μαλλιά μου καθότι είναι ξανθά απλά εκεί που τα έβαφα πριν μείνω έγκυος κάθε μήνα τώρα τα βάφω κάθε 2 μήνες με βαφή ΚΟΡΡΕ. Δόξα το Θεό δεν υπάρχει πρόβλημα

Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι ανταύγειες όσο το ρεφλέ που σου κάνουν μετά στο λουτήρα για να πάρουν οι ανταύγειες την τελική απόχρωση.

Εγώ πάντως που είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης ευτυχώς έκανα ανταύγειες πριν μάθω ότι είμαι έγκυος όπότε όταν θα βγεί η ρίζα μου θα τα κάνω με ΚΟΡΡΕ΅.

Ο γιατρός μου λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κι εγώ δεν αντέχω να είμαι εντελώς απεριποίητη.

Διαφημίσεις

ΣΩΤΗΡΙΑ καλημέρα! :)

Είσαι ευχαριστημένη με τη βαφή του ΚΟΡΡΕ? Σκέφτομαι να κάνω 1η φορά και θέλω να ακούσω 1-2 γνώμες... :?:? Ποιο νούμερο παίρνεις?

Σ' ευχαριστώ πολύ! :)

ΣΩΤΗΡΙΑ καλημέρα! :)

Είσαι ευχαριστημένη με τη βαφή του ΚΟΡΡΕ? Σκέφτομαι να κάνω 1η φορά και θέλω να ακούσω 1-2 γνώμες... :?:? Ποιο νούμερο παίρνεις?

Σ' ευχαριστώ πολύ! :)

ΕΓΩ ΒΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΑΦΩ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΑΦΗ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Εγώ παίρνω το 10Ν είναι για ξανθό πολύ ανοιχτό. Δεν έχω παράπονο μια χαρά είναι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Να σου πω και κάτι....... δεν έχει αποδειχθεί ότι συμβαίνει κάτι στα μωρά εδώ άλλες μανάδες καπνίζουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που αυτό και αν περνάει μέσω του πλακούντα!!!!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! :):)

Τις 2 προηγούμενες φορές τα έβαψα στο κομμωτήριο, υποτίθεται με φυτική, αλλά πολύ αμφιβάλλω!! :cool:

Τώρα θέλω να είμαι πιο σίγουρη, γι' αυτό σκέφτομαι τον Κορρέ. Πάντως και εγώ θέλω να είμαι κομψή στην εγκυμοσύνη. :):) Νομίζω ότι μας κάνει καλό και ψυχολογικά!! :):)

του κορρέ είναι όντως χωρίς αμμωνία και χημικά? θα τη δώσω στην κομμώτριά μου να μου την περάσει, εμένα το πρόβλημα είναι κάποιες άσπορες τρίχες που έχουν βγει πάνω από μέτωπο (άτιμη κληρονομικότητα) και αισθάνομαι γριά, οπότε περιμένω να μπω στο 2ο τρίμηνο, να πάρω κι έγκριση από το γιατρό και μετά θα το δοκιμάσω, λέτε ότι δεν πειράζει?

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ, ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΗ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΦΥΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΣΕΣ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΔΕ ΜΥΡΙΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΞΕΒΓΑΛΘΗΚΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ.

ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ¨ΚΑΣΤΑΝΟ¨. ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ! ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΞΑΝΘΑ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΦΥΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ.

ΕΓΩ ΚΑΣΤΑΝΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ ΕΙΧΑ ΞΑΝΘΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΑΤΣΑΝΟ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟ.

Σ' ευχαριστώ!Θα πάω αύριο στο φαρμακείο να δω...και εγώ προς το καστανό με βλέπω (τώρα είναι πολύχρωμα...ξανθά σε διάφορες αποχρώσεις???, με καστανή ρίζα και άπειρες άσπρες τρίχες) :lol::lol:

Μπορείς να καταλάβεις φαντάζομαι το χάλι μου!! :lol::lol:

Διαφημίσεις

Αγαπητές μέλλουσες μανούλες, όλες οι βαφές έχουν χημικά, φυτικές και μη,

έχει συζητηθεί αυτό το θέμα πολλές φορές σε άλλα τόπικ.Κάντε λίγο υπομονή,

λίγοι μήνες είναι και θα περάσουν.Θυμηθείτε και την Κάτια Ζυγούλη με τι ρίζα

είχε βγει από το μαιευτήριο.Απολαύστε την εγκυμοσύνη σας και μην αγχώνεστε για τέτοια θέματα.

Με το καλό τα μωράκια σας!!! :D

Αγαπητές μέλλουσες μανούλες, όλες οι βαφές έχουν χημικά, φυτικές και μη,

έχει συζητηθεί αυτό το θέμα πολλές φορές σε άλλα τόπικ........D

Ακριβώς!!!!!

Αρκεί να σκεφτείτε , πώς καταφέρνουν οι φυτικές τόσο "καλά" αποτελέσματα ....τόσο καλά όσο και οι κανονικές βαφές???????

Το να ψάχνετε να βρείτε την βαφή η οπόια είναι συμβατή με την εγκυμοσύνη , είναι σαν να ψάχνετε το ελιξήριο για να γίνετε από 43 χρόνων σε 25 :roll:

Μοναδικός τρόπος συμβατός με την εγκυμοσύνη είναι οι ανταύγειες , αρκεί να μην σας ενοχλεί η μυρωδιά και επίσης να μην στάζει η βαφή στο σκαλπ :wink:

ΥΓ. Άσχετο αλλά σχετικό. Έχετε αναρωτηθή ποτέ γιατί κάποιοι γιατροι λένε στις εγκυμονούσες ότι τα λίγα τσιγάρα δεν πειράζει????????? είναι κι αυτό συμβατό με την εγκυμοσύνη???

Φαντάζομαι γιατί πάνω απ' όλα πρέπει η έγκυος να είναι ήρεμη και χαρούμενη. Αν είναι λοιπόν να είναι μέσα στα νεύρα και να της φταίνε όλα επειδή δεν μπορεί να καπνίσει σου λέει ο άνθρωπος καλύτερα κάνε ένα τσιγαράκι για να ηρεμήσεις.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗ ΒΙΩΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ! ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΦΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ¨ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ!¨ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ?

εγω στη εγκυμοσυνη εκανα ανταυγειες παντως!!!!!!!

να ξερετε οτι καμμια βαφη δεν ειναι φυτικη,απλα εχουν χαμηλοτερη περιεκτικοτητα σε αμμωνια και οξυζενε!!!!!!!!!!

Εγω εκανα 2 φορες ανταυγιες και τωρα σκεφτομαι και για 3η. Απλα ισως αυτη τη φορα να κανω φυτικη βαφη διοτι δεν εχω τοση υπομονη και αντοχες. Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα. Ασε που οι ανταυγιες δεν ακουμπανε στο δερμα και πιστευω οτιειναι καλυτερα. Μαλιστα τη μια φορα ζητησα και εκανα με σκουφακι οπως τις εκαναν παλια και δενακουμπησε τοποτα στο κεφαλι μου. Τωρα πριν γεννησω θα παω να τα κανω κατι διοτι μετα δεν ξερω με τομωρο ποτε θα μπορεσω!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑ Η ΒΑΦΗ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΑΦΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΝΑ ΒΑΦΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!

Όταν ήμουν έγκυος έκανα ανταύγειες στο 1ο τρίμηνο που δεν ήξερα ακόμα πως είμαι έγκυος. Το μωρό μου είναι 5 μηνών και δόξα τω Θεώ δεν γεννήθηκε με κάποιο πρόβλημα.

Να προσέχετε τα "φυτικά" προϊόντα. Τα προϊόντα του Κόρρες είναι γεμάτα parabens που είναι καρκινογόνα. Προσοχή κορίτσια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...