Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

O ΑΒ εχει βαλει τις μικρες λιμπερο με εκπτωση . ΤΕλικά τα pampers εχουν πουθενα προσφορα ?? Baby dry οχι στα active fit.

to AB δεν εχει λιμπερο με εκπτωση,το φυλλαδιο που ειδες ηταν μεχρι 21/9,δεν ισχυει πλεον.pampers μονο active fit και πανες βρακακι σε προσφορα,baby dry τιποτα......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

γιατι δεν στελνουν πια κουπονια μπειμπιλινο ?

ειμαι γραμμενη και εχουν να μου στειλουν 3 μηνες κουπονια

Στείλε τους email και ζήτα να σου στείλουν κουπόνια για πάνες απλές και για πάνες βρακάκι (αν χρησιμοποιείς). Εγώ στέλνω αν 2μηνο email και μετά από 10 ημέρες είναι σπίτι μου.

Διαφημίσεις

Γνωρίζει καμμιά αν η προσφορά του Βερόπουλου στα Libero είναι και για πάνα-βρακάκι???

Πήγε σε κατάστημα ο άντρας μου (δεν είχαν καθόλου βρακάκια) και δεν ήξεραν να του πουν αν όντως έχουν προσφορά στα βρακάκια...ανοιχτές πάνες είχε και τις είχε με 50%

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

για τα babylino πρεπει να στελνεις mail καθε τοσο και να ζητας τι ακριβως θελεις (αν θελεις κουπονια για βρακακια, για πανες κλπ) σου τα στελνουν αμεσα σε 1 εβδομαδα!! http://www.babylino.gr

3OaPp3.png CNKep3.png

Μεχρι 12/10 ο ΑΒ εχει -20% τις πανες παμπερς.

Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια; Οσες παιρνετε πανες babylino sensitive εισαστε ευχαριστημενες απο ποιοτητα κ απορροφητικοτητα; Δεν εχω παρει ποτε κ ηθελα καμμια γνωμη.Ευχαριστω

Διαφημίσεις

Μεχρι 12/10 ο ΑΒ εχει -20% τις πανες παμπερς.

Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια; Οσες παιρνετε πανες babylino sensitive εισαστε ευχαριστημενες απο ποιοτητα κ απορροφητικοτητα; Δεν εχω παρει ποτε κ ηθελα καμμια γνωμη.Ευχαριστω

Καλημέρα! Έχω δοκιμάσει τις πάνες που λες και έχω μείνει ευχαριστημένη, και απο ποιότητα και απορροφητικότητα! Για την ακρίβεια αυτές αγοράζω!

aIcEp2.png

rDT8p2.png

στη νεα σμυρνη ανοιξε καινουριος σκλαβενίτης κι εχει 1+1 δωρο στα περισσότερα προϊόντα. δεν ξερω ακριβή διεύθυνση, κατω απο την έλ. βενιζέλου νομίζω.

ο βεροπουλος εχει τα λιμπερο μιση τιμή.

age.png

Συμφωνω κι εγω...ειναι παρα πολυ καλες και ειναι πιο λεπτες απο τις Libero δηλαδη δεν φαινεται σαν να φοραει το παιδι σωβρακο ενω απο απορροφητικοτητα ειναι αψογες...ασε που εχουν την πιο χαμηλη αρχικη τιμη απο την τριαδα των γνωστων πανων (αν και με την αλλαγη συσκευασιας κανανε μια κουτσουκελα και βαλανε λιγοτερα τεμαχια μεσα αλλα τουλαχιστον στελνουνε συχνα κουπονια, τουλαχιστον σε μενα!)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλημέρα

Για τις Καλαμαριώτισες σαλονικιές εχετε το νου σας στις 7-8 Οκτώβρη ανοίγει νεο κατάστημα ΑΒ απέναντι απο τα κοιμητήρια στον αι γιάννη κ σιγουρα θα εχει προσφορές πολλές για πρωτη μέρα.

Συμφωνω κι εγω...ειναι παρα πολυ καλες και ειναι πιο λεπτες απο τις Libero δηλαδη δεν φαινεται σαν να φοραει το παιδι σωβρακο ενω απο απορροφητικοτητα ειναι αψογες...ασε που εχουν την πιο χαμηλη αρχικη τιμη απο την τριαδα των γνωστων πανων (αν και με την αλλαγη συσκευασιας κανανε μια κουτσουκελα και βαλανε λιγοτερα τεμαχια μεσα αλλα τουλαχιστον στελνουνε συχνα κουπονια, τουλαχιστον σε μενα!)

καλημερα!όντως σε κουπόνια στελνει αρκετά συχνα και σε εμένα!!

aIcEp2.png

rDT8p2.png

Στον Μασούτη:

Pampers easy up No 5 και Νο 6: 18,80-20%-κουπόνι 3,00?=12,04?

Ariel baby υγρό 38μεζ.: 14,99?-20%-κουπόνι 3,00?=8,99?

Pampers μωρομάντηλα sensitive 3 τεμάχια: 5,46-20%-κουπόνι 1,00?=3,37?

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Καλημέρα! Έχω δοκιμάσει τις πάνες που λες και έχω μείνει ευχαριστημένη, και απο ποιότητα και απορροφητικότητα! Για την ακρίβεια αυτές αγοράζω!

Εγω αγοραζω τις pampers active fit κ συνηθως τις παιρνω συνδιαστικα προσφορα + κουπονι. Ειναι ακριβες κ εχει λιγοτερα τεμ η συσκευασια απο τις baby dry. Βεβαια ειναι πολυ απορροφητικες ειδικα τη νυχτα κ πολυ λεπτες. Οι λιμπερο ειναι πιο χοντροκομμενες τις παιρνω κ αυτες οταν εχουν προσφορα. Τελευταια ειδα οτι τα babylino sensitive ειναι πολυ πιο φθηνα κ ειδικα τωρα που θα ερθει κ το μωρο θα θελουμε πανες εις διπλουν. Οποτε να μαζευτουμε λιγακι γιατι το κοστος ειναι μεγαλο.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά η pampers έχει μειώσει τα τεμάχια στις πάνες της... είδα πρόσφατα στο 4+ νομίζω, 46 τεμάχια αντί για 52 sto baby dry (μπορεί να ήταν και το 4, δεν είμαι σίγουρη.)

Εγω αγοραζω τις pampers active fit κ συνηθως τις παιρνω συνδιαστικα προσφορα + κουπονι. Ειναι ακριβες κ εχει λιγοτερα τεμ η συσκευασια απο τις baby dry. Βεβαια ειναι πολυ απορροφητικες ειδικα τη νυχτα κ πολυ λεπτες. Οι λιμπερο ειναι πιο χοντροκομμενες τις παιρνω κ αυτες οταν εχουν προσφορα. Τελευταια ειδα οτι τα babylino sensitive ειναι πολυ πιο φθηνα κ ειδικα τωρα που θα ερθει κ το μωρο θα θελουμε πανες εις διπλουν. Οποτε να μαζευτουμε λιγακι γιατι το κοστος ειναι μεγαλο.

eliana μου καλημέρα, με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!

αγόρασα και εγω pampers το νούμερο 1, συμφωνω οτι είναι πιο λεπτες απο ολες τισ άλλεσ πάνεσ, εχω την εντύπωση όμως ότι μυρίζουν!σου έχει συμβει εσένα κάτι τέτοιο;

aIcEp2.png

rDT8p2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...