Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

Αχ αυτα τα κιλα....ερχονται πάλι τα βλέπω τα βλέπω!! Εγω εχω 2 μηνες που τελειωσα μια πρωτεινικη διαιτα κι εχασα 6-7 κιλα. Τωρα ειμαι στα +2 (57) και οδευω στα 58....προσπαθω να συγκρατηθώ τουλαχιστον στα ψωμοειδή με κανενα παξιμαδακι, με φρουτα και λαχανικα...αλλα πειναω σα λυκος. Λέω να πάω σε διαιτολόγο...αλλά οι καιροί είναι λίγο δύσκολοι για τέτοια έξοδα τι λέτε?

cIWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην εγκυμοσυνη εβαλα 16 κιλα, ξεκινησα 59 (υψος 169) και εφτασα 75. Βγηκα απο το μαιευτηριο 69 κιλα και μεσα σε 20 μερες εχασα συνολο 12, οποτε κατα τη γνωμη μου τα 12 ηταν μωρο κτλ καθως και κατακρατηση...Τα υπολοιπα 4 ομως ειναι μαλλον αποθεμα :oops: γιατι η ζυγαρια εχει κολλησει ενα μηνα στα 63 σημερα ευτυχως 62.5. Δεν κανω διαιτα αλλα δεν τρωω και πολυ, και θηλαζω αποκλειστικα. Ο θηλασμος για μενα προς το παρον δεν εχει κανει διαφορα...ισως και ο μεταβολισμος να προσαρμοζεται ακομη τι να πω!!!Ελπιζω για σταδιακη απωλεια στους επόμενους μήνες!!!

age.png

πιστευω οτι το μυστικο ειναι οτι με το που γυρισεις σπιτι πρεπει να αρχισεις να προσεχεις...λαθος να πεις ..οκ αφου θηλαζω ας φαω...να τρως αλλα σωστα ...ειδα την ξαδερφη μ που γεννησε περυσι ..ειχε παρει 23 και αυτη και η μπεμπα της ειναι 15 μηνων,θηλασε 6 μηνες και ετρωγε σαν ζωων τωρα τα εχασε τα κιλα αλλα η κοιλια- κοιλια!!!μολις χρονισε αρχισε κοιλιακους κ.λ.π...εγω κοριτσια μολις σαραντησα αρχισα να κανω κοιλιακους καθε βραδυ ..3 σετ των 20!!!και την ημερα τυλιγομαι με μεμβρανη (που βαζουν στα τροφιμα της sanitaς)στα μπουτια και κοιλια!!!καντε το!!!

Διαφημίσεις

στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 12 και τα έχασα σχεδόν αμέσως, στις σαράντα μέρες όμως ξεκίνησα πάλι πιλάτες κανονικά όπως έκανα και πριν..τωρα μπαίνω στον 8ο σε δέκα μέρες και έχω πάρει 7.5 κιλά, άρα ίσως πάρω κάτι λιγότερο αφού γεννάω στις 38..το μυστικό είναι να κάνεις διατροφή όχι φυσικά δίαιτα με μικρές ατασθαλίες και να ξεκινήσεις αμέσως κατι που έχει κίνηση, έστω είκοσι λεπτά περπάτημα τη μερα και πολύ πολύ νερό..

ας πούμε εγώ και προ εγκυμοσύνης δεν έτρωγα φαγητό το βράδυ, μόνο σαλάτες. το ίδιο κάνω και τώρα, τοστ το πρωί, γάλα, φρούτα, φαγητό κανονικά με σαλάτα, απογευματινό φρούτα ή γιαούρτι, βραδινό σαλάτα και πολλά νερά..ψωμί φρυγανιές μόνο ολικής..κάνει τεράστια διαφορά ..

οταν πηγα για ελεγχο στους δυο μηνες μου λεει, μπορεις να ξεκινησεις να κανεις κοιλιακους, δεν υπαρχει προβλημα (καλα καμμια σχεση εγω με την γυμναστικη εχω μαλωσει!!!) και αμα θες και βαριεσαι να φορας την ζωνη / κορσε που σου μαζευει την κοιλια βαλε μεμβρανη, κανει την ιδια δουλεια!!

παντως απο οσα μου ειπε δεν εχω κανει τιποτα απολυτως!!!!!!!!!!!!!!!!

να σου πω κάτι..επίσης ο κορσές βοηθάει πολύ εγώ φόρεσα για σαράντα μέρες..κορίτσια μην αφήνετε την κοιλιά μετά τη γέννα..μετά αν μείνει η χαλάρωση δεν φεύγει..δλδ να κάνεις εκατό κοιλιακούς πόσο παίρνει..πέντε λεπτα΄?

Διαφημίσεις

5-7 λεπτα να κανεις σετακια για να μην πιαστουν οι κοιλιακοι σου κ εγκαταληψεις....εγω κανω 3 σετ των 20 ..σε καθε σετ διαλλειμα 2 λεπτα!!αν στο τελευταιο σετ νιωθετε καψιμο επιμενεις γιατι τοτε γινετε δουλεια!!!υπηρξα αθλητρια πολλα χρονια γιαυτο τα λεω αυτα!!!οσο για την μεμβρανη τυλιξου στα μπουτια και κοιλια !!!χανεις ποντουσ!!!!καντε μετα ενα χλυαρο ντους κ βαλτε την κρεμα την ειδικη εκτος αν θηλαζετε !!!αν περπατατε κιολας ακομα πιο καλα τυλιχτειτε βαλτε κατι ριχτο απο πανω!!!μπορει να ακουγετε χρουτσου χρουτσου εσεις ακαθεκτες στην βολτα σας!!!εγω ετσι κανω και εχω δει διαφορα!!!οχι την επομενη ημερα σε καμια βδομαδα!!!φορεσα για 2 μηνες λαστεξ και την μεμβρανη..τωρα μονο την μεμβρανη γιατι ζεστενομαι με το λαστεξ

• 1 month later...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 34Η ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ 35Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 8 ΚΙΛΑ..ΟΠΩΣ ΕΤΡΩΓΑ ΠΡΙΝ,ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ(ΟΧΙ ΓΛΥΚΑ,ΛΙΠΑΡΑ,ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ),ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΦΡΟΥΤΑ,ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 1,30' ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ..ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΑΕΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΙΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..!! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ..!!:D

λοιποον σε ολη την εγκυμοσυνη πηρα γυρω στα 16 κιλά-μονο κ μονο επειδη ετρωγα απιστευτες ποσοτητες γλυκων-απλώς επειδη ημουν αδυνατη δεν μου πολυφαινόταν.εχω 11 μερες που γεννησα κ εχω χασει τα 9.οπότε μην απελπίζεστε κ μην σκεφτεστε τα κιλά...τα χάνετε μετά-αρκεί να μην το ρίξετε στο τρελό φαγητό κ στα γλυκά εεε!!θα φατε τετοιο τρεξιμο με τα μπεμπακια σας που δεν θα καταλαβαινετε πως τα χανετε τα κιλά......αντε καλο υπόλοιπο εγκυμοσυνης σε όλες!!!!!

ntRCp3.png

μη βιαζεσαι. εγω στην αντιστοιχη εβδομαδα με εσενα ημουν λιγοτερα και απο την αρχη της εγκυμοσυνης. αλλα το στομαχι μου ειναι μια μεγαλη θλιβερη ιστορια. για να καταλαβεις τι εννοω μπηκα στον 9ο με 5 κιλα παραπανω και ημουν αδυνατη πριν μεινω εγκυος. το μωρο να μεγαλωνει καλα κι ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες. απλα προσεχε να μην ξεφυγεις πολυ στο βαρος γιατι βλεπω 2 φιλες μου που εχουν περισσοτερο απο χρονο που γεννησαν και ακομα τους εχουν μεινει πολλα κιλα και η μια που ειχε παρει κοντα στα 25 εχει στεναχωρηθει αρκετα που δεν τα εχει χασει.

Διαφημίσεις

μη βιαζεσαι. εγω στην αντιστοιχη εβδομαδα με εσενα ημουν λιγοτερα και απο την αρχη της εγκυμοσυνης. αλλα το στομαχι μου ειναι μια μεγαλη θλιβερη ιστορια. για να καταλαβεις τι εννοω μπηκα στον 9ο με 5 κιλα παραπανω και ημουν αδυνατη πριν μεινω εγκυος. το μωρο να μεγαλωνει καλα κι ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες. απλα προσεχε να μην ξεφυγεις πολυ στο βαρος γιατι βλεπω 2 φιλες μου που εχουν περισσοτερο απο χρονο που γεννησαν και ακομα τους εχουν μεινει πολλα κιλα και η μια που ειχε παρει κοντα στα 25 εχει στεναχωρηθει αρκετα που δεν τα εχει χασει.

αυτο ακριβως! ειμαι και 1 κιλο μειον απο την αρχη της εγκυμοσυνης

γι'αυτο ρωτησα αν πρεπει να ανησυχω?

παντως ουτε θελω να βαλω 25 κιλα!

απλα να πρω το πρωτο μου θελω:rolleyes:

χθες που πηγα στη μαμα μου και της ειπα οτι δεν εχω βαλει κανενα κιλο μου λεει πως γινεται? αφου η κοιλια σου φαινεται! τι να πω? σκεφτηκα μηπως χαλασε η ζυγαρια μου αλλα και ο γιατρος που με μετραει καθε μηνα δειχνει το ιδιο απο την αρχη!

KkgRp2.png

byzDp2.png

αυτο ακριβως! ειμαι και 1 κιλο μειον απο την αρχη της εγκυμοσυνης

γι'αυτο ρωτησα αν πρεπει να ανησυχω?

παντως ουτε θελω να βαλω 25 κιλα!

απλα να πρω το πρωτο μου θελω:rolleyes:

χθες που πηγα στη μαμα μου και της ειπα οτι δεν εχω βαλει κανενα κιλο μου λεει πως γινεται? αφου η κοιλια σου φαινεται! τι να πω? σκεφτηκα μηπως χαλασε η ζυγαρια μου αλλα και ο γιατρος που με μετραει καθε μηνα δειχνει το ιδιο απο την αρχη!

Μία απ' τα ίδια κι εγώ. Είμαι στην 19η εβδομαδα και έχω πάρει 800γραμμάρια από την αρχή της εγκυμοσύνης. (εχθές μου το πε ο γιατρός).

Είναι κουραστικό γιατί όλοι μου λένε συνέχεια φάε φάε πως αδυνάτισες έτσι κλπ. Εγώ όμως δεν στερούμαι τίποτα φυσικά και έχω αρχίσει να νιώθω άσχημα. Όταν ήμουν στις 15 εβδομάδες σαν εσένα ήμουν κι εγώ -1! Νομίζω πάντως δεν έχουμε τίποτε να ανησυχούμε, το μωρό ό,τι χρειάζεται το παίρνει! Αυτό φαίνεται άλλωστε και απ' τον υπέρηχο!:wink:

Μία απ' τα ίδια κι εγώ. Είμαι στην 19η εβδομαδα και έχω πάρει 800γραμμάρια από την αρχή της εγκυμοσύνης. (εχθές μου το πε ο γιατρός).

Είναι κουραστικό γιατί όλοι μου λένε συνέχεια φάε φάε πως αδυνάτισες έτσι κλπ. Εγώ όμως δεν στερούμαι τίποτα φυσικά και έχω αρχίσει να νιώθω άσχημα. Όταν ήμουν στις 15 εβδομάδες σαν εσένα ήμουν κι εγώ -1! Νομίζω πάντως δεν έχουμε τίποτε να ανησυχούμε, το μωρό ό,τι χρειάζεται το παίρνει! Αυτό φαίνεται άλλωστε και απ' τον υπέρηχο!:wink:

thank you κοριτσακι :D

αρα να μην ανυσηχω!

βεβαια απο την αλλη χαιρομαι γιατι τρωω σαν γουρουνακι και δεν βαζω και κιλα που μετα θα πολεμαω να τα χασω:cool:

KkgRp2.png

byzDp2.png

thank you κοριτσακι :D

αρα να μην ανυσηχω!

βεβαια απο την αλλη χαιρομαι γιατι τρωω σαν γουρουνακι και δεν βαζω και κιλα που μετα θα πολεμαω να τα χασω:cool:

Να μην ανησυχείς όχι, μάλλον είμαστε τυχερές!!! (προς το παρόν δηλαδη:cool:)

Να μην ανησυχείς όχι, μάλλον είμαστε τυχερές!!! (προς το παρόν δηλαδη:cool:)

βεβαια η λεκανη μου εχει ανοιξει , προσαρμοζεται στις νεες συνθηκες!

το καλο που της θελω να επανελθει μετα στα φυσιολογικα της!!!

KkgRp2.png

byzDp2.png

βεβαια η λεκανη μου εχει ανοιξει , προσαρμοζεται στις νεες συνθηκες!

το καλο που της θελω να επανελθει μετα στα φυσιολογικα της!!!

XAXAX:D ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΛΘΕΙ didi&k MOY ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 3ο ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ...ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΕΠΕΙΤΑ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ..! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΘΗΚΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ:D ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΩΡΑ...ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!

τα κιλά αν είναι σε νορμάλ πλαίσια χάνονται..εγώ με ύψος 1.61 στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 12, έχασα τα 7 στη γέννα και τα υπόλοιπα σε 40 μέρες -δύο μήνες..εννοείται έκανα καλή διατροφή έτσι, όπως κάνω και τώρα στην εγκυμοσύνη, δλδ πρωινό, φρούτο, μία μερίδα φαγητό, απογευματινό και βράδυ σαλάτα..επίσης πολλά νερά και γυμναστική μόλις το επιτρέψει ο γιατρός..ειδικά τις πρώτες βδομάδες είναι εντυπωσιακό, πας τουαλέτα και φεύγουν υγρά και ζυγίζεσαι και είσαι μείον κάθε φορά που πας τουαλέτα..

τώρα είμαι στην 37η βδομάδα, δλδ μπαίνω για κτ σε 15 μέρες και από κιλά συν 10...μην σας πω ότι έχω φάει και πέντε γλυκά σε αυτούς τους μήνες ενώ στην πρώτη ένα παγωτό μόνο..θέλει κοινή λογική, οπως κρατάς το βάρος σου νορμάλ προ εγκυμοσύνης, έτσι και κατά τη διάρκεια και επανέρχεσαι μετά.

τα κιλά αν είναι σε νορμάλ πλαίσια χάνονται..εγώ με ύψος 1.61 στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 12, έχασα τα 7 στη γέννα και τα υπόλοιπα σε 40 μέρες -δύο μήνες..εννοείται έκανα καλή διατροφή έτσι, όπως κάνω και τώρα στην εγκυμοσύνη, δλδ πρωινό, φρούτο, μία μερίδα φαγητό, απογευματινό και βράδυ σαλάτα..επίσης πολλά νερά και γυμναστική μόλις το επιτρέψει ο γιατρός..ειδικά τις πρώτες βδομάδες είναι εντυπωσιακό, πας τουαλέτα και φεύγουν υγρά και ζυγίζεσαι και είσαι μείον κάθε φορά που πας τουαλέτα..

τώρα είμαι στην 37η βδομάδα, δλδ μπαίνω για κτ σε 15 μέρες και από κιλά συν 10...μην σας πω ότι έχω φάει και πέντε γλυκά σε αυτούς τους μήνες ενώ στην πρώτη ένα παγωτό μόνο..θέλει κοινή λογική, οπως κρατάς το βάρος σου νορμάλ προ εγκυμοσύνης, έτσι και κατά τη διάρκεια και επανέρχεσαι μετά.

mprabo ! κι εγω 1,61:D κι εγω μεχρι 12 θελω να βαλω!!!

αλλα διατροφη δεν θα το ελεγα οτι κανω....

πολλα νερα αναγκαστικα γιατι επαθα ουρολοιμωξη και δεν θελω να ξαναπαθω:shock:καθε 1 ωρα πηγαινα για πιπι!

γυμναστικη δεν νομιζω τωα, και μετα την εγκυμοσυνη παλι δεν νομιζω γιατι "no money no honey!"

αχ οπως λεει και η ANGEL FACE ας απολαυσουμε τωρα την εγκυμοσυνη μας!

KkgRp2.png

byzDp2.png

εγω μεχρι τισ 21 εβδομαδες ειχα βαλει 2 κιλα ,μεχρι τις 26 αλλα 2 , μεχρι τις 30 αλλα 2.5 και απο τις 30 εως τις 38 αλλα 2.5.Συνολο 9 κιλα.Εχασα 11 τις πρωτες 20 μερες.

didi παντως για την λεκανη που λες δεν ξερω αν θα επανερθει!τουλαχιστον εγω ενω εχω χασει τα κιλα βλεπω διαφορα στην λεκανη και ειμαι 1.72.Νομιζω οτι εχει να κανει με τον σωματοτυπο της καθε γυναικας.

markela35 σου εχω πει οτι εισαι πολυ δυνατο κοριτσι?

τεσπα ..

φανταζεσαι εμενα 1,61 με λεκανη 10 στρεματα μετα την εγκυμοσυνη πρωτα ο Θεος

σαν χιονοστιβαδα θα ειμαι με 2 ποδια!

KkgRp2.png

byzDp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...