Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορά ρούχων - κρεβατιού κτλ.

Recommended Posts

Δικιο έχεις!!!!

Διαφορετικα πραγματάκια - για προικα μωρου - εχω δει μόνο στο Mothercare (εχει καποια μονόχρωμα) και στο IKEA.

Όσο για ρουχαλάκια, το Zara σιγουρα έχει αρκετα πράγματα και σε καλές τιμές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 102
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω..θα ήθελα κάτι πιο..funky :D

αρκουδάκια, σκυλάκια, λαγουδάκια δεν μ' αρέσουν. Πάντως στο mothercare έχει νορμάλ ρούχα εγκυμοσύνης, επιτέλους φόρεσα τζην μετά από μήνες! και στο prenatal απ' ότι είδα στον κατάλογο, αλλά πρέπει να είσαι έγκυος-μοντέλο για να μπορέσεις να τα φορέσεις.

Στέλλα και εγώ έχω τις ίδιες προτιμήσεις...σιχαίνομαι τα μωρουδικά...με τις δαντελίτσες και τα φρου φρου. Στο mothercare είχα βρει πολύ ωραία ρουχαλάκια...τζηνάκια, φουτεράκια...από 0...και δεν του φορούσα έξω αυτά τα φορμάκια που τα κάνουν σαν στρουμφάκια.

Πάντως να σου πω το εξής: ΜΗΝ ψωνίσεις πολλά πράγματα. Θα σου φέρουν άπειρα. Εμένα ο μπέμπης είναι 2,5 μηνών και μου έχουν φέρει τόσα πολλά που τα αλλάζω και του παίρνω για 2 χρονών!!

Διαφημίσεις

Πάντως να σου πω το εξής: ΜΗΝ ψωνίσεις πολλά πράγματα. Θα σου φέρουν άπειρα. Εμένα ο μπέμπης είναι 2,5 μηνών και μου έχουν φέρει τόσα πολλά που τα αλλάζω και του παίρνω για 2 χρονών!!

Και που σαι ακομαααα!!!!Συμφωνω απολυτα!Τεραστιο προβλημα!Εχω τα απειρα ρουχακια και απο τα καλοκαιρινα τα μισα δεν προλαβε να τα φορεσει ουτε μια φορα!Ασε που καποια που δεν μπορεις να αλλαξεις σου μενουν αναγκαστικα και δεν εχεις ορεξη να παρεις αυτα που αρεσουν σε σενα γιατι η ντουλαπα κοντευει να ξεχειλισει!!!! :twisted:

Οσο για τα γουστα στα ρουχακια εμενα μου τη δινει τρομερα που ολα τα (αγοριστικα τουλαχιστον) μπλουζακια-φουτερακια πρεπει να εχουν πανω εκατο σταμπες το καθενα!!!Με νουμερα και λεξεις αγγλικες!Δεν καταλαβα,ενα απλο μπλουζακι δεν κυκλοφορει????

bxBwp2.png EgDTp2.png

Κι εμένα Ρένα ούτε τα μισά καλοκαιρινά φόρεσε!

Τώρα ξέρω για το μέλλον! Αν δεν πάθεις λέει δεν θα μάθεις ε??

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Μια απο τα ιδια... Τα μισα ρουχα της βαφτισης εχουν μεινει αφορετα στην ντουλαπα και δυστυχως δεν μπορουσα να τα αλλαξω. Και το κακο ειναι οτι αυτα που μπορουσα να αλλαξω από μαγαζια όπως Ζαρα Λητω Μοδερκεαρ ήταν αυτα που μου αρεσαν και δεν τα αλλαξα. Τα αλλα και βλακειες ηταν και δεν ηξερα από που ηταν η ηταν από πολύ μακρυα. Σιγα μην ετρεχα στο Γαλατσι ή στη Λειβαδια να αλλαξω ενα σετακι που δεν κανει πανω απο 15 ευρω..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Γειά σας και πάλι!

Δηλαδή απ' ότι κατάλαβα, από ρούχα να πάρω μόνο ότι θα χρειαστεί τις πρώτες μέρες, από 4-5 εσώρουχα, φορμάκια, ζακετάκια, πάνες αγκαλιάς, σελτεδάκια (τώρα μαθαίνω και τις ορολογίες :? ) γιατί φέρνουν πολλά ρούχα δώρο. Τί δεν πρόκειται να φέρουν και πρέπει να το αγοράσω πριν πάω στο μαιευτήριο;

Δεν έχω ψωνίσει ακόμα τίποτα και δεν ξέρω από που ν' αρχίσω!

Φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας,

τελικά βρήκα πολύ όμορφα και τρέντι ρουχαλάκια στα μαγαζιά που αναφέρατε, όχι ροζ και χωρίς αρκουδάκια ευτυχώς! Αυτή η σειρά jungle ειναι πολύ γουστόζικη.

Αυτά τα πλένουμε και τα σιδερώνουμε από την ανάποδη; και στα άσπρα, βάζουμε καθόλου λευκαντικό ή σόδα μαζί με το απορρυπαντικό;

Χαζά ερωτήματα θα φαίνονται αυτά στις παλιές, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη!

Καλό Σαββατοκύριακο 8)

ότι ρουχαλάκια έχετε που δεν τα θέλετε, δεν σας αρέσουν, δεν κάνουν στο παιδί σας, φέρτε τα στη συνάντηση, μήπως και αρέσουν σε κάποιον άλλο και κάνετε κάποια ανταλλαγή.

όσα δεν θέλει κανείς, θα βρώ μέχρι τότε ένα μέρος/οργανισμό, για να τα κάνουμε δωρεά. θα το γραψω και στο τοπικ της συνάντησης.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Καλησπέρα.

Πήγα σήμερα στα Jumbo και είδα πόλύ όμορφα ρουχαλάκια και σε πολύ καλές τιμές!!!

Γιατι όπως θυμάμαι απο δώρα που έπερνα τα υπόλοιπα μαγαζια με τα επώνυμα είναι φωτιά στις τιμές (π.χ. ένα απλό φορμάκι 25€ :shock: )

Αν και είναι ακόμα νωρίς μπήκα στον πειρασμό και αγόρασα ένα φορμακι και ένα ζευγάρι καλτσάκια.

Έτσι για να χαρώ λιγάκι :lol::lol::lol:

Βέβαι όλοι λένε οτι κανονικά αγορές κάνεις στον 8ο - 9ο αλλά είναι τόσο γλυκούλικα που δεν μπορούσα να αντισταθώ :oops:

Πάντως όντως υπάρχει μεγάλη η διαφορά στην ποικιλία ανάμεσα στα κοριτσίστικα και τα αγορίστικα ρουχαλάκια :cry:

Ευτυχώς που το zara πράγματι εχει αρκετά ωραία ρουχαλάκια για αγόρια.

Συμφωνώ και με τη rena που έγραψε:

"Οσο για τα γουστα στα ρουχακια εμενα μου τη δινει τρομερα που ολα τα (αγοριστικα τουλαχιστον) μπλουζακια-φουτερακια πρεπει να εχουν πανω εκατο σταμπες το καθενα!!!Με νουμερα και λεξεις αγγλικες! Δεν καταλαβα,ενα απλο μπλουζακι δεν κυκλοφορει????"

db0ip3.png

Καλησπέρα.

Πήγα σήμερα στα Jumbo και είδα πόλύ όμορφα ρουχαλάκια και σε πολύ καλές τιμές!!!

Συμφωνώ,αλλά να προσέξεις τα νούμερα του Jumbo,γιατί είναι πολύ μικρά :!: .Εμένα η δικιά μου είναι 9μισι και τις φοράω για 15 μηνών από το Jumbo και για 12-18 από άλλες μάρκες.Και να φανταστείς ότι είναι αδύνατη.8.300 ζυγίζει και είναι 75 εκατοστά.

Και επειδή γεννήθηκε 3900 και 52 εκατοστά,της φορούσα στην αρχή νούμερο 3-6 ρουχαλάκια,κορμάκια κτλ.

Εμενα γεννηθηκε 3.380 και 51 ποντους και τα μονα φορμακια που του ερχονταν καλα μεχρι και 2 μηνων ηταν τα 00 από τα Τζαμπο. Δεν πρεπει να πλεει μεσα στα ρουχαλακια το μωρο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Δεν πρεπει να πλεει μεσα στα ρουχαλακια το μωρο.

Συμφωνω αλλα δεν πρεπει και να του ερχονται ακριβως στο κορμακι του. Πρεπει να ειναι κομματακι χαλαρα. Ειδικα τα φορμακια τα ολοσωμα για να μην πιεζονται οι πατουσιτσες και "κοβεται" η αναπτυξη του.

Και τα νούμερα του Zara είναι μικρά...

Εγώ στον μεγάλο μου γιό, 3 μηνών του αγόραζα από το zara ηλικίας 6-9 μηνών..

Ναί όντως!Εγώ της φοράω για 12-18 μηνών από το Ζara. :lol:

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ επίσης παράγγειλα ρούχα από γνωστό κατάλογο από τα οποία έχω παραλάβει τα μισά, και ομολογώ ότι φαίνονται πολύ καλά ποιοτικώς.

Οι τιμές είναι πολύ καλές, και τα νούμερα αντιστοιχούν πράγματι στις ηλικίες που λένε..

Το μόνο κακό είναι ότι αν παραγγείλεις πολλά κομμάτια, μπορεί να στα φέρνουν λίγα λίγα χωρί να ξέρεις το πότε..

Εμένα έχουν έρθει 2 φορες ως τώρα και περιμένω ακόμα και άλλα ρούχα από την ίδια παραγγελία. Επειδή είναι μόνιμα κάποιος σπίτι δεν το κυνήγησα το θέμα, αλλά την επόμενη φορά θα κανονίσω να τα φέρουν όλα μαζί.

• 2 months later...

Εμείς τα διοχετεύσαμε ήδη σε άλλες μαμάδες με μωρά που τους κάνουν τα ρούχα μας.Όσο για τα πράγματα υποθέτω θα τα βάλουμε στην αποθήκη μιας και ποτέ δεν ξέρεις τα μελούμενα....!

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...