Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια, εγραψε μια κοπελα στο αλλο θεμα

babylino οικονομικη συσκ εχει στο καινουργιο σκλαβενιτη στο Χαιδαρι στο υψος της τροχαιας με 9.80, εστειλα τον αντρα μου, οντως ισχυει κ πηραν κ κουπονια!!!!

Υ.Γ. μεχρι ποτε δεν ρωτησε...

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Έχω ξεμείνει από πάνες, μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάπου προσφορά:?:; Μ' ενδιαφέρει κυρίως babylino και μετά σε pampers.. Επίσης, μήπως έχει πάει αυτή τη βδομάδα καμιά κοπέλα στον Σκλαβενίτη στο Χαϊδάρι;

5dyVp3.png

κοριτσια πηγα χτες στο νεο σκλαβενιτη χαιδαριου κ θα εχει σιγουρα ως το σαββατο που ρωτησα.περνουν κ κουπονια κ πληρωσα 5μιση ευρω τη μεγ συσκευασια.εννοειτε οτι πηρα 5πακετα!χαχαχαχα για ενα μηνα και κατι θα ειμαι κομπλε!;) αναφερομαι για τις babylinο πανες

eNortjKzUjI0trQ0M1CyBlwwFasC2Q,,88.png

Λοιπόν, πήγα εχτές στον Σκλαβενίτη στο Χαϊδάρι και είχε τα babylino 9,30 ευρώ. Φυσικά μου πήραν και τα κουπόνια και μου βγήκε 5,30 κάθε μεγάλο πακέτο:D

Επίσης είχε στίκερ 2,20ε στα pantene γιατί αλλάζουν συσκευασία δηλ. τιμή ραφιού 2,35 έδωσα και ένα κουπόνι 2 ευρώ απ' τις επιθυμίες και πλήρωσα 0,35 τελική τιμή!!;);) Πού τέτοιες τιμές στα carrefour:lol:

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, πήγα εχτές στον Σκλαβενίτη στο Χαϊδάρι και είχε τα babylino 9,30 ευρώ. Φυσικά μου πήραν και τα κουπόνια και μου βγήκε 5,30 κάθε μεγάλο πακέτο:D

Επίσης είχε στίκερ 2,20ε στα pantene γιατί αλλάζουν συσκευασία δηλ. τιμή ραφιού 2,35 έδωσα και ένα κουπόνι 2 ευρώ απ' τις επιθυμίες και πλήρωσα 0,35 τελική τιμή!!;);) Πού τέτοιες τιμές στα carrefour:lol:

ROARY ποια ειναι η διευθυνση του συγκεκριμενου καταστηματος?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ROARY ποια ειναι η διευθυνση του συγκεκριμενου καταστηματος?

Είναι πάνω στη Λεωφ.Αθηνών στο ρεύμα προς Δαφνί, στο ύψος της τροχαίας. Δυστυχώς δεν θυμάμαι νούμερο γιατί κι εγώ ψάχνοντας πήγα. Πάντως είναι πολύ εύκολο να το βρεις. Τα στίκερ στα babylino είναι μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα ενώ στα pantene είναι σε όλα τα καταστήματα, σήμερα τελευταία μέρα.

5dyVp3.png

Έχω ξεμείνει από πάνες, μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάπου προσφορά:?:; Μ' ενδιαφέρει κυρίως babylino και μετά σε pampers.. Επίσης, μήπως έχει πάει αυτή τη βδομάδα καμιά κοπέλα στον Σκλαβενίτη στο Χαϊδάρι;

Στο Σκλαβενίτη στο Άθενς Χαρτ στην Πειραιώς έχει τα babylino -6 ευρώ. Βγαίνει γύρω στα 9,5 - 10 ευρώ η συσκευασία με τις περίπου 45 πάνες.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Στο Σκλαβενίτη στο Άθενς Χαρτ στην Πειραιώς έχει τα babylino -6 ευρώ. Βγαίνει γύρω στα 9,5 - 10 ευρώ η συσκευασία με τις περίπου 45 πάνες.

Είναι μέχρι το Σάββατο? Κουπόνια δέχεται?

zy59p3.png 1UlVp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα μέχρι πότε είναι. Βασικά το κατάστημα είναι καινούριο και έχει κάποιες προσφορές από τότε που άνοιξε εδώ και ένα μήνα.

Να σου πω όμως ότι εγώ είχα κουπόνι για βαφή κόλεστον και το δέχτηκαν ενώ υπήρχε και έκπτωση του καταστήματος και τελικά πήρα τη βαφή γύρω στα 2 ευρώ από 8,5 αρχική τιμή. Πιθανολογώ δηλαδή ότι και για τα babylino θα δέχονται και κουπόνια.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Εγώ που ρώτησα στο Σκλαβενίτη Χαιδαρίου για τις πανες babylino με το στικερ -6ευρώ μέχρι πότε θα διαρκέσει μου είπε μια κοπέλα εκεί οτι θα είναι μεχρι κ το Σάββατο κ ναι δέχονται κ κουπόνια

eNortjKzUjI0trQ0M1CyBlwwFasC2Q,,88.png

να ειστε καλα κοριτσια,παρακολουθω το topic εδω και καιρο και ειχα 6 κουπονια για μεγ.συσκευασια babylino και περιμενα ευκαιρια και πηγα χαιδαρι στον σκλαβενιτη και γλυτωσα 60κατι ευρω!!

εντωμεταξυ, να ρωτησω κατι? στον σκλαβενιτη το νο4 κανει κανονικα 15,3ε (το ειδα σημερα)

εγω εδω που μενω βολευει carrefour και νομιζω οτι τις ιδιες τις πουλαει 17κατι?

ειναι δυνατον 2ε διαφορα???!!!

Διαφημίσεις

εννοεις ποια μαρκα να εμπιστευτεις, για το μωρακι σου?

απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτιτην ξεκινησα με pampers, μου φαινοντουσαν πολυ λεπτα φινα και 'αυριανης τεχνολογιας'

,ομως σχεδον μερα παρα μερα την αλλαζα μες τα αγρια μεσανυχτα γιατι ειχαν βγει τα τσισακια της μεχρι την πλατη,αφου ειχα καθιερωσει το σελτεδακι πανω απο το σεντονι για να μην πλενω ολοκληρο σεντονι καθε 2 μερες.

αν σου πω οτι δεν πηγε ποτε ο νουσ μου οτι μπορει να φταιει η πανα..? (τι κανει νιαου -νιαου στα κεραμιδια) κι ομως ελεγα οτι επειδει θηλαζει πολυ το βραδυ εχει πολλα ουρα... οτι επειδη ειναι αδυνατουλα δεν εφαρμοζει ισως καλα...

τωρα τελευταια διαβαζω εδω οτι οι ...διαρροες ειναι συχνο φαινομενο σε πολλες μαμαδες...

libero μου ειχαν δωσει απο το ιασω 4-5 πακετα,μου φαινοντουσαν αισθητα πιο χοντροκομμενα, αλλα οταν εκατσα και το σκεφτηκα με αυτα δεν ειχα ποτε προβλημα. επισης ειχαν και συχνα προσφορα... τα καθιερωσα,οταν μαλιστα τα παμπερς δημιουργησαν φοβερο προβλημα στο ποπο του μωρου μιας γνωστης και αποφασισα οτι δεν θα ξαναπαρω

τωρα περιπου 1 μηνα ξεκινησα τις babylino,ειναι λιγο πιο οικονομικες και βγαζουν και συχνα προσφορες. επισης απο εδω εμαθα οτι αν γινεις μελος του club της, σου στελνουν και κουπονια 4ε για μεγ.συσκευασια και 2ε για μικρη.

ειμαι απολυτα ευχαριστημενη,στο επομενο μου παιδι(με το καλο) θα βαλω κατευθειαν babylino

ειναι και ελληνικοτατες ,30 χρονια οι μαναδες μας λενε τις πανες μιας χρησης 'μπεμπιλινα'!!

να ειστε καλα κοριτσια,παρακολουθω το topic εδω και καιρο και ειχα 6 κουπονια για μεγ.συσκευασια babylino και περιμενα ευκαιρια και πηγα χαιδαρι στον σκλαβενιτη και γλυτωσα 60κατι ευρω!!

εντωμεταξυ, να ρωτησω κατι? στον σκλαβενιτη το νο4 κανει κανονικα 15,3ε (το ειδα σημερα)

εγω εδω που μενω βολευει carrefour και νομιζω οτι τις ιδιες τις πουλαει 17κατι?

ειναι δυνατον 2ε διαφορα???!!!

ω ναι είναι δυνατόν!το συνειδητοποίησα και εγώ σε σχέση με την προμηθευτική.1,50 ευρώ διαφορά στην κανονική τιμή όχι σε προσφορές!

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Εγώ που θέλω για newborn τι να αγοράσω????

Καλημέρα αν εννοείς ποια μάρκα να διαλέξεις από προσωπική εμπειρία θα συμφωνήσω με την [email protected]no μόνο αγοράζω πια και ο βασικότερος λόγος είναι ότι σταμάτησαν οι διαρροές και τα κοκκινισματα.

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

εμάς για νεογέννητο μας είχαν βολέψει οι λίμπερο. Τα babylino ήταν σκληρά; στην περιοχή του αφαλού και τα φοβόμουν. Τώρα πια 1+ ,babylino σε προσφορές και pampers(από αγγλικό άμαζον). Λίμπερο μόνο αν βάλει καλή έκπτωση παίρνουμε τα βρακάκια. Ό,τι να 'ναι δηλαδή!Αντέχει ο κ... μας τα πάντα! Μόνο στις nannys που πουλάνε στα Τζάμπο βγάλαμε καντήλες. Επίσης λίντλ μου συστήνουν πολλές μαμάδες αλλά ακόμα δεν έχει χρειαστεί να πάρω από εκεί.Και άλλη μία δική του μάρκα κυκλοφορεί ο Βερόπουλος που είναι τα παλιά της babylino. Και αυτά πολύ καλή τιμή.

Και εμείς και στα 2παιδια στις 10φορες που θα αγοράσω πάνες οι 9 θα είναι babylino..Εκτός το ότι είναι πολύ απαλές δεν έχω δει καθόλου διαρροές την διάρκεια της νύχτας κάτι που με τις άλλες πάνες ξυπνούσε και ήταν λούτσα.:mrgreen:

Επειδή δεν είμαι απο Αθήνα και θα ανέβω αυριο, κάπου Πειραιά και Ποσειδώνος θα κινηθώ, αυτός ο Σκλαβενίτης με βολεύει? Είναι πολύ μακριά απο Πειραιά? Sorry για τις ισως χαζες απορίες, αλλά δεν ξέρω πολλά απο κει......... Ευχαριστώ πολύ.... Αν μπορεί κάποιος- κάποια ας μου απαντήσει απόψε... Ευχαριστώ και πάλι...

zy59p3.png 1UlVp3.png

Επειδή δεν είμαι απο Αθήνα και θα ανέβω αυριο, κάπου Πειραιά και Ποσειδώνος θα κινηθώ, αυτός ο Σκλαβενίτης με βολεύει? Είναι πολύ μακριά απο Πειραιά? Sorry για τις ισως χαζες απορίες, αλλά δεν ξέρω πολλά απο κει......... Ευχαριστώ πολύ.... Αν μπορεί κάποιος- κάποια ας μου απαντήσει απόψε... Ευχαριστώ και πάλι...

Δεν είναι μακριά από τον Πειραιά, από την ώρα που θα βγείς στην Πειραιώς μέχρι να φθάσεις είναι 10 λεπτά μάξιμουμ (εγώ το κάνω και 5' κάποιες φορές:rolleyes:).

Δες εδώ, είναι το ΑΘΕΝΣΧΑΡΤ, για να προσανατολιστείς.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Δεν είναι μακριά από τον Πειραιά, από την ώρα που θα βγείς στην Πειραιώς μέχρι να φθάσεις είναι 10 λεπτά μάξιμουμ (εγώ το κάνω και 5' κάποιες φορές:rolleyes:).

Δες εδώ, είναι το ΑΘΕΝΣΧΑΡΤ, για να προσανατολιστείς.

Δε θα καταφέρω να πάω, είναι αρκετά μακριά απο τον προορισμό μου.... Ξέρουμε αν υπάρχει άλλη προσφορά babylino αλλού? Σε άλλο σ/μ ίσως? Προς Άλιμο?

zy59p3.png 1UlVp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...