Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός και τριχόπτωση

karfori's baby

Recommended Posts

καλημέρα. Θηλάζω και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται αν μπορώ να παρω priorin, έχουν αρχίσει να πέφτουν πάρα πολύ τα μαλλιά μου. Ξέρω σίγουρα ότι κάνει δουλειά αλλα δεν ξέρω αν επιτρέπεται στον θηλασμό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 189
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα. Θηλάζω και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται αν μπορώ να παρω priorin, έχουν αρχίσει να πέφτουν πάρα πολύ τα μαλλιά μου. Ξέρω σίγουρα ότι κάνει δουλειά αλλα δεν ξέρω αν επιτρέπεται στον θηλασμό.

Ειναι φυσιολογικο να πευτουν τα μαλλια μην αγχωνεσαι. Για το priorin συγκεκριμενα δεν ξερω αλλα η φαρμακοπιος μου μου ειπε να μην παρω τιποτα περα απο τις πολυβιταμινες που πινω ηδη..

Και μενα κοντα στους 9 μηνες σταματησε η τριχοπτωση,τα εκοψα και λιγο πιο κοντα κι αυτο ηταν,ουτε σιδηρος ουτε τιποτα.......

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

:rolleyes:καλησπερα ειναι λιγο περασμενη η ωρα αλλα τωρα καταφερα να κανω εγγραφη εχει 4 μηνεσ που γεννησα και τα μαλλια μου πεφτουν παρα πολυ ειναι το δευτερο μωρακι κ ποτε δεν εχω αντιμετωπησει κατι τετοιο αρχιζω να τρομαζω

Διαφημίσεις

οι ορμόνες της εγκυμοσύνης παρατείνουν τον χρόνο ζωής της τρίχας και είναι αναμενόμενο ένα χρονικό διάστημα μετά τη γεννα να παρατηρείται μαζική πτώση! είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο, δεν εχει να κάνει με τον θηλασμό και δεν προκειται να το σταματήσει τίποτα! μόνο το πάτωμα! :)

υπομονή, δε θα διαρκέσει πολυ!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

• 5 months later...
  • 1 month later...

δεν ξερω αν εχει συζητηθεί κατι αναλογο..

στη διάρκεια του θηλασμού άρχισαν να μου πέφτουν μαλλιά.

ΠΟΛΛΑ μαλλια..

εξακολουθούν ομως να μου πέφτουν ακομα κ σημερα σε μικρότερη ποσότητα αλλα αρκετα..που θα παει η κατασταση σε λιγο θα μείνω καραφλη!

στους κροτάφους φαίνονται ήδη αραιά..

σας εχει συμβεί ?τι κανατε?να παω σε γιατρο?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

φτιαχνει μονο του??ποτε?

πανε τωρα 4 μηνες...

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

κ εμενα αργησε ,δεν θυμαμαι ποσο,ειχα ρωτησει κ γιατρο δεν εδωσε πολυ σημασια.μηπως καμια βιταμινη βοηθησει.τωρα βεβαια ειναι 16 μηνων η νεφελη αλλα εχω πολυ καιρο που ειμαι ενταξει.περα απο το οτι φαινονται δε νομιζω να λιγοστευουν,βγαινουν αλλες

....κι εγώ το αντιμετώπισα αυτό. :(

Ο δικός μου ο γιατρός μου έδωσε ξανά τα χαπάκια σιδήρου ?:rolleyes: φολικού οξύ? :confused: κάτι τέτοιο που έπερνα και στην εγκυμοσύνη και μου είπε ότι θα φτιάξει μετά τον θηλασμό.

Καθώς εγώ μετά τον θηλασμό, ξαναέμεινα έγκυος :mrgreen: ...δεν έφτιαξε και τόσο γρήγορα αλλά επανέρχεται το σύστημα και πάλι.

Πρόσεξε πάρα πολύ την διατροφή σου...

Κορίτσια,από όσο άκουσα,επειδή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης χάνουμε ελάχιστα μαλλιά,πολύ λιγότερα από όσο πρέπει, όταν γεννήσουμε,χάνουμε όσα μαλλιά έπρεπε να είχαμε χάσει τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης!Δεν θα πέσουν όλα!!Μην αγχώνεστε!!!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

....κι εγώ το αντιμετώπισα αυτό. :(

Πρόσεξε πάρα πολύ την διατροφή σου...

τι εννοεις ?

Κορίτσια,από όσο άκουσα,επειδή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης χάνουμε ελάχιστα μαλλιά,πολύ λιγότερα από όσο πρέπει, όταν γεννήσουμε,χάνουμε όσα μαλλιά έπρεπε να είχαμε χάσει τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης!Δεν θα πέσουν όλα!!Μην αγχώνεστε!!!

κ εγω αυτο ειχα ακούσει κ ρώτησα τον κομμωτή μου κ μου ειπε οτι δεν ισχύουν αυτα..

απο τοτε ομως δεν εχω ξαναπάει ..

Albert Einstein

Διαφημίσεις

Δεν έχω καταλάβει αν θηλάζεις ακόμα ή όχι.:confused:

Αν θηλάζεις το φαινόμενο είναι λίγο πιο έντονο ενώ μετά χαλαρώνει... όχι ότι σταματάνε τα μαλλιά να πέφτουν:(

Γενικά όταν λέω πρόσεχε την διατροφή σου εννοώ να μην κάνεις δίαιτα, κυρίως αν θηλάζεις.

Αν θεωρείς ότι πρέπει να κάνεις δίαιτα, απόλυτα κατανοητό, να προσέχεις πάρα πολύ να τρώς λίγο, αλλά σωστά. Με αρκετό κόκκινο κρέας, συκώτι, φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς ανάλατους κυρίως αμύγδαλα... και άλλα έχει, αλλά δεν τα θυμάμαι

Θυμάμαι ότι σε μένα, που δεν το συζητούσα να μην κάνω δίαιτα, μου είχαν προτείνει και ένα "συμπλήρωμα" με βασιλικό πολτό και τζίτζερ, που όμως δεν το πήρα ποτέ... διότι έχω κόλλημα με αυτά τα πράγματα. :?

Μου έλεγαν όμως ότι είναι φοβερό.:P

Ρώτα και κανέναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο... όλοι αυτοί ξέρουν λίγο καλύτερα τα πράγματα αυτά.

ευχαριστω..

οχι δεν θηλάζω αλλα διαφορα δεν βλεπω..

Albert Einstein

Πεταλουδίτσα εμενα σταμάτησαν να πεφτουν λιγο μετα τα πρωτα γενέθλια της μικρης μου! Αλλα επεφτε πολυ μαλλι ...τουφες στην μπανιέρα!

ναι τουφες..:-(

να φανταστείς τα πεταω στη λεκάνη κ δεν μπορουν να πανε κατω.

βγαίνουν απο το σιφόνι :mrgreen:

1 χρονο ε..ωραια!

Albert Einstein

ΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!! Μου κάνατε την καρδιά περιβόλι.... Κι εμένα έχει ξεκινήσει η πτώση και τα έχω μέχρι τη μέση, βέβαια μαζεμένα σε κότσο λόγω της δουλειάς, αλλά τα αφήνω στο σπίτι και βρίσκω ένα μέτρο τρίχες παντού. Τα τραβάω με το χέρι απαλά και βγαίνουν τόσες που απογοητεύομαι.....Είναι και αυτό σύμπτωμα της εγκυμοσύνης;;;;Αναρωτιέμαι μέχρι να γεννήσω μήπως έχω βγάλει και μούσια......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι εγω μια απο τα ιδια.. Και η κορη μου ειναι σχεδον 18 μηνων (συγκεκριμενα θα γινει σε 16 μερες).

Μιλαμε οχι για τουφες... Τα χτενιζω και νομιζω πως στο τελος δεν θα μου μεινει τριχα...

Δεν ξερω ρε κοριτσια.. Εγω το εψαξα, εκανα εξετασεις, σιδηρο - φεριτινη, αιματολογικες για τις ορμονες και βγηκαν ολες καθαρες.. Και μου ειπαν εν τελει πως λογω αγχους γινεται ολο αυτο, αφου ολες οι εξετασεις ηταν καθαρες..

Και εδω που τα λεμε, απο αγχος αλλο τιποτα..... Ωρες - ωρες νιωθω πως η καρδια μου θα σπασει τοσο δυνατα που χτυπαει...

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

εμενα το πολυ "πεσιμο" εχει σταματησει 2 μηνες περιπου τωρα...και εχω γεμισει αντιαισθητικες φυτρες κυριως γυρω απο το προσωπο!

οποτε μαλλον ειναι αναλογα με τον οργανισμο

fBaep3.png

uwK7p3.png

Και γω εχανα πολλα μαλλια μετα την γεννα (συμφωνα με την πεθερα μου ηταν γιατι αρχισε να με γνωριζει το μωρο, ετσι ελεγαν παλια αρα ειναι νομος:lol:) Τωρα πεφτουν ελαχιστα και εχω γεμισει φυτρες.

lcWup3.png

και εγω τουφες βγαζω πααααρα πολλες...εχθες ημουν στο κομμωτηριο και τους ειπα την επομενη φορα που θα ερθω θα ειμαι φαλακρη να το ξερετε!!!

εχω και πολλα μαλλια και μακρια οποτε φανταζεστε τι γινεται..γεμιζει ολο το σπιτι και καθαριζω συνεχεια....

αυτο εχει 2 εβδομαδες που μου συμβαινει και θηλαζω...δεν ξερω αν παιζει ρολο...

και εγω ανησυχω γιατι πρωτη φορα τετοια τριχοπτωση...

Και γω εχανα πολλα μαλλια μετα την γεννα (συμφωνα με την πεθερα μου ηταν γιατι αρχισε να με γνωριζει το μωρο, ετσι ελεγαν παλια αρα ειναι νομος:lol:) Τωρα πεφτουν ελαχιστα και εχω γεμισει φυτρες.

Α....αρα τωρα απλα εχετε παραγνωριστει με τον μπέμπη σου !!

χαχαχαχαχαχαχαχα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...