Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και κιλά

Recommended Posts

εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με ύψος 1,75 και 61 κιλά. Μπήκα στο μαιευτήριο με 76 κιλά (!!!). Τώρα, 3 μήνες μετά είμαι 67 και συνεχίζω!Ομολογώ πάντως ότι δε μου έλειψε τίποτα σε γεύσεις!Να δω πως θα φύγουν τα υπόλοιπα 5. Ήδη αναγκάστηκα να αγοράσω 3 νούμερα μεγαλύτερο τζιν!Έχε χάρη που θηλάζω οπότε δε θέλω να μπω σε διαδικασια δίαιτας προς το παρόν.

82nop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο μεσος ορος ειναι 9-12 κιλα...απο κει και περα ειναι πολλα...

σιγουρα ο σκοπος ειναι ενα υγιες παιδι, αλλα τα πολλα κιλα δε βοηθουν σε αυτο....

δλδ αν βαλεις 14 κιλα τι προβλημα θα εχει το παιδι?

δε νομίζω ότι τα κιλά της μητέρας επηρεάζουν πάντα το παιδί. απλά συνήθως οι γυναικολόγοι θέτουν το όριο των 12 κιλών ώστε να αποφευχθούν καταστάσεις όπως ο διαβήτης κύησης ή η προεκλαμψία.

82nop2.png

ενταξει βρε παιδια...μη παιζουμε με το 1 κιλο τωρα(αλλωστε αυτο εχει να κανει και με τον σωματοτυπο)....απλα οπως ειπε και η bitchoni, μετα εισαι επικινδυνος για διαβητες κλπ κλπ.

Επιπλεον τα 9-12 κιλα που λενε, δεν ειναι τυχαια η επιλογη. Δλδ, σου λεει, μεσος ορος βαρους παιδιου 3200, 1 κιλο η μητρα, 1 ο πλακουντας, 1το αμνιακο υγρο, 1 η κατακρατηση υγρων, 1 η αυξηση του αιματος κλπ κλπ κι ετσι προκυπτει το 9-12. Ολα τα υπολοιπα ειναι λιπος απο το φαγητο....

Σημειωση: Ενδεικτικα βαζω τα βαρη...δεν ειμαι σιγουρη το ποσο ακριβως ειναι ....

Κοριτσια ηρεμια!με 2-3 κιλα παραπανω δεν παθαινεις τπτ αν εχεις φυσιολογικο βαρος!Απλα ισως δυσκολευτουμε να τα χασουμε!Στο πρωτο μου μωρακι στην 16 (4 μηνων)ειχα παρει 8 κιλα παρακαλω!μεχρι τελους 16 που ηταν και ο στοχος μου(οχι του γιατρου)Τωρα 15 εβδ. εχω παρει 5,5 αλλα ο γιατρος φωναζει!εγω ειμαι αισιοδοξη!α!να σηειωσω οτι μολις βγηκα απο το μαιευτηριο ημουν μειων 8...(καισαρικη εκανα...2 μερες νηστικη)τα υπολοιπα τα εχασα σε 6-7 μηνες χωρις διαιτα απλα με προσοχη!ισως βοηθησε και ο θηλασμος!Καλη επιτυχια σε ολες και οχι αγχος και ζυγαρια καθε μερα!

Διαφημίσεις

Τα πολλα κιλα σιγουρα ειναι ανεπιθυμητα, αλλα δεν πιστευω πως κανουν κακο στο μωρο...πιο πολυ τη μαμα υπαρχει πιθανοτητα να βλαψουν.

Βεβαια εμπειρικα οι πιο πολλες κοπελες που εκαναν διαβητης ηταν αδυνατες.

Επισης όπως ειπε και αλλη κοπελα ειναι αναλογα και τον σωματοτυπο. Αλλη με τη γεννα χανει 4-5 κιλα και αλλη χανει 12 -15...δε μπορει οι δυο τους να πρεπει να παρουν τα ιδια κιλα. Ιδανικο ειναι φευγοντας απο το μαιευτηριο να εχεις 5-6 κιλα μονο να χασεις πιστευω....

Αν παρεις πολλά κιλά είναι πιο δύσκολο να τα χάσεις μετά. Εγω που ποτέ δεν ήμουν παχιά πήρα σύνολο 13 κιλά, τα οποια δεν τα λες και πολλά. Με το που γέννησα έχασα τα 7 αλλά μου έμειναν άλλα τόσα κυρίως στην κοιλιά η οποία μου έφυγε τελείως μετά από 1 χρόνο όπως και όλα τα παραπανίσια κιλα!!! Μ'αρέσει που μου έλεγε ο γυναικολόγος ότι το πολύ σε 6 μήνες θα έχανα την κοιλιά....:) :) :)

Επίσης τα παραπανίσια κιλά μπορεί να οδηγήσουν σε διαβήτη κύησης, παν μέτρον άριστον...κορίτσια συγκρατηθείτε ...γιορτές έρχονται...άντε με το καλό και με εναν πόνο!!!!!

καλησπερα ειμαι στο τελος του 7ου και εχω ηδη παρει 8 κιλα ενω στη 1η εγκυμοσυνη ειχα παρει συνολο7,5...εντωμεταξυ δεν ξερω που εχουν παει καθως τα παντελονια που φορουσα πριν (τους πρωτους μηνες δηλαδη) φοραω και τωρα...παντως εχω μεγαλη κοιλια. ελπιζω να μη ξεπερασω τα 10 γιατι θα φρικαρω!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Είσαι +7,5 με τα 2 που είχες πάρει το καλοκαίρι ή χωρίς αυτά??? Το καλοκαίρι ήσουν στο 1ο τρίμηνο έτσι δεν είναι? Εγώ είμαι στην 23η και έχω πάρει 6 από τα οποία τα 3 το 1ο τρίμηνο που ήταν καλοκαίρι!!! Και τώρα πλησιάζουν Χριστούγεννα ... :rolleyes:

Χωρίς τα 2!!! αυτά δεν τα μετράω, τα είχα βάλει πριν καν μείνω έγκυος!!! Δηλαδή αν τα βάλω όλα μαζί είμαι +9,5!!! Θεέ μου!! Και αύριο μπαίνω στην 21η εβδομάδα!! Ευτυχώς ο γιατρός μου δεν με μάλωσε προχτές που πήγα.... Τώρα που θα ξανακάνω αιματολογικές εξετάσεις να δούμε τι θα δείξουν...:confused::confused: οσο για τα Χριστούγεννα...θα δούμε τι θα κάνουμε!!!

Απο όσα ακούω απο γνωστές και φίλες οι περισσότερες έβαλαν 15-20 κιλά και μόνο μία 10 η οποία βέβαια πρόσεχε τρελά (γλυκό και ζάχαρη ούτε για δείγμα) γιατί είναι διαβητική...

Στην 22η εβδομάδα έχω βάλει 2 κιλά. Προσπαθώ να συγκρατηθώ πάση θυσία! Είμαι 1.68 και ξεκινησα την εγκυμοσύνη στα 75 κιλά. Στόχος μου είναι τα 10 κιλά (που είχα πάρει και στην πρώτη εγκυμοσύνη). Δυστυχώς στην πρώτη εγκυμοσύνη, ενώ πήρα 10 κιλά και είχα ξεκινήσει απο τα 70 κιλά, μόλις σταμάτησα να θηλάζω πήρα 5 κιλά τα οποία δεν ασχολήθηκα βασικά να χάσω :|

Έτσι τώρα προσέχω και ελπίζω να μήν κάνω το ίδιο λάθος.

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Διαφημίσεις

Απο όσα ακούω απο γνωστές και φίλες οι περισσότερες έβαλαν 15-20 κιλά και μόνο μία 10 η οποία βέβαια πρόσεχε τρελά (γλυκό και ζάχαρη ούτε για δείγμα) γιατί είναι διαβητική...

Εμένα πάλι όλες οι γνωστές και φίλες παίρνουν λίγα στις εγκυμοσύνες τους. Πάνω από 12 δεν έχω ακούσει καμία (εκτός από εμένα φυσικά!)

azHYp2.png

vwuep3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Εγώ μόλις μπήκα στη 18 εβδομάδα και έχω ήδη πάρει 4 κιλά...

Η αλήθεια βέβαιά είναι ότι δε στερούμαι τίποτα απολύτως (σε ποσότητα βέβαια γιατί σίγουρα έχω βελτιώσει την ποιότητα του φαγητού μου..).

Μάλλον θα πρέπει να μειώσω λίγο αυτά που τρώω γιατί δε θέλω με τίποτα να ξεφύγω! Μια ζωή ήμουν 50-51 κιλά, όταν έμεινα έγκυος ήμουν 51 και κάτι ψιλά και τώρα τα 55 μου φαίνονται εφιάλτης....

Εγω μεχρι στιγμης εχω παρει 7 κιλα.Δεν το βλεπω να παιρνω και πολλα ακομα αλλα προσεχω σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης.Αν παρω παντως 3-4 ακομα, ευχαριστημενη θα ειμαι.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Εγώ σήμερα έκλεισα τις 20 εβδομάδες και έχω πάρει 5 κιλά.....ο γιατρός μου είχε πει ότι ξεκίνησα υπέρβαρη (57 κιλά με 1,55 ύψος) και πρέπει να γεννήσω 65 κιλά....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!

Αύριο έχω επίσκεψη και μάλλον θα τα ακούσω για τα καλά.....κλαψ!!!!!!

Εγώ σήμερα έκλεισα τις 20 εβδομάδες και έχω πάρει 5 κιλά.....ο γιατρός μου είχε πει ότι ξεκίνησα υπέρβαρη (57 κιλά με 1,55 ύψος) και πρέπει να γεννήσω 65 κιλά....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!

Αμάν κι αυτοί οι γιατροί μας έχουν κατααγχώσει ... να μείνουν αυτοι έγκυοι να δούμε πόσα θα πάρουν. εσύ κοίτα να μην τρως σαβούρα πολύ και να τρέφεσαι υγιεινά και όσα πάρεις ... τι να κάνουμε τώρα!

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

ε, οχι και υπερβαρη!!! τι βλακειες ειναι αυτες?? ρε παιδια δε μας φτανει ολο το αγχος για την εγκυμοσυνη, να χουμε και τα κιλα??? καλα λεει η ΒΕΡΑ, προσεχε ΤΙ τρως και μη πολυσκας.

(εγω μεχρι τωρα ειμαι +5 κιλα)

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Κορίτσια μην αγχώνεστε ακούγοντας νούμερα κιλών δεξιά και αριστερά. Η κάθε γυναίκα χρειάζεται να πάρει διαφορετικά κιλά στην εγκυμοσύνη της. Εγώ μόνο τον γιατρό θα άκουγα και αυτό γιατί τα πολλά κιλά δυσκολεύουν τον τοκετό.

There is no patch for human stupidity.

Συμφωνώ μαζί σας εννοείται....και στο ότι δεν πρέπει να είμαστε υστερικές με τα κιλά της εγκυμοσύνης και στο ότι η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να αποφύγεις μια κάποια πίεση όταν βλέπεις την ζυγαριά να ανεβαίνει....ειδικά όταν στο ίντερνετ διαβάζεις ότι τους τελευταίους 3 μήνες παίρνεις πολλά κιλά!!!!!

Όσο και αν τρώω πιο ποιοτικά πλέον, οι μικρές γλυκιές ατασθαλίες πάντα έχουν χώρο.....δυστυχώς!

tarta μου, υπαρχουν γυναικες που βαζουν ευκολα τα πρωτα δυο τριμηνα και μετα η ζυγαρια σκαλωνει, ετσι ηταν και οι 2 κουμπαρες μου. τιποτα δεν ειναι στανταρ..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Μακάρι να ανήκω σε αυτές φιλενάδα!!!!

Πήγα χτες στον γιατρό μου και ήταν βέβαια πολύ πολύ ευγενικός και καλός μαζί μου, αλλά μου είπε ότι περιμένει τέλη Γενάρη που θα τον ξαναδώ να έχω πάρει μόνο 1 ακόμα κιλό!!!!

Και είναι και γιορτές βρε κορίτσια....αλλά έχει δίκιο, αν κάθε 1,5 μήνα που τον βλέπω παίρνω 4,5 κιλά.....θα γίνω μπάλα!!!

Οπότε από σήμερα κομμένα τα γλυκά μαχαίρι.

tarta μου, υπαρχουν γυναικες που βαζουν ευκολα τα πρωτα δυο τριμηνα και μετα η ζυγαρια σκαλωνει, ετσι ηταν και οι 2 κουμπαρες μου. τιποτα δεν ειναι στανταρ..

Ξέρεις καθόλου αν αυτό μπορεί να διαφέρει από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη. Εγώ δλδ ξέρω ότι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα πολλά κιλά στο τέλος! Υπάρχει περίπτωση σε αυτή την εγκυμοσύνη να σκαλώσει η ζυγαριά στο τέλος???

Πάντως κορίτσια εγώ σήμερα είχα τη γιορτή μου και τις έκανα τις βλακιούλες μου ... έφαγα το βράδυ εκτός του φαγητού και 1 τεράστιο κομμάτι τούρτα...

Αύριο τρέμω ν' ανέβω στη ζυγαριά. εντωμεταξύ έχω σερί τραπεζιών από τώρα μέχρι την Πρωτοχρονιά ΚΑΘΕ ΣΚ ... τι θα κάνω?????

azHYp2.png

vwuep3.png

• 3 months later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ...ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΗΤΕΡΟΥΛΕΣ....

ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ...ΚΑΙ...ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 3.5 ΚΙΛΑ...ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ 2 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ 1,5 ΚΙΛΟ..ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.!!!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ 1 ΚΙΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΧΡΙ 12....(ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΨΙΛΟ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ) ΞΕΚΙΝΗΣΑ 55 ΚΙΛΑ...ΥΨΟΣ 1,65...(ΝΟΡΜΑΛ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ)...ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ 58,5..ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ (ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΟΡΜΑΛ ΦΑΚΛΑΝΙΤΣΑ)....ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΩΩ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΤΣΙ..ΟΥΤΕ ΤΡΩΩ ΟΠΩΣ ΕΤΡΩΓΑ...ΑΜΑ ΦΑΩ ΠΙΟ ΛΙΓΟ...ΠΙΝΑΩ...!!!...ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΑΡΙ ΜΟΥ...??...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΝΑΩ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..??..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑΑΑΑ!!!!ΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ 1-2 ΚΙΛΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ..ΜΕΤΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ???ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ...ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΤΑΝΩ ΤΑ 58,5 ΚΙΛΑ...ΕΙΝΑΙ!!!!!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΕΡΝΑΤΕ??...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗΣ..??...ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ??..ΕΧΩ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΝ...30 ΚΙΛΑ...!!!..ΑΜΑ ΑΦΕΘΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ???...ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΥΧΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ!!!...ΤΟ ΛΕΩ ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ...!!!ΑΥΤΑ....ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!:P

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοπέλες, μην αγχώνεστε! Έβαλα τελικά 18 κιλά, από τα οποία τα 10 έφυγαν τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό και άλλα 2 τη δεύτερη βδομάδα! Γέννησα πριν 2,5 μήνες και ναι, έχω άλλα 6 κιλά να χάσω, αλλά δεν έχω κάνει καμία προσπάθεια, γιατί θηλάζω και πεινώ σαν λύκος!!!Τρώω πολύ περισσότερο παρά στην εγκυμοσύνη και μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν έχω βάλει κι άλλα κιλά! Οπότε, χαλαρώστε κι απολαύστε την εγκυμοσύνη σας - με μέτρο πάντοτε - και μην αγχώνεστε τόσο για τα κιλά σας. Μόλις δείτε ο αγγελούδι σας, θα σας φαίνονται ασήμαντα! :cool:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ...ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΗΤΕΡΟΥΛΕΣ....

ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ...ΚΑΙ...ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 3.5 ΚΙΛΑ...ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ 2 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ 1,5 ΚΙΛΟ..ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.!!!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ 1 ΚΙΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΧΡΙ 12....(ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΨΙΛΟ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ) ΞΕΚΙΝΗΣΑ 55 ΚΙΛΑ...ΥΨΟΣ 1,65...(ΝΟΡΜΑΛ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ)...ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ 58,5..ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ (ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΟΡΜΑΛ ΦΑΚΛΑΝΙΤΣΑ)....ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΩΩ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΤΣΙ..ΟΥΤΕ ΤΡΩΩ ΟΠΩΣ ΕΤΡΩΓΑ...ΑΜΑ ΦΑΩ ΠΙΟ ΛΙΓΟ...ΠΙΝΑΩ...!!!...ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΑΡΙ ΜΟΥ...??...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΝΑΩ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..??..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑΑΑΑ!!!!ΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ 1-2 ΚΙΛΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ..ΜΕΤΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ???ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ...ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΤΑΝΩ ΤΑ 58,5 ΚΙΛΑ...ΕΙΝΑΙ!!!!!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΕΡΝΑΤΕ??...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗΣ..??...ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ??..ΕΧΩ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΝ...30 ΚΙΛΑ...!!!..ΑΜΑ ΑΦΕΘΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΤΑΣΩ???...ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΥΧΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ!!!...ΤΟ ΛΕΩ ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ...!!!ΑΥΤΑ....ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!:P

Ξεκίνησα ακριβώς στα ίδια κιλά, ίδιο ύψος. Μπήκα προχτές στο μήνα μου και είμαι αισίως 68,5 κιλά. Εντάξει ρίχνω το φταίξιμο επάνω μου γιατί τρελαίνομαι για σοκολάτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φάω τόνους σοκολάτας. Αλλά με δυσκοιλιότητα (1 φορά στις 3 ημέρες) και θλιβερά μειωμένη κινητικότητα (συσπάσεις βλέπεις στην 26 εβδομάδα), τι να σου κάνει και αυτός ο μεταβολισμός...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...