Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο Χαρούλης και η προσαρμογή του (15 μηνών)

Recommended Posts

Doraki Mπράβο Σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ σημαντικό που σε κανουν να νιωθεις εμπιστοσύνη!! Νομίζω ότι είναι το βασικό συστατικό για μια καλή προσαρμογή!! Καλή συνέχεια!!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 147
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ημερα τριτη.

Σημερα καθισε σχεδον μιαμιση ωρα και δεν μου ζητησαν καθολου να επεμβω.

Οντως και γω τον ακουγα κατα διαστηματα να κλαψουριζει αλλα παρηγοριοταν.. Μαλιστα η δασκαλα του μου ειπε οτι καποια στιγμη ξεχαστηκε και για κανα 10 λεπτο πηγε και επαιζε με τα παιδακια.

Το πρωι, τον χαιρετησα τον φιλησα και το ειπα οτι θα παω στη δουλεια και θα γυρισω να τον παρω σε λίγο.

Βεβαια δεν πηγα στη δουλεια καθισα εκει αλλα μαλλον αυριο θα τον αφησω και θα γυρισω στη δουλεια .. δεν ξερω κιολας, βαριεμαι τα πηγαινε ελα..

Παντως η κοπελα που τον εχει πρεπει να ειναι πολυ καλη.. δυο φορες που κρυφοκοιταξα, και την ωρα που πηγα να τον παρω τον ειχε αγκαλια και τον χαιδολογουσε..

Βεβαια την λυπαμαι κιολας γιατι θα εχει κοψομεσιαστει η κακομοιρα .. αφου σκεφτομαι να της παω το σλινγκ :P

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Δώρα μόλις διάβασα και τις περιπέτειες που είχες με τις μπέιμπι σίτερ!!!!

Τι να πω κοπέλα μου! Μήπως σας έχουν ματιάσει???

Φαίνεται ότι επιτέλους στον σταθμό αυτόν θα ηρεμήσετε!!

Εύχομαι τα καλύτερα :D

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Διαφημίσεις

Χα χα φερδα.. η συνεχεια δεν προβλέπεται καλη..

Χτες δεν ηθελε καθολου να παει. Οταν του ειπαπαμε στο σχολειο πηγε στην αγκαλια της συναδελφου μου και δεν εφευγε με τιποτα..

Και αταν φτασαμε στο σχολειο πηγαινε μονο στη διευνυντρια γιατι θεωρουσε οτι θα τον παρει στον πανω οροφο μαλλον που ειναιι η εξοδος :D ..

Μιση ωρα ελεγα τραγουδακια με τα παιδακια μπας και ξεκουνηθε απο την αγκαλια μου και ξεθαρεψει αλλα τιποτα.. Βδελλα μου ειχε γινει.

τελικα τον αφησα να κλαιει και εφυγα..

Τον πηρε η δασκαλα και ηταν ολη την ωρα μεχρι να γυρισω στην αγκαλια της.. Την κοψομεσιασε τη γυναικα.. Ευτυχως που ειναι γλυκουλικο παιδακι και ολοι θελουν να τον φιλανε και να τον ζουλζνε και μαλλον τον ερωτευτυκε και η δασκαλα (οπως ολες οι γυναικες που τον γνωριζουν) Οταν γυρισα να τον παρω τον ειχε αγκαλια και τον ζουλουσε και τοπν φιλουσε..και αυτος χαζογελαγε Οκ.. καλο αυτο

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Εχουμε πυρετο σημερα.... απο χτες το μεσημερι...

περαστικά Δώρα, να έιναι καλά και χαρούμενος στη γιορτή του :D:D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Δώρα περαστικά στο Χαρούλη!

Τα χρονια μου πολλά και τις ευχές μου προκαταβολικά μια και θα λειπω μία εβδομαδα από την δουλειά και αυτό συνεπάγεται οτι θα λείπω και από το forum!

Μπα δεν στεναχωριεμαι... απο τη στιγμη που ο σταθμος εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μου και βλέπω οτι τον αγαπανε δεν με νοιαζει να κλαιει και ολη μερα... που θα παει θα συνηθισει..

Εγω ειχα παιδι που εκλαιγε δυο μηνες και μετα μια μερα ξαφνικα αρχισε να κλαιει οταν ερχοτανε να το παρει η μανα του να πανε σπιτι... ηθελε να τον παρω εγω στο σπιτι μου.. :P

Το βασικο ειναι να ξερεις οτι το παιδι σου ειναι δεκτης αγαπης και σωστης φροντιδας.. ολα τα αλλα ξεπερνιουνται (ελπιζω κιολας να μην πεφτω τοσο εξω..)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Δωρακι μου χρονια πολλα και καλα στο Χαρουλη!!!!!!!!!!!!!!!!Πολλα φιλακια και περαστικα του αν ειναι ακομη με πυρετο!

Τωρα διαβασα τις περιπετειες σας....Ευχομαι να πανε ολα καλα τωρα....

ΜΕ ολα αυτα που διαβαζω σκεφτομαι οτι απο Σεπτεμβριο που λεμε να τον στειλουμε παιδικο κι εμεις θα περασω τις χειροτερες στιγμες....Πολυ με αγχωνει το θεμα..... :cry::cry::cry:

bxBwp2.png EgDTp2.png

Λοιπον.... Δευτερα σημερα και κλασσικα μιας και το ξενυχτησα παλι εδω χτες ξυπνησα στις 7 (ενω κανονικα 7 πιανω δουλεια χαχα)..

Πηγαμε στις 9 στη δουλεια μου και στο σταθμο στις 10...

μας υποδεχτηκαν πολυ θερμα και ο χαρης ηταν λιγο ντεμι... να παει στην αγκαλια τους η να μην παει? Τελικα αποφασισε να μην παει... :D

Τελικα πηγαμε παλι μαζι στην ταξη του, και καθισα λιγη ωρα μεχρι να δειξω στην ερμη τη δασκαλα πως να χρησιμοποιει το sling που της ειχα κουβαλησει για να μην της κοβει τα χερια ο γουρουνογιος μου....

(ευτυχως δεν μου το πεταξε στη μουρη...)

Τον αφησα να κλαιει και γυρισα στη δουλεια γιατι μπηκε σειρα σημερα και εχουμε ενα καρο τρελους και αποτρελους να τους βαζουμε στην ψυχιατρικη να παιρνουν τρελοχαρτα... Τους ειπα οτι θα παω να τον παρω στις 11.30..

Ομως για κακη μου τυχη εσκασε το πουλμανακι με τους τρελους (οι οποιοι ηταν ολοι μουσουλμανοι και δεν μιλαγαν και καλα ελληνικα) αρκιβως την ωρα που εβγαινα απο το γραφειο οποτε γυρισα πισω και ο ερμος ο χαρουλης εμεινε στο σταθμο μεχρι τις 12.30... Οποτε ακολουθησε την ταξη του στην τραπεζαρια..

οταν πηγα να τον παρω μου ειπαν οτι εκλαιγε μεν αλλα οχι ολη την ωρα, τους εριξε και κατι χαμογελα αλλα ηθελε ολη μερα αγκαλια και να τον κανουν βολτες σε ολες τις ταξεις του σταθμου... Και απ΄οτι μου ειπαν τον εκαναν... Ειχαν και κουκλοθετρο σημερα αλλα δεν εδωσε ιδιαιτερη σημασια και ηθελε να φυγει να ανεβει στο γραφειο με τη διευθυντρια να ξηλωσει παλι την ενδοεπικοινωνια.. (το εχει ξανακανει :P )

Επισης προσπαθησαν να τον ταισουν λιγο επειδη αργησα αλλα δεν ηθελε και δεν τον πιεσαν.. τον αφησαν απλα να παιξει με το φαγητο του..

Οταν πηγα, εβγαινε απο την τραπεζαρια μεσα στο σλιγκ που φορουσε η ερμη η δασκαλα και μου ειπε οτι οταν τον εβαλε εκει (γιατι επρεπε να ταισει και τα αλλα παιδακια) ηρεμησε αρκετα και να της το πηγαινω καθε μερα... και κακως δεν σκεφτηκε να το φορεσει νωριτερα.. Αλλα ειχε πλακα γιατι μου λεει..."κατσε να σου φερω και την εσαρπα σου..." πολυ γελιο..

Παντως τα πηγε πολυ καλυτερα σημερα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.. Αυριο θα τον παω λιγο νωριτερα να προλαβει και το πρωινο

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...