Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μα γιατί κάνουν του κεφαλιού τους;;;

xrysalis

Recommended Posts

Thaumataki κι εγω πιστευω πως ειναι πολυ μικρο το παιδακι σου για να το αφησεις. Δωστους να καταλαβουν πως δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα και μην τους αφηνεις περιθωρια να ελπιζουν. Εμενα οι γονεις μου θελανε να παρουν την κορη μου στο εξοχικο για να αφοσιωθουμε λιγο στο μικρο που μας χρειαζεται τωρα που εχει τα θεματακια με την υγεια του, κι ενω στην αρχη αμφιταλαντευομουνα τελικα κατεληξα πως μου ειναι αδυνατον να την αφησω, μου φαινεται ακομα τοσο μικρη. Εδω την αφησα 4 μερες γιατι τρεχαμε στο νοσοκομειο με το μικρο, κι απο τοτε που γυρισα ολο με ρωταει μαμα που ησουνα? και σπαραζει η καρδια μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 211
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Thaumataki κι εγω πιστευω πως ειναι πολυ μικρο το παιδακι σου για να το αφησεις. Δωστους να καταλαβουν πως δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα και μην τους αφηνεις περιθωρια να ελπιζουν. Εμενα οι γονεις μου θελανε να παρουν την κορη μου στο εξοχικο για να αφοσιωθουμε λιγο στο μικρο που μας χρειαζεται τωρα που εχει τα θεματακια με την υγεια του, κι ενω στην αρχη αμφιταλαντευομουνα τελικα κατεληξα πως μου ειναι αδυνατον να την αφησω, μου φαινεται ακομα τοσο μικρη. Εδω την αφησα 4 μερες γιατι τρεχαμε στο νοσοκομειο με το μικρο, κι απο τοτε που γυρισα ολο με ρωταει μαμα που ησουνα? και σπαραζει η καρδια μου.

Άχουτη μωρέ....Καταλαβαίνουν, χαζά δεν είναι κι είναι κρίμα να το εκλαμβάνει ως απόρριψη, νομίζοντας πως την πασάρεις αλλού γιατί αγαπάς πιο πολύ το μωράκι. Δε το δίνω σε καμία περίπτωση, κάθετη ήμουν εξ ανέκαθεν! Κι απ'ότι βλέπω έχει και γενεθλιάκια η πριγκιπισούλα σου αυτές τις μέρες....Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, υγειές και καλότυχο να είναι!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Βρε κορίτσια...εμένα τα δικά μου πεθερικά έχουν φαγωθεί να μου πάρουν το παιδί 10 μέρες τον Αύγουστο!!! Έχουμε κλείσει μέ τον άνδρα μου, διακοπές σε νησί τον Αύγουστο κι εννοείται θέλω να πάμε οικογενειακά μιας κι είναι οι πρώτες μας διακοπές, ως οικογένεια! Μετά θα πάμε 5 μερούλες στο δικό μου εξοχικό κι άλλες 5 στο δικό του. Οι γονείς του ήρθαν προχτές από το εξοχικό τους, με σκοπό να μου πάρουν το παιδί και να παμε λένε μόνοι μας στο νησί! Εγώ είμαι κάθετη βέβαια και δε θέλω. Εάν είναι έτσι το στέλνω στο δικό μου εξοχικό με τους δικούς μου γονείς! Εγώ θέλω το παιδάκι μου μαζί μας! Είναι παράλογο δηλαδή ; Το συζητήσαμε χτες βράδυ με το άντρα μου κι εκείνος συμφωνεί με μένα κι από την άλλη σκέφτεται πως κι εκείνοι κάνανε ολόκληρο ταξίδι για το μωρό κι είναι κρίμα να μη τους το δώσουμε! Ναι, αλλά δε τους είπα εγώ να έρθουν, μόνοι τους το αποφάσισαν!!!!! Μετά βλέπετε είναι και η αδυναμία που έχουν του άντρα μου ( μιας κι είναι το αγόρι της οικογένειας που έκανε και το γιο και θα συνεχιστεί και το ''βασίλειό'' τους ) και λέει ας μη τους στεναχωρήσουμε. Τα άλλα τους εγγόνια ( είναι μεγαλύτερα ) είναι κανονικά με τη μανούλα και τον μπαμπά τους, γιατί εγώ να το αποχωριστώ και μάλιστα στις 1ες μας διακοπές ;;;;

πανε καλα?3 μηνων μωρο θα το παρουν να φυγουν?καλα κανεις και δε το δινεις!ακου εκει ηρθαν να το παρουν με το ζορι!:evil::evil:καλα μιλαμε φουντωσα!!!α και μη τους το φερεις με πλαγιο τροπο.να το πεις στα ισα ''δε το δινω γιατι δε θελω!'' αλλιως δεν καταλαβαινουν ακου που σου λεω!!

πανε καλα?3 μηνων μωρο θα το παρουν να φυγουν?καλα κανεις και δε το δινεις!ακου εκει ηρθαν να το παρουν με το ζορι!:evil::evil:καλα μιλαμε φουντωσα!!!α και μη τους το φερεις με πλαγιο τροπο.να το πεις στα ισα ''δε το δινω γιατι δε θελω!'' αλλιως δεν καταλαβαινουν ακου που σου λεω!!

:D Προσπαθώ πάντα να είμαι ευγενική και διπλωματική. Μου είναι δύσκολο, από τη μία να τους μιλήσω άσχημα, τους σέβομαι γιατί είναι οι γονείς του άνδρα μου. Απλά θα τους ξεκαθαρίσω, πως το μωρό στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μας, μού είναι ακατόρθωτο να το αποχωριστώ και πόσο μάλλον για 10 μέρες. Ακόμη αισθάνομαι πως ο ομφάλιος λώρος μεταξύ μας δεν έχει κοπεί...Σας φαίνονται κουλά αυτά που λέω, αλλά μέχρι το super market πετάγομαι και αδημονώ να το δω και αγωνιώ μη τυχόν και έκλαψε!

iyuNp3.png4hNCp3.png

ολες ετσι ειμαστε με τα μωρα μας οταν ειναι τοσο μικρα!και γω το ιδιο αισθανομουν και με τα 2 και το ιδιο θα αισθανομαι και με το τριτο!δεν αντεχεις να τα αποχωριστεις οταν ειναι τοσο βρεφακια!δεν ειναι καθολου κουλα αυτα που λες μια χαρα φυσιολογικα ειναι!

Διαφημίσεις

:D Προσπαθώ πάντα να είμαι ευγενική και διπλωματική. Μου είναι δύσκολο, από τη μία να τους μιλήσω άσχημα, τους σέβομαι γιατί είναι οι γονείς του άνδρα μου. Απλά θα τους ξεκαθαρίσω, πως το μωρό στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μας, μού είναι ακατόρθωτο να το αποχωριστώ και πόσο μάλλον για 10 μέρες. Ακόμη αισθάνομαι πως ο ομφάλιος λώρος μεταξύ μας δεν έχει κοπεί...Σας φαίνονται κουλά αυτά που λέω, αλλά μέχρι το super market πετάγομαι και αδημονώ να το δω και αγωνιώ μη τυχόν και έκλαψε!

εμενα δεν μου φαινονται καθολου κουλα,μου φαινονται σωστοτατα και φυσιολογικοτατα.Κουλο θα μου φαινοταν να ηθελες να φυγεις απο μονη σου 10ημερο και να αφηνες ενα τοσο μικρο μωρακι σε παπουδες-οποιας πλευρας κι αν ειναι!!!

Η δικια μου ειναι 2.5 μηνων...εννοειται θα ειναι μαζι μας στις διακοπες κι οχι μονο αυτο οι δικοι μου,γονεις και πεθερικα δεν αναλαμβανουν την ευθυνη.Αλλα και να ηθελαν δεν επαιζε με τιποτε ομως να την αφησω!

Αν μεγαλωσει δεν το θεωρω κακο αλλα σιγουρα μετα τον χρονο..(ετσι λεω τωρα,τοτε δεν ξερω αν θα αντεξω μακρυα της).

εμενα δεν μου φαινονται καθολου κουλα,μου φαινονται σωστοτατα και φυσιολογικοτατα.Κουλο θα μου φαινοταν να ηθελες να φυγεις απο μονη σου 10ημερο και να αφηνες ενα τοσο μικρο μωρακι σε παπουδες-οποιας πλευρας κι αν ειναι!!!

Η δικια μου ειναι 2.5 μηνων...εννοειται θα ειναι μαζι μας στις διακοπες κι οχι μονο αυτο οι δικοι μου,γονεις και πεθερικα δεν αναλαμβανουν την ευθυνη.Αλλα και να ηθελαν δεν επαιζε με τιποτε ομως να την αφησω!

Αν μεγαλωσει δεν το θεωρω κακο αλλα σιγουρα μετα τον χρονο..(ετσι λεω τωρα,τοτε δεν ξερω αν θα αντεξω μακρυα της).

:D Καλά εάν κλείσει για τα καλά τα 2 κι εγώ θα εργάζομαι μέσα στον Ιούλιο, ίσως τον στείλω καμιά βδομαδούλα στους παππούδες. Απλά και μόνο να πάει στην εξοχή και να κάνει τα μπανάκια του...Αλλά τώρα....τώρα είναι 3 μηνών και μεγαλώνουν και γρήγορα τα ατιμούτσικα, δε θέλω ακόμη κι αυτές τις 10 να τις στερηθώ!

iyuNp3.png4hNCp3.png

α μην το λες αυτο...στα 2 μετα ερχονται αλλα. Αρχιζει να τρεχει απο δω και κει να κανει του κεφαλιου του καθως περναει την φαση της αρνησης, ενω ταυτοχρονα ακομη ειναι μικρουλη και θελει αγκαλιτσες. Θα αναρωτιεσαι μετα αν αντεχουν γονεις η πεθερικα στα τσαλιμακια του, αν τρεχουν απο πισω του οταν ορμαει προς τον κεντρικο δρομο...ασε ερχονται αλλες σκεψεις στα 2.

Για να ειμαι ειλικρινης...ακουω πως αφηνουν τα μικρα τους στην γιαγια και στον παππου για μια και δυο βδομαδες για να πανε να κανουνε διακοπες μονοι τους. Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα. Θα σκεφτομουν συνεχεια τα παιδια και ετσι δεν θα ημουν καλη παρεα για τον αντρα μου...επομενως να το βρασω.

Αυτα ειναι για οσους ειναι σε πιο ρελαξ καταστασεις.

Εξαλλου σιγα μην περιμενω να μου κρατησουν τα παιδια για να δω...φως. χαχαχα

Και κατι ακομα...οταν αποφασισα να κανω παιδια ειχαμε συνειδητοποιησει πως δεν θα το παιζουμε αρραβωνιασμενα και πιτσουνακια μια ζωη. Καθε φαση της ζωης εχει την χαρη της.

Και βρε κοριτσια...δεν θα αντεχα στην σκεψη να μου κραταει η πεθερα τα παιδια και γω να παω να...θα την σκεφτομουν πως θα ελεγε απο μεσα της ή και προς τα εξω..πηγε η νυφαδα μου διακοπες και γω τα κραταω...και θα με επιανε....αγχος να το πω; Ριγος;χιχιχι

α μην το λες αυτο...στα 2 μετα ερχονται αλλα. Αρχιζει να τρεχει απο δω και κει να κανει του κεφαλιου του καθως περναει την φαση της αρνησης, ενω ταυτοχρονα ακομη ειναι μικρουλη και θελει αγκαλιτσες. Θα αναρωτιεσαι μετα αν αντεχουν γονεις η πεθερικα στα τσαλιμακια του, αν τρεχουν απο πισω του οταν ορμαει προς τον κεντρικο δρομο...ασε ερχονται αλλες σκεψεις στα 2.

Για να ειμαι ειλικρινης...ακουω πως αφηνουν τα μικρα τους στην γιαγια και στον παππου για μια και δυο βδομαδες για να πανε να κανουνε διακοπες μονοι τους. Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα. Θα σκεφτομουν συνεχεια τα παιδια και ετσι δεν θα ημουν καλη παρεα για τον αντρα μου...επομενως να το βρασω.

Αυτα ειναι για οσους ειναι σε πιο ρελαξ καταστασεις.

Εξαλλου σιγα μην περιμενω να μου κρατησουν τα παιδια για να δω...φως. χαχαχα

Και κατι ακομα...οταν αποφασισα να κανω παιδια ειχαμε συνειδητοποιησει πως δεν θα το παιζουμε αρραβωνιασμενα και πιτσουνακια μια ζωη. Καθε φαση της ζωης εχει την χαρη της.

Και βρε κοριτσια...δεν θα αντεχα στην σκεψη να μου κραταει η πεθερα τα παιδια και γω να παω να...θα την σκεφτομουν πως θα ελεγε απο μεσα της ή και προς τα εξω..πηγε η νυφαδα μου διακοπες και γω τα κραταω...και θα με επιανε....αγχος να το πω; Ριγος;χιχιχι

Αυτό σκέπτομαι κι εγώ! Δε λέω είναι καλοί άνθρωποι, αλλά άλλη οικειότητα έχω στους δικούς μου κι άλλη στα πεθερικά μου! Κοίτα..εάν πάει 2 και θελήσω να πάμε 3ημεράκι με τον άντρα μου ( οκ, άνθρωποι είμαστε ), αδιαμφισβήτητα θα θελήσω η μαμά μου να τον κρατήσει. Όχι πως δεν εμπιστεύομαι τα πεθερικά μου, κάθε άλλο....αλλά διαφορετικά με καταλαβαίνει η μανούλα μου. Τώρα, να το αφήσω 15 μέρες και να τρέχω στα νησιά, όχι δε το κάνω! Αυτά τα έκανα με τον άντρα μου όσο ήμασταν στη σχέση μας και πρίν έρθει το μωράκι μας. Τώρα οι προτεραιότητές μας κι οι υποχρεώσεις μας διαφοροποιήθηκαν, εάν ήταν έτσι δε θα παντερυόμασταν με την προοπτική μιας οικογένειας.

iyuNp3.png4hNCp3.png

κοριτσια εγω πιστευω πως οι περισσοτερες μανουλες στην εποχη μας ειναι αρκετα δραστηριες κ ικανες εχουν τις γνωσεις που πρεπει κ ξερουν τι θα δωσουν στα παιδια τους πραγματα ουσιαστικα κ εκπαιδευτικα

στις παλιες μαμαδες τον πρωτο ρολο τον ειχε η κουζινα κ μετα ολα τα αλλα.τα παιδια επαιζαν ολη μερα μονα τους δεν ειχαν την απαραιτητη προσοχη πιστευω...

οταν καταλαβουν οι οι μαμαδες ειμαστε ικανες να τα καταφερουμε με τα παιδια μας τοτε θα αλλαξουν ολα

εγω προσωπικα τους εχω δωσει να το καταλαβουν τωρα 2,5 χρονια

δουλεια παιδια σπιτι χωρις καμια μα καμια βοηθεια οσο κ αν θελανε να χωθουν κ ας στραβωσαν κ ας μην το εχουν χωνεψει ακομα κ το παλαιβουν να γινει το δικο τους

Διαφημίσεις

ε οχι κ να αφησεις ενα βρεφος 3 μηνων στουσ παπουδεσ!!!!με το ετσι θελω????θα τρελλαθουμε τελειωσ μου φαινεται με τα πεθεροειδη!!!!!με τιποτα!!!!!!!!!!!παρτο μαζι κοπελα μου να εχεισ το κεφαλι σου ησυχο κ να εισαι ηρεμη!!!ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει το διαστημα που θα λειπεισ!!!!!δεν θες να συμβει κατι κ να εισαι μακρια...

ε οχι κ να αφησεις ενα βρεφος 3 μηνων στουσ παπουδεσ!!!!με το ετσι θελω????θα τρελλαθουμε τελειωσ μου φαινεται με τα πεθεροειδη!!!!!με τιποτα!!!!!!!!!!!παρτο μαζι κοπελα μου να εχεισ το κεφαλι σου ησυχο κ να εισαι ηρεμη!!!ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει το διαστημα που θα λειπεισ!!!!!δεν θες να συμβει κατι κ να εισαι μακρια...

Σε καμία περίπτωση δε το αφήνω το μωράκι μου! Δε τίθεται θέμα εμπιστοσύνης....τους εμπιστεύομαι, είναι περισσότερο συναισθηματικό και το άγχος, τί γίνεται πίσω.....Άσε που από την πρώτη κιόλας στιγμη προβλέπω να παρακαλάω τον καπετάνιο να βάλει όπισθεν στο πλοίο για Πειραιά!!!:lol::lol::lol::lol:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Καλα εμενα παει 8 μηνων και δεν τον εχω αφησει πουθενα πλακα μας κανουν?και ουτε προκειται,θα το ειχα πολυ αγχος βρε παιδια.εαν δεν ειμαι εγω με τα ιδια μου τα ματια να δω τι κανει και πως ειναι δεν παιζει ....!!!

Κι εμενα ειχε πεταξει φοβερη ατακα ο πεθερος οταν το μωρο ηταν 3 μηνων περιπου "ειναι και που θηλαζεις μωρε,αν δε θηλαζες θα το παιρναμε επανω να σε ξεκουρασουμε και σενα.":?:?:?:?(πανω εστι χωριο πανω απο τη θεσσαλονικη δρομος 6-7 ωρες με το αυτοκινητο)

Αλλα και πιο παλια πριν αποκτησω παιδι κανανε ονειρα και το θεωρουσαν δεδομενο οτι εγω θα αφηνω το μωρο εκει τα καλοκαιρια!!!!φυσικα απαντησα οτι το παιδι μου δεν προκειται να παει πουθενα χωρις εμενα.αν και καναν τους χαζους,πιστευω τωρα να το χουν καταλαβει...αυτα τα πραγματα δεν τα διαπραγματευομαι καν.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Καλα εμενα παει 8 μηνων και δεν τον εχω αφησει πουθενα πλακα μας κανουν?και ουτε προκειται,θα το ειχα πολυ αγχος βρε παιδια.εαν δεν ειμαι εγω με τα ιδια μου τα ματια να δω τι κανει και πως ειναι δεν παιζει ....!!!

Κι εμενα ειχε πεταξει φοβερη ατακα ο πεθερος οταν το μωρο ηταν 3 μηνων περιπου "ειναι και που θηλαζεις μωρε,αν δε θηλαζες θα το παιρναμε επανω να σε ξεκουρασουμε και σενα.":?:?:?:?(πανω εστι χωριο πανω απο τη θεσσαλονικη δρομος 6-7 ωρες με το αυτοκινητο)

Αλλα και πιο παλια πριν αποκτησω παιδι κανανε ονειρα και το θεωρουσαν δεδομενο οτι εγω θα αφηνω το μωρο εκει τα καλοκαιρια!!!!φυσικα απαντησα οτι το παιδι μου δεν προκειται να παει πουθενα χωρις εμενα.αν και καναν τους χαζους,πιστευω τωρα να το χουν καταλαβει...αυτα τα πραγματα δεν τα διαπραγματευομαι καν.

Κι εγώ το θηλάζω, αλλά επειδή δεν έχω πολυ γάλα:(, του δίνω συμπλήρωματικά και ξένο. Και μου λέει ο πεθερός μου ο παντογνώστης '' Ε, αφού του δίνεις και ξένο σιγά που θα καταλάβει διαφορά τώρα ο μικρός για 10 μέρες...Άστον και σε μας '' Ευτυχώς τον άκουσε η πεθερά μου και τον ''ξύπνησε'', εγώ είχα μείνει αποσβολωμένη και τον κοιτούσα...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Κι εγώ το θηλάζω, αλλά επειδή δεν έχω πολυ γάλα:(, του δίνω συμπλήρωματικά και ξένο. Και μου λέει ο πεθερός μου ο παντογνώστης '' Ε, αφού του δίνεις και ξένο σιγά που θα καταλάβει διαφορά τώρα ο μικρός για 10 μέρες...Άστον και σε μας '' Ευτυχώς τον άκουσε η πεθερά μου και τον ''ξύπνησε'', εγώ είχα μείνει αποσβολωμένη και τον κοιτούσα...

θα καταλαβει κ θα παρακαταλαβει διαφορα πεστου χαιρετισματα...δεν ειναι μονο το γαλα σου εισαι εσυ ολοκληρη που σε εχει αναγκη;)

εγω εχω την ησυχια μου σε αυτο τωρα γιατι ακομη τον θηλαζω κ θα συνεχισω οποτε δεν μπορουν να μου το ξαναπουν γιατι ξερουν την απαντηση;)

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Διαφημίσεις

θα καταλαβει κ θα παρακαταλαβει διαφορα πεστου χαιρετισματα...δεν ειναι μονο το γαλα σου εισαι εσυ ολοκληρη που σε εχει αναγκη;)

εγω εχω την ησυχια μου σε αυτο τωρα γιατι ακομη τον θηλαζω κ θα συνεχισω οποτε δεν μπορουν να μου το ξαναπουν γιατι ξερουν την απαντηση;)

Χεχε...Ένα ''ΟΧΙ'' πιο ηχηρό κι από του Μεταξα!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Χεχε...Ένα ''ΟΧΙ'' πιο ηχηρό κι από του Μεταξα!

Τhaumataki βλεπω τα παιδακια μας ειναι ιδια ηλικια περιπου!!!!!! χιχιχιχιχ

Παντως εγω το παιρνω πεισματικα μαζι μου παντου, και το χω αφησει μονο στην αδερφη της μανας μου, που ειναι 40 χρονων(εχουμε σχετικα μικρη διαφορα ηλικιας και κανουμε παρεα. Σχετικα βεβαια) και ειμαστε πιο πολυ φιλες, παρα σε παπουδογιαγιαδες, παρα μονο για να παω σε διαφορες συναυλιες της εποχης. Και διακοπες θα παμε τα τρια μας με το συζυγο

:rolleyes:

9oO7p3.png?Slkbe76M

Τhaumataki βλεπω τα παιδακια μας ειναι ιδια ηλικια περιπου!!!!!! χιχιχιχιχ

Παντως εγω το παιρνω πεισματικα μαζι μου παντου, και το χω αφησει μονο στην αδερφη της μανας μου, που ειναι 40 χρονων(εχουμε σχετικα μικρη διαφορα ηλικιας και κανουμε παρεα. Σχετικα βεβαια) και ειμαστε πιο πολυ φιλες, παρα σε παπουδογιαγιαδες, παρα μονο για να παω σε διαφορες συναυλιες της εποχης. Και διακοπες θα παμε τα τρια μας με το συζυγο

Mας περνάτε κατά 3 μέρες βλέπω κι απ'ότι βλέπω εσύ έχεις κοριτσάκι, εγώ αγοράκι! Λές να τα πούμε κάποια στιγμή σε καμιά 20αρια χρονάκια και βάλε ;;;:wink: Χεχε τυχαίο;;;; Δε νομίζω!

Εμείς την Παρασκευή φεύγουμε τα 3 μας τελικά!!! Τα πεθερικά μου, παρέδωσαν τα όπλα σήμερα και την έκαναν για το χωριό τους απόψε!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Mας περνάτε κατά 3 μέρες βλέπω κι απ'ότι βλέπω εσύ έχεις κοριτσάκι, εγώ αγοράκι! Λές να τα πούμε κάποια στιγμή σε καμιά 20αρια χρονάκια και βάλε ;;;:wink: Χεχε τυχαίο;;;; Δε νομίζω!

Εμείς την Παρασκευή φεύγουμε τα 3 μας τελικά!!! Τα πεθερικά μου, παρέδωσαν τα όπλα σήμερα και την έκαναν για το χωριό τους απόψε!

Χεχε, πολυ πιθανον βεβαιως βεβαιως.

Παω να την ταισω στον υπνο της τωρα γιατι εφαγε τελευται φορα στις 20¨30 και δεν νομιζω να αντεξει ολο το βραδυ:roll::roll:

off topic παντελως

καλα να περασετε λοιπον!!!

:rolleyes:

9oO7p3.png?Slkbe76M

Ναι! Κι εσύ να λες στην κόρη της Konstantina-Kl να σου αφήσει το μωρό για να πάει διακοπές! Στο ίδιο θέμα θα ξαναβρεθούμε! :lol:

Nothing you would take... Everything you gave...

Ναι! Κι εσύ να λες στην κόρη της Konstantina-Kl να σου αφήσει το μωρό για να πάει διακοπές! Στο ίδιο θέμα θα ξαναβρεθούμε! :lol:

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....ποτέ μη λες ποτέ!!!:lol::lol::lol::lol:

iyuNp3.png4hNCp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Ευτυχως που ειστε κι εσεις...και μπορω να σας πω τον πονο μου γιατι αν δεν τα πω καπου θα αρχισω να τσιριζω και δεν φταει σε τπτ το παιδακι μου να ξυπνησει!Ειχαμε ανεβει για λογο στην πεθερα μου που μενει απο πανω να δουμε τον ξαδερφο του αντρα μου!Κοντευει 15αυγουστος και πλεγμα στα μπαλκονια δεν εχει βαλει!Μενουν στον τεταρτο!!!!Το παιδι εκτος απο προχθες δεν το ανεβαζω αν ειναι μονη της γιατι φοβαμαι πολυ!Της λεω λοιπον πλεγμα δεν βαλατε ακομη?Εφυγε το καλοκαιρι!Μην φοβασαι μου λεει τον εχω απο κοντα!Ανθρωποι ειμαστε λεω,δεν ξερεις τι συμβαινει και δεν θελω να μου φευγει η ψυχη καθε φορα!Μην φοβασαι,τον ελεγχω!

Ε οχι ρε γ!#@$!το!Δεν ειναι και 100 χρονων οπως λεει 50 ειναι αλλα ξερω γω?14 μηνων σβουρα ειναι ρε κοριτσια!δεν καθετε δευτερολεπτο!Τι ελεγχει?Εδω εγω που ειμαι 28 και ωρες ωρες τα φτυνω και το σπιτι που ειναι φρουριο και παλι ειμαι στην τσιτα!προχθες μεχρι να βαλω 1 ποτ.νερο ανεβηκε στο τραπεζι του σαλονιου...σε 30 δευτ.

ο αντρας μου...κουβεντα!:evil:

Και συνεχιζω..

Ερχεται ο πεθερος μου και του δινει κατι γυαλινα μικρα κηροπηγια...Μη κ.παππου του λεω θα τα σπασει!Ε και τι εγινε μου λεει?!!?!?!!?Ε οχι του λεω δεν θελω να μαθει να τα σπαει ασε που μπορει να κοπει!Παιδι ειναι ας τα σπασει ολα!Κοιταω τον αντρα...κουβεντα παλι!:evil:

ειχανε μια τν στο πατωμα πηγε τομωρο και την κοπαναγε...σπαστη φωναζε ο παππους!Ριχνω τετοιο :twisted: βλεμα στον αντρα μου και λεει ε οχι ρε μπαμπα...δεν πρεπει!:shock:

Και κλεινοντας εβαλε ο παππους να φαει πανσσετες με τιγκα λαδι και πατατες και ηθελε να δωσει στο παιδι:confused:10 τη νυχτα!ουτε εγω δεν το χωνευω!οχι του λεω!λιγο μου λεει,δεν θα παθει τπτ!

και τοτε ξυπνησε:rolleyes:και ο αντρας μου και λεει..Θα πιει γαλα σε λιγο...δεν χρειαζεται!Δωσε λιγο ψωμι...

Δηλεδη δεν σεβονται τπτ???Θεωρω οτι ειμαι πολυ καλη μαμα και δεν εχουν να μου προσαψουν το παραμικρο οσο αφορα το παιδι...Γιατι μου πανε τοση κοντρα?

Να προσθεσω οτι στην βαφτιση δεν πηραν ουτε 1 καλτσακι για το παιδι...και δεν τιθεται οικονομικο θεμα!

Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα κοντευω να σκασω...και ο αντρας μου κοιμηθηκε με το μωρο για να γλιτωσει την γκρινια!

εγω σε τετοιου ειδους κρισεις εξυπναδας και ξερολιασης απαντω: "τα παιδια σας τα μεγαλωσατε εσεις;;; ε ωραια τοτε, αφηστε μας και μας να μεγαλωσουμε τα δικα μας οπως εμεις νομιζουμε"....

κι εννοειτε τετοιου ειδους εξυπναδες δε περνανε.....

το οχι σημαινει οχι............

το παιδι δεν ειναι παιχνιδι να γελαμε και να παιζουμε μονο..... εχει κι ευθυνες.......

ειδικα οταν κι αλλοι μπροστα και πανε να το παιξουν ξερολες μου τη σπαει και τοτε ειναι που τους τη λεω.......

αν κατι συμβει στο παιδι δε θα τρεχουν αυτοι αλλα εσυ.......

στη δικη μου οικογενεια μονο εγω κι ο πατερας τους ξερουμε τι ειναι καλο και τι οχι, τι ειναι σωστο και τι οχι.... οι αλλοι ολοι, ειναι βοηθητικοι παραγοντες........

θελανε να παρουν στον 15 μηνων γιο μου πλαστικη πισινα, τσουληθρα κι αλλα συναφη.... ειμαι στον 8 μηνα εγκυος.... και θεωρουσαν απολυτα φυσιολογικο οτι εγω μπορω να κανω τετοια παιχνιδια με το παιδι.... επειδη ειμαι μονη μου προετοιμαζω και το παιδι με συνηθειες που οταν γεννηθει και το αλλο να μη χρειαζεται να ειμαστε εκτος σπιτιου ειδικα για το πρωτο καιρο.... κι οχι δεν τους αφησα.... γιατι οταν γεννησω που θα ειμαι μονη μου, το παιδι πρεπει να εχει αγαπημενες συνηθειες στο σπιτι.... σε ενα σπιτι που ειναι οσο πιο ασφαλες γινεται γι αυτο.......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...