Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΜΕΡΙΔΑ 21/3/2009 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΟΝ

aglaia

Recommended Posts

H ημερίδα θα γίνει. :)

Δεν είναι αναρτημένο το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου γιατί η διοργάνωση δεν είναι του νοσοκομείου αλλά του συλλόγου πιστοποιημένων συμβούλων γαλουχίας. Το νοσοκομείο απλώς φιλοξενεί την εκδήλωση (μας διαθέτουν το χώρο).

Μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aglaia

aglaia 21 δημοσιεύσεις

• Pipi

Pipi 14 δημοσιεύσεις

• spyni

spyni 8 δημοσιεύσεις

• cruelty

cruelty 7 δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ FORUM.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΟ ΜΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΛΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΦΙΛΙΑ.

Ο ΖΑΧΑΡΕΝΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ

ρε κοριτσια θελω λιγο τα φωτα σας. Θα ερθουμε και εμεις στην ημεριδα και σαν νεα μαμα θα ηθελα να μου πειτε αν το καροτσι ειναι απαραιτητο. Εμεις δεν οδηγουμε υπαρχει κατι αλλο ππου θα μπορουσα να φερω εναντι του καροτσιου;

Διαφημίσεις

επιτρέπετονται και μπαμπάδες? γιατί αν είναι να μας φέρουν που να τους διώχνουμε μετά? αλήθεια μπορούμε να γραφτούμε επι τόπου?

Η ημερίδα είναι ανοιχτή για το κοινό, για επαγγελματίες και μη, για γονείς και μη! :wink:

Τώρα μόλις το είδα!

μακάρι να μπορέσω να ερθω!

ένας λόγος είναι, που θέλω πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Θέλω να ερθω πολυ αλλα σκεφτομαι οτι το μωρο δεν κάθεται ακινητο για κανεναν λόγο σε ομιλία...αν προλάβω να ταισω και βρω νταντα ίσως έρθω...θελω πολυ να σας δω! Θα κραταω μια καρτέλα που θα λεει yogini!!!!

Θέλω να ερθω πολυ αλλα σκεφτομαι οτι το μωρο δεν κάθεται ακινητο για κανεναν λόγο σε ομιλία...αν προλάβω να ταισω και βρω νταντα ίσως έρθω...θελω πολυ να σας δω! Θα κραταω μια καρτέλα που θα λεει yogini!!!!

yogini εγώ θα πάω με τη μπέμπα γιατί νταντά δεν παίζει για κανένα λόγο και με κανένα τρόπο!

Λέω υπάρχει περίπτωση να κοιμάται(βόλτα θα έχουμε βγει :wink: ), μπορεί να κάτσει και κανένα 10λεπτάκι ήσυχη.Ε όσο αντέχει, αλλιώς θα βγαίνουμε με τρόπο έξω και αν μας ξαναπαίρνει θα μπαίνουμε.

Τι λες?

Μάλλον θα διαφωνείς αλλά δε γίνεται να το χάσουμε τελείως!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

ΛΕΝΑΝΕΚ και εγω με την μπεμπα θα ερθω. Ντανταδες 2 αλλα ειμαστε αυτοκολλητες με την μικρη. Ασε που ειναι αρκετες ωρες και πως θα κοιμηθει χωρις την πιπιλα της(εμενα).

Διαφημίσεις

ΛΕΝΑΝΕΚ και εγω με την μπεμπα θα ερθω. Ντανταδες 2 αλλα ειμαστε αυτοκολλητες με την μικρη. Ασε που ειναι αρκετες ωρες και πως θα κοιμηθει χωρις την πιπιλα της(εμενα).

Τον ξέρω πολύ καλά τον τύπο μωρού "αυτοκόλητο" πιο πολύ από τον καθένα πίστεψε με!

Και όσο κι αν σου λένε "εγώ θα τα καταφέρω να στην κρατήσω", τελικά δεν τα καταφέρνουν παρά μερικά λεπτά μόνο!

Αυτό όμως δεν θα με εμποδίσει να έχω ζωή κι εγώ! Αφού θέλει αυτοκόλητη θα συνιθήσει τις δραστηριότητες μου και φυσικά εγώ θα σέβομαι το δυνατό περισσότερο την ηλικία της και τις ανάγκες της!

Κάπως έτσι τελοσπάντων εγώ θα πάω ότι και να γίνει! Μόνο πυρετό αν έχει δεν θα πάμε(φτου, χτύπα ξύλο! Χριστούλη μου!)

Πάντως εμένα όταν είναι καμιά βολτούλα μπορεί και να κοιμηθεί χωρίς πιπίλα, αλλά όταν είναι στο σπίτι θέλει οπωσδήποτε την μαμά-πιπίλα!

Και μάλλον η τελευταία (πιπίλα) είναι η καλύτερη μάρκα γιατί τις υπόλοιπες 6! διαφορετικής μάρκας πιπίλες που της έχω πάρει δεν εννοεί ούτε να τις δοκιμάσει! Τις φτύνει επειδικτικά μπροστά στον καθένα! Στο β-ζ-ι όμως "βεντουζώνει". :lol::lol:

Μπορεί να ακούσουμε και τίποτα για το θέμα μας λοιπόν, όχι ότι θα μας δώσουν οδηγίες για να δέχεται το μωρό μας πιπίλα, αλλά να μας δώσουν κουράγιο και να μας παρουσιάσουν και στοιχεία για το πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτό! :lol::lol:

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Επίσης να πω ή μάλλον να γράψω ότι θηλάζω την κόρη μου τόσο καιρό με συμβουλές αποκλειστικά από την aglaia και από το forum γενικότερα και το κάνω με πλήρη επιτυχία!

Αλλά από την άλλη "διψάω" πραγματικά για να ακούσω το κάθε θέμα που θα αναπτυχθεί σε αυτή την ημερίδα για να διορθώσω πιθανά λάθη μου, να ξέρω να αντιμετωπίσω πιθανές δυσκολίες αλλά κυριότερα πλέον για να βοηθήσω κι εγώ με όποιον τρόπο μπορώ όποιον γνωρίσω και επιθυμεί να θηλάσει το παιδί του!

Αν και η ζωή μου είναι ευτυχώς ή δυστυχώς "γεμάτη" με ασχολίες και επαγγελματικές υποχρεώσεις ξέρω μέσα μου ότι αυτή τη στιγμή θέλω να ε ν η μ ε ρ ω θ ω πραγματικά με αυτό το πολύ σημαντικό θέμα!

Πιστεύω λοιπόν ότι θα είμαι χρήσιμο μέλος του ακροατηρίου ακόμη και με τη μπέμπα μου μαζί! :lol:

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Mιλαγα με τον αντρα μου το μεσημερι και λεγαμε για την ημεριδα και μου ειπε οτι ειναι λιγο επικινδυνο να ερθω με το μωρο. Θα εχει και αλλα παιδακια και οι ιωσεις ειναι σε εξαρση. Απο την αλλη εγω δεν πιστευω πως θα ερθει καμια μανουλα με παιδακι που ειναι αρρωστο η ηταν τωρα τελευταια. Πειτε μου επιχηρ. να πω στον αντρα μου για να ερθω. Το θελω τοσο πολυ.

Πιστεύω λοιπόν ότι θα είμαι χρήσιμο μέλος του ακροατηρίου ακόμη και με τη μπέμπα μου μαζί! :lol:

Eννοείται ότι σε ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό πηγαίνουμε παρέα με τα αυτοκολλητάκια μας! Αν μη τι άλλο, κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί και να μας στραβοκοιτάξει την ώρα που θα τα θηλάζουμε, ούτε αν είναι γκρινιάρικα και χρειαστεί να βγούμε έξω για να ηρεμήσουνε θα πει κανείς το γνωστό "ο θηλασμός φταίει!" :lol::lol::lol:

HXuSp2.pngaS46p2.png

Στο ακροατήριο θα είναι γιατροί και μαίες που δεν έχουν δει ποτέ μωρό ή παιδί να θηλάζει και νομίζουν ότι είναι κάτι πολύ εξωτικό...

Γι αυτό και μόνο θεωρώ απαραίτητο να είναι μαμάδες με τα μωρά τους για να δούνε ότι γίνεται!

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ προβληματισμένη... Θέλω να έρθω με το μωρό αλλά είναι ακόμη μικρούλης και διστάζω να τον πάω σε χώρο με τόσα άτομα ... Θέλω πάρα πολύ να παρακολουθήσω την ημερίδα... Χαλάει και ο καιρός... Τι να κάνω;;;;

Γμτ, εγώ δεν βλέπω να έρχομαι, με τον έρπητα ζωστήρα που κυκλοφορεί κι οπλοφορεί στο σπίτι και καθώς δεν ξέρω αν έχει κολλήσει η μικρή ανεμοβλογιά ή εγώ ζωστήρα, δεν το ρισκάρω να κολλήσουμε τα άλλα μωράκια. :(:evil:

HXuSp2.pngaS46p2.png

Θέλω και εγώ πολύ να έρθω αλλά μάλλον θα δουλεύω.

Θα προσπαθήσω για ρεπό.

θα ήθελα και να γνωριστούμε γιατί είναι πιο ωραίο να μιλάς με κάποιον και να έχεις την εικόνα του στο μυαλό σου.

Πως θα γίνει?

.png

για όσες γνωρίζουν:

βλέποντας το χάρτη, παρατηρώ ότι ο κοντινότερος δρόμος για το νοσοκομείο είναι η λεωφόρος Αθηνών (Καβάλας δε λέγεται?). Υπάρχουν ταμπέλες που σε οδηγούν στο νοσοκομείο?

Ναι Ντουντούκα. Στο φανάρι μετά το Παλατάκι (είναι ένας μεγάλος Βασιλόπουλος στο δεξί χέρι) ερχόμενη από κέντρο, στρίβεις δεξιά και πας όπως σε πάει ο δρόμος. Η οδός αυτή που θα στρίψεις λέγεται Ν. Φλουντζή. Θα το βρεις στα 300 μέτρα.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Στο ακροατήριο θα είναι γιατροί και μαίες που δεν έχουν δει ποτέ μωρό ή παιδί να θηλάζει και νομίζουν ότι είναι κάτι πολύ εξωτικό...

Γι αυτό και μόνο θεωρώ απαραίτητο να είναι μαμάδες με τα μωρά τους για να δούνε ότι γίνεται!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Ναι θα έχει φάση η υπόθεση. Θα κάτσουμε όλες στη σειρά και θα θηλάζουμε εναλλάξ στήθη. Πως αλλάζουμε τα πόδια όταν καθόμαστε σταυροπόδι, έτσι.

Μα αν είναι δυνατόν δηλαδή, να μην έχουν δει ποτέ μα ποτέ μωρά και παιδιά να θηλάζουν. Αλλά θα μου πείτε, αφού αυτοί δημιουργούν προβλήματα.... τι περιμένεις.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...