Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Βερόπουλο στο μενίδι στον Άγιο διονύσιο και εγώ σήμερα και πήραν κανονικά τα κουπόνια 3 πακέτα μεγάλα στα 13,95...Θα πάω και αύριο μάλλον αλλά δεν είχε άλλες στο νούμερο μας θα πάρω κανένα 4 να βρίσκεται...

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα

και στο Βεροπουλο στο Π.Ηρακλειο (ψηλα στην Ηρακλειου)

τα πηραν σημερα κανονικα τα κουπονια babylino

Ελεγα να παω εκει το απογευμα.Μιλας γι αυτο το βεροπουλο που ειναι κοντα στο αστυνομικο τμημα κ στην εφορια ν.ηρακλειου.σωστα; Ειχαν αποθεμα η θα παω τζαμπα το απογευμα;

Στο Βερόπουλο Αγρινίου δεν δέχτηκαν κουπόνια, γιατί λέει οι πάνες είναι σε προσφορά... Η υπεύθυνη μου το είπε.... Και έτσι μου έμειναν τα κουπόνια και πήρα 2 συσκευασίες 4+, αλήθεια πόση διαφορά έχει το Νο4 απο το Νο4+, πρακτικά εννοώ...

:P

zy59p3.png 1UlVp3.png

Στο Βερόπουλο Αγρινίου δεν δέχτηκαν κουπόνια, γιατί λέει οι πάνες είναι σε προσφορά... Η υπεύθυνη μου το είπε.... Και έτσι μου έμειναν τα κουπόνια και πήρα 2 συσκευασίες 4+, αλήθεια πόση διαφορά έχει το Νο4 απο το Νο4+, πρακτικά εννοώ...

πολύ μικρή, σχεδόν ελάχιστη. εγώ στο μικρό μου βάζω και από τις δύο, ό,τι βρω :-)

Κι εμενα στον Βεροπουλο που ειναι στη Μεσογειων στο Σταυρο Αγ. Παρασκευης δεχτηκαν κανονικα τα κουπονια για τα babylino. Μεγαλη συσκευασια 17.31 ευρω -50% = 8.65 - 4 ευρω κουπονι = 4.65 τελικη τιμη. Μια χαρα προσφορα. Σχεδον 10 λεπτα η πανα μας ηρθε...

Διαφημίσεις

πολύ μικρή, σχεδόν ελάχιστη. εγώ στο μικρό μου βάζω και από τις δύο, ό,τι βρω :-)

μέχρι πόσα κιλά - ύψος το μέγιστο μείνατε ευχαριστημένες? Στο Νο4 και Νο4+ εννοώ. Εμένα είνα περίπου 8.5 κιλά και 70 cm ύψος και έχω την εντύπωση ότι έχει διαρροές με το Νο4.....

zy59p3.png 1UlVp3.png

Να ρωτήσω κάτι ; Πόσα κουπόνια babylino σας στέλνουν κάθε μήνα ; Γιατί εμένα...μόνο 1 των 2 ευρω και 2 των 4 ευρώ και έτσι δεν μπορώ να στοκάρω τώρα με τις προσφορές!

Τα ίδια και οχι κάθε μήνα... Πιο αραιά.....

zy59p3.png 1UlVp3.png

Διαφημίσεις

Πάρε στα κεντρικά και θα επικοινωνήσουν μαζί τους επιτόπου και μετά θα στα πάρουν τα κουπόνια. Εγώ πήρα και το απογεύμα που πήγα μου τα πήραν χωρίς δεύτερη κουβέντα. 4 μεγάλα πακέτα και 3 μικρά ούτε 28 ευρω. Θα πάω και αύριο να πάρω άλλα 3 μικρά γιατί δεν είχε άλλα στο ράφι. σε μας είχαν μεγάλο στοκ από πάνες σε όλα τα νούμερα στις οικονομικές συσκευασίες.

Κορίτσια γραψτε και τους άντρες σας για κουπόνια ετσι θα σας στέλνουν περισσότερα! Ακόμα και την μαμα σας ή την αδελφη σας. Μετά αν έχετε κάποια κουπονια που δεν τα χρησιμοποιείται μπορείτε να κάνετε ανταλλαγή με άλλες κοπέλες από δω.

Εστειλα τον άντρα μου και πήγε σ/μ και του πέρασαν μια συσκευασια μεγάλη με κουπόνι. Μετά τον πήραν χαμπάρι οι υπευθυνοι και δεν τον αφησαν να πάρει άλλη συσκευασία.. Τους είπε ότι αλλού παίρνουν και κουπόνια και είπαν οτι κακώς και οτι είναι εκτεθειμένοι...Υπονόησαν οτι του κάνουν και χάρη που δεν του ακυρώνουν το κουπόνι που πέρασε...

Αυτό το τηλ που δώσατε πιο πάνω είναι απο κεντρικά Βερόπουλου ή babylino?

zy59p3.png 1UlVp3.png

καλησπερα σημερα εκανα μια βολτα στην αθηνα κ ειδα οτι η timberlant κ nautica εχει 80% εκπτωση σε ολα τα ηδη επειδη η εταιρια φευγει απο την ελλαδα κ τα ξεπουλαει ολα.... οπως ειναι φυσικο γινετε χαμος....

Αυτό το τηλ που δώσατε πιο πάνω είναι απο κεντρικά Βερόπουλου ή babylino?

το 210 28 93 100 είναι του βερόπουλου. Είναι τηλεφωνικό κέντρο αλλά λες τις θες και σε συνδέουν. Η κυρία με την οποία μίλησα ήταν πάρα πολύ καλή και κατατοπιστική! Να πάρετε και όσες σας λένε να μην πάρετε πάνω από 2 πακέτα. Θα τους πάρουν εκείνοι και θα το τακτοποιησουν!

Διαφημίσεις

Ελεγα να παω εκει το απογευμα.Μιλας γι αυτο το βεροπουλο που ειναι κοντα στο αστυνομικο τμημα κ στην εφορια ν.ηρακλειου.σωστα; Ειχαν αποθεμα η θα παω τζαμπα το απογευμα;

ΑΝ και μαλλον δε σε προλαβα,

ο βεροπουλος που λεω ειναι πιο ψηλα (προς Μαρουσι), μετα την Αττικη οδο 500 μ. περιπου επι της Λ. Ηρακλειου

(κοντα στο αστ.τμ. ειναι ενασ Μαρινοπουλος)

Πηγα μεσημερακι, τα ραφια ηταν ψιλοαδεια αλλα ειδα μια υπαλληλο εκεινη την ωρα που εφερνε καινουργια για να γεμισει

μέχρι πόσα κιλά - ύψος το μέγιστο μείνατε ευχαριστημένες? Στο Νο4 και Νο4+ εννοώ. Εμένα είνα περίπου 8.5 κιλά και 70 cm ύψος και έχω την εντύπωση ότι έχει διαρροές με το Νο4.....

Δε νομίζω. Εμένα είναι 13 κιλά και 90cm και του είναι μια χαρά το 4

Καλησπερα

και στο Βεροπουλο στο Π.Ηρακλειο (ψηλα στην Ηρακλειου)

τα πηραν σημερα κανονικα τα κουπονια babylino

Πηγα στο συγκεκριμενο καταστημα κ μου δεχτηκαν κανονικα τα κουπονια αν κ η ταμειας πριν τα περασει δυσανασχετισε λιγακι κ μου ειπε οτι πρεπει πρωτα να ρωτησει την προισταμενη.Εκεινη της ειπε οκ. Και η κοπελα γυριζει με κοιταει λεγοντας ημαρτον παναγια μου πριν καμμια ωρα μου εβαλε τις φωνες γιατι περασα κουπονια κ εκπτωση μιας αλλης κοπελας.Τωρα μου λεει να τα περασω κανονικα.Τελικα μου τα πηραν.Ειχαν αρκετο αποθεμα κ κανεις δε μου εκανε παρατηρηση οτι ειχα παρει πεντε συσκευασιες μεγαλες κ δυο μικρες.

ΑΝ και μαλλον δε σε προλαβα,

ο βεροπουλος που λεω ειναι πιο ψηλα (προς Μαρουσι), μετα την Αττικη οδο 500 μ. περιπου επι της Λ. Ηρακλειου

(κοντα στο αστ.τμ. ειναι ενασ Μαρινοπουλος)

Πηγα μεσημερακι, τα ραφια ηταν ψιλοαδεια αλλα ειδα μια υπαλληλο εκεινη την ωρα που εφερνε καινουργια για να γεμισει

καταλαβα ποιον εννοουσες.πηγα κ μου δεχτηκαν κανονικα τα κουπονια.Σε ευχαριστω πολυ!

Ευχαριστω Sandy!

Κοριτσια κι εμεις πηραμε απο Βεροπουλο στον Ευοσμο 4 μεγαλες συσκευασιες και 2 μικρες με κουπονια 22 ευρω.

Μπραβο στον βεροπουλο παντως...τωρα που εχουν στενεψει τα πραγματα τετοιες προσφορες χρειαζομαστε!

xceZp3.png

Εμεις δεν εχουμε Βεροπουλο! :(

Αλλα πολυ το χαρηκα για σας!!! :D

Γι'αυτο γραφω και ξαναγραφω οτι αν καποιος αναζητα τις προσφορες δεν εχει νοημα να παιρνει πανες απο εξω. 22 ευρω 4 μεγαλες και 2 μικρες συσκευασιες;;;

Ευγε!

εμεις με το 4 ειχαμε διαροες ..ειμαστε 9 κιλα κ κατι κ 74 ποντοι με το 4 συν πολυ πολυ καλυτερα.αναλογως την αναπτυξη του παιδιου κ το τι τρωει μαλλον...το 4 ουτε για 2 εβδομαδες δεν το φορεσαμε κ του το ξεκινησα απο τα 7 κιλα.

Κοριτσια αυτα τα 3bmarkets τα γνωριζετε;

Τι τρελες τιμες ειναι αυτες;;; :shock:

86 λεπτα οι colgate whitening 100ml???

1,21 οι βαφες koleston, τα σωληναρια και 78 λεπτα τα καλσον bic?

Αυτα τα μωρομαντηλα με 80 λεπτα τα 80 τεμαχια τα εχει δοκιμασει κανεις;

Εγω χρησιμοποιω και για τα χερια μας μωρομαντηλα. Θα τα παρω απο περιεργεια και θα σας πω.

ΑΝ ψωνιζει καποια κοπελα ας μας πει.

http://www.3bmarkets.gr/index.php?option=com_flippingbook&view=book&id=27&Itemid=78〈=el

Τα έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Ο επιχειρηματίας κάνει εισαγωγές από Βουλγαρία κ.λπ. και καταφέρνει τέτοιες τιμες. Δεν είναι όλα φθηνότερα, αλλά αν πας στοχευμένα για συγκεκριμένα φθηνότερα προϊόντα, βγαίνεις κερδισμένος

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...