Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

γι αυτο ξερετε τι πρεπει να κανουμε για να εχουμε και τη μαρκα που θελουμε και να τα βαλλουν κι οι εταιρειες φθηνοτερα........οταν βαζουν το 50%.....να αδειαζουμε τα ραφια......να ψωνιζουμε πανες για ενα χρονο ...οσες θα χρειαστουμε.....και μετα τον υπολοιπο χρονο τιποτα.....ετσι θα αναγκαστουνε να βαζουνε πιο συχνα το 50% και θα κατεβασουν τις τιμες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γι αυτο ξερετε τι πρεπει να κανουμε για να εχουμε και τη μαρκα που θελουμε και να τα βαλλουν κι οι εταιρειες φθηνοτερα........οταν βαζουν το 50%.....να αδειαζουμε τα ραφια......να ψωνιζουμε πανες για ενα χρονο ...οσες θα χρειαστουμε.....και μετα τον υπολοιπο χρονο τιποτα.....ετσι θα αναγκαστουνε να βαζουνε πιο συχνα το 50% και θα κατεβασουν τις τιμες!!

επιπλεον να καταγγελουμε πολιτικες του στυλ ...θα περεις μονο μια ή μονο τρεις πανες για σημερα που εινια το 50%.............!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στον Μασούτη απ΄ότι μου είπανε μέχρι και σήμερα είναι το 50% και ρώτησα στον Γρηγοριάδη και μου είπαν ότι από βδομάδα θα έχουνε και αυτοί στα libero, pambers νομίζω 20 και 25 %.

Κάτι ακόμα, θέλω 150 πόντους ακόμα για τους 1000, έχει κάποια κάποιο κωδικό libero να μου δώσει. Εν τω μεταξύ έχω στοκάρει libero k babylino για πολύ καιρό.

χουρχουρινι πριν ενα μηνα περιπου που ειχε ο βασιλοπουλος 50% τα λιμπερο μου εδωσαν και εκπτωτικο κουπονι για καθε συσκευασια (των 2 ευρω,το ελεγαν κουπονι επαναγορας)αλλα ελεγε επανω οτι δεν ισχυει για συσκευασιες με εκπτωτικο στικερ η σε συνδυασμο με αλλη προσφορα.

Είχα πάρει κι εγώ πάνες από το βασιλόπουλο με την υπέροχη εκείνη προσφορά αλλά κουπόνια επαναγοράς δεν μου έδωσαν. Τα ζήτησα και μου είπαν πως είχαν τελειώσει. Ατυχία!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

επιπλεον να καταγγελουμε πολιτικες του στυλ ...θα περεις μονο μια ή μονο τρεις πανες για σημερα που εινια το 50%.............!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνω και εφαρμοζω!!!Και στο γαλαξια πηρα 10 κουτες κ δε μου ειπανε κ τιποτα...κ προετρεψα κ αλλες μανουλες να το κανουνε,ετσι κι εγινε:wink:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Έχεις πολύ δίκιο βρε κοριτσάκι!!! Έχω δηλώσει εδώ και καιρό πως αγοράζω πάνες ΜΟΝΟ σε -50% και κατά προτίμηση με κουπόνι για έξτρα μείωση τιμής (όπου υπάρχει κουπόνι). Φαντάσου ότι τώρα που μιλάμε έχω περίπου 30 οικονομικές συσκευασίες και 12 μικρές πάνες σε στοκ. Οπότε...μέχρι την επόμενη ΚΑΛΗ προσφορά είμαι καλυμμένη, μη σου πω μέχρι τη μεθεπόμενη!!! Νομίζω πως πλέον όλοι λίγο πολύ το ίδιο κάνουμε! Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε. Να το πάρουν χαμπάρι πια εκεί στα ψηλά των εταιρειών. "Ξυπνήσαν οι σκλάβοι Αντωνάκηηηηηη"!!!!

Είχα πάρει κι εγώ πάνες από το βασιλόπουλο με την υπέροχη εκείνη προσφορά αλλά κουπόνια επαναγοράς δεν μου έδωσαν. Τα ζήτησα και μου είπαν πως είχαν τελειώσει. Ατυχία!

Καλησπέρα....

Είμαι νέα μανούλα, 2 μηνών ακριβώς, και ψάχνω και εγώ προσφορές...

Αλήθεια τα κουπόνια τα ζητάτε στο ταμείο του s/m και εφόσον έχετε ψωνίσει πάνες?

Ευχαριστώ:P!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί αστέρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

zy59p3.png 1UlVp3.png

Καλησπέρα....

Είμαι νέα μανούλα, 2 μηνών ακριβώς, και ψάχνω και εγώ προσφορές...

Αλήθεια τα κουπόνια τα ζητάτε στο ταμείο του s/m και εφόσον έχετε ψωνίσει πάνες?

Ευχαριστώ:P!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ καλωσήλθες !!!!

Τα κουπόνια τα βρίσκεις είτε στα ράφια των σμ ή από κοπέλες που κάνουν προμόσιον στα προιόντα, είτε στα στέλνουν στο σπίτι οι εταιρείες.

Για να γίνει αυτό, είτε θα στείλεις μέιλ είτε θα πάρεις τηλ. Πιο καλά μέιλ.

Π.χ. τώρα παίζει μια προσφορά των Μπειμπιλίνο, στείλε μέιλ εδώ [email protected] με τα στοιχεία σου (όνομα, διεύθυνση, ηλικία/κιλά παιδιού, εδώ βάλε κάτι παραπάνω για να σας κάνει σίγουρα το νούμερο) και πες ότι θές δείγμα από τις καινούριες τους πάνες.

Η Λίμπερο δεν στέλνει πια κουπόνια. Για τα Παμπερς, πάρε τηλ. εδώ στο 800 1 23000 και πες ότι θες να γραφτείς για να λαμβάνεις κουπόνια. Για τα Μπειμπιλίνο, δες εδώ http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2014056&postcount=6634 .

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Αναστασία καλώς ήρθες στην παρέα μας. Η φίλη chatzico σε ενημέρωσε ενδελεχώς. Για ότι άλλο χρειαστείς είμαστε όλοι εδώ. Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Διαφημίσεις

Κυρια μου προσπαθουμε να σας στειλουμε πμ αλλα το γραμματοκιβώτιο σας ειναι φουλλλλ....αδειαστε το λιγο :D

Καλησπέρα. Εννοειται πως στοκάρουμε οταν υπαρχουν προσφορες. Εγω φευγω στο νησι για μονιμα κι επειδή τα πάντα εκει είναι πανάκριβα και λόγω βενζινης δεν συμφερουν και οι συχνες μετακινησεις θα κουβαλήσω μαζι μου όσα περισσότερα μπορώ από απορρυπαντικά, κλπ. Καλά πανες πηρα μεχρι το Νοεμβριο (όλες σε προσφορές). Ο ταμίας στο Σκλαβενιτη με κοιταζε με ορθάνοιχτα τα μάτια.

Διαφημίσεις

Στην Θεσσαλονικη οι λιμπερο μεχρι ποτε εχουνε προσφορα σε Μασουτη και Γαλαξια?? ή μηπως έληξε η προσφορα?? γμτ αργησα να το παρω χαμπαρι!

Για τον Μασουτη σιγουρα εληξε γιατι ήταν απο τις 9 εως και τις 11 του μήνα μερα Σάββατο....

Τωρα δεν ξερω να σου πω για τον Γαλαξια που εχει επίσης το -50%

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ καλωσήλθες !!!!

Π.χ. τώρα παίζει μια προσφορά των Μπειμπιλίνο, στείλε μέιλ εδώ [email protected] με τα στοιχεία σου .

που παιζει προσφορα μπειμπιλινο???????????? γιατι μονο της λιμπερο ακουσα..

F2ETp3.png

Για τον Μασουτη σιγουρα εληξε γιατι ήταν απο τις 9 εως και τις 11 του μήνα μερα Σάββατο....

Τωρα δεν ξερω να σου πω για τον Γαλαξια που εχει επίσης το -50%

φτουυυυυυυυυυ δεν προλαβα!!! και ο Γαλαξιας δεν εχει τωρα προσφορα........

καμια αλλη προσφορα ξερετε??

το σπιτακι καμια δεν το χει παραλαβει?

το ποδηλατακι το χει παραγγειλει κανεις?

μου λειπουν 170 ποντοι για το ποδηλατο αν περρισευει απο καμια μανουλα που εχει παραγγειλει δωρακι :lol:

το σπιτακι καμια δεν το χει παραλαβει?

το ποδηλατακι το χει παραγγειλει κανεις?

μου λειπουν 170 ποντοι για το ποδηλατο αν περρισευει απο καμια μανουλα που εχει παραγγειλει δωρακι :lol:

γιατι βρε συ να παρεις το ποδηλατο....αυτο κανει 30Ε....ειπανε οτι θα βγαλουνε καινουργιο σπιτακι.......αλλα ποτε....?? ξερει καμια???

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...