Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

λοιπον για οποια πινει το ιδιο γαλα με μας, NAN HA 2

(ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ)

δε ξερω πως κ ετσι αλλα τα SISA HELLAS το εχουν και 2,5 ? λιγοτερο παρακαλω,

10.00? στο σουπερ και 12,60 φαρμακειο!!!!

καλαμαρι εχει κ μασουτη κ μαρινοπουλο, κ ειδικα ο μασουτης ειναι και καρακεντρο στο πεζοδρομο επανω, ο μαρινοπουλος προς τα εξω

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

super market Βασίλαγας και θα με θυμηθειτε.Εγω ηθελα πανω απο 500 ευρω το μηνα στον masouti.Τωρα που παω Βασιλαγα με 100 ευρω γεμιζω ενα καλαθι και γεια σας.Ενα καταστημα εχει στο Σχολαρι, στον δρομο για Χαλκιδικη εκει στα Ζαχαροπλαστεια και το μεγαλο ειναι στο κΑΛΟΧΩΡΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ β' ΚΤΕΟ

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Κορίτσια θα ήθελα την βοήθεια σας...........

Μετακομίζω με την μικρη μου (οχι γιατι χωριζω χε χε) στην Κοζάνη για 9 μήνες με τοποθέτησαν εκει αναπληρώτρια...και δεν εχω ιδέα απο σουπερ εκει. Τι γινεται εκει τι εχει? Εχει μασουτη? Εχει μαρινοπουλο καρφουρ? Απο τιμες ποιο ειναι ποιο νορμαλ?

Οποια ξερει και μπορει να με βοηθήσει....

Εννοείτε πως έχει τα πάντα(μολις μιλησα με την αδερφή μου και το ξανατσεκαρα) μαρινοπουλο, μασουτη, βεροπουλο, Lidl, aldi, dia, γρηγοριάδη, αρβανιτιδη κτλ. οι τιμές στις αλυσιδες ειναι όπως και εδώ. βεβαια μιλώ για την πολη της Κοζάνης και την Πτολεμαιδα. εσύ που θα τοποθετηθείς ξέρεις?

Εννοείτε πως έχει τα πάντα(μολις μιλησα με την αδερφή μου και το ξανατσεκαρα) μαρινοπουλο, μασουτη, βεροπουλο, Lidl, aldi, dia, γρηγοριάδη, αρβανιτιδη κτλ. οι τιμές στις αλυσιδες ειναι όπως και εδώ. βεβαια μιλώ για την πολη της Κοζάνης και την Πτολεμαιδα. εσύ που θα τοποθετηθείς ξέρεις?

Ξεχασα και κάτι... Δυστηχώς ανοιξαν και τα διοδια του Πολυμυλου και ειναι 2,80 συν τα Μαλγαρα ο αντρας μου λέει να ....ξεχάσω τη μανούλα μου:-(:roll:

ΜΑΣΟΥΤΗΣ

* ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΜΕΒΓΑΛ 2ΛΙΤ ΠΛΗΡΕΣ Ή ΕΛΑΦΡΥ 0,50? ΜΟΝΟ 1,65?

* ΟΛΑ ΤΑ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ KELLOGGS 20% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ MAS CLUB CARD

* ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ 20% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ MAS CLUB CARD

* ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΣΣΙΑΣ ΧΥΜΑ 30% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ MAS CLUB CARD

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 16/09 ΕΩΣ 18/09/10 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣΟΥΤΗ

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Ξεχασα και κάτι... Δυστηχώς ανοιξαν και τα διοδια του Πολυμυλου και ειναι 2,80 συν τα Μαλγαρα ο αντρας μου λέει να ....ξεχάσω τη μανούλα μου:-(:roll:

μαλλον δεν εχετε ενημερωθει. μπορεις να αρνηθεις να πληρωσεις, να κατεβεις, να ανοιξεις τη μπαρα και να φυγεις!!!!!!! δεν εισαι υποχρεωμενη να πληρωσεις και δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα, ουτε κληση, ουτε αστυνομια τιποτα!!!!!

και να σε καθυστερουν μεχρι να ερθει ο προισταμενος και καλα, κανονικα κατεβαινεις ,ανοιγεις φευγεις:wink:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

μαλλον δεν εχετε ενημερωθει. μπορεις να αρνηθεις να πληρωσεις, να κατεβεις, να ανοιξεις τη μπαρα και να φυγεις!!!!!!! δεν εισαι υποχρεωμενη να πληρωσεις και δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα, ουτε κληση, ουτε αστυνομια τιποτα!!!!!

και να σε καθυστερουν μεχρι να ερθει ο προισταμενος και καλα, κανονικα κατεβαινεις ,ανοιγεις φευγεις:wink:

:shock: το ειδα στη τv αλλα νομιζα οτι σημιώνουν την πινακιδα του αυτοκινήτου και θα μας έρθει το...¨φεσι¨ στη φορολογική μας δήλωση.......

κοιτα εγω μενω ΚΡΗΤΗ και προς το παρον δεν εχουμε διοδια αλλα εχω φιλη στην αθηνα που το κανει κανονικοτατα!!!!!!! δεν ερχεται φεσι μετα γιατι δεν μπορουν να στειλουν....δεν δικαιουνται.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

κοιτα εγω μενω ΚΡΗΤΗ και προς το παρον δεν εχουμε διοδια αλλα εχω φιλη στην αθηνα που το κανει κανονικοτατα!!!!!!! δεν ερχεται φεσι μετα γιατι δεν μπορουν να στειλουν....δεν δικαιουνται.

Για πες περισσότερα, τι εννοείς δε δικαιούνται; Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα των διοδίων.

Διαφημίσεις

Εδώ θα βρεις και θα διαβάσεις ότι πληροφορίες θες σχετικά με τα διόδια και την άρνηση πληρωμής τους. Πληροφοριακά την Κορίνθου-Πατρών πρέπει να μας πληρώνουν για να περνάμε από εκεί.... όχι να τους πληρώνουμε κιόλας.!

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

κι εμενα το εκανε ο αντρας μου σε διοδια της κορινθου-πατρων και... μετα απο λιγο καιρο μας ηρθε χαρτι στο σπιτι οτι χρωσταμε 2,8 και αν δεν τα εξοφλησουμε μεχρι τοτε θα προβουν σε νομικα μεσα...!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ Κ.Ο.Κ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΟΔΙΩΝ.

Το ότι στείλανε ένα χαρτί για να πληρώσετε δεν σημαίνει τίποτα.! Μακάρι να ασκήσουν νομικά μέσα αλλά δε τολμουν να ανοιξουν δικαστικα την υποθεση γιατι τοτε θα υπαρξει δεδικασμενο και γιατι ξερουν πως δεν εχουν τη παραμικρή ελπιδα να δικαιωθούν.!!

Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να σε υποχρεώνει να πληρώσεις για κάτι που ήδη έχουμε πληρώσει 2 φορές.!

Όσο για την Κορίνθου-Πατρών ειδικά τι να πει κανείς???? Τι να πληρώσουμε? Αυτό που δεν υπάρχει??? Αν είναι έτσι να ανοίξω και εγώ ένα παιδικό σταθμό και να σας ζητάω από τώρα να χρηματοδοτήσετε την κατασκευή του και όταν ανοίξει να ξαναπληρώσετε για να μπορούν να το χρησιμοποιούν τα παιδιά σας.!!!

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Διαφημίσεις

Ωραια.............να τους ξαναπάρεις και να τους πεις τοτε στα λιμπερο και στα παμπερς πως δέχονται και μας κανουν το κουπονι στο ταμειο εκπτωση και μετα στην υποδοχή μας δινουν πισω βασει της αποδειξης το 50% πισω??????????

Αντε με τους βλάκες.........

Κορίτσια χτες κατέβηκα από Θεσσαλονίκη-Βόλο για δουλειά.

Περάσαμε ένα σωρό διόδια, σε ένα από αυτά , το αυτοκίνητο μπροστά μας αρνήθηκε να πληρώσει , ήρθε αμέσως κάποιος "επόπτης" , συζήτησαν για 30 δευτερόλεπτα και απ'ότι κατάλαβα τους έιπαν ότι αν σηκώσουν μόνοι τους τη μπάρα, μπορούν να περάσουν , αλλά αν πέσει η μπάρα (!) δεν έχουν ευθύνοι οι υπέθυνοι των διοδίων για πιθανές φθορές στο όχημα...κατέβηκε λοιπόν ένα παλληκάρι , σήκωσε τη μπάρα , πέρασε το αυτοκίνητο και τέλος!!!

Θα το κάναμε κι εμείς αλλά επειδή πηγαίναμε για δουλειά και τα διόδια τα πληρώνει η εταιρία , το παίξαμε "large"!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

πηρα και τηλ.στο καρφουρ και ειπαν οτι δε δεχονται κουπονια μαζι με την προσφορα!!!απορω πως ο μασουτης τα δεχεται??????εχω τσαντιστει πολυ μαζι τους!!!!

Μηπως να τους εστελνες ενα email?

Οσες κοπελες το εκαναν κατα το παρελθον,τους τα περασαν τα κουπονια,γιατι πολυ απλα το email απο τα κεντρικα λεει πως μπορεις να τα δωσεις τα κουπονια και να γινει η εκπτωση κανονικα...

Στο λεω,γιατι και'γω μια αλλη φορα τους ειχα παρει τηλ και μου ειπαν τα ιδια,οτι δηλαδη ειναι η πολιτικη τους τετοια και κατι σαχλαμαρες...

Αμεσως μετα στελνω μηνυμα στα κεντρικα οπου μου απαντησαν πως τα δεχονται τα κουπονια κανονικα...

Αναθεμα και αν ξερουν τι τους γινεται...

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Κορίτσια χτες κατέβηκα από Θεσσαλονίκη-Βόλο για δουλειά.

Περάσαμε ένα σωρό διόδια, σε ένα από αυτά , το αυτοκίνητο μπροστά μας αρνήθηκε να πληρώσει , ήρθε αμέσως κάποιος "επόπτης" , συζήτησαν για 30 δευτερόλεπτα και απ'ότι κατάλαβα τους έιπαν ότι αν σηκώσουν μόνοι τους τη μπάρα, μπορούν να περάσουν , αλλά αν πέσει η μπάρα (!) δεν έχουν ευθύνοι οι υπέθυνοι των διοδίων για πιθανές φθορές στο όχημα...κατέβηκε λοιπόν ένα παλληκάρι , σήκωσε τη μπάρα , πέρασε το αυτοκίνητο και τέλος!!!

Θα το κάναμε κι εμείς αλλά επειδή πηγαίναμε για δουλειά και τα διόδια τα πληρώνει η εταιρία , το παίξαμε "large"!!!

Έτσι ρε παιδιά!Κάποτε πρέπει να καταλάβουν ότι δε μπορούν άλλο να μας κοροϊδεύουν!

Djccp2.png

67KIp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...