Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βοήθεια! σύνδρομο let-down?

Recommended Posts

κοπελα μου να σου ζησει το μωρακι σου. δεν ειμαι ειδικη σε αυτα τα θεματα αλλα ειμαι μανουλα τριων αγοριων και θα σου πω απο την πειρα μου τι νομιζω εγω. μαλλον οπως το λες ειναι. λιγο απο ολα. ο πρωτος μου γιος παντως εκανε ακριβως τις αντιδρασεις με τον μπεμπουλη σου επειδη οπως καταλαβα μετα δεν ειχα αρκετο γαλα και δεν επαιρνα ποσοτητα οταν ρουφουσε με αποτελεσμα να μην χορταινει και να ευριαζει. επισης ζεσταινοταν οπως ειπε μια κοπελα πιο πανω (γεννησα κι εγω 6 Αυγουστου). ειναι και οι κολικοι που αρχιζουν νωρις σε καποια παιδακια αλλα ειναι και πονακια αλλα που ειναι φυσιολογικα στα νεογνα αφου ειναι ανωριμα ακομα ολα τα συστηματα . οσο για τη ΓΟΠ εχω ζησει και αυτο. ο μεσαιος μου γιος ειχε μικρη ΓΟΠ και εβγαζε γουλιες μετα απο τα γευματα αλα δεν ειχε τοση ανησυχια. ο μικρουλης μου ειχε μεγαλη ΓΟΠ και πεταγε ρουκετες δεν επαιρνε βαρος αλλα εχανε αλλα και παλι δεν ειχε ανησυχια. ηταν αντιθετα πολυ ησυχος και ειχε υπνηλια και η παιδιατρος μου μου ειπε οτι και αυτα ειναι συπτωματα της ΓΟΠ. τι να σου πω κοπελα μου? κανε υπομονη και ολα θα πανε καλα θα δεις!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

manoulitsa, να είσαι καλά...

δεν ξέρω για τα γαλακτοκομικά πόσο ρόλο παίζουν στην παλινδρόμηση...είναι πολύ δύσκολο να τα κόψω τελείως γιατί υπάρχουν σχεδόν παντού!

κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο άσχετο με το θέμα, εάν ξέρετε.... ο μπέμπης κάποιες φορές 4-5 μέσα στην ημέρα κυρίως όταν ξυπνάει κάνει ένα δύο γκούχου-γκούχου, ένα βηχαλάκι, σαν πνίξιμο κάπως, ελαφρύ, όχι βήχας βαθύς από το στήθος, είναι φυσιολογικό;

Πνίγεται απο τα σάλια του ή απο γάλα που κρατάει στο στόμα και τη μύτη του. Δεν σου είπε ο παιδίατρος να του πλένεις κάθε μέρα τη μυτούλα με φυσιολογικό ορό?

4599150571.png6def44b14c.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Babette antimetopizo to idio provlima edw kai 4-5 meres. Mono pou se mena de symbainei otan h mpempa einai peinasmeni, sini8os sumbainei afou exei faei kamposo h otan zitaei sti8os ligo meta to faghto, pou einaio -fantazomai -xortasmenh. Tis idies anarotiseis akribws eixa kai den kataligo kapou. O paidiatros mou eipe na ths dwsw pipila, mipos 8elei aplws na pipilaei kai thn eknevrizei h roh tou galatos. To ekana, thn iremei ontws, ekei pou h mpempa prin 5 meres oute na dei pipila. Th roufaei me aplhstia kai tsantizetai an ths pesei! Genika tis ores pou sumbainei afto exei polu eknevrismo gia arketh ora. Ta endiamesa gevmata mia xara. Kai egw perimenw na perasei o minas na mou th zygisei o paidiatros. Elpizw na einai perastika kai kalh mas synexeia, upomonh propantwn! An exeis nea h kati pou ekanes kai boi8ise, grapse. Tha dokimasw na th balw kai mproumyta panw sto sti8os, an kai de nomizw.

den apantisa giati eleipa kai avrio pali fevgo...evoula ta pragmata einai poly kalytera, mallon monos tou pia exei vreitropo na antimetopizei tin megali roi...emena paroti prospatho den polythelei pipila...

sxetika me ton oro o giatros den mas eipe se kathimerini vasi, alla otan doume mpoukoma, esas ti leei?

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...