Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ SOS

rena

Recommended Posts

Σας χαιρετώ όλες και όλους!!

Χάρηκα πολύ με τις πληροφορίες από "παλαιότερες" μαμάδες σχετικά με την αγορά για καροτσάκι, κάτι που θα κάνω τις επόμενες εβδομάδες.

Ηθελα να ρωτήσω: ότι είναι καλό είναι και σχεδόν απογορευτικό στην τιμή;

να δώσεις 800 και ... ευρώ για ένα καρότσι δεν είναι πολλά κι αναρωτιέμαι αν αξίζει; εννοείται ότι για το παιδί μας πάντα θέλουμε το καλύτερο αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι και το ακριβότερο;

και γω που πηρα το skate το πηρα 550 με την αποστολη(κουριερ)απο ιταλια και στο λητω εχει τιμη 780!δεν τρελαθηκα να τους χαριζω λεφτα τοσα εξοδα εχουμε σε αυτη την φαση.δες πιο καροτσι θελεις και μην το αγορασεις απο ελλαδα αν δεν ψαξεις και στο internet.εξαλου ο καθε ενας περνει οτι αντεχει η τσεπη του υπαρχουν και τιμες τρελες για καροτσια αμα ειναι να παρεις και στεγαστικο για τα εξοδα του μωρου δεν αξιζει τον κοπο,και σιγουρα οτι ειναι πανακριβο δεν ειναι παντα το καλυτερο

Διαφημίσεις

και γω που πηρα το skate το πηρα 550 με την αποστολη(κουριερ)απο ιταλια και στο λητω εχει τιμη 780!δεν τρελαθηκα να τους χαριζω λεφτα τοσα εξοδα εχουμε σε αυτη την φαση.δες πιο καροτσι θελεις και μην το αγορασεις απο ελλαδα αν δεν ψαξεις και στο internet.εξαλου ο καθε ενας περνει οτι αντεχει η τσεπη του υπαρχουν και τιμες τρελες για καροτσια αμα ειναι να παρεις και στεγαστικο για τα εξοδα του μωρου δεν αξιζει τον κοπο,και σιγουρα οτι ειναι πανακριβο δεν ειναι παντα το καλυτερο

Dina από ποιο site ψώνισες?

Dina από ποιο site ψώνισες?

ειναι το http://www.bimbomarket.it και το ειχαν σε προσφορα 480 περιπου και πηγε 550 με τα εξοδα αποστολης.απο οτι ειδα σημερα το εχει 569 αλλα αν δεν βιαζεσαι παρακολουθα το σαιτ γιατι κανει συχνα spesial price σε διαφορα προιοντα.εγω κανα μηνα κοιταγα για καροτσι και μολις βρηκα σε προσφορα αυτο που ηθελα το πηρα.

Γεια σου Dina. Σε πόσες μέρες παρέλαβες το καροτσάκι? Κι εγώ μόλις σήμερα κατάφερα να ολοκληρώσω την παραγγελία γιατί το πρόβλημα ήταν η μη ύπαρξη επιλογής για αποστολή στην Ελλάδα. Με πήραν τηλ 4 φορές μέχρι να βγάλουμε άκρη.. Χώρια τα μαιλ που ανταλλάξαμε..Βέβαια δε λέω, φταίω κι εγώ που δεν κατάλαβα τη διαδικασία με τον κωδικό που μου έστειλαν.. Τώρα έχω αγωνία να έλθει το καροτσάκι χωρίς πρόβλημα. Μου είπαν σε 4 εργάσιμες μέρες. Ελπίζω να το έχω μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας. Πάντως μεγάλη διαφορά στις τιμές..

age.png

Γεια σου Dina. Σε πόσες μέρες παρέλαβες το καροτσάκι? Κι εγώ μόλις σήμερα κατάφερα να ολοκληρώσω την παραγγελία γιατί το πρόβλημα ήταν η μη ύπαρξη επιλογής για αποστολή στην Ελλάδα. Με πήραν τηλ 4 φορές μέχρι να βγάλουμε άκρη.. Χώρια τα μαιλ που ανταλλάξαμε..Βέβαια δε λέω, φταίω κι εγώ που δεν κατάλαβα τη διαδικασία με τον κωδικό που μου έστειλαν.. Τώρα έχω αγωνία να έλθει το καροτσάκι χωρίς πρόβλημα. Μου είπαν σε 4 εργάσιμες μέρες. Ελπίζω να το έχω μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας. Πάντως μεγάλη διαφορά στις τιμές..

γεια σου smaroula,εμενα εκανε γυρω στις 5 εργασιμες, το πηρα παρασκευη και την αλλη παρ ηρθε.οταν το πληρωσα μου εστειλαν μειλ με τον κωδικο αποστολης του κουριερ και την πορεια που ακολουθει η αποστολη,ο αντρας μου βεβαια ασχολειται με αυτα αλλα δεν ειχαμε καποιο προβλημα.γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη και απο τις τιμες αλλα και απο την εξυπηρετιση τους,φαντασου οτι η κουνια που πηρα απο τα prenatal ηρθε σε 10 μερες απο τον πειραια που ηταν η αποθηκη τους.εσυ ψωνισες απο το ιδιο σαιτ με μενα η αλλο?

Διαφημίσεις

Από το bimbomarket κι εγώ! Σήμερα θα έφευγε η παραγγελία. Οπότε ελπίζω μέχρι την άλλη Παρασκευή να το έχω.. Ο άντρας μου πάλι δεν ασχολείται με τις αγορές από δίκτυο. Εγώ τις κάνω.. Αλλά επειδή το ποσό ήταν μεγάλο ήμουν λίγο διστακτική.. Έγινε και το μπέρδεμα που περιέγραψα.. Αλλά πιστεύω όλα καλά! Μου έστειλαν και απόδειξη.. Άραγε ισχύει η εγγύηση εδώ στην Ελλάδα? Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως. Με καθησύχασες..

age.png

μην ανυσηχεις μεχρι την αλλη εβδομαδα θα το εχεις.η εγγυηση ειναι της εταιριας δηλ η pegperego που πηρα εγω αυτη μου την παρεχει,δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση απο που εγινε η αγορα εφοσον υπαρχει αποδειξη.εσυ τι καροτσι πηρες?η pegperego εχει μια γραμη εξυπηρετησης οποτε θα το ρωτησω για σιγουρια.θα δεις που θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη,εχουν παρει και αλλες κοπελες του φορουμ και ολα καλα.παντως με τοση διαφημηση που τους κανω πρεπει να μου δωσουν ποσοστα :D:D:D αλλα τι να κανω αφου στην ελληνικη αγορα μας εκμεταλευονται και τα πουλανε πανακριβα,μα ποσο τις εκατο θελουν να βγαλουν ρε παιδι μου?δηλ 230 ευρω στο κομματι δεν ειναι παρα πολλα?

λογικα θα εχει και η inglesina τμημα εξυπηρετησης στην ελλαδα για να ρωτησεις,μολις θα παραλαβεις το καροτσι με τα παραστατικα περνεις ενα τηλ σου λενε.γραψε μου οταν το παρεις οτι πηγαν ολα καλα.

Θέλω κ εγώ με τη σειρά μου να πω ότι η παραγγελία μεσω διαδικτύου συμφέρει σαφώς περισσότερο κ όπως είπε κ η Ντίνα η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μεγάλη...

Εμείς πάλι δόσαμε μια τυπική προκαταβαλή στα Λητώ για να μας κρατήσουν το Pliko P3 Green Bubbles που δυστυχώς δεν υπάρχει ολοκληρωμένο σα σύστημα καροτσιού από την bimbomarket. Και έρχομαι στο προκείμενο....Είναι δυνατόν να σου ζητάνε 700 ευρώ κ να μην έχει συσκευασία το καρότσι;;;;;; :evil::evil:

Το βάλανε σε κάτι σακούλες της συμφοράς και θα το κρατήσουν λέει στις αποθήκες μέχρι να πάμε να το πάρουμε (σε περίπου 1 μήνα!!!!!!!!! :shock: )

Δε θα έχει γίνει μέσα στη σκόνη;;;;; Να καθαρίζουμε καινούργιο καρότσι;;;

Άσε που κόντευαν να μας βγάλουν υπερβολικούς επειδή επιμέναμε στο θέμα της συσκευασίας...Χαλαστήκαμε πάρα πολύ κ δεν ξέρω τι θα κάνουμε!!!!

Γενικά μας την έσπασαν λίγο στα Λητώ...Ήθελαν σώνει κ καλά να μας πείσουν ότι είμαστε άσχετοι κ ότι έπρεπε να φορτωθούμε το μισό κατάστημα για να έχουμε όσα χρειαζόμαστε για το μωρό...

Τελικά η ποιότητα είναι παρόμοια με άλλων καταστημάτων που είναι κ πιο οικονομικά...Έτσι νομίζω εγώ...Είμαι υπερβολική;;;;

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Διαφημίσεις

Θέλω κ εγώ με τη σειρά μου να πω ότι η παραγγελία μεσω διαδικτύου συμφέρει σαφώς περισσότερο κ όπως είπε κ η Ντίνα η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μεγάλη...

Εμείς πάλι δόσαμε μια τυπική προκαταβαλή στα Λητώ για να μας κρατήσουν το Pliko P3 Green Bubbles που δυστυχώς δεν υπάρχει ολοκληρωμένο σα σύστημα καροτσιού από την bimbomarket. Και έρχομαι στο προκείμενο....Είναι δυνατόν να σου ζητάνε 700 ευρώ κ να μην έχει συσκευασία το καρότσι;;;;;; :evil::evil:

Το βάλανε σε κάτι σακούλες της συμφοράς και θα το κρατήσουν λέει στις αποθήκες μέχρι να πάμε να το πάρουμε (σε περίπου 1 μήνα!!!!!!!!! :shock: )

Δε θα έχει γίνει μέσα στη σκόνη;;;;; Να καθαρίζουμε καινούργιο καρότσι;;;

Άσε που κόντευαν να μας βγάλουν υπερβολικούς επειδή επιμέναμε στο θέμα της συσκευασίας...Χαλαστήκαμε πάρα πολύ κ δεν ξέρω τι θα κάνουμε!!!!

Γενικά μας την έσπασαν λίγο στα Λητώ...Ήθελαν σώνει κ καλά να μας πείσουν ότι είμαστε άσχετοι κ ότι έπρεπε να φορτωθούμε το μισό κατάστημα για να έχουμε όσα χρειαζόμαστε για το μωρό...

Τελικά η ποιότητα είναι παρόμοια με άλλων καταστημάτων που είναι κ πιο οικονομικά...Έτσι νομίζω εγώ...Είμαι υπερβολική;;;;

lilouko εγώ πάντως δεν θα το αγόραζα χωρις να ναι συσκευασμένο.... Γιατί πιθανότατα να είναι της έκθεσης και δεν έχουν το κουτί του για αυτό το λόγω!! Θα σου πω την δική μου εμπειρία με τα Λητώ και εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις... όταν πήγα θέλαν να μου δώσουν της έκθεσης το κομμάτι γιατί το έιχαν εύκαιρο και όταν τους είπα όχι δεν το θέλω και ότι θέλω έτοιμο κλειστό μου έιπαν ότι δεν έχουν και άν το παραγγείλουν θα κάνει 2 μήνες να έρθει..... Ελα όμως που εγώ ήμουν ήδη ενήμερη από την Dionic (τον αντιπρόσωπο) πόσο καιρό θέλει.... Και εκεί μπροστά στην πωλήτρια πάιρνω από το κινητό μου τηλεφωνο την Dionic και τους λέω βρίσκομαι εδώ στο κατάστημα Λητώ της Θεσσαλονίκης και με ενημέρωσαν ότι αν παραγγείλω τώρα ένα κομμάτι θα κάνει 2 μήνες.. Ισχύει κάτι τέτοιο?? Η πωλήτρια μαζεύτηκε μου έλεγε ότι μάλλον έκανε λαθος και απο την Dionic μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν με το τμήμα πωλήσεων του Λητώ και ότι θα είναι εκεί το καρότσι μου σε 2 εβδομάδες ημερολογιακές. Κλείνοντας το τηλέφωνο μου λεει η πωλήτρια θα ξαναδώ μήπως το εχουμε στην αποθήκη και εκανα λάθος πριν Φεύγει παέι πίσω και ξαναέρχεται ως εκ θάυματος υπήρχε το καρότσι και στο χρώμα που ήθελα!!! Από τότε δεν έχω ξαναπάει παρά μόνο να αλλάξω κατι δώρα είναι πολύ αλήτες!! Προχθές πάλι πήγα να αλλάξω ένα ρηλαξ που μου έφεραν από εκεί και χαζευα να παρω καινουργια μπιμπερό και είναι δίπλα μου μια κοπελια εγκυος και το αγόρι της... ε καλα το τι τους έβαλε να αγοράσουν της έδωσε ένα θερμός χωρητικότητας 250ml δηλαδή αν η βόλτα κρατήσει πάνω από 3ωρο πρέπει να γυρίσει πίσω γιατί έχεις μόνο 2 γεύματα!! Απο μπιμπερό δεν λέγεται... 8 μπιμπερο της έβαλε να πάρει (μάλλον το μωρό μπιμπερό θα τρώει όχι γάλα) και της λεει αυτά είναι αρκετά!! Της λεέι η κοπελίτσα " μα ο αποστειρωτής έχει 6 θέσεις... " Και της απαντάει όλο χάρη η πωλητρια " μα ακριβώς για αυτό να αποστειρώνεις και να έχεις παντα 2 να σου βρίσκονται...." Τι να πω είναι να μην σου τύχει να σε πετύχουν σε μέρα που είσαι ζαλισμένη και δεν μπορείς να σκεφτείς.. Και ναι λιλούκο αν εξαιρέσεις τις μάρκες που έχει σε όλα τα άλλα η ποιότητα είναι η ίδια και απαράλλαχτη!! Οταν άλλαξα ένα δώρο έιπα να πάρω ένα ωράιο σετ σεντονάκια για την καλαθούνα μιας και θα πήγαινα στην πεθερά μου να μην την παώ με τα σεντονάκια του jumbo... E καλά πήρα το σετ με ένα αρκουδάκι δυο σεντόνια και μια μαξιλαροθήκη 18 ευρώ και τα έβαλα να τα πλύνω στους 30 μαζί με τα ρούχα της... Βγήκαν στραβά!!! τα διπλώνω και δεν είναι παραλληλόγραμμα.... και μην μου πείτε φταίει το στίψιμο γιατί και τα άλλα τα στύβω και τίποτα δεν πάθαν, και μετά μου λετε γιατί αγοράζω από τα jumbo? Για αυτόν ακριβώς το λόγο για να μην λυπάμαι τα ευρουλάκια που δίνω και να λέω δεν βαρίεσαι 2 ευρώ έκανε το σεντονακι Που μεταξύ μας δεν έχουν πάθει τίποτα τα έχω πλύνε βάλε γιατι πήρα μονο δυο αλλαξιές σεντόνια και μου βγήκαν μονο 10ευρώ και τα τέσσερα σεντονάκια!! Χίλια συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά δεν ανέχομαι να με κοροιδεύουν και να τα τρώω κίολας και να λεω ευχαριστώ

υγ.λιλούκο ξανασκέψουτο για το καρότσι.... είμαι σίγουρη ότι έιναι έκθεσης

γεια σου smaroula,εμενα εκανε γυρω στις 5 εργασιμες, το πηρα παρασκευη και την αλλη παρ ηρθε.οταν το πληρωσα μου εστειλαν μειλ με τον κωδικο αποστολης του κουριερ και την πορεια που ακολουθει η αποστολη,ο αντρας μου βεβαια ασχολειται με αυτα αλλα δεν ειχαμε καποιο προβλημα.γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη και απο τις τιμες αλλα και απο την εξυπηρετιση τους,φαντασου οτι η κουνια που πηρα απο τα prenatal ηρθε σε 10 μερες απο τον πειραια που ηταν η αποθηκη τους.εσυ ψωνισες απο το ιδιο σαιτ με μενα η αλλο?

Να κανω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση

πως την κάνατε την παραγγελία γιατί θέλω να πάρω τον κάδο για τις πανες που έιναι πολύ ποιο φθηνός από ελλάδα και βλέπω ότι δεν έχει την ελλάδα ως χώρα παράδοσης :shock::shock: και κατά 99% κατι μου διαφέυγει

Kalamaraki μου ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...Τελικά αποφασίσαμε να παραγγείλουμε από την bimbomarket ένα από τα καινούργια σχέδια της Perego και να φτύσουμε τελείως τα Λητώ. Όσο για την προκαταβολή σίγουρα θα βρούμε να πάρουμε κάτι άλλο..(ας πούμε κανένα μπιμπερό :lol::lol::lol: )...Εγώ αναφέρομαι στα Λητώ της Πειραιώς στην Αθήνα..Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...

Εξαιρετική αντιμετώπιση είχα στα Premaman της Ν.Σμύρνης, αν κ είναι ακριβά, καθώς και από τις πωλήτριες στα Mothercare της Ερμού.

Για αυτό που ρωτάς προφανώς μπορούν να σου απαντήσουν μόνο οι κοπέλες που έχουν κάνει παρόμοια παραγγελία..Πάντως μπορείς να τους στείλεις κ mail. Φαντάζομαι ότι απαντούν άμεσα...

kalamaraki στειλε πρωτα ενα μαιλ με το προιον που θες και με τα στοιχεια σου,ονομα διευθηνση τηλ κτλ,οπου θα τους ρωτας ποσο θα κοστισει η αποστολη με κουριερ.εμεις ετσι καναμε.οταν μας απαντησαν τους ειπαμε να μας στειλουν ενα δελτιο παραγγελιας για να πληρωσουμε μεσω paypal.αφου εγινε η καταθεση μου εστειλαν κωδικο αποστολης απο την εταιρια του κουριερ.το καροτσι ηρθε σε 5 εργασιμες(παρ με παρ).

οσο για τα λητω θα συμφωνησω μαζι σου και θα προτεινα στην lilouko να το ψαξει λιγο το θεμα.ειναι δυνατον να παραδιδουν 700 ευρω σετ χωρις κουτια..γιατι ηταν εκτος συσκευασιας τα πραγματα για να περνουν αερα?α και κατι ακομα που εχω ξαναπει,η bimbomarket δεν εχει σταθερα προιοντα δηλ αλλα βρισκεις τωρα αλλα σε 1 εβδομαδα.εγω το καροτσι το βρηκα σε προσφορα αφου εψαχνα κανα μηνα,αν δεν βιαζεσαι λιλουκο ψαχτο μηπως βρεις το σετ bubbles green στο σαιτ και γλιτωσεις κανα φραγκο

Dinaki αποφασίσαμε να πάρουμε άλλο μοντέλο της Perego αλλά λέει ότι θα είναι διαθέσιμο σε 25 εργάσιμες ημέρες....Θα ήθελα να σε ρωτήσω πάνω σε αυτό...Σημαίνει παράδοση σε 25 εργάσιμες ή ότι το προϊόν θα είναι διαθέσιμο στις αποθήκες τους σε 25 εργάσιμες;;;; Έχεις κάποια ιδέα;;;Αν και είμαι έτοιμη να τους στείλω μαιλ....

Διαφημίσεις

εμενα ελεγε 3-5 μερες παραδοση και σε 5 ηρθε αρα πιστευω οτι θα ερθει το πολυ σε 25 μερες που λεει.στειλε ομως μαιλ να συνενοηθεις καλυτερα να ξερεις τι γινεται.

kalamaraki στειλε πρωτα ενα μαιλ με το προιον που θες και με τα στοιχεια σου,ονομα διευθηνση τηλ κτλ,οπου θα τους ρωτας ποσο θα κοστισει η αποστολη με κουριερ.εμεις ετσι καναμε.οταν μας απαντησαν τους ειπαμε να μας στειλουν ενα δελτιο παραγγελιας για να πληρωσουμε μεσω paypal.αφου εγινε η καταθεση μου εστειλαν κωδικο αποστολης απο την εταιρια του κουριερ.το καροτσι ηρθε σε 5 εργασιμες(παρ με παρ).

οσο για τα λητω θα συμφωνησω μαζι σου και θα προτεινα στην lilouko να το ψαξει λιγο το θεμα.ειναι δυνατον να παραδιδουν 700 ευρω σετ χωρις κουτια..γιατι ηταν εκτος συσκευασιας τα πραγματα για να περνουν αερα?α και κατι ακομα που εχω ξαναπει,η bimbomarket δεν εχει σταθερα προιοντα δηλ αλλα βρισκεις τωρα αλλα σε 1 εβδομαδα.εγω το καροτσι το βρηκα σε προσφορα αφου εψαχνα κανα μηνα,αν δεν βιαζεσαι λιλουκο ψαχτο μηπως βρεις το σετ bubbles green στο σαιτ και γλιτωσεις κανα φραγκο

Επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ σόι μπορείς να μου πεις τι να τους γράψω ειδικά αυτο με το δελτίο παραγγελίας . Μέσω paypal θα ήθελα και εγώ

Επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ σόι μπορείς να μου πεις τι να τους γράψω ειδικά αυτο με το δελτίο παραγγελίας . Μέσω paypal θα ήθελα και εγώ

γραψε τους

i would like to order the:(ονομα προιοντος),item code (κωδικος προιοντος).please mail me the total price incl. shipping to make the payment with paypal.

name(βαλε ονοματεπωνυμο)

adress(διευθηνση,τ.κ, περιοχη,πολη,χωρα)π.χ parou 21,postal code(13726),marousi,athens,greece

tel(βαλε το κιν και σταθερο με κωδικους της ελλαδας)

αφου στειλουν την προσφορα στελνουν αυτοι ετοιμο με τα στοιχεια σου το δελτιο παραγγελιας για να πληρωσεις μεσω paypal.να προσεξεις να ειναι σωστα τα στοιχεια σου στο δελτιο που θα σου στειλουν.αφου πληρωσεις σου στελνει αποδειξη και την ιδια μερα φευγει και το προιον.

ελπιζω να βοηθησα και να μην δυσκολευτεις.οτι αλλο χρειαστεις πες μου. :D

Γεια σας κορίτσια, μήπως έχει κάποια το peg perego gt3 το τρίκυκλο?

Μπορείτε να μου πείτε αν το κάθισμα και το στήριγμα ποδιών είναι ρυθμιζόμενα και αν είναι εύκολο στο κλείσιμο. Και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορεί να είναι χρήσιμη. Το έχω δει μόνο στο internet και μου αρέσει πολύ. Ευχαριστώ.

Πριν λίγο παρέλαβα το καροτσάκι από την Ιταλία! Είναι τέλειο!!!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την επιλογή μου και κυρίως από το γεγονός ότι γλύτωσα περίπου 250 ευρώ! Είχα ένα άγχος γιατί το ποσό ήταν μεγάλο, αλλά ευτυχώς όλα καλά! Ανυπομονώ τώρα να έλθει και το μωράκι μου και να ευχαριστηθεί το καροτσάκι του! Πάντως πρέπει να πω πως ό,τι αγορές έκανα από ίντερνετ όλα ήταν μια χαρά.. Έχω γλυτώσει συνολικά 500 ευρώ...

age.png

Πριν λίγο παρέλαβα το καροτσάκι από την Ιταλία! Είναι τέλειο!!!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την επιλογή μου και κυρίως από το γεγονός ότι γλύτωσα περίπου 250 ευρώ! Είχα ένα άγχος γιατί το ποσό ήταν μεγάλο, αλλά ευτυχώς όλα καλά! Ανυπομονώ τώρα να έλθει και το μωράκι μου και να ευχαριστηθεί το καροτσάκι του! Πάντως πρέπει να πω πως ό,τι αγορές έκανα από ίντερνετ όλα ήταν μια χαρά.. Έχω γλυτώσει συνολικά 500 ευρώ...

Μεγιά! Τι άλλο πήρες μαρή;;

Τώρα που βάφτηκε και το δωμάτιο θα τα παραγγείλω κι εγω....σε 2 βδομάδες όμως γιατι μου έκλεψαν το πορτοφόλι σήμερα και ακύρωσα την κάρτα μου :evil:

Μεγιά! Τι άλλο πήρες μαρή;;

Τώρα που βάφτηκε και το δωμάτιο θα τα παραγγείλω κι εγω....σε 2 βδομάδες όμως γιατι μου έκλεψαν το πορτοφόλι σήμερα και ακύρωσα την κάρτα μου :evil:

Λοιπόν τι άλλο πήρα... Για το μωράκι μου έχω αγοράσει μέσω διαδικτύου τις κρεμούλες του (weleda) και τα αυτοκολλητα για τον τοίχο (αυτά που έχει το cosy corner με το βυθό) από Αγγλία, ένα πολύ ωραίο λίκνο κομπλέ με το στρώμα του την προίκα και την κουνουπιέρα του από Γερμανία, και το καροτσάκι μου από την Ιταλία (τελικά πήρα κι εγώ το zippy γιατί το ottuto που ήθελα δεν έβγαινε με απλά χερούλια. Είναι όμως τέλειο. Μου έστειλαν δυο μεγάλες κούτες με όλα μέσα σε άριστη κατάσταση. Είχε ένα σωρό αξεσουάρ.. Το στήσαμε με τον άντρα μου και μου αρέσει τρομερά!) Επίσης έχουμε πάρει και κάποια δικά μας πραγματάκια. Το μεγάλο κέρδος το είχαμε στο λίκνο και στο καρότσι.. Ήταν η πρώτη φορά που κάναμε ηλεκτρονικές αγορές (αφού πρώτα βγάλαμε χρεωστική πιστωτική, γιατί ο άντρας μου φοβόταν να χρησιμοποιήσουμε την κανονική) και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι απ'όλα όσα πήραμε. Και στην τιμή, και στην ποιότητα και στο χρόνο παράδοσης (οι Γερμανοί λίγο μας καθυστέρησαν..) Έχω σκοπό να παραγγείλω ακόμα την ενδοεπικοινωνία (με 129 ευρώ και όχι 279 που τη βρίσκω την ίδια εδώ :twisted: ) και το καρεκλάκι αυτοκινήτου για μεγαλύτερη ηλικία, πάλι με διαφορά 130 ευρώ από εδώ... Ε, και βλέπουμε για τη συνέχεια.. :wink:

Εσύ βρε yoginaki πως την πάτησες έτσι? Καλά δεν ντραπήκανε να κλέψουν έγκυο γυνάικα????? Να προσέχεις! Εσύ να σαι καλά και όλα τ'άλλα φτιάχνουν.. Άντε καλές αγορές σου εύχομαι!

age.png

Ασε όποιος έκλεψε εμένα ειναι πολύ μάγκας, χαλαλι το πορτοφόλι...μιας και δεν είχε και λεφτά μέσα :)

Το λίκνο απο ποιο site το πήρατε; και πόσο;

το κακό ειναι οτι δεν ξέρω Γερμανικά ρε γμτ αλλιώς εχουν ξαναπει κοπέλες απο εδω οτι εχει ωραία sites. Παντως αν αυτο που πήρες εχει και επιλογή Αγγλικών ρίχτο κι απο δω :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...