Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προτιμησεις τριτων για το φυλο του παιδιου...

Recommended Posts

Ο Αλέξανδρος θα κλείσει τα 2 στις 30 Αυγούστου και τα διδυμάκια μου θα γεννηθούν ως τις 10 Οκτωβρίου. Σήμερα πήγα και τους ψώνισα και έχω τρελαθεί. Δεν καταδέχτηκα δε να γυρίσω καν το βλέμμα μου στα ροζ φορεματάκια.

Να σου ζήσει το αντράκι σου και με το καλό και τα άλλα 2!!!Εγώ όταν μπαίνω στα μαγαζιά τα κοριτσίστικα ρουχαλάκια είναι σαν να μην υπάρχουν αλλά να σου πω υπάρχουν κάτι αγορίστικα τρέλλα!!!Εγώ τον μικρό τον έβγαλα από το μαιευτήριο με παντελόνι και πουκάμισο,του αγόρασα και κάτι πολύ ωραία από τα Benetton τα οποία δεν υστερούν σε τίποτα από τα κοριτσίστικα!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 267
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τους ψώνισα 2 ζακετάκια και ασορτί μπλουζάκια πολύ ροκ. Είναι από μέσα τιρκουάζ και απέξω είναι μαύρα και έχουν παντού άσπρα κουνέλια τα οποία από μακριά νομίζεις πώς είναι ... κρανία. Η μάνα μου φρίκαρε, μέχρι την ώρα που τα πλήρωνα με έψελνε. Όμως είναι πραγματικά πολύ παιδικά και πολύ αστεία (κι όχι μακάβρια).

Τους ψώνισα 2 ζακετάκια και ασορτί μπλουζάκια πολύ ροκ. Είναι από μέσα τιρκουάζ και απέξω είναι μαύρα και έχουν παντού άσπρα κουνέλια τα οποία από μακριά νομίζεις πώς είναι ... κρανία. Η μάνα μου φρίκαρε, μέχρι την ώρα που τα πλήρωνα με έψελνε. Όμως είναι πραγματικά πολύ παιδικά και πολύ αστεία (κι όχι μακάβρια).

Κι εγώ τρελλαίνομαι με τα ρουχαλάκια αφού τώρα ξέροντας οτι πολλά δεν θα τα βάλει λόγω καλοκαιριού και λόγω του οτι δεν θα βγούμε πολύ έξω του τα βάζω και τον βγάζω φωτογραφίες και όλοι φωνάζουν και μου λένε να μην τον παιδεύω.Είμαι μια τρελλή τρελλή ΧΑΖΟΜΑΜΑ!!!

Παντως καμια φορα πρεπει να δινετε και τοπι στην οργη (εκτος απο ατακες που τις λενε σκ@τοψυχοι...και εκει πανω λες ΕΛΕΟΣ)

Θελω να πω .,...οτι πιθανον καποιες φορες καποιος να λεει κατι..ετσι για να πει..χωρις να σκεφτεται κατι κακο απο πισω....

Παντως οταν ημουν εγκυος ακομα ή ηταν πολυ μικρα...συνηθως ακουγα το ''κριμα'' τωρα που μεγαλωσαν οι πιο πολλοι μου λενε ποσο τυχερη ειμαι (σαφως εχω 3 γερα παιδια)...

• 2 months later...

Καλημερα σε ολους κ σε ολες.Ηθελα να θιξω ενα θεμα που με απασχολει τον τελευταιο καιρο.Ειναι ασημαντο αλλα ο ανθρωπος αν δεν εχει κατι σοβαροτερο να ασχοληθει.......Λοιπον εχω ενα αγορακι και τωρα περιμενω το δευτερο παιδι μου το οποιο ειναι αγορακι παλι.Εμενα παλια μου αρεσαν τα κοριτσακια αλλα μολις εκανα τον γιο μου επαθα ερωτα με τα αγορια.Θα ηθελα κ ενα κοριτσακι αλλα δεν με χαλασε καθολου που το δευτερο ειναι αγορακι..Ελα ομως που ερχονται τα σχολια των συγγενων κ μου σπανε τα νευρα."Παλι αγορι εχετε?? ε καλα ...δεν πειραζει" " για τη μανα το καλυτερο ειναι το κοριτσι" " αντε δεν πειραζει το τριτο θα ειναι κοριτσι" " εγω εχω το κοριτσι μου και ειμαι μια χαρα" και κατι τετοια......το ξερω οτι ειναι γελοιο και θα επρεπε να ασχολουμαι με τιποτα σοβαροτερο αλλα δεδομενης κ της περιεργης ψυχολογικης διαθεσης λογω ορμονων με επηρρεαζουν αυτα τα σχολια.Εχετε καμια παρομοια εμπειρια ? και πως τους αντιμετωπιζετε? εμεις τους λεμε πως θελαμε αγορακι και παθαινουν ενα black out ...:)

Διαφημίσεις

Καλημερα,ο κοσμος ειναι κακος καιποτε δε θα σταματησει να σχολιαζει!κρατα την ψυχραιμια σου και να χαιρεσαι τα παιδακια σου!οκ αν σε εκνευρισουν πολυ ριξε και κανενα σιχτιρι,θα σε σχολιαζουν που θασε σχολιαζουν,τουλαχιστον να εχουν λογο!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Α, ναι καταλαβαίνω τι λες και πίστεψέ με δεν είσαι η μόνη! Όταν έμεινα έγκυος στην κόρη μου, το σόι του άντρα μου που είναι από την Μάνη και έχουν ένα κόλλημα με τα αγόρια έλεγε διάφορα (μέχρι του ότι εγώ μόνο κορίτσια θα κάνω γιατί δεν είμαι άξια να κάνω αγόρι, τόσο άσχετοι!). Αυτό που μου την έδωσε είναι ότι όταν έμεινα έγκυος στον μπέμπη, αρχικά μας είχαν πει ότι μάλλον είναι κορίτσι (από τους χτύπους της καρδιάς). Όταν το ανακοινώσαμε αρχίσαν τα σχόλια του στυλ "ε, υγεία να υπάρχει δεν πειράζει" και "αχ αγόρι μου (στον άντρα μου) θα σε βάνε οι κιλότες!".

Γράφτους όλους, το μόνο που έχει σημασία είναι να γεννιούνται γερά μωρά, μην προκαλούμε την μοίρα μας με τέτοιες γελοιότητες!

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Λες και γραφω εγω αυτο το ποστ.Μεχρι και στο δρομο μου την λενε που ειναι και τα 2 αγορια.Δε πειραζει, τι να κανουμε, και τετοια.

Να σου πω, μην σκας, παρτο στην πλακα γιατι ακρη δεν βγαζεις.Και κοριτσι να εκανες παλι θα εβρισκαν κατι να σου πουν.Η βλακεια και η κακια δεν εχουν οριο!!

Με το καλο!

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Το ίδιο συνέβη και σε εμένα. Κι εγώ ήθελα κορίτσι αλλά έχω δυο γιούς και μετά από αρκετό καιρό καταλαβαίνω ότι ό,τι και να έχεις ειναι τέλειο. Δεν μπορώ να πω ότι μού έκαναν αγενή σχόλια, απλά ... όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, όπως λέει και ο λαός. Κάποιοι μου έλεγαν, 'άντε και με την κόρη'. Εγώ το έριχνα στη πλάκα ή έλεγα: 'ε, το κορίτσι θα μου το φέρουν έτοιμο οι γιοί μου', ή 'θα είμαι όμως η βασίλισσα του σπιτιού, πού το πας αυτό?',

Διαφημίσεις

αχ αυτοί οι συγγενείς!!!!!

εγώ έχω 1 αγοράκι και περιμένω άλλα 2 αγοράκια!!!

ποτέ δεν είχα προτίμηση για το φύλλο ...

Να πεις στους συγγενείς σου να ρίξουν μια ματιά γύρω τους!!!

Πόσα παιδάκια γεννιούνται με γεννετικά προβλήματα!!! αρρώστιες!!!

Είναι μονίμως μέσα στα νοσοκομεία!!!

Το φύλλο τους πειράζει??? :mad:

ΚΡΙΜΑ!!!!! :?

Και εσύ κοπέλα μου άστους να λένε!!

και με το καλό το 2ο παιδάκι σου!! :)

το αστεράκι μου (3/5/2007)

τα αγοράκια μου (23/12/2009)

Συμβαινει και σε αλλες!!! Εμενα μου αρεσει που εχω αγορακι και αν κανω και τριτο ειλικρινα δεν θα ειχα προβλημα αν ειναι αγορι.Με εκνευριζει ομως η κακια του κοσμου και η διαθεση που εχουν να σε κανουν να νιωσεις ασχημα.Το χειροτερο μαλιστα ειναι οτι αυτοι που το κανουν ειναι οι κοντινοι συγγενεις.Αισθανομαι λιγο ασχημα που εθιξα αυτο το θεμα:cry::oops::oops::oops: γιατι ξερω οτι ειναι γελοιο.Συγνωμη αν προκαλεσα την αγανακτηση καποιου/καποιας.

ειναι τρομερο ετσι?οταν ημουν εγκυος την κορη μου και ελεγα οτι εχω κοριτσακι μου ελεγαν ...ε δεν πειραζει! τα νευρα μου δεν το συζητω,τι δεν πειραζει και ποιος σας ειπε οτι με πειραζε?ας εκανα 10 κοριτσια.εμενα με ενοιαζε που βγηκε γερο μωρο με τοσα προβληματα που ειχα.ακου δεν πειραζει! μεχρι και η πεθερα μου δεν πειραζει ειπε και οταν ημουν εγκυος το γιο μου επειδη δεν της λεγαμε το φυλλο ειπε στην κουνιαδα μου¨"βλεπω το γιο μου στεναχωρημενο μαλλον και το 2ο αγορι θα ειναι"και φυσικα η φοβερη ευτυχως κουνιαδα που εχω την στολισε!αυτα ειναι αστεια και απαραδεκτα πραγματα,βλεπουμε τοσα παιδακια να γεννιουνται αρρωστα και τολμαμε να διαλεγουμε το φυλλο?ουτε να το συζητω δεν θελω.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

καλέ έτσι είναι ο κόσμος!!!!! Ηλίθιος και νιώθει καλύτερος αν -κατά τη γνώμη του- αναδείξει την αδυναμία κάποιου!!! Εμείς ήμασταν 3 αδερφές στο σπίτι, ο πατέρας μου όλο έβλεπε τον οίκτο στα μάτια τρίτων!!!!! Εγώ έχω δυο γιους... όλοι μου λένε 'δεν πειράζει'! Η ξαδέρφη μου έχει 1 + 1... σε αυτή λένε 'το κακό είναι ότι δεν θα κάνουν παρέα μεταξύ τους'. Και μια άλλη κοπέλα που έχει 2+2, της λένε 'πω πω σε λυπάμαι με 4 παιδιά στο σπίτι!!!!!!!

Σιγά μην δώσω βάση΄σε αυτούς τους χαιρέκακους. Τ απαιδάκι μας να είναι καλά και τΟυς έχω χεσμενους!

κι εγώ όταν είχα πρωτοπεί ότι έχουμε κορίτσι,η γιαγιά μου, μου λέει"δεν πειράζει παιδί μου,το δεύτερο μπορεί να είναι αγόρι"

ο άντρας μου τους είπε"ποιος σας είπε ότι μας πειράζει?κορίτσι θέλαμε"

ο παπούς έλεγε "κάτσε να ξαναπάς στον γιατρό,μπορεί να έχει κάνει λάθος"

μέχρι που πήγα να γεννήσω πιστεύαν ότι ίσως είχε κάνει λάθος ο γιατρός.

μην δίνεις σημασία σε ότι λένε,και στην πρώτη εγκυμοσύνη σου κάτι άλλο θα έλεγαν σίγουρα.συνήθως ότι έχεις φύλλο πρώτο παιδί,θέλεις και το δεύτερο.

γερά να είναι πάνω π'ολα!!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

Καλά το κορυφαίο το άκουσα στη βάπτιση της μικρής μου και από πολύ συγγενή μάλιστα και καλλιεργημένο και πολιτισμένο και της υψηλής κοινωνίας και καλά κλπ. Εμείς έχουμε κοριτσάκι και κοριτσάκι θέλαμε με τον άνδρα μου αν και κυρίως και πάνω απόλα θέλαμε ένα γερό παιδάκι. Τέλος πάντων από κάποιους, ευτυχώς όχι πολλούς, άκουσα τα κλασσικά σχόλια όταν ανακοινώσαμε ότι είναι αγόρι μέχρι και ότι ο άνδρας μου λέει ότι ήθελε κορίτσι γιατί ντρέπεται που το μωρό είναι κορίτσι. Τέλος πάντων στη βάπτιση λοιπόν ο εν λόγω συγγενής έρχεται μου εύχεται : "Άντε να μου σας ζήσει και δεν πειράζει, το επόμενο σου εύχομαι να κατουρήσει όρθιο μέσα στην κολυμπήθρα". Ξύλο εγώ δηλαδή είναι ποτέ δυνατόν να πειράζει το φύλο του παιδιού μου???Που ζούμε???? Και επιτέλους όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι ας σκεφτούν ότι χωρίς γυναίκες πολλά από αυτά που κάνουν ακόμα και παιδιά να δω πως θα τα έκαναν. Έλεος δηλαδή. Ακούμε στιες μέρες μας τόσα και τόσα με αρρώστιες και προβλήματα μακρυά από μας και αντί να δοξάζουμε να έχουμε γερά παιδιά κοιτάμε τα κορίτσια και τα αγόρια. και τα το έλεγε η γιαγιά μου στο καλό κάπου δικαιολογείς και ητν ηλικία αλλά άμα το ακούς και από νέους έεεεεεε άντε στο καλό.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

κ εγω οταν εμεινα εγκυος ηθελα πολυ να εχω κοριτσι {οπως κ τελικα εχω}κ ο αντρας μου {παρολο που ηθελε πολυ να ακουστει το ονομα του πατερα του}.Οταν λοιπον το σιγουρεψαμε βρεθηκαν καποιοι που ειπαν απο μονοι τους "ας ειναι γερο κ το αλλο θα ειναι αγορι" η ''προετοιμασου οτι το κοριτσι θα ειναι κολλημενο με τον πατερα της ,με το αγορι θα νιωσεις την απολυτη ευτυχια"

τωρα που αγοραζουμε πραγματακια για την μπουμπου κ εχει γεμησει το σπιτι ροζ εμεις εχουμε κατουρηθει κ τους εχουμε γραψει ολους κανονικα.αλλωστε αυτοι που μας αγαπανε εχουν χαρει που θα κανουμε παιδακι πριν ακομα μαθουν το φυλλο .οι υπολοιποι ετσι κ αλλιως θα λεγανε την κακια τους ,σιγα μην κατσω να ασχοληθω!

Προσπάθησε να το δεις με χιούμορ. Όταν ανακοίνωσα εγώ ότι περιμένω αγόρι οι αντιδράσεις είχαν ως εξής:

Ο μπαμπάς μου μες την τρελή χαρά, η μαμά μου ουδέτερη, τα πεθερικά μου καταπίναν τον καημό τους γιατί θέλαν κορίτσι (άσχετο που τώρα βλέπουν το γιο μου σαν το διάδοχο του θρόνου), όσο για τους υπόλοιπους συγγενείς...εισέπραξα πολλά "δεν πειράζει" και γενικά λόγια παρηγορίας.

Και τότε γέλαγα και τώρα όταν θυμάμαι μερικές ατάκες από τις θείες μου ακόμα γελάω :lol::lol::lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

H μαμά μου έχει πει το υπέροχο για μία ξαδέρφη που δεν μας έλεγε το φύλο του παιδιού: Ε, για να μην το λένε, κοριτσάκι θα είναι.....

Και σας πληροφορώ ότι δεν είναι ούτε ανεγκέφαλη (καλά, ίσως λίγο:?, αλλά εγώ την αγαπάω και το παραβλέπω), ούτε ηλίθια, ούτε και ... κατενθουσιασμένη από το γιό της. Απλά έτσι έμαθε να σκέφτεται.

To ωραιότερο το είπε ο πεθερός μου λίγες μέρες μετά που του ανακοινώσαμε το φύλλο. Εμείς έχουμε κοριτσάκι. Εγώ πάντα ήθελα το πρώτο μου παιδί, πέρα από γερό (εννοείται) να είναι κοριτσάκι. Τα πεθερικά μου και ο άντρας μου θέλανε αγοράκι. Οταν ο γιατρός μας είπε τα αποτελέσματα της τροφοβλάστης μας είπε και το φύλλο. Λίγες μέρες μετά ο πεθερός μου είπε το κορυφαίο. "Καλά, μην το δένετε και κόμπο ότι είναι κορίτσι. Αυτές οι εξετάσεις δεν είναι πάντα ασφαλείς". Κάγκελο εγώ. Οπότε μην ανησυχείς τι λέει ο καθένας. Από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν.

gr0Ep2.png

kOgFp2.png

• 1 χρόνο μετά...

Κορίτσια, είμαι να σκάσω. Όπως βλέπετε από το ticker μου, έχω ένα κοριτσάκι 16 μηνών και είμαι έγκυος στο δεύτερο. Την Δευτέρα που πήγαμε στο γιατρό, μας είπε με σιγουριά ότι είναι και αυτό κοριτσάκι. Η αλήθεια είναι ότι μας το έχει πει από καιρό, αλλά όχι σίγουρα. Η πεθερά μου από την πρώτη στιγμή που έμεινα έγκυος, έλεγε ότι θα είναι αγοράκι, γιατί αυτό ήθελε φυσικά. Ξέρετε, είναι οι κλασσικοί παπούδες που πιστεύουν ότι τα αγόρια συνεχίζουν το όνομα της οικογένειας και άλλες τέτοιες αηδίες. Όταν της είπαμε ότι μάλλον είναι κοριτσάκι μας απάντησε: "Μην λέτε τίποτα ακόμα, μπορεί και να μην είναι!!!!!". Εγώ έξαλλη, κρατιόμουνα να μην αντιδράσω. Χθες τους είπε ο άντρας μου ότι τελικά είναι κοριτσάκι και ότι όλα πάνε καλά. Με παίρνει λοιπόν το απόγευμα τηλέφωνο και εκεί που μιλούσαμε για διάφορα μου σκάει το μυστικό: "Μου είπε ο Κώστας (ο άντρας μου δηλαδή) ότι είναι κοριτσάκι το μωρό, αλήθεια;" "Ναι μαμά της λέω αλήθεια". Φανταστείτε, ούτε να το πιστέψει δεν ήθελε! "Ε, δεν πειράζει, καλά είναι και τα κοριτσάκια, μου απαντάει". Εκείνη τη στιγμή θύμωσα τόσο πολύ που πραγματικά αν την είχα μπροστά μου θα την χτυπούσα. Της είπα ότι είναι ντροπή να λέει ότι δεν πειράζει, ότι είναι μεγάλη αμαρτία αυτό που είπε και άλλα τέτοια και εκείνη για να το συμμαζέψει μου είπε ότι δεν εννοούσε κάτι κακό. Αντιθέτως, χάρηκαν πολύ με τον πεθερό μου που θα έχουν 2 εγγονές να τους προσέχουν!!! Μου ήρθε να πω κι άλλα πολλά, αλλά δεν είχε νόημα.

Αυτό που με θυμώνει πιο πολύ είναι ότι οι εγκυμοσύνες μου, μου ήρθαν μετά από πολύ κόπο και πολύ πόνο και με μεγάλη δυσκολία. Είχα μια παλίνδρομη κύηση, μετά έκανα εγχείρηση στη μήτρα μου και γενικά ταλαιπωρήθηκα πολύ για να γίνω μανούλα. Για μένα είναι θαύμα το ότι τελικά κατάφερα να έχω ένα πανέμορφο υγιέστατο κοριτσάκι και περιμένω ακόμα ένα. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να κατατάσσει τα παιδιά μου σε περισσότερο ή λιγότερο επιθυμητά λόγω φύλου. Αυτά από εμένα, και συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα και το ξέσπασμα, αλλά πιστεύω πως καταλαβαίνετε την οργή μου.

Qep5p3.pngrWtbp3.png

σε καταλαβαινω απολυτα,εγω οταν ειπαμε οτι ειμαι εγκυος στο πεθεριδιον ειπε:εμεις θελουμε αγορι:shock::shock::shock:

εγω δεν ειπα κατι γιατι με προλαβε ο αντρας μου ,που με παραπονο τους ειπε:δηλ αν ειναι κοροτσι δε το θελετε το παιδι μας για εγγονι:(

φαντασου ο γιος μας ειναι το τεταρτο εγγονι στην οικογενεια του αντρα μου αλλα δεν ειχε ακουσει ο πεθερος το ονομα του και περιμενε πως και πως.

ελεος ομως,ελεος.:evil:

κοριτσι μου σου ευχομαι να χαιρεσαι τη κορουλα σου και με το καλο και η δευτερη.:D

Έχεις δίκιο σαφώς! αλλά πρέπει να ηρεμήσεις σκεπτόμενη την κατάστασή σου. Ίσως σε βοηθούσε το γεγονός ότι υπάρχουν χειρότερα. τύπου οτι δεν θέλουν να καλύψουν καν την κοτσάνα που πετάνε ή δεν το θεωρούν καν κοτσάνα. η πεθερά σου έχει κάποιο σεβασμό όταν λές ότι προσπάθησε να τα καλύψει έστω με προσπιειτό χαμόγελο.

εγώ το μόνο που έχω νμα πω σε τέτοιες αντιδράσεις είναι οουουυουουουυστ!

ο αδερφός του πεθερού μου κατέβασε ότι εγκυκλοπαίδεια είχε και δεν είχε για να με πείσει ότι στο υπερηχογράφημα του 3ου μήνα φαίνεται καθαρά το φύλο και η γιατρός που μου είπε κατά 80 τοις εκατό αγόρι δεν ήταν καλή. επρεπε να είναι 100%!

για την ιστορία, αγόρι έκανα τελικά...

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Αχ κορίτσια κι εγώ γελάω πολύ με αυτά τα σχόλια. Ποτέ δεν μπόρεσα να τα πάρω σοβαρά και να εκνευριστώ, παρόλο που μου θυμίζουν Μεσαίωνα! Και νιώθω ένα περίεργο συναίσθημα γι' αυτούς που τα λένε και τα πιστεύουν: οίκτο (για τα μυαλά που κουβαλάνε) αλλά και ευγνωμοσύνη (γιατί συμβάλλουν τα μέγιστα στη διασκέδασή μου).

Εγώ έχω δυο αγόρια και τα πιο κουφά που άκουσα είναι τα εξής:

Στο πρώτο:

- Μπράβο είσαι άξια

-Ε καλά τώρα, της καλομάνας το παιδί το πρώτο είναι κορίτσι (από την κουμπάρα μου, που γεννήσαμε μαζί, εκείνη κοριτσακι)

- Καλά πώς τα κατάφερες?

Στο δεύτερο:

- Έλα ρε συ, πες μας το μυστικό!

- Τρεις άντρες μες στο σπίτι? Σε λυπάμαι κακομοίρα μου

- Πάλι αγόρι? Καλά δεν πειράζει, το τρίτο κοριτσάκι

- ο Θεός πρέπει να αγαπάει πολύ τον άντρα σου

Τα σχόλια νομίζω περιττεύουν...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...