katpend

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  125
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον katpend

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Αθήνα
 1. katpend

  Γαλα εβαπορε

  Να φανταστώ ότι δίνεις και κρέας κονσέρβα, φρούτα κονσέρβα και ότι άλλη κονσέρβα κυκλοφορεί;
 2. Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός, θα σε συμβούλευα πριν προχωρήσεις να πάρεις και μια δεύτερη και τρίτη αν χρειαστεί γνώμη, γιατί το asperger είναι μια διάγνωση που "φοριέται" πολύ τελευταία, και οι παραπομπές στα ιδιωτικά κέντρα δίνουν και παίρνουν. Μιλώ από προσωπική πείρα, μιας και ο εννιάχρονος γιος μου διαγνώστηκε στην α δημοτικού ως asperger από δημόσιο φορέα, για να μας πουν στη γ' δημοτικού (σε άλλο δημόσιο φορέα) ..."καμία σχέση".

 3. Διαφημίσεις


 4. Εγώ πάλι μόνο καλά έχω ακούσει για το συγκεκριμένο σχολείο. Μικρό, με λίγους μαθητές, ωραίο κτήριο δίπλα σε πάρκο, καλούς εκπαιδευτικούς... Τι άλλο θέλεις; Συν του ότι αν μένετε κοντά οι παρέες των παιδιών θα είναι από τη γειτονιά, πράγμα εξαιρετικά βολικό!
 5. Για να καταλάβουμε... φρούτα και τραχανά τρώει; Μήπως τρώει πολλά φρούτα (αν είναι αλεσμένα όπως λες είναι πολύ πιθανόν) και δεν πεινάει; Μην τον πιέζεις πάντως. Αν πεινάσει θα φάει!
 6. Πολύ στεναχωριέμαι όταν ακούω ιστορίες για μανούλες που ενώ θέλουν να θηλάσουν οι μαίες τις σαμποτάρουν τόσο άσχημα1 Δεν θα πω τίποτα καινούριο... το μωράκι συνέχεια στο στήθος, ποτέ ξανά ξένο γάλα και να βλέπετε τα πράγματα με αισιοδοξία! Και να σας ζήσει φυσικά!
 7. δεν έχω να σου πω κάτι άλλο... μόνο μπράβο σου!
 8. Για τα χτυπήματα και τους μώλωπες είναι η arnica. Υπάρχουν διάφορες αλοιφές με arnica. Αλλά δεν ξέρω αν μετά από τόσο καιρό κάνει κάτι.
 9. smartaki09 μπορείς να μου πεις και εμένα πληροφορίες γιατί με ενδιαφέρει;
 10. ΝΑ απομακρυνθούμε και από τον πλανήτη γη επειγόντωςγιατί έχει ισχυρότατο μαγνητικό πεδίο! Κοινώς... μην πιστεύετε ό,τι spam έρχεται στο mail σας!
 11. Και εγώ είχα πάρει pulsatilla στον ένατο στο δεύτερο παιδί μου, καθώς και κάτι (που δεν θυμάμαι τι ήταν) κατά τη διάρκεια του τοκετού για τη διαστολή. Γέννησα φυσιολογικά με προηγηθείσα καισαρική.
 12. και γώ έτσι την είχα πατήσει και τελικά έκλεισα στο Αλεξάνδρας και την έκανα. Μαζί με την αιμοληψία. μην καθυστερήσεις όμως γιατί δεν θα βρεις ούτε εκεί!
 13. Συγνώμη κιόλας αλλά γιατί δεν πας σε δημόσιο; Γιατί να χρεωθείς για μια γέννα; Και μη μου πεις για το γιατρό "σου" Γιατρούς έχουν και τα δημόσια.
 14. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας "απίστευτα βαρύ". Δύσπεπτο; Εμένα ο παιδίατρος μου συνέστησε να του δίνω πρόβειο από τον 7ο μήνα αν θυμάμαι καλά. Είναι το καλύτερο, και είναι γιαούρτι -όχι κάτι "σαν" γιαούρτι- και ο δικός μου που τρελαινόταν για τα ξινά το καταβρόχθιζε, τώρα που είναι 20 μηνών πάντως το ζητάει με "μέέέέλια!!!":grin:
 15. Γεια σου μαμά του Σπύρου! εγώ έκανα vbac στο Έλενας με τον Ροσόλυμο. Σε δημόσιο μαιευτήριο νομίζω δύσκολα θα βρεις άλλον. Τον Χασιάκο τον ξέρω από φίλες μου, όσες γέννησαν το πρώτο μαζί του γέννησαν φυσιολογικά, όσες πήγαν με μια καισαρική στο ενεργητικό τους έκαναν ξανά καισαρική, απλά την έκαναν με τον καλύτερο -κατά τα λεγόμενα- χειρουργό της Αθήνας!