Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι το ειδα για τα Babylino αλλά την άλλη φορά πήρα από τον Βερόπουλο -50% και καλοέμαθα! Οπότε το -25% μου φαίνεται λίγοοοοο...άσε που δεν έχω και κουπόνια....

Μέχρι -40% συμβιβάζομαι...:lol::lol::lol:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Ναι μη χασεις εσυ χαχαχαχα

Το λεω επειδη ειχα δυο κουπονια και τα εδωσα σε μια κοπέλλα εκει προχτες γιατι δεν της αρέσουν τα λιμπερο και της ηρθε κουτι γιατι ειχαν και στικερ τα babylino!

Ναι μη χασεις εσυ χαχαχαχα

Το λεω επειδη ειχα δυο κουπονια και τα εδωσα σε μια κοπέλλα εκει προχτες γιατι δεν της αρέσουν τα λιμπερο και της ηρθε κουτι γιατι ειχαν και στικερ τα babylino!

Θα μου στείλουν από τα babylino βρε. Έχω δηλώσει και δυο διευθύνσεις οπότε έρχονται διπλά!!! Κάποια μα ποιά άραγε μας το είπε αυτό; χαχαχα

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

Τέλειαααααααααααα!!!!!!!!!!!

Λείπει ένα κομμάτι από το τσιζκεήκ. Ποιά το έφαγε;ε;

Όλα είναι τέλεια!!! Μπράβο κορίτσι μου και καλοφάγωτα!!!!

:D:D:D:D

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

ΤΑΤΗ πας στο μπειμπιλινο babylino.gr γινεσε μελος και σου στελνουν

βεβαια εγω κανω το εξης, ενω ειμαι μελος και στελνουν που κ που

μολις παραλαμβανω και τα χρησιμοποιω τους ξαναστελνω μυνημα και τους λεω οτι θελω και αλλα για τις βρακακι πχ σε μια βδομαδα το πολυ μου στελνουν παλι τρια κουπονια!!

Ειναι αψογοι σε αυτο!!!

Διαφημίσεις

ρε παιδια, μιας και μιλαμε για πανες....

για πειτε οι εμπειροτερες...... τι χρησιμοποιειτε;;;;;;;;;;;;;

πανες βρακακι ή κανονικες;;;;;;;;;;

και για ποιο λογο;;;;;;;;;;

τωρα που τις εβαλε προσφορα ο βασιλοπουλος πηρα ενα πακετο πανες βρακακι να τις δοκιμασω................

Να σου πω την αλήθεια εμενα με βολευουν πολυ οι τυπου βρακακι, γιατι εξω πχ που να την ξαπλώνω για να την αλλαζω τωρα που εγινε ολοκληρο παιδακι..ζοριζομαι και ειναι παντα βρωμικα εξω..και σιχαινομαι! Αγοράζω και απο τα δυο ειδη οτι εχω κουπονι ή εκπτωση αλλα εξω πια μονο βρακακι! στο σπιτι οτι να ειναι οτι εχω!

Να σου πω την αλήθεια εμενα με βολευουν πολυ οι τυπου βρακακι, γιατι εξω πχ που να την ξαπλώνω για να την αλλαζω τωρα που εγινε ολοκληρο παιδακι..ζοριζομαι και ειναι παντα βρωμικα εξω..και σιχαινομαι! Αγοράζω και απο τα δυο ειδη οτι εχω κουπονι ή εκπτωση αλλα εξω πια μονο βρακακι! στο σπιτι οτι να ειναι οτι εχω!

α μαλιστα........

διερωτομαι για το θεμα πανας γιατι γενναω το σεπτεμβρη με καισαρικη το δευτερο μωρο και θα ναι δυσκολο να σηκωνω το γιο μου να τον αλλαξω.....

και λεω μηπως και με βολεψουν τα βρακακια........

Κοιτα μπορεις να τον εχεις ορθιο μπροστα σου , να το βγαζεις το λερωμενο και να το σκουπιζεις και να τους φορας το νεο παλι ορθιο βολευει. αλλα πιστευω εχει να κανει με την μαμα τι την βολευει!!!

Μήπως ξέρει καμία αν δίνουν κουπόνια για γάλα σκόνη;

Παίρνουμε τώρα το Frisolac...

Στο φαρμακείο έχει 10?. Στα carrefour εδώ δεν το βρηκα θα δω όμως και στα άλλα μάρκετ αν το έχει.

Καμιά ιδέα;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Kι εμείς πίνουμε Φριζολάκ αλλά απότι ξέρω δεν κυκλοφορούν κουπόνια γι' αυτό. Πάντως στα σούπερμάρκετ είναι σίγουρα φθηνότερο από 10 ευρώ (νομίζω γύρω στα 8 αλλά δε θυμάμαι ακριβώς). Άρα να προτιμάς να το παίρνεις από τα μαρκετ!

To frisolac πωλείται μόνο στα φαρμακεία. Τα frisomel k frisogrow δηλαδή από 6 μηνών κ 12 μηνών κ πάνω αντίστοιχα πωλούνται κ στα super markets στην τιμή των 7,10 ευρώ περίπου. Κουπόνια δεν έχουν δει ποτέ τα ματακια μου...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...