Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν σήμερα πήγα carrefour! Έχει -20% στις always και alldays.Στις always έχει επιπρόσθετη έκπτωση και -1 ευρώ ! Στα Babylino με μια μεγάλη συσκευασία σου δίνουν δώρο άλλη μια μικρή, αν έχεις και κουπόνι μια χαρά. Επίσης τα μωρομάντιλλα septona 2+1 δώρο και -1 ευρώ. περίπου 3,65 τα 3 πακέτα δηλαδή.Εγινε χαμός είχαν -20% σε δημητριακά και εβαπορέ, δεν βρήκα Kellog's ούτε για δείγμα !!!!αυτα... :)

Διαφημίσεις

Nαι κι εμενα μου ηρθε,απο αυριο ισχυει μεχρι τις 15/05

Ελενη το τηλεφωνο σου το βρηκαν απο το LiberoClub,αν δεις αποστολεας δεν ειναι το Carrefour αλλα η Libero

Λέτε να μην παίρνουν κουπόνια; Μήπως την έκπτωση την δίνει η libero αφού ενημερώνουν κι όλας και όχι τα carrefour;:confused:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Κορίτσια σίγουρα έχει όλα τα λιμπερο -30% το carrefour???Το λέω γιατί εμένα μου έστειλαν e-mail και έλεγε ότι έβγαλε η λιμπερο μια περιορισμένη έκδοση up and go football collection, και την έχει -30% από 5/5-15/5 στα carrefour...Μήπως είναι αυτό και πάτε τσάμπα??Για κοιτάξτε το....

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχθες δεν ειχα το κινητο μου μαζι μου να το τσεκαρω αλλα τωρα που ειδα το μνμ λεει LiberoUp&go Football 30% φθηνοτερα απο 5-15 Μαιου

Kαι εμένα ήρθε. Αν πάς πρώτη πες πας αν δέχονται κουπόνια.

Καλημέρα και από μένα.Να ρωτήσω κάτι, πωσ σας ενημερώνουν μέσω κινητού? Έχετε δώσει κάπου τα στοιχεία σας? Σήμερα είναι ανοιχτά κανονικά τα καταστήματα τελικά και σούπερ μάρκετ?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...