Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο Χαρούλης και η προσαρμογή του (15 μηνών)

Recommended Posts

Τελικα απο αυριο ξεκιναμε παιδικο και εμεις... Τα σχεδια για να τον παιρνω στη δουλεια ακυρωθηκαν αφου βρεθηκε τελικα παιδικος στην περιοχη να τον παρει (εναν ιδιωτικος που ειχα ρωτησει το σεπτεμβριο και μου ειχαν πει οχι, τωρα μου ειπαν ναι αφου κλεινει τους 15 μηνες..) και αφου βρεθηκε προθυμοποιηθηκε η μαμα μου να ερχεται το πρωι να τον κραταει.. (ευτυχως παει καλυτερα το χερι της).

Η αληθεια ειναι οτι αυτη εβαλε παλι το χερακι της, αφου εγω της ελεγα οτι δεν προκειτε να τον παρουν, και εστειλε μια γνωστης της που πηγαινει το παιδι της στο δημοτικο που ανηκει και ο σταθμος αυτος να παει να ρωτησει..

Οποτε θα κανουμε για αρχη μια δοκιμη εδω.. να μην ταλαιπωρουμαστε..

Αλλωστε αργα η γρηγορα θα επιστρεψω και γω στο σταθμο, οποτε αν δεν παει καλα τον παιρνω μαζι μου..

Για τον συγκεκριμενο σταθμο, εχω ακουσει καλα λογια και φανταζομαι οτι καπως ετσι θα ειναι.. γενικα ειναι ενα ιδιωτικο σχολειο που λειτουργει εδω και 50 χρονια στην περιοχη και δεν τους παιρνει να χαλασουν το ονομα τους με βλακειες.. σε αυτο βασιζομαι.

Και ο υπευθυνος (αντρας .. σπανιο αυτο) μου φανηκε λογικοτατος, οταν μου ειπε οτι η αδεια τους ειναι για παιδακια απο 4ων μηνων αλλα αυτος παρολο που δεχεται πιεσεις απο γονεις δεν παιρνει μικροτερα απο 15 μηνων γιατι θεωρει οτι δεν μπορει να προσφερει αυτα που πρεπει σε ενα τοσο μικρο παιδακι..

Γενικοτερα ειμαι αγχωμενη αρκετα με το πως θα τα παει, αν και σε μια πρωτη επισκεψη ο Χαρουλης εκλαιγε οταν φυγαμε και απο την αλλη δεν ξερω πως αισθανθηκατε εσεις οταν το παιδι πρωτοπηγε παιδικο, αλλα επειδη για μενα παιδικος=σχολειο, ισως επειδη γνωριζω ακριβως τι γινεται μεσα στην ταξη, και ξερω οτι και το πιο μικρο παιδακι ακομα, θα κατσει στο τραπεζακι και θα ζωγραφισει , θα κανει κατασκευες και θα τις παει στη μαμα , το καλοκαιρι θα παρει μερος στη γιορτη κλπ κλπ αισθανομαι παρα πολυ συγκινημενη και μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα (οχι απο τη στεναχωρια μου)..

Προχτες πηγαμε και αγορασαμε και τσαντα και σημερα πηραμε και καινουργια ρουχα για το σχολειο και πραγματικα ενιωθα παρα πολυ περιεργα, λες και το παιδι μου μεγαλωσε ξαφνικα σε μια μερα.. Τον επερνα αγκαλια και τον φιλουσα, και του ελεγα, δεν εισαι πια μωρακι, εισαι μεγαλο αντρακι και θα πας στο σχολειο..

Θα σας πω νεοτερα αυριο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dora , καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία εύχομαι ! :D:D:D

Ο Χαρούλης να περάσει τέλεια την πρώτη του μέρα στο σχολείο,

όλα να πάνε καλά .... και ας έχετε την πρώτη μέρα λίγα κλαματάκια δεν πειράζει.... τι τόσο εύκολα θα εγκαταλείπουν την μαμά τα παλιόπαιδα ;!!! :lol:

Καλή αρχή και πάλι!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Kαλή αρχή!

Τα ίδια ακριβώς συναισθήματα με σένα έχω και εγώ, με την ιδέα και μόνο να αρχίσουμε παιδικό σταθμό....

Μάλλον τον Σεπτέμβριο εμείς θα ακολουθήσουμε αλλά το σκέφτομαι απο τώρα και συγκινούμαι!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά με το Χαρούλη και τη προσαρμογή του στο σχολείο!!!

Να μας ενημερώνεις!

G9FN.jpg.png

Διαφημίσεις

Τελικα απο αυριο ξεκιναμε παιδικο και εμεις... Τα σχεδια για να τον παιρνω στη δουλεια ακυρωθηκαν αφου βρεθηκε τελικα παιδικος στην περιοχη να τον παρει (εναν ιδιωτικος που ειχα ρωτησει το σεπτεμβριο και μου ειχαν πει οχι, τωρα μου ειπαν ναι αφου κλεινει τους 15 μηνες..) και αφου βρεθηκε προθυμοποιηθηκε η μαμα μου να ερχεται το πρωι να τον κραταει.. (ευτυχως παει καλυτερα το χερι της).

Η αληθεια ειναι οτι αυτη εβαλε παλι το χερακι της, αφου εγω της ελεγα οτι δεν προκειτε να τον παρουν, και εστειλε μια γνωστης της που πηγαινει το παιδι της στο δημοτικο που ανηκει και ο σταθμος αυτος να παει να ρωτησει..

Οποτε θα κανουμε για αρχη μια δοκιμη εδω.. να μην ταλαιπωρουμαστε..

Αλλωστε αργα η γρηγορα θα επιστρεψω και γω στο σταθμο, οποτε αν δεν παει καλα τον παιρνω μαζι μου..

Για τον συγκεκριμενο σταθμο, εχω ακουσει καλα λογια και φανταζομαι οτι καπως ετσι θα ειναι.. γενικα ειναι ενα ιδιωτικο σχολειο που λειτουργει εδω και 50 χρονια στην περιοχη και δεν τους παιρνει να χαλασουν το ονομα τους με βλακειες.. σε αυτο βασιζομαι.

Και ο υπευθυνος (αντρας .. σπανιο αυτο) μου φανηκε λογικοτατος, οταν μου ειπε οτι η αδεια τους ειναι για παιδακια απο 4ων μηνων αλλα αυτος παρολο που δεχεται πιεσεις απο γονεις δεν παιρνει μικροτερα απο 15 μηνων γιατι θεωρει οτι δεν μπορει να προσφερει αυτα που πρεπει σε ενα τοσο μικρο παιδακι..

Γενικοτερα ειμαι αγχωμενη αρκετα με το πως θα τα παει, αν και σε μια πρωτη επισκεψη ο Χαρουλης εκλαιγε οταν φυγαμε και απο την αλλη δεν ξερω πως αισθανθηκατε εσεις οταν το παιδι πρωτοπηγε παιδικο, αλλα επειδη για μενα παιδικος=σχολειο, ισως επειδη γνωριζω ακριβως τι γινεται μεσα στην ταξη, και ξερω οτι και το πιο μικρο παιδακι ακομα, θα κατσει στο τραπεζακι και θα ζωγραφισει , θα κανει κατασκευες και θα τις παει στη μαμα , το καλοκαιρι θα παρει μερος στη γιορτη κλπ κλπ αισθανομαι παρα πολυ συγκινημενη και μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα (οχι απο τη στεναχωρια μου)..

Προχτες πηγαμε και αγορασαμε και τσαντα και σημερα πηραμε και καινουργια ρουχα για το σχολειο και πραγματικα ενιωθα παρα πολυ περιεργα, λες και το παιδι μου μεγαλωσε ξαφνικα σε μια μερα.. Τον επερνα αγκαλια και τον φιλουσα, και του ελεγα, δεν εισαι πια μωρακι, εισαι μεγαλο αντρακι και θα πας στο σχολειο..

Θα σας πω νεοτερα αυριο.

αχ συγκινηθηκα παρα πολυ και ξερεις γιατι?γιατι η τελευταια σου φραση τα λεει ολα!με το καλο καλη αρχη και στην μανουλα αλλα προπαντων στον χαρουλη,με το καλο...

my baby was my reborn...

Αντε κοριτσακι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗ!!!!!!

Είναι κάπως να ξεκινάνε τα παιδιά μας σταθμό!!! Εδω εγώ που αυτες τις μέρες τον πάω αφου ο σύζυξ λείπει για ελιές στο χωριο, όταν τον αφήνω και με φιλάει και με χαιρετάει.. νιώθω λες και είναι φοιτητης στο πανεπιστημιο!! :oops::wink:

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Δωρακι φανταζομαι οτι αυτη τη στιγμη ειστε στο σχολειο... Ελπιζω να εχετε σχετικα ευκολη προσαρμογη... αν και σιγουρα εν απακετο θα το φατε κι εσεις... αλλα μην πτοηθεις...

Καλη αρχη Χαρούλη... και να προσεχεις τα κοριτσακια εκει περα... θα καψεις καρδιες ! χαχα !!!

Δωρακι αναμενω νεα...

Διαφημίσεις

Καλή αρχή!!! Εύχομαι να προσαρμοστεί εύκολα κι όλα να πάνε καλά!!

Περιμένουμε τα νέα σας!!!

Εμείς τώρα έχουμε σταματήσει (λόγω ιώσεων και κατόπιν εντολής γιατρού) και θα ξαναπάμε τον Απρίλιο.

Πάντως, η στιγμή που ερχόταν το σχολικό και με έβλεπε, ήταν η καλύτερη!!!!! Μου χάριζε ένα απίστευτο χαμόγελο πριν καν σταματήσει το σχολικό και μετά μια σφιχτή αγκαλιά....όλα τα λεφτά!!!!!

Λοιπον γυρισαμε πριν απο λιγο στο σπιτι... καλα μην φανταστειτε οτι ηταν ολη μερα στο σταθμο... πηγαμε και στο σουπερ μαρκετ και στη θεια μας κλπ κλπ.. Και μιας και κοιμαται ας σας πω πως τα πηγαμε..

Ας τα παρω απ΄την αρχη.. Ξυπνησαμε στις 9 παρα τεταρτο, τον κυνηγησα κλασσικα να φαει λιγη κρεμουλα γιατι για γαλα ουτε λογος, και φυγαμε απο το σπιτι κατα τις 10.00.. πηγαμε απ΄το Δημαρχειο και πηραμε ενα πιστοποιητικο γεννησης που μας ειχαν ζητησει και φτασαμε αισιως στο σταθμο κατα τις 11 παρα τεταρτο..

Αλλωστε αυτο που με απασχολουσε σημερα ηταν να κανω την εγγραφη και να παρει και ο μικρος μια ιδεα και τιποτα παραπανω..

Μολις πηγαμε, μας υποδεχτηκε ενθερμα ο υπευθυνος, επιασε και κουβεντα με το Χαρουλη, και μου ειπε να τον παει στο τμημα με τα βρεφακια μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγγραφη..

Παω να τον παρω αγκαλια, μου λεει αφηστε θα τον παρω εγω. και οντως ο μικρος πηγε στην αγκαλια του. Του πηγε αυτος στην ταξη (εγω κολαουζος ετρεξα απο πισω, αν και μου ειπε να περιμενω στο γραφειο, ανοιξε την πορτα, ζητησε απο τις κοπελες (δυο) να τον κρατησουν λιγο και αυτες χαμογελαστες τον πηραν και η αληθεια ειναι οτι δεν εκλαψε καθολου.

Πηγαμε λοιπον στο γραφειο φτιαξαμε τα χαρτια, κανονισαμε τις οφειλες μας (μας χρεωσαν απο τον Φλεβαρη και μετα, τις λιγες μερες του Γεναρη δεν θα τις πληρωσουμε) και μας λεει φυσικα θα τον παιρνει το σχολικο. (το οποιο σχολικο ειναι μεσα στα διδακτρα δεν ειναι εξτρα να πεις οτι θα κερδιζε και κατι..) Λεω εγω οχι θα τον φερνουμε και θα τον παιρνουμε εμεις.. Επεμεινε αρκετα, με βασικο επιχειρημα οτι το παιδι αν το πηγαινει καποιος απο μας, θα κλαιει και θα μας ψαχνει, ενω με το σχολικο, θα κανει βολτα με το αυτοκινητο και θα ξεχνιεται . Εγω επειδη γενικα δεν ειμαι υπερ του σχολικου, γιατι ετσι δεν εχεις αποψη και εικονα για το τι γινεται στον σταθμο του ειπα οτι για αυτη τη βδομαδα θα τον πηγαινω εγω για λιγες ωρες και αναλογα πως θα παει το παιδι θα το ξανασυζητησουμε απο Δευτερα απλα και μονο για να τον ξεφορτωθω.. Αλλα ακομα κι αν γινοταν αυτο μονο θα τον επερνε αλλα το μεσημερι θα πηγαιναμε εμεις να τον παρουμε..

Τελειωνοντας με αυτες τις διαδικασιες, κατεβηκαμε εκει που ηταν η ταξη για να μιλησουμε με τη δασκαλα και να τον παρουμε.. Τον ειδα τον ειχε η κοπελα αγκαλια και οντως δεν εκλαιγε, βγηκε η δασκαλα να μας ενημερωσει και να την ενημερωσουμε, αλλα μου φανηκε λιγο μπαζο.. Ηταν βεβαια πολυ χαμογελαστη, αλλα δεν ρωτησε τιποτα για το παιδι, ουτε μας ειπε κατι, εγω την ρωτησα τι πρεπει να φερνουμε μου ειπε τι να εχει η τσαντα του και τελος.. Λεω αντε φερτε τον να φυγουμε, οχι λεει ο υπευθυνος, καλυτερα να τον αφησεις λιγο αφου δεν κλαιει.

Εν τω μεταξυ ειδα οτι η ταξη ηταν γεματη με παρκο, και το καθενα ειχε μεσα απο ενα παιδακι.. Τους λεω λοιπον, οτι δεν θελω σε καμια περιπτωση να μπει το παιδι σε παρκο, ουτε καν αν νυσταξει, ουτε για τιμωρια ουτε για τιποτα.. Απλα σε καμια περιπτωση, γιατι ο Χαρουλης, μετα απο την Γεωργια που τον παρατουσε ολη μερα μεσα στο παρκο, εχει παθει ενα τραλαλα και σαφως δεν θελει να μπαινει.. Και επισης τους ειπα και το εκανα σαφες οτι δεν θελω το παιδι ειδικα αυτες τις πρωτες μερες να κλαιει και οτι θα ειμαι σε αποσταση αναπνοης οποτε αν κλαψει σε 2 λεπτα να ειμαι εκει.. να με παρουν τηλεφωνο.

Συμφωνησαν ,και για τα δυο που τους ζητησα γι αρχη και φυγαμε (ειχαμε παει με τη γιαγια μαζι).

Τους ειπα οτι θα επιστρεψω σε μια ακριβως ωρα τους χαιρετησα και εφυγα.

Η ωρα ηταν 12 παρα δεκα σχεδον, τα παιδακια ειχαν ηδη φαει (αν και στη πρωτη επισκεψη μας ειπαν οτι το φαγητο ειναι στις 12, αλλα λεει τα μωρα ξεκινανε νωριτερα γιατι τα ταιζουνε..

Φυγαμε λοιπον και πηγαμε με τη μαμα μουσ την πλατεια για καφε. Μετα απο κανα τεταρτο, λεω αντε παω να παρω το παιδι..

Απο τωρα μου λεει η μανα μου, ουτε ενα τεταρτο δεν περασε. Αστο λιγο να συνηθιζει.. Εγω ομως καθομουν σε αναμενα καρβουνα.

Εκανα ενα τσιγαρο, εκανα δευτερο τριτο τεταρτο πεμπτο (παει η προσπαθεια να το κοψω) και αποφασισα οτι απ΄το να πεθανω στην καρεκλα μου απ΄το πολυ καπνισμα, καλυτερα να παω να παρω το παιδι..

12.22 αρκιβως, χτυπησα το κουδουνι του παιδικου.

Μου ανοιγει μια κοπελιτσα απο μια ταξη που ηταν εκει διπλα στην πορτα, μου λεει τι θελετε? Λεω ηρθα να παρω ενα παιδακι απο κατω... Ααα περιμενετε θα σας το φερω εγω λεει.. Οχι ευχαριστω της λεω, θα κατεβω.. Δεν ειναι αναγκη , μου λεει αυτη, περιμενετε.. Οχι, επιμενω εγω, θα κατεβω γιατι θελω να μιλησω και με τη δασκαλα..

Θα σας τη φωναξω κι αυτη επιμενει αυτη και κατεβαινει σχεδον τρεχοντας, αλλα εννοειτε οτι ειχα ηδη η σκια της, γιατι καθολου με μου αρεσε αυτο και ειχα ηδη αρχισει να ριχνω μπινελικια απο μεσα μου..

Φτανοντας εξω απο την ταξη το πρωτο πραγμα που ακουσα ηταν το κλαμμα του Χαρουλη, πριν καν τον δω και με την πρωτη ματια, εξω ακομα απο την ταξη (απ΄το τζαμι της πορτας) ειδα ... τι άλλο???

Ο Χαρουλης εκλαιγε μεσα σε ενα παρκο!!!!!

Η εκφραση μου γυρισε το ματι δεν λεει τιποτα... Εν τω μεταξυ δεν ηταν πλεον δυο δασκαλες γιατι η μια ειχε παει στα δερομολογια του παιδικου (αυτη που ηταν η κανονικη δασκαλα) και ειχε μεινει η βοηθος., η οποια εστρωνε κρεβατακια ωστε να κοιμηθουν τα παιδακια που μενουν...

Μου φερνει το Χαρη, και της λεω γιατι τον εβαλες στο παρκο? Και εφοσον κλαιει γιατι δεν με πηρες τηλεφωνο να ερθω? Να ξερετε μου λεει, τον εβαλα για λιγο για να ετοιμασω τα αλλα παιδακια για υπνο !!!! Και δεν εκλαιγε τωρα που σας ειδε αρχισε...

Το παιδι εν τω μεταξυ πρεπει να εκλαιγε απο τωρα γιατι ηταν κατακκοκινο, με πρησμενα ματια και φυσικα το ακουσα απο το διαδρομο, πριν αντιληφθει το παιδκαι οτι ειχα παει να το παρω...

Βουταω το παιδι και την τσαντα του , η δασκαλα με πηρε απο πισω και καλα να μου εξηγησει, της λεω δεν χρειαζεται κοριτσακι μου ειδα ηδη αρκετα και υποψην σου οτι αυτη ειναι η δουλεια μου.. ενα βλέπω χιλια καταλαβαινω..

Εν τω μεταξυ ο Χαρουλης οταν τον αφησα δεν ειχε πιπίλα, αλλα οταν τον πηρα, ειχε την πιπιλα του, πραγμα που αποδεικνυει οτι το παιδι εκλαιγε αλλιως γιατι του την εδωσαν, και μαλιστα πανω ειχε ενα αυτοκολλητο, το οποιο εγραφε "Θανασης" (ουτε πως λενε το παιδι δεν ηξεραν...

Αναζητησα τον υπευθυνο ο οποιος ηταν απων εκεινη την ωρα, και εφυγα.

Μετα απο κανα μισαωρο τον πηρα τηλεφωνο, μου ειπε οτι ενημερωθηκε για το περιστατικο, και οτι το παιδι εκλαψε μολις με ειδε, και οτι το εβαλε εκει η δασκαλα γιατι το ειχε ζητησει μονος του, για να παιξει με ενα αλοο παιδακι που ηταν στο παρκο ηδη...

Του λεω "Ακου να δεις.. πρωτον δεν το παιδκι εκλαιγε απο πριν γιατι το ακουσα απο το διαδρομο, δευτερον η δασκαλα δικαιολογησε το γιατι ηταν το παιδι στο παρκο με αλλο λογο και εσυ μπυ λες αλλα τωρα.. και τριτον ποιος ο λογος που δεν με αφηνε η κοπελα να κατεβω?

Και τι μου απανταει ρε παιδια?

"Μου αρεσει που εισαι και συναδελφος.. δεν ξερεις οτι δεν ειναι σωστο οι γονεις να πηγαινοερχονται μεσα στους χωρους του σταθμου?"

:shock::shock::shock:

Του λεω λοιπον.."Ακριβως επειδη ειμαι συναδελφος, και μαλιστα ενημερωμενη πανω σε παιδαγωγικα θεματα προφανως καλυτερα απ΄οτι εσεις, γνωριζω πολυ καλα, οτι επιβαλλεται οι γονεις να εχουν προσβαση σε ολους τους χωρους του παιδικου.. Και θα επρεπε τουλαχιστον στο δικο μου το παιδι να ειστε λιγο πιο προσεχτικοι , γιατι εννοειτε οτι εφοσον κινουμαι στους ιδιους χωρους, γνωριζω πολυ καλα τα "μυστικα" του επαγγέλματος..

Anyway μου ειπε εφοσον υπαρχει καχυποψια καλυτερα να μην το ξαναπαω το παιδι και να περασω να μου επιστρεψουν τα χρηματα μου.. (αλλωστε δεν μου εδωσαν και αποδειξη) Του ειπα οτι αυτο εννοειτε και οτι δεν ειχα καμια προθεση να ξαναστειλω στο μπουντρουμι τους το παιδι μου, και οτι προτιμω να το σερνω μαζι μου απο της 6 στη δουλεια μου, γιατι μπορει να ταλαιπωρειται σωματικα, αλλα τουλαχιστον θα ειναι ψυχικα και συνασθηματικα καλυτερα.

Πηγε λοιπον η μαμα μου και πηρε τα χρηματα και τα χαρτια μας πισω (δεν πηγα γιατι θα γινομασταν κωλος σορυ κιολας) και της ειπε μαλιστα οτι ειμαι και απαραδεκτη να κανω ετσι συναδελφος πραγμα... Του τα εχωσε και η μαμα μου και εφυγε...

Εννοειτε λοιπον οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαει παιδικο ο Χαρης, θα τον κρατησει η κουλη γιαγια και θα κανει υπομονη, θα κανω εγω κοπανες απο τη δουλεια, και γενικα θα το τραβηξουμε το θεμα οσο παει μεχρι να επιστρεψω και γω στον παιδικο για να τον παρω μαζι μου...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

:cry::cry: Είναι δύσκολα τα πράγματα στους παιδικούς ειδικά μεχρι την ηλικία των 3 ετών... αυτο πιστευα παντα και συνεχίζω να το πιστεύω.. τωρα τι θα σου εξηγούσε ο Χαρούλης γιαυτο που συνέβη??

Αφού εχεις εναλλακτική λύση, και ας μην είναι η ιδανικότερη κράτα τον σπίτι οσο μπορείς...

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο... :shock:

Τετοια ακουω και μου φαινεται δεν στελνω το Μαρακι μου πουθενα!! Στη σκεψη και μονο να παρκαρουν το αγγελουδι μου μες στο παρκο και να πλανταζει μοναχουλι του νιωθω το εγκεφαλικο σε αποσταση αναπνοης! :evil:

Αυτο που μου την εδωσε πιο πολυ απ΄ολα ειναι οτι παω και ειμαι ξεκαθαρη οτι δεν με ενδιαφερει να κατσει το παιδι απο την πρωτη μερα στο σταθμο ενα πληρες ωραριο με οποιοδημοτε κοστος.. Τους λεω με απλα ελληνικα οτι αν η προσαρμογη του παιδιου κρατησει και ενα μηνα και δυο, ποσος με απασχολει και εγω το μονο που θελω ειναι να ειναι οσο το δυνατον πιο ανωδυνη για το παιδι..

Ουτε τους ειπα οτι ααα ξερετε επειδη θα φερνω για μια ωρα το παιδι θα σας πληρωσω αναλογικα..

Ειναι σαφες οτι δεν θελουν γονεις στα ποδια τους.. για λογους που ξερουν μονο εκεινοι.. οποτε εληξε και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.

Λυπαμαι μονο που εβαλα το παιδακι μου σε αυτη τη διαδικασια.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Α ρε Δώρα! Καλά έκανες και του τα έχωσες! Διάβαζα αρχικά και χαμογελούσα πιστεύοντας ότι θα τελειώνε όμορφα η περιγραφή σου, δυστηχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα έπρεπε!

¨

Φαντάζομαι πως θα φρικαρες όταν θα είδες τον Χαρούλη μέσα στο πάρκο!

Κουράγιο βρε Δώρα! Θα μεγαλώσει....

Δωρα μου οπως κανουμε παντα, τουλαχιστον εμεις οι δυο... θα σου πω την γνωμη μου ειλικρινα...

Γενικα ξερεις οτι ειμαι αντιθετη με τον παιδικο σε ηλικια κατω των 2,5 - 3 χρονων... αλλα ειχαμε πει οτι στην δικη σας περιπτωση ηταν μια λυση αναγκης...

Σε οτι αφορα αυτα που ειπες για το σχολειο, συμφωνω κι εγω οτι εινα απαραδεκτοι και για αλλη μια φορα καταληγω στο συμπερασμα οτι ολοι οι σταθμοι ειναι χαλι μαυρο !

Σε οτι αφορα ομως εσενα κοριτσακι θα σου πω οτι νομιζω, μιλαω για εσενα μονο και μονο επειδη ειμαστε φιλες περα απο εδω, εισαι λιγο υπερβολικη με τον Χαρουλη... πως θα παει μαρι το παιδι σχολειο μεθαυριο ??? ε ??? Η γνωμη μου ειναι να χαλαρωσεις λιγο... και να δοκιμασεις αλλον εναν σταθμο, αλλα τις πρωτες μερες να μην φυγεις... να μεινεις εκει μεχρι να συνηθισει κι ο ιδιος.... Καλυτερα βεβαια να ξαναγινει αυτο απο Σεπτεμβριο, αν μπορειτε, που θα ειναι και ο Χαρουλης 2 περιπου...

Δωστου ενα μεγααααααααααλο φιλακι απο εμενα για την ταλαιπωρια και τα λεμε παλι....

Κρίμα Δώρα! Πιο πολύ βέβαια φαντάζομαι σε ενόχλησε η όλη στάση και η κοροιδία τους... Τι να πεις! Φαντάσου τι λένε στους γονείς που δεν είναι νηπιαγωγοί! Τώρα στη μέση της χρονιάς φαντάζομαι δεν στον παίρνουν σε δημόσιο, ε?

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Παιδια ειλικρινα δεν θα με πειραζε καθολου ακομα κι αν το παιδι εκλαγε απο την πρωτη στιγμη.. Παλι θα το αφηνα... θα εκλαιγε μια δυο τρεις μερες ενα μηνα θα σταματουσε..

Αλλα τα πηρα στο κρανιο που εκαναν ακριβως το αντιθετο απ΄οτι τους ειπα..

Μαριλενα μου το ξερω οτι με θεωρεις υπερβολικη, μου το εχεις ξαναπει αλλωστε, αλλα σε πληροφορω οτι ο Χαρουλης θα παει στο σχολειο και θα ειναι και πολυ ευτυχισμενος που θα παει.. δεν ειμαι αντιθετη στο να ανεξαρτητοποιηθει το παιδι αλλα αυτο θα γινει οταν θα ερθει η ωρα του να γινει και με το σωστο τροπο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Τι να πει κανείς???? Τραβάω τα μαλλιά μου μ αυτά που ακούω! :shock:

Το ίδιο θα έκανα και εγώ και αν ήταν εκεί και η κανονική δασκάλα αυτή που της είπες ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΕΜΕ! θα της την έριχνα την σφαλιάρα και ας κρυβόταν στου βοδιού το κέρατο μέσα!

Είναι μάνες αυτές? θα ήθελα πολύ να το μάθω αυτό!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

dora ... μάλλον πρέπει να αλλάξεις τίτλο και να τον κάνεις: "Ο Χαρούλης ΔΕΝ πάει παιδικό" :D

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Καλά μιλάμε πολύ "φόρτωσα" με την ιστορία του πάρκου.

Χαρά στην ψυχραιμία σου ρε Δώρα..............ειλικρινά μιλάω δεν ξέρω αν θα είχα την ψυχραιμία να μην την βουτήξω από το μαλλί. Όχι φυσικά γιατί το παιδί έκλαιγε, αλλά γιατί είχες δώσει σαφέστατες οδηγίες: ΟΧΙ ΠΑΡΚΟ.

Δηλαδή αν τους πεις να μην δώσουν σ΄ένα παιδάκι να φάει κουκιά επειδή είναι αλλεργικό όπως η δικιά μου και αυτοί του δώσουν τι θα σου πούνε?

-Πως κάνεις έτσι και είσαι και συνάδελφος?" ΑΚΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ........

Δεν ξέρω τι να πω μ'αυτά που διαβάζω......μήπως τελικά οι δημόσιοι είναι καλύτεροι? Τουλάχιστον εκεί ξέρες τι σε περιμένει , δεν σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.