Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προγραμμα εοτ ''τουρισμος για ολους''

resident

Recommended Posts

Εν κατακλειδι, οσοι εχουν ΟΓΑ και ΙΚΑ μπορουν και χωρις να κλεισουν ξενοδοχειο και μετα να παρουν τα κουπονια, οπως ηδη εκαναν οι περισσοτεροι ηδη.

ΟΜΩΣ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, οι Πολυτεκνοι,απο τον ΕΟΤ δηλαδη, πρεπει πρωτα να κλεισουν ξενοδοχειο και μετα να πανε στα ΚΕΠ μαζι με τα υπολοιπα δικαιολογητικα και την αποδειξη πληρωμης.

Τωρα, εαν πληρωσεις και δεν βρεις τελικα κουπονια, δινουν λυσεις τα ιδια τα ξενοδοχεια, με την επιστροφη χρημματων, Φανταζομαι ομως οτι με τους απλους ιδιοκτητες καταλυματος, θα πρεπει να κανεις μια συμφωνια απο πριν. Ας πουμε εαν αρρωσταινες-θου Κυριε!-ρωτας τι εναλλακτικη σε δινει.

Περσι, ισχυε αλλο, γιατι εδωσαν απο ΕΟΤ κουπονια χωρις να κλεινεις ξενοδοχειο, οποτε εξαντληθηκαν αμεσα. Οποτε τ ε λ ι κ α υπηρξε δευτερος κυκλος διανομης, γυρω στον Αυγουστο νομιζω, επειτα απο επισημες διαμαρτυριες και καθιερωσαν για εκεινη τη φορα πρωτα να κλεινεις ξενοδοχειο και μετα να παιρνεις τα κουπονια.Φαινεται οτι φετος γινεται το τελευταιο κατευθειαν.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ εγω κυνηγω ακομη να κλεισω ξενοδοχειο και μετα θα μου δωσουν τα κουπονια, ας μη βγηκαν ακομη τα κουπονια, ξενοδοχειο προσπαθω να κλεισω πρωτα.

Επεξεργάστηκαν by Κοριτσομανα
αλλαγη νοηματος για κουπονια ΟΓΑ και ΙΚΑ.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 215
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τωρα, εαν πληρωσεις και δεν βρεις τελικα κουπονια, δινουν λυσεις τα ιδια τα ξενοδοχεια, με την επιστροφη χρημματων.

Και είχα απορία τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

Λοιπον, ηδη εχουν ειπωθει αυτα, αλλα τα επαναλαμβανω. Πηγα στα ΚΕΠ και μου ειπαν οτι αυτα που σημειωσα απο το προγραμμα του ΕΟΤ ειναι σωστα.

Δηλαδη 1. Αντιγραφο πρωτης σελιδας και της επικυρωμενης των βιβλιαριων υγειας ολων των μελων 2. Αντιγραφο των βιβλιαριων πολυτεκνων-το πασο μας 3. Φωτοτυπια της πληρωμης μεσω τραπεζης 4. Φωτοτυπια της Αστυνομικης ταυτοτητας -οσων απο την οικογενεια εχουν.

Οχι επικυρωμενα. Αυτοι θα τα τακτοποιησουν. Απο το ξενοδοχειο μας ζητησαν πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης. Αυτα εμαθα.

Εκλεισα και το ξενοδοχειο. Ειχα και μειωση 10% γιατι θα μπει επιπλεον κρεββατι για τα μωρα. Τα χρημματα ειναι τα μισα απο οτι περσι, στο ιδιο ξενοδοχειο. Οποτε, αξιζει... Αυριο θα παω τα δικαιολογητικα. Τα ΚΕΠ ειναι ανοιχτα ως τις 20:00. Τα καταλυμματα μειωνονται, βιαστειτε!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Καλημέρα και απο μένα!

Εμένα απο το ξενοδοχείο δεν μου ζήτησαν πιστοποιητικό οικ. κατάστασης πάντως...:?

Ένα έχω να πώ: έχω τα κουπόνια στο χέρι!!!

Βιαστείτε παιδιά, γιατί τα κουπόνια όλο και λιγοστεύουν!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια ποση προκαταβολη δωσατε στα ξενοδοχεια?δηλαδη προτα κρατηση και μετα παραλαβη εισιτηριων..

αν δεν βρουμε εισιτηρια? υπαρχουν ακομα διαθεσιμα?

τα φωτα σας;););)

thanks..

Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Δικαιούτε ο σύζυγος εισητήριο μέσω εοτ (όχι εργατικής εστίας) για διακοπές (έχει τέβε). Εχει πάει καποιος σε κάποιο συγκεκριμένο κατάλυμα που να προσφέρεται για διακοπές με μωρο 9 μηνών???? Και σε ποιες περιοχές θα ήταν καλό να ψάξω?

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Εχει μείνει κανεις σε καταλυμάτα στη Β. ευβοια ' ή κάπου αλλού που να είναι καλά με μωρό???.

Επίσης εμενα μου έδωσαν τον κατάλογο απο το κεπ το Σάββατο.

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

κοριτσια τα φωτα σας!!!!

οι τιμες που λεει ειναι το ατομο η το δωματιο;

θα βρω τωρα εισητηρια η αργησα;προχθες που πηγα στα κεπ μου ειπαν οτι ακομη εχουν.

αν τελικα δεν βρω το ξενοδοχειο θα μου επιστρεψει τα χρηματα η θα τα χασω;

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

Ασπασια πολυ ευχαριστημενοι μειναμε περσι απο το Eretria village hotel με 4 αστερια και φετος με τα κουπονια κλεισαμε στο ιδιο συγκροτημα αλλα στο 3 αστερων ξενοδοχειο που ειναι συμβεβλημενο με τον ΕΟΤ, το hotel in evia, με τις ιδιες παροχες με το περσινο και με ημιδιατροφη.

Εχει πλουσιους μπουφεδες και το πρωι και για την ημιδιατροφη, παιδικη πισινα που ενωνεται με μια απο τις κανονικες, παιδικη χαρα, παιδοτοπο και προγραμμα το βραδυ πρωτα για τα παιδια με τραγουδακια για ενα μισαωρο και μετα για τους μεγαλους. Μεγαλους διαδρομους για περιπατους και η θαλασσα ειναι δικη τους. Μονο να ζητησετε το διαμερισμα σας να μην εχει σκαλες εκτος και αν δε σας πειραζει.

Εμας μας βγηκε 100 περιπου ευρω και ειμαστε 6 ατομα, τα μωρα δεν πληρωνουν, δινουν και μια χαρα παρκοκρεββατο, ουτε σεντονι να μην παρει κανεις. Και δεν εχει τρεξιμογια φαγητο εξω, εχουν και δικα τους γαλακτομικα προιοντα και κρεατα.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Διαφημίσεις

Ασπασία μου, ναι ο σύζυγος που έχει ΤΕΒΕ δικαιούται εισιτήρια του προγράμματος, αρκεί να μην έχουν τελειώσει βέβαια. Δες αναλυτικά εδώ: http://www.kep.gov.gr/portal/page/portal/kep/FullStory?id=1274325

Επίσης θα σου πρότεινα να πάτε κάπου που να μη χρειάζεται να επιβιβαστείτε σε πλοίο. Στεριά για τόσο μικρούλη!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

• 1 month later...

Προχθές που πήγα ΚΕΠ για κάτι άσχετο, είδα τον οδηγό καταλειμμάτων σε πρώτο πλάνο. Άρα δεν αποκλείεται. Κάνε μια βόλτα από ΚΕΠ και ρώτα.. :) Σου εύχομαι να υπάρχουν!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

• 6 months later...

Θα σας απογοητευσω....πηρα τηλ την προηγουμενη εβδομδα στον εοτ και μου ειπαν οτι θα βγει το προγραμμα τον Μαιο, αλλα φετος δεν εχουν λεφτα και μαλλον δεν θα ισχυσει.....μιλαω μονο για ασφαλισμενους ΤΕΒΕ....

• 3 εβδομάδες μετά...

Παίδες καλημέρα. Θα ήθελα να μου πεί αν γνωρίζει κάποιος για ένα καλό ξενοδοχείο ή δωμάτιο στην Λευκάδα που να έχει πάει με εισητήριο κοινωνικού τουρισμού και να έμεινε ευχαριστημένος. Και απο άποψη καθαριότητας, και αισθητικής και φυσικά εξυπηρέτησης. Έχω πολύ κακή εμπειρία...άλλα μου είπαν, άλλα αντίκρυσα...Και τώρα πηγαίνω μόνο αν μου το συστήσει κάποιος. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει...Ευχαριστώ!

Θα σας απογοητευσω....πηρα τηλ την προηγουμενη εβδομδα στον εοτ και μου ειπαν οτι θα βγει το προγραμμα τον Μαιο, αλλα φετος δεν εχουν λεφτα και μαλλον δεν θα ισχυσει.....μιλαω μονο για ασφαλισμενους ΤΕΒΕ....

Κάτσε για να καταλάβω.

Πως θα βγει το πρόγραμμα αν είναι να μην ισχύσει?

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...